Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bstor, kiz sen neler yazmissin oyĺe.
Tutma icinde dok icini...
3gun giremedim suraya...ne alismisim

Emineeeee internetini yaptıramadın mı emineeeeee, anam topik saldı kendini hamurişi yiyo bu kızlar
Acil gel acilll
KIRMIZI ALARIM ( alarm değil alarım )

Bakın hatun hamile, ona rağmen sadece 2 kaşık makarna yemiş, örnek alın öörnek
Süper menü yine serveycim

Kızlar nasılsınız?
Sabah 10'a kadar telefondan takip ettim. Kaptanın iyiyim haberini duyunca bakamadım bir daha.
Biraz da saçma bir gün geçirdim.
Menümü yazayım.

Sabah;
- 1 bardak tarçınlı süt
Öğle;
- 1 akdeniz salata( alkışları bekliyorum, burgerda yedim.)
Akşam;
- 1 kase keten tohumlu yoğurt
- 5-6 parça tavuk şiş

1 yıllık kahverengi panel kapılarımı beyaza boyuyorum bitsin çekeyim olurmu bu halini görmeyin

bu kekler kaç kalori

vay sanki diyette olan biz değil sensin maşallahın var

Evet evet çok merak ediyorum.
Ben, masa boyamak istiyorum ama evdeki masayı daha alalı 2-3 ay oldu.
Bir ara tutturmuştum, 2. el masa alıp boyayacağım, dekora edeceğim diye ama şimdilik rafa kalktı.

kızlar komşum dedi ki sen kasdan kaybediyorsun kolların çok gitmiş doğru olabilir üzüldüm ya ne yapmak lazim protein hep almaya çalışırım neden olurki

O komşun kıskançlıktan çatlamış kuzu
Ama bu gerçekten düzensiz olmuş

Gözdecim, geçen gün demiştim ya benim menülerim genelde çok düzensiz.
Düzene sokamıyorum bir türlü.

kızlar işlem bitti bişey hissetmiyorum şimdi dr ların izin vermesini bekliyorum sabah tartıldım 68.9 cıktım ama butun geceyi ec de gecirdim cumaya kadar biraz artar heraldr kg

Kaptanım nasılsın?
Ne yiyorsun artık?

Bir tüyoda benden gelsin.
Kuru kayısıyı azıcık ıslatıp kakaoya bandırın.
Bitter gibi yiyin.

Menüye bak
Öğleyi al gerisini çöpe at

Yorumun sevimliliğine bakar mısınız?

Takımı şikayet ediyom kaptan
Bak 5 tane menüde - 3 makarna - 1 mantı - 1 noodle tespit ettim
Ööha

Amanın, takım uçmuş resmen.
Ben nelere hayır dedim bilseniz bir ..

Callancım nasılsın?
Seni özledim.

seni çok iyi anlıyorum.benim eşimde akşamları çekmece karıştırıyor ama onun durumu benden farklı,bir iki bisküvi yer bırakır..ben öyle mi tüm pakett bitecek..sanki kıtlıktan geldik

Kilo konusu olunca eşimi poşete koyup atasım geliyor.
Ben o kadar dikkat ediyorum.
Paşa, yalnızca ben yemiyorum diye yemek istemiyor, ona da zorla yediriyorum.
Abur cuburu, keki pastası ..
Yine de her zamanki gibi yiyemiyor.
Haftada 1-2 kg gidiyor.
Deli oluyorum.

Ahh Cinecim harikaymış.
Benim de boyum 170
Hedefim 57 58
Çok güzeldir eminim.

aaa tam benlik
hm gel katılalım

Callancım, yetişemem diye düşünüyorum başka bir topiğe.
1 günde 13 sayfa olmuş.

ayy ben kimleri görüyorum kız sen niye uyumadım bakim

Gunaydinlarrrr..
Dun Emine ne yedi/yapti
....filtre kahve.
Sabah: 2kasik lor, 3tam ceviz, yesilbiber, kurburnu cay, 2yumurta ile tereyagli omlet.
Ogle: 1tabak kofteli nohut, 1kase cacik.
....1elma
Aksam::3dilim et, 2kasik bulgur pilavi, 1/2bard ayran, 1/2kase domates corbasi (unsuz)

Spor: 67dk kurek, 20dk spinning, 200cekim powerplank
Su: 3lt+

Emineeeee internetini yaptıramadın mı emineeeeee, anam topik saldı kendini hamurişi yiyo bu kızlar
Acil gel acilll
KIRMIZI ALARIM ( alarm değil alarım )
Kiz ben bilmiyor muyum nasil saydirmissinizdir..
Superonline ile konferans yapalim beraber saydiralim.isterdim.
Sagolsun yegen de benim telfi bitirdi.
Paket disi gb alayim.dedim...uhhhh soyuluyordum nerdeyse....
Ne los isigi imis arkadas. Kirmizi olmamali hanfenduuuu yesil olacak o.. 24saatmx teknik sorun giderilir.. 72saati devirmistim hatirliyorum kriz oncesi
Fiber olacagiz.. ZekiMUREN de bizi gorecek diye...tamamen kaybettik

Gunaydinnnnn

Kizlar dün oturdugum yerde grip oldumm.

Birden gozlerimden yas gelmeye sesim gitmeye basladi. burnum tikandi.Kardesim ve esim sasti kaldi

Cok şükür vücut halsizligim vs yokk

Sizler nasilsinizz ??

tatlim bi foto koy istersen yuzunu cekmek zorunda degilsin

hayirli olsun kizlarr

salatasi nasilll ?
seni tebrik ediyorumm burgera gidip salata yemek kolay degildir bilirim

Gunaydın guzellerrr

Gunaydinn

Bence oyke degıldır kîlolu. Olunca elbette daha buyuk gorunuyor proteın ve spır varsa endıselenme
spor bu aralar yapamıyorum ama gün içinde çok yoruluyorum

bencede haklısın en kısa zamanda gidip ölçtirecem ben özel bir diyetisyen eşliğinde arkadaşla d,yet yapıyorduk diyet menusu olduğu halde o kadar kastan verdiğim olmuştur ki benim kollarım kaslı biraz şimdi çok görünmüyor
Kızlar siz bu hafta makarna ve mantı günü yaptınız da benim mi haberim yok acaba
Anam herkes makarna mantı yemiş, biri noodle yemiş hatta hazır noluyo bee
makarna yesekte dengeleriz can hem kaşik hesabı hem yagsız olduktan sonra sıkıntı yok

akşam yemekte ekmek yemiyorum ki ben, benim ekmekle sorunum yok zaten yemem sadece kahvaltıda, benim sıkıntım abur cuburla, onu da arkadaşların tavsiyelerine uyarak yenmeye çalışıcammmm
abur cubur gizli şekeri gösterebilir insilun direncini kırman için karatay usulu beslenmek en iyi çözüm bence birde şekeri yüksek besinler alıyorsan onlarda hızlıca kan şekerini yükseltip düşürünce açlık hissi veriyor benim açlık Alalhın izniyle karatay sayesinde çözüldü

canım rakibem canım dostum çok memnun oldum çok teşekür ediyorum evet baktım bir sendeler gibi oldum sonra yazılanlar çok iyi geldi ya bu kadın cin gibi sana samimi söyliyim herşeyden haberi var çok zeki düşünceleri benim için önemli oda zayıflama konusunu çok iyi biliyor evet bazen niyetler değişebilir

şimdiye kadar çok üye gördüm ama meltem gibisine raslamadım maşallah tam gaye adamı hedefine tam kilitlenen bir insan zaten böyle olduğundan bir çırpıda verdi kilolarını gitti tabi benim tanışmam geç oldu ama başarı hikayesi anlatıyor

yaaaaaaaa biiiz bir tavizi çok basit görüyoruz bir tane bile olsa kaç gün toparlanmak için uğraşiyoruz daha zor ya bu deli inek misali süt ver ver sonra kovaya bir tekme at sütler dökülsün olmaz olmaz
vucut yagları yakmaya hazır bir durumdayken tekrar başa sarıyoruz ah ki ne ah

yaa cok kıskandım bak,ben senin yanında şişkoyum
boyum 163cm
e darısı başıma artık
evet bu ölçüleri öğrenmesın dedim callan öğremiş bizim yolumuzda kısa sayılır arkadaşin boyuyla kilosu arasınd 12 SAYI var hala zayıflır ben en fazla 10 kilo isterim benim için daha fazlası kemik yıgını olur o şeklide sevmirem

ne diyeyim şaşirdım sana kolay gelsin

maşallah sefver sen çok iyi sağlıklı beslenen hamişsin

Dagyolu, senin komsunun gozler masaellah... guldum guldum sinirdenn
Bi de dogru olabilir demissin...neden?

*karisik okuyorum karisik yaziyorum cok isim var yaaa
eminecim sen hoş geldin kadının gözleri inan maşallah kol kaslarım biraz havası indi ondan demiştim

Bu günkü menü:
sabah 1 simit
öğle: ızgara tavuk
akşam 1 kase çorba+1 tavuk budu
su ve sporuda yazsaydın ne iyi olurdu yapmasanda yaz

Bugün ki menüm:

Sabah:
1 kase misket çorba
1 dlm tam buğday ekmek

Ara: 1 elma

Öğlen:
yumurtalı brokoli
zero

Akşam:
fırında balık ( 2 levrek )

Toplamda 2 lt su.
Yarın sabah spor var
harika

hm su ve spor merak ettiğim birde çok az yemişsin tebrikler

can mobilya boyamak çok daha kolay özel boyalarını almak şartıyla kkde hanımlar yapmiş onlarida incele ben daha bitirmedim bitsin çeker gösteririm
böyle spor görülmemiş bin maşallah

Alooo tutmayin beni...
Gideyim birincilik sebebimi yazayim
bence yazma cumaya ne kalmiş toplu yazarsın

Gunaydinnnnn

Kizlar dün oturdugum yerde grip oldumm.

Birden gozlerimden yas gelmeye sesim gitmeye basladi. burnum tikandi.Kardesim ve esim sasti kaldi

Cok şükür vücut halsizligim vs yokk

Sizler nasilsinizz ??
yuzeycim geçmiş olsun anlaşilan soğuk almışsın inş kısa zamanda atlatırsın
bende yarım saattir burdayım dün topige bir ara girip okudum ama yazamamıştım şimdi bayagı vakit aldı kalkıyım işleri mi yapayım
madem sen mezun oldun benim gibi garibe bazı tiyolar versene yazın varsa onuda okuyabilirim
sana herkese kolay gelsin

kızlar son birşey daha sorim ben int hep alışveriş yaparım bir eetek gömlek kombini bördüm çok beğendim 38 bedeni var sadece şuan ölçilerim çok uymuyor sizce alıyim mı belki iyice gaza gelir zayıflarım sizde hiç oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…