- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.641
Kıyamam yaaa dusunmemeye calışş baska seylerle ılgılennnValla bende sürekli yemek yemeyi düşünüyorum belki de psikolojik olarak hamileyimdir
Yok canım bahsetsene merak ettımmmkızlarr yaa dün bir arkadaşla konuştuk 1 aydır görmüyordum bu zayıflama konusu takıntı onda da ve onun kadar iştahlı yemek yemeyi seven nerdeyse birini daha bilmiyorum 1 aydır bir kitao almış onu okuyormuş ve o sayede diyeti bırakmış ama kilo almamış bende okumadım henüz zayıflamada son söz diye sizlerin bu kitaptan haberiniz var mı?
Ayyyy lütfen herkes gelsın nazar degdı guzel grubumaaacanım sabah bende sordum hayriyeyi cuma yazmış en son mesajı
selin ve callan izinde beril cim tatilin tadını çıkarıyor bacısı ile annesi ile özlem gideriyor eminenin interneti yok sanem hiç ses vermedi zaten
Kızlar, ben kalkayım önce bir dukan kek falan yapayım.
Dün gece saat 3 gibi delirdim resmen tatlı diye.
Elime nutellayı aldım ve en az 5 dakika bakıştık.
Sonra, hayır seni yemeyeceğim diye bir hışımla bıraktım kendisini.
Tatlı yapayım da bir kendime geleyim.
O nutellatı ben eve almıyorum hm cunku bız bakışmayla yetınmeyız
günaydınlarr işlerimi toparlayıp ancak gelebildim
tatlım nasıl hallettin mi kabızlık olayını
valla ben regli döneminde fazla spor yapamıyorum inşallah işe yarar
anlaşılan tatlım wc ye çıkmışsın yediklerini görmedim dur bakayım yazayım yorumunu
Çok güzel menü
Emineee biz iyiyiz sen nasılsın topiğin sporcu hatunu
Günaydın canım
Spor yap evet iyi gelir ilk gün bende çok fena oluyorum
Servey, buram buram sağlık akıyor menüden.
Aaa bizim hatun bölümleri şaşırmış.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/kilo-almak-isteyenler.906/ Seni bu bölüme alalım kuzu.
Bekliyoruz Eminecim en kısa sürede seni.
Zeynepcim, eğer yapabiliyorsan harika geliyor.
Geçen senelerde ne zaman regl olsam hem stresini hem ağrısını bildiğinden eşim izindeyse, hafta sonuysa hadi spora çıkalım diye ısrar ediyordu. 10 km yürüyüp- koşup geliyorduk.
O ayı atlatmış oluyordum belki ama ilk spor yapacağım kalkayım deme kısmı çook zor.
Çok şekersin yahu
Yok kaptanım, ben de görmedim.
canım yaa geçmiş olsun bence direnip fazla yorma kendini değilse bulantın artar o bi de baş ağrısı yapar haberin olsunKizlarr
6 dan beri ayaktayim ve yatiyorum mutfaga gidip kahvalti hazirlayamadim. Esim bu durumumu biliyor sabah ise gitmeden once sordu kahvalti hazirlim sana bisiler ye sen yapamazsin dedi ben ii oldugumu soyledim.Yataktan zarzor kalkip bisiler hazirladim tam oturdum yicem mide bulantim basladi yine uzandim cok sukur 2 lokma bisi yedim.
Biraz daha direncem gecmezse ilac alcamm
Fikirleriniz icin cok tesekkur ederimm
canım yaa geçmiş olsun bence direnip fazla yorma kendini değilse bulantın artar o bi de baş ağrısı yapar haberin olsun
Ya kızlar burada keyfim çok yerinde ama normalde hiç iyi değilim biliyor musunuz?
*Bizimkilerin maddi durumu rezalet, dün canım tavuk istedi, son kuruşuma kadar anca yetti param.
*Pantolonlarımın arası yırtıldı, nerdeyse hergün aynı şeyi giyiyorum, annem aradı trendyoldan ayakkabı aldım diyince bağırdım çağırdım.
* Benim öküz aşkım okul bitince istanbula geçti, 2 ayda bir 2-3 kere gelebiliyor, o her gidişinde geldiğinde beni daha zayıf görsün istiyorum, 2 yııldır daha bunu başarabilmiş değilim.
* aynalara ciddi derecede küstüm, asosyal oldum kimseyle görüşmüyorum, tanıdık birini görcem diye ödüm kopuyo.
* etrafımda ki ince belli bakımlı kadınları görmeye bile katlanamaz duruma geldim.
Çook bozuk moralim ama buraya tutundum, şöyle bi 2 ay geçse de rahatlasam
canm ben kacirmis olabilirim sen ailenden ayrimisin unide falan... ?
canım öncelikle moralini bozma tatlım sen allaha şükür yoğunda olsan çalışıp kendi paranı kazanıyorsun anladığım kadarıyla da öyle çok savurgan birisi değilsinYa kızlar burada keyfim çok yerinde ama normalde hiç iyi değilim biliyor musunuz?
*Bizimkilerin maddi durumu rezalet, dün canım tavuk istedi, son kuruşuma kadar anca yetti param.
*Pantolonlarımın arası yırtıldı, nerdeyse hergün aynı şeyi giyiyorum, annem aradı trendyoldan ayakkabı aldım diyince bağırdım çağırdım.
* Benim öküz aşkım okul bitince istanbula geçti, 2 ayda bir 2-3 kere gelebiliyor, o her gidişinde geldiğinde beni daha zayıf görsün istiyorum, 2 yııldır daha bunu başarabilmiş değilim.
* aynalara ciddi derecede küstüm, asosyal oldum kimseyle görüşmüyorum, tanıdık birini görcem diye ödüm kopuyo.
* etrafımda ki ince belli bakımlı kadınları görmeye bile katlanamaz duruma geldim.
Yok canım aynı evde yaşıyoruz, ev alıp çok borca girdiler bi tane kredi borcu benim üstümde zaten, ayrı yaşasam çok daha rahat olurdum inan
Bi de bu sene biz evlilik düşünüyoruz eğer olmazsa sırf maddiyattan yani ama bunları düşünmeyi bıraktım zaten, düşününce çözülmüyor
Ya kızlar burada keyfim çok yerinde ama normalde hiç iyi değilim biliyor musunuz?
anladim canm
maddiyattan dolayi evliligi 1 sene erteledik biz. Ama ailelerin maddiyatindan dolayi degil biz herseyi kendimiz yaptik evlendikten sonra sikinti yasayacagimiza 1 sene daha bekleyelim dedik.
Herseyin hayirlisi sen sabir dile sabret malesef ebeveyinde olsa bazen senin kadar kafaya takmayabiliyor sikma canini
zeynep te hayat da çok güzel yazmışlar bizde evlenirken herşeyimizi kendimiz yaptık evlenmeden önce 1 sene para biriktirdik ikimizdeşu hayatta hiçbirşey için kendini üzmeye değmez inanki, sadece sabredip beklemek gerek, her gecenin bir sabahı var, herşeye rağmen haline şükret ve çok çok daha kötü durumda olanları düşün, inanki çok daha iyi hissedeceksin. evlenmeye gelince, bence hiç acele etme, evlilik sevdiğin insanla yaptığında elbetteki çok güzel birşey, ama ne kadar geç olursa bence okadar iyi, evlendiğinde bazı şeyler değişiyor, flört etmenin tadını çıkart, bence de kendin için zayıfla, erkek arkadaşın ya da başkası için değil, zaten kendine güvenin geldiğinde çok daha güzel görüneceksin, dolayısıyla herkes için çok şey değişecek. kendine inan, gerisini boşverrr, geçeerrrr, zamannnnn.....
Aynen ben de böyle düşünmüştüm canımcnm benm cok gecmis olsun umarim tez zamaninda hersey yoluna girerde senide aramizda goruruz yine
tursunun fazlasi zarar kuzum tuz orani yuksek oldugunden odem yapar vucutta su tutarr az ye bol su ic tatlim
Eee gözde ne yaptın öğleyin yürüdün mü bak ben 1,5 saat yürüdüm afadersin bi taraflarım dondu ama olsun kendime geldim
zeynep te hayat da çok güzel yazmışlar bizde evlenirken herşeyimizi kendimiz yaptık evlenmeden önce 1 sene para biriktirdik ikimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?