Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

işte bu alacağim elbise beden olarak uyarmı aşagıya yazacağim
1.73

Göğüs : 90

Bel : 68

Basen : 92 bu mankenin ölçüleri 38 beden giymiş ben 164 kilo 60 mış diyelim beden ölçülerim bel 70basen 96 diğeri ölçüm uyuyor başka beden yok digerleri satılmış

Gunaydinnnnn

Kizlar dün oturdugum yerde grip oldumm.

Birden gozlerimden yas gelmeye sesim gitmeye basladi. burnum tikandi.Kardesim ve esim sasti kaldi

Cok şükür vücut halsizligim vs yokk

Sizler nasilsinizz ??

Günaydın canımmm, kesin birinden kaptın kuzum
Ben bu sene tam 2 haftalık grip yaşadım, bol bol meyve sebze yiyip çok yorma kendini tamam mııı
Haa bu arada ben iyi miyim bilmiyorum yarın tartı söyleyecek bana

günaydınlarrrr
bugün işe geldim dün biraz dinlendim dün akşamın ve bugünün yemeklerini yaptım çocuklarla uğraştım derken ancak oldu
Toplight ıyu msn kuzu
iyiyim kuzum saolasın biraz miden ağrıyor sanırım biyopsi alınan yer rahatsız etti onun dışında bişey yok
Evet tam olarak 11. Kez wcden ciktim
Du vucutta durmuyo anam ne ise yariyo boyle
maşallah canım yaa ama sen devam et bugün 9 olur yarın 8 derken günde 3-5 e düşer alışır vücut yakında
ooo maşallah sana şekerim bu arada hep soracam kahvaltında bıldırcın yumurtası görüyorum özel bi sebebi var mı?
Bu günkü menü:
sabah 1 simit
öğle: ızgara tavuk
akşam 1 kase çorba+1 tavuk budu
gözde cim sabah harici karbonhidrat yok mu? bir de hiç sebze yok senin menünde bi araya sebze sıkıştır tatlım sen

Bugün ki menüm:

Sabah:
1 kase misket çorba
1 dlm tam buğday ekmek

Ara: 1 elma

Öğlen:
yumurtalı brokoli
zero

Akşam:
fırında balık ( 2 levrek )

Toplamda 2 lt su.
Yarın sabah spor var
gayet güzel gözdecim senin menünde yumurtalı brokoli nasıl oluyor onu merak ettim

Gunaydinnnnn

Kizlar dün oturdugum yerde grip oldumm.

Birden gozlerimden yas gelmeye sesim gitmeye basladi. burnum tikandi.Kardesim ve esim sasti kaldi

Cok şükür vücut halsizligim vs yokk

Sizler nasilsinizz ??
geçmiş olsun tatlım yaa bol c vitamini al kuzum

canım sadece belde 2 cm fark var basen kısmı geniş olduğu için olur tatlım sana bence bu elbise çok şıkmış bu arada renkleri de çok güzel

emine cim yaa özledik seni tatlım gözümüz yollarda kaldı neyse halletmişsin net işini geçmiş olsun güzelim bu arada spor un ve yediklerin gayet güzel

hm cim seni de tebrik ederim tatlım alıntılamamışsım burger da salata aferin sana
bu arada artık normal diyetime döndüm dün hastaneden geldim ilk başta canım bişey istemedi sonra 1 dilim ekmekle domates ve yumrta yedim saat 11,30 gibi arada portakalımı yedim bi de muz canım çok istemişti akşam da 1 avuç kadar fırında somon yedim çok az salata ile daha çok yerim sandım ama yiyemedim haa bi de yemekten sonra küçük bir cıss yedim 3-4 günlük o saçma diyetin üstüne artık bugün normal halime döndüm sabah diyetisyen menüsüne uygun olarak yedim

doğrudur, bana da karatay'ın beslenme tarzı güzel geliyor, ama hiç uygulamadım, ama akla yakın, sadece meyvelerle ilgili olan düşüncesine katılmıyorum, Allah bize bu nimetleri faydalanalım diye vermiş, şeker var içinde meyvelerin, ama bnun yanında birçok vitamin de var, ben şahsen meyvesiz bir hayat düşünemiyorum

cok sagol canim.
dagyolucum oncelille ne icin tuyo istiyorsun tatlim. inan beslenmelee falan gayet guzel ve artik hepimiz ne yaomamiz ve ne zaman ne yememiz gerektigini biliyoruz sadece kendimizi frenleyemiyoruz.
ben az az uzun surede kilo verdim ve inan cok uzun sure yemegin dibine vurmama ragmen almadim. her hafta gram gram gitti. tikandigim yerde ki 1 kere kitlendim 1 ay boyunca kilo veremedim isvec yaptım 6 gun sonra yine tik tik devami geldi.
Ama suna kesinlikle inaniyorum herkesin bunyesine hersey ii gelmiyor.
bana ara ogun yaramıyor mesela benim az yemem lazim vb gibi.
Genel anlamda hepimiz kendimize ii gelen seyleri bilmeliyiz. forumda kabizlik sorunu olan biri vardi normalde ii gelen cayin kendisinde yaramadigini soylemisti. (suan isim olarak hatirlayamadim)

ben hic oyle bisi yapmadım ama yapan var diye duydum.
bu arada kiyafette guzelmia begendimm

cok sagol canim bugun bol bol meyve yicemm

tesekkur ederim sahnurcum

evet hayat cım bende meyveyi çok seviyorum ama onu da ölçülü yemek şart biliyormusun ben diyetisyene gitmeden önce şu an yediğimin nerdeyse yarısını yiyordum ama akşam yemekten sonra mutlaka evde bir meyve partisi verirdik o zamanda farkına varmadan zaten sevince götürüyordum meyveleri ama diyetisyenim günde 1 e düşürdü taze meyveyi sabah da kuru kayısı ve yaban mersini koydu ara öğün olarak benim takılan kilolar yavaş yavaş gitmeye başladı karatay teyzemde çok iyi bilmniyorum ama meyve yersen sabah ye diyor

tabi ki de herşeyin fazlası zararlı, onun da bir ölçüsü olmalı, günde 2 porsiyondan fazlasına aslında gerek yok, yeterli, ama her zaman buna uyabiliyor muyuz, malesef hayır, meyveyi çok seven biri olarak ben uyamıyorum. hele yazın, yaz meyvelerine bayılıyorum, hamileyken çok çok aşerdim erik kiraz, ama kış olduğu için bulamamıştım

gayet güzel gözdecim senin menünde yumurtalı brokoli nasıl oluyor onu merak ettim

Yaa onu ben uydurdum kaptancım
Brokolileri haşladım, sonra minik minik kestim hepsini, salata yapar gibi, sonra tencereye attım, 2 yumurta kırzdım, yuz attım, nefis oldu valla

bende çok meyveyi seven biri olarak diyetisyenime hep yaa ekmek verme bana onun yerine meyve ver diyorum ama 1 hafta veriyorsa ertesi hafta hemen kesiyor o şekilde bi ayar yapıyor

Merhaba 5. takımcım,
Merhaba EmineF,
Az önce birincilik hikayeni okudum.. Teşekkürler..
Her gün tarçını unutmayın, demişsin ya.. ona takıldı kafam..
Her ne kadar ben artık kilo koruma dönemimde olsam da ilgimi çekti.. Bi' de severim tarçını..
Bi'dönemler tarçının metabolizma hızlandırıcı etkisi olduğunu öğrenmiş ve türk kahvesine bile tarçın eklemeye başlamıştım.. Sonra kendiliğinden uçmuş gitmiş bu alışkanlığım..
Senin yazında görünce dank etti..
Merakım şudur ki; sen nasıl tüketiyorsun tarçını..

çok sağol toplighcım ilk yazı senden geldi inş olur spariş verme yolundayım

sonuç ne zaman belli olacak kaptancım

karatay zayıflama süresinde bir öğün sabah meyve yiyin diyor ne kadar şeker yersek o kadar süreç uzar ama yediğimiz hangi şey organik ve sağlıklı

canım kardeşim seni uğraştırtım teşekkür ederim tiyo derken zayıflama sürecinde sahsı yakaladığın başarılar
evet haklısın vücüdümuzun şifresini çözmeliyiz
yine haklısın taviz vermemeliyiz
evet banada ara öğün yapamıyor

gece meyve yemek göbek yapar oda insilun direncini gösterir açlık atakları evet doğru şekeri az olan meyveler

canım bu mesajını gördüm ama cevap yazamamıştım
benim evde bakıcım var ama sadece çocukla ve ütü ile ilgileniyor onun dışında diğer işler bana ait
ben nasıl yapıyorum gerçi sen vardiyalı çalıştığın için nasıl olur bilmem ama mesela bu akşam yemekleri yedik değil mi sofrayı topladıktan sonra hemen ertesi günün yemeğini pişiriyorum bir çorba mutlaka olacak çorba olmadığı zaman yemek yok diye düşünüyorum 1 çeşit de etli yada zeytinyağlı sebze pişiriyorum bazen de pazar gününden 2 çeşit yapıyorum bir çeşidi ptesi diğer çeşidi salı yiyoruz çarşamba mutlaka balık günü oluyor kalan yemeklerde perşembe ve cuma 2 çeşit yemeği biraz fazla yapınca haftaiçi yetiyor pazar günü yetiştiremezsem de yukarıda anlattığım şekilde yapıyorum
haa salatayı da malzemeleri yıkayıp kutulayıp bolca yapıyorum dolaba koyuyorum sofraya getireceğim zaman sadece limon nar eksişi ve tuzunu atıyorum bazen de zyağını önceden doğrandığı için vitaminleri biraz gidiyor ama hiç olmamasından daha iyi diye düşünüyorum sen de dene haa bu arada bende 2 tane erkek var küçük 3 büyük 9 yaşında kızlardan daha yaramaz düşün yani evin halini bi de eşim 3 erkekle uğraşıyorum

canım dagyolu cum sonuçlar ptesi ye çıkacak midem sağlam derken reflü ve gastrit çıktı ilk asşamada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…