Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

keşke birincilerin sırları sabit konularda olsaymış bulmak için baya uğraştım eskiden de bulup okumuştum ama şimdi uğraştırdı belkide dikkat eksikliği

35 yaşındayım. 1 kızım 1 oğlum var. 4 yaşındalar. muhasebeciyim. sürekli oturarak çalışıyorum. Aslında hep kilolu bir bayandım. zaman zaman zayıf olduğum dönemler oldu ama. hamilelikten sonra hiç zayıf olamadım. hatta hep kilom 90 larda seyretti. geçen sene 98 kiloydum. bir senede 8 kilo verdim. şimdi daha hızlı ilerlemek istiyorum. şuan 90 kiloyum. yaza kadar en az 20 kilo vermek istiyorum.

Gunaydin servey
Var mi bulanti sikinti...
Iyi gecmis oglunun donemi diye hatirliyorum ama.
Gunaydin servey
Var mi bulanti sikinti...
Iyi gecmis oglunun donemi diye hatirliyorum ama.
Doğru hatırlıyon bır sıkıbtı yok henuz sukurler olsun etrafa cok merhametliyım ama kendıme gaggarım acımam pek aslında yyku bel agrısı halsızlik var ama dınlemıyorum kendımı

zeynaliii hoşgeldin, bir kız bir oğlan zeynep ali galiba

Bende gözde 25 yaşındayım şu an da 94 kilodayım, hoşgeldin

Kızlar cok mınık kanamam oldu korkuyorummm şuan ızın almam ımkansız genel mudurum gelcek bırazdan napymm

Kızlar cok mınık kanamam oldu korkuyorummm şuan ızın almam ımkansız genel mudurum gelcek bırazdan napymm

kendini çok zorlamamaya bak. izin alıp doktora git. yerleşme kanaması diye birşeyler oluyor ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım. telefon ile doktoruna ulaşabilir misin?

callancım kilonu gördüm maşallah
sen kaç kgsın en son
dagyolcum metabolizmayı şaşırttım galiba
dün sabah abarttım,yarım ekmek tereyağ,sosis yani kahvaltı olayını fenaa abarttım
ama öğlen 12den sonra yarım elma dışında nerdeyse hiçbir şey yemedim
bu arada jillian spor olarak cok işime yaradı
dagyolu sen de jillian yarısmasına katıl ya cok iyi sonuçlar alacağız
bu arada kızımın durumu kötüleşmedi,şükürler olsun ama ağzında pamukçuk çıktı,acıdan bir şey de yiyemedi,emmesi azaldı,sabah ilacını aldım..Rabbim dermansız dert vermesin
bugun de saçma seyler yiyeceğim,12den sonra yemeyeceğim..hergün aynı düzende yemeye baslayınca kg vermem durdu..bi dönem böyle gideceğim bakalım,sonra sağlıklı menülere döneceğim

azimle ve disiplinle olmayacak şey değil canım inşallah vereceğiz hep birlikte
toplight midende sorunlu sen ne etmişsin böyle
sorma tatlım yaa ben midemde bişey yok diyordum demekki alışmışım böyle yaşamaya rahatsızlığımın farkında bile değilim
canım zeynali de demiş yerleşme kanaması olabilir ama genel müdürün gelene kadar otur yerinde fazla hareket etme doktorunaa ulaşabilirsen ulaşmaya çalış değilse genel müdür gelir gelmez git dr a

callan cım hadi bakalım meto yu şaşırt biraz da 12 den gece yatana kadar zamanı nasıl geçireceksin acıkmayacakmısın?

hoşbulduk. evet nickimden de anlışıldığı gibi zeynep ve ali.
hep beraber yaza kadar zayıflarız inşallah.
canım ilk sayfada kurallarımız var gerçi güncellenecek o kurallar ama cumaları saat 12 ye kadar bildirim yapma yükümlülüğün var bir de günde en az 5 mesaj ve hergün gün sonunda veya ertesi sabah1 günlük menünü sporunu suyunu yazman gerekli sen ilk sayfayı bir oku kabul edersen bu kurallar sana uyarsa deneme sürecinden sonra listelere girersin

Oturdum kalkmıyorum ztn ağlıyorum sınırlerım bozulduu allahımmm lutfen gıtmesınnnnnn

toplightçım sabah okadar yedikten sonra acıkmadım dün
ama bu sabah tartıda bu rakamı görmemin sebebi,dün iki kez tuvalete çıkabilmiş olmamdı
bugun dünkü kadar yemeyeceğim
zaten sonraki günler normale dönerim
kendimi işlerle meşgul edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…