- 26 Kasım 2014
- 653
- 677
- 123
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.781
Bstor, kiz sen neler yazmissin oyĺe.
Tutma icinde dok icini...
3gun giremedim suraya...ne alismisim
İşte menum
Sabah 2kayısı,peynirli tost,1bardak sut,1 bıldırcın yumurtası,
Ara 2 porsıyon meyva
Öğlen kerevizli-börulce salatası,2kasık makarna,ayran
Aksam 2 kasık y mercımek,yoğurt
3lt su
45 dk yuruyus
1 yıllık kahverengi panel kapılarımı beyaza boyuyorum bitsin çekeyim olurmu bu halini görmeyin
bu kekler kaç kalori
vay sanki diyette olan biz değil sensin maşallahın var
kızlar komşum dedi ki sen kasdan kaybediyorsun kolların çok gitmiş doğru olabilir üzüldüm ya ne yapmak lazim protein hep almaya çalışırım neden olurki
Ama bu gerçekten düzensiz olmuş
kızlar işlem bitti bişey hissetmiyorum şimdi dr ların izin vermesini bekliyorum sabah tartıldım 68.9 cıktım ama butun geceyi ec de gecirdim cumaya kadar biraz artar heraldr kg
Yavrucum kuru kayısı al bak çantana, eve giderken ağzına iki tane at , eğer canın tatlı isterse bak 1 hafta her sabah koşuya çıkcam, kuru kayısı bende ki tatlı isteğini tamamen bitirdi, ben ya ben şeker çikolata canavarı ben
Off size noldu herkes motivasyon istiyooooo
Menüye bak
Öğleyi al gerisini çöpe at
Takımı şikayet ediyom kaptan
Bak 5 tane menüde - 3 makarna - 1 mantı - 1 noodle tespit ettim
Ööha
selam hmcmim
canım komsun kas yağ oranını nasıl ölçecek
serveyin yazısı vardı,hedefine ulaşan sağır kaplumbağ diye, insanlar bazıları iyi niyetli bazıları kötü niyetli işlerini baltalarlar..iyi niyetli şöyle olur: mesela kafasında sağlıklı insan cok yer ya da zayıf olunca çökersin kastan gider gibi bir düşünce oturmuştur.sana da düşüncesini empoze etmeye çalışır..sakın düşüncelerine girmesine izin verme sakınnn..çünkü her şey düşüncede bitiyor...bir kere düşencene girilmesine izin verirsen,kilo almaya başlarsın..sen aynen devam et..diyet yapmıyorum de..kesiinlikle bunu söyle, sağlıklı besleniyorum de, sana kendi doğrularına dayatanları dinleme,konuyu değiştir..insan bir hedef belirlediği zaman kimseye bu hedeften bahsetmemeli..yolundan alıkoyan cok olacaktır..yanlış düşünce kalıpları yüzünden dünyada başarısız insan daha cok..kaç yaşına geldik zaten...başarısız topluluğuna katılmak istiyorsan herkesi dinle...melteme bak nekadar iradeli,burada insanlara yemeyin dedi,sorunlar yaşadı ama düşüncesinden vazgeçmedi ve düşüncesi doğrultusunda yaşıyor..kilosunu verdi,ikinci üniversiteyi okumak için ders calışmaya başladı...işte başarılı insanlar böyle yapar bir hedef belirler ve bu hedefi alana kadar bırakmaz asla asla asla...sonra diğer hedeflerine geçerler...dost acı söyler..ben senin rakibin ve aynı zamanda dostunum
çokkkkkkkkkkkkkkk haklısın
seni çok iyi anlıyorum.benim eşimde akşamları çekmece karıştırıyorama onun durumu benden farklı,bir iki bisküvi yer bırakır..ben öyle mi tüm pakett bitecek..sanki kıtlıktan geldik
Deme öylebana da herkes senin neren kilolu, neyine diyet yapıyosun falan diyor, hatta görseniz muhtemelen siz de kızarsınız ama ben kendime çok geliyorum, sevmiyorum böyle, diğer kadınlarda etli butlu olmalarını güzel buluyorum ama kendime taktım işte, 34 beden olmak istiyorum
aaa tam benlik
hm gel katılalım
Evet evet çok merak ediyorum.
Ben, masa boyamak istiyorum ama evdeki masayı daha alalı 2-3 ay oldu.
Bir ara tutturmuştum, 2. el masa alıp boyayacağım, dekora edeceğim diye ama şimdilik rafa kalktı.
O komşun kıskançlıktan çatlamış kuzu
Gözdecim, geçen gün demiştim ya benim menülerim genelde çok düzensiz.
Düzene sokamıyorum bir türlü.
Kaptanım nasılsın?
Ne yiyorsun artık?
Bir tüyoda benden gelsin.
Kuru kayısıyı azıcık ıslatıp kakaoya bandırın.
Bitter gibi yiyin.
Yorumun sevimliliğine bakar mısınız?
Amanın, takım uçmuş resmen.
Ben nelere hayır dedim bilseniz bir ..
Callancım nasılsın?
Seni özledim.
Kilo konusu olunca eşimi poşete koyup atasım geliyor.
Ben o kadar dikkat ediyorum.
Paşa, yalnızca ben yemiyorum diye yemek istemiyor, ona da zorla yediriyorum.
Abur cuburu, keki pastası ..
Yine de her zamanki gibi yiyemiyor.
Haftada 1-2 kg gidiyor.
Deli oluyorum.
Ahh Cinecim harikaymış.
Benim de boyum 170
Hedefim 57 58
Çok güzeldir eminim.
Callancım, yetişemem diye düşünüyorum başka bir topiğe.
1 günde 13 sayfa olmuş.
ayy ben kimleri görüyorum kız sen niye uyumadım bakim
Sen zatıflamış sekılde gıyecen gelinliği gor bakBugün ki menüm:
Sabah:
1 kase misket çorba
1 dlm tam buğday ekmek
Ara: 1 elma
Öğlen:
yumurtalı brokoli
zero
Akşam:
fırında balık ( 2 levrek )
Toplamda 2 lt su.
Yarın sabah spor var
Kiz ben bilmiyor muyum nasil saydirmissinizdir..Emineeeee internetini yaptıramadın mı emineeeeee, anam topik saldı kendini hamurişi yiyo bu kızlar
Acil gel acilll
KIRMIZI ALARIM ( alarm değil alarım)
Deme öylebana da herkes senin neren kilolu, neyine diyet yapıyosun falan diyor, hatta görseniz muhtemelen siz de kızarsınız ama ben kendime çok geliyorum, sevmiyorum böyle, diğer kadınlarda etli butlu olmalarını güzel buluyorum ama kendime taktım işte, 34 beden olmak istiyorum
Jillian Micheals ile sadece 30 günlük bir programla,günde 25 dakika spor yaparak sıkılaşmaya ne dersiniz...? Bizim düşüncemiz tüm takım üyelerimiz el ele vererek hergün 25dakika spor yaparak disiplinli, kurallı bir şekilde incelmek.. Eğer sizde katılmak istiyorsanız bekleriz...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
Kızlar nasılsınız?
Sabah 10'a kadar telefondan takip ettim. Kaptanın iyiyim haberini duyunca bakamadım bir daha.
Biraz da saçma bir gün geçirdim.
Menümü yazayım.
Sabah;
- 1 bardak tarçınlı süt
Öğle;
- 1 akdeniz salata( alkışları bekliyorum, burgerda yedim.)
Akşam;
- 1 kase keten tohumlu yoğurt
- 5-6 parça tavuk şiş
Gunaydın guzellerrr
Gunaydinlarrrr..
Dun Emine ne yedi/yapti
....filtre kahve.
Sabah: 2kasik lor, 3tam ceviz, yesilbiber, kurburnu cay, 2yumurta ile tereyagli omlet.
Ogle: 1tabak kofteli nohut, 1kase cacik.
....1elma
Aksam::3dilim et, 2kasik bulgur pilavi, 1/2bard ayran, 1/2kase domates corbasi (unsuz)
Spor: 67dk kurek, 20dk spinning, 200cekim powerplank
Su: 3lt+
spor bu aralar yapamıyorum ama gün içinde çok yoruluyorumBence oyke degıldır kîlolu. Olunca elbette daha buyuk gorunuyor proteın ve spır varsa endıselenme
bencede haklısın en kısa zamanda gidip ölçtirecem ben özel bir diyetisyen eşliğinde arkadaşla d,yet yapıyorduk diyet menusu olduğu halde o kadar kastan verdiğim olmuştur ki benim kollarım kaslı biraz şimdi çok görünmüyortatlim oyle herkesin her soyledigine inanma
git olctur bi yerde bozma moralini yahuu
cok gecmis olsun canm
cumaya kadar maksimum dikkatle fazla cikmassin yavv
bence buraya karsi sorumlulugunu biraz daha arttirmalisin.
zira buraya yazmamak icin bile yememelisin.
aksam 7 den sonra yemek yemeyelim kafasindayken aburcubur biraz agir oluyor.
kuru kayisi tarcin sut vs bunlari deneyebilirsin cnm
makarna yesekte dengeleriz can hem kaşik hesabı hem yagsız olduktan sonra sıkıntı yokKızlar siz bu hafta makarna ve mantı günü yaptınız da benim mi haberim yok acaba
Anam herkes makarna mantı yemiş, biri noodle yemiş hatta hazır noluyo bee
abur cubur gizli şekeri gösterebilir insilun direncini kırman için karatay usulu beslenmek en iyi çözüm bence birde şekeri yüksek besinler alıyorsan onlarda hızlıca kan şekerini yükseltip düşürünce açlık hissi veriyor benim açlık Alalhın izniyle karatay sayesinde çözüldüakşam yemekte ekmek yemiyorum ki ben, benim ekmekle sorunum yok zaten yemem sadece kahvaltıda, benim sıkıntım abur cuburla, onu da arkadaşların tavsiyelerine uyarak yenmeye çalışıcammmm
canım rakibem canım dostum çok memnun oldum çok teşekür ediyorum evet baktım bir sendeler gibi oldum sonra yazılanlar çok iyi geldi ya bu kadın cin gibi sana samimi söyliyim herşeyden haberi var çok zeki düşünceleri benim için önemli oda zayıflama konusunu çok iyi biliyor evet bazen niyetler değişebilirselam hmcmim
canım komsun kas yağ oranını nasıl ölçecek
serveyin yazısı vardı,hedefine ulaşan sağır kaplumbağ diye, insanlar bazıları iyi niyetli bazıları kötü niyetli işlerini baltalarlar..iyi niyetli şöyle olur: mesela kafasında sağlıklı insan cok yer ya da zayıf olunca çökersin kastan gider gibi bir düşünce oturmuştur.sana da düşüncesini empoze etmeye çalışır..sakın düşüncelerine girmesine izin verme sakınnn..çünkü her şey düşüncede bitiyor...bir kere düşencene girilmesine izin verirsen,kilo almaya başlarsın..sen aynen devam et..diyet yapmıyorum de..kesiinlikle bunu söyle, sağlıklı besleniyorum de, sana kendi doğrularına dayatanları dinleme,konuyu değiştir..insan bir hedef belirlediği zaman kimseye bu hedeften bahsetmemeli..yolundan alıkoyan cok olacaktır..yanlış düşünce kalıpları yüzünden dünyada başarısız insan daha cok..kaç yaşına geldik zaten...başarısız topluluğuna katılmak istiyorsan herkesi dinle...melteme bak nekadar iradeli,burada insanlara yemeyin dedi,sorunlar yaşadı ama düşüncesinden vazgeçmedi ve düşüncesi doğrultusunda yaşıyor..kilosunu verdi,ikinci üniversiteyi okumak için ders calışmaya başladı...işte başarılı insanlar böyle yapar bir hedef belirler ve bu hedefi alana kadar bırakmaz asla asla asla...sonra diğer hedeflerine geçerler...dost acı söyler..ben senin rakibin ve aynı zamanda dostunum
çokkkkkkkkkkkkkkk haklısın
evet bu ölçüleri öğrenmesın dedim callan öğremiş bizim yolumuzda kısa sayılır arkadaşin boyuyla kilosu arasınd 12 SAYI var hala zayıflır ben en fazla 10 kilo isterim benim için daha fazlası kemik yıgını olur o şeklide sevmiremyaa cok kıskandım bak,ben senin yanında şişkoyum
boyum 163cm
e darısı başıma artık
ne diyeyim şaşirdım sana kolay gelsinDeme öylebana da herkes senin neren kilolu, neyine diyet yapıyosun falan diyor, hatta görseniz muhtemelen siz de kızarsınız ama ben kendime çok geliyorum, sevmiyorum böyle, diğer kadınlarda etli butlu olmalarını güzel buluyorum ama kendime taktım işte, 34 beden olmak istiyorum
maşallah sefver sen çok iyi sağlıklı beslenen hamişsinİşte menum
Sabah 2kayısı,peynirli tost,1bardak sut,1 bıldırcın yumurtası,
Ara 2 porsıyon meyva
Öğlen kerevizli-börulce salatası,2kasık makarna,ayran
Aksam 2 kasık y mercımek,yoğurt
3lt su
45 dk yuruyus
eminecim sen hoş geldin kadının gözleri inan maşallah kol kaslarım biraz havası indi ondan demiştimDagyolu, senin komsunun gozler masaellah... guldum guldum sinirdenn
Bi de dogru olabilir demissin...neden?
*karisik okuyorum karisik yaziyorumcok isim var yaaa
su ve sporuda yazsaydın ne iyi olurdu yapmasanda yazBu günkü menü:
sabah 1 simit
öğle: ızgara tavuk
akşam 1 kase çorba+1 tavuk budu
harikaBugün ki menüm:
Sabah:
1 kase misket çorba
1 dlm tam buğday ekmek
Ara: 1 elma
Öğlen:
yumurtalı brokoli
zero
Akşam:
fırında balık ( 2 levrek )
Toplamda 2 lt su.
Yarın sabah spor var
hm su ve spor merak ettiğim birde çok az yemişsin tebriklerKızlar nasılsınız?
Sabah 10'a kadar telefondan takip ettim. Kaptanın iyiyim haberini duyunca bakamadım bir daha.
Biraz da saçma bir gün geçirdim.
Menümü yazayım.
Sabah;
- 1 bardak tarçınlı süt
Öğle;
- 1 akdeniz salata( alkışları bekliyorum, burgerda yedim.)
Akşam;
- 1 kase keten tohumlu yoğurt
- 5-6 parça tavuk şiş
can mobilya boyamak çok daha kolay özel boyalarını almak şartıyla kkde hanımlar yapmiş onlarida incele ben daha bitirmedim bitsin çeker gösteririmEvet evet çok merak ediyorum.
Ben, masa boyamak istiyorum ama evdeki masayı daha alalı 2-3 ay oldu.
Bir ara tutturmuştum, 2. el masa alıp boyayacağım, dekora edeceğim diye ama şimdilik rafa kalktı.
O komşun kıskançlıktan çatlamış kuzu
Gözdecim, geçen gün demiştim ya benim menülerim genelde çok düzensiz.
Düzene sokamıyorum bir türlü.
Kaptanım nasılsın?
Ne yiyorsun artık?
Bir tüyoda benden gelsin.
Kuru kayısıyı azıcık ıslatıp kakaoya bandırın.
Bitter gibi yiyin.
Yorumun sevimliliğine bakar mısınız?
Amanın, takım uçmuş resmen.
Ben nelere hayır dedim bilseniz bir ..
Callancım nasılsın?
Seni özledim.
Kilo konusu olunca eşimi poşete koyup atasım geliyor.
Ben o kadar dikkat ediyorum.
Paşa, yalnızca ben yemiyorum diye yemek istemiyor, ona da zorla yediriyorum.
Abur cuburu, keki pastası ..
Yine de her zamanki gibi yiyemiyor.
Haftada 1-2 kg gidiyor.
Deli oluyorum.
Ahh Cinecim harikaymış.
Benim de boyum 170
Hedefim 57 58
Çok güzeldir eminim.
Callancım, yetişemem diye düşünüyorum başka bir topiğe.
1 günde 13 sayfa olmuş.
böyle spor görülmemiş bin maşallahGunaydinlarrrr..
Dun Emine ne yedi/yapti
....filtre kahve.
Sabah: 2kasik lor, 3tam ceviz, yesilbiber, kurburnu cay, 2yumurta ile tereyagli omlet.
Ogle: 1tabak kofteli nohut, 1kase cacik.
....1elma
Aksam::3dilim et, 2kasik bulgur pilavi, 1/2bard ayran, 1/2kase domates corbasi (unsuz)
Spor: 67dk kurek, 20dk spinning, 200cekim powerplank
Su: 3lt+
bence yazma cumaya ne kalmiş toplu yazarsınAlooo tutmayin beni...
Gideyim birincilik sebebimi yazayim
yuzeycim geçmiş olsun anlaşilan soğuk almışsın inş kısa zamanda atlatırsınGunaydinnnnn
Kizlar dün oturdugum yerde grip oldumm.
Birden gozlerimden yas gelmeye sesim gitmeye basladi. burnum tikandi.Kardesim ve esim sasti kaldi
Cok şükür vücut halsizligim vs yokk
Sizler nasilsinizz ??
Sen zatıflamış sekılde gıyecen gelinliği gor bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?