- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.981
videoyu paylaşmamışımolur tatlim.neden olmasinn
vallahi jullana baslama sebebimsin.
daha ince duydum evet ama sen olculeri paylasinca bi yonum degistii insallah banada kismet olurr.
Bfit in siskinlikleri henuz gecmedi o yuzden incelip incelmedigimi farkedemiyorum 13 hafta sonra gorcez anayi danayii
videoyu paylaşmamışım
bel için bunları yapacağım
***5.TAKIM 393. ETAP***
toplight (71,0 /)
CallanPinckney (61.7/61.5/0.2/0.32)
dagyolu(61,8)
hm22( 83.2/)
hayriyedemet (76.0/) izinli
EmineF (80.6/)
sukker (106,1/) kendi isteğiyle ayrıldı
Bstor (93.9 /)
hytsvncgzl(70,8/ )yeni üye deneme süreci 3 hafta oldu
5. TAKIM ORTALAMASI : %
benim belde sıkıntım yok cok şükür
ama bu egzersizler gayet ii görünüyor.
umarım işe yarar.
İlk videoyla birlestirecekmisin
çok sağol zeynepcimsporun verdigi sislik ve bu hafta bebisinden dolayi duzensiz beslenmeye gore verebilmis olmanda guzel cnm tebrikler
çok sağol zeynepcim
jilliandan sonra bel hareketleri ama bu bel hareketlerini gün içinde sıksık yapacağım,yer süpürme sileceğinin ucunu cıkarıp,çubuk olarak kullanacağım
emine sen nasıl hem iki bebişe bakıp,hem spor yapıp hem de yemekleri yetiştiriyorsun,ben yapamıyorum ya,bakalım bugun hepsini halletmeye çalışacağım
***5.TAKIM 393. ETAP***
toplight (71,0 /)
dagyolu(61,8/60.7/1.1/)
hm22( 83.2/)
hayriyedemet 76.0/) izinli
EmineF (80.6/)
Bstor (93.9 /)
1 kas kütlen artmış olabilir birde sporun verdiği şişkinlıkte tartıda fazla çıkmış olabilirÇekirge üyeden Günaydınlar!
Hanımlar size bir kaç sorum olacaktı beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim.
1-Akşam tartıldım 68.4 çıktı, sabah uyanınca tartıldım 69.4 çıktı, 1 saat sonra işe gitmeden tartıldım 68.8 çıktı.Kilo bu kadar değişken olabilir mi yoksa benim tartıda bir sıkıntımı var.
2-Kilo bildirimlerimizi buraya mı yapıyoruz?
3-Birde ben sizlerden gördüğüm kadarıyla hiç ama hiç düzenli beslenemiyorum hatta beslenmiyorum.
Kahvaltı ezelden beri en kötü huyumdur yapmam. Midem yanar uykum gelir.Bir pazar günleri kaliteli kahvaltı yapıyorum 5 saat kendimi toparlayamıorm. Yemek ise işten gelince yemek yapabiliyorum anca, ee bende de bir cadaloz var hiç sormayın, yemeği yapıp yememiz bazen 7 hatta bazen 8-9u bulabiliyor, hiç belirli bir saat uygulaması yapamıyorum.Bu beslenme şekliyle sağlıklı zayıflayabilir miyim bilmiyorum ama yakın zamanda bu sarsık düzeni değiştirebileceğimi zannetmiyorum.Malum bu düzensiz beslenmeden dolayı belirli bir diet uygulayamıyorum zaten, bende porsiyon azaltma, abur cubur kesme, kolayı kesme gibi belki sizler için küçük ama inanınki kendim için çok büyük adımlar attım :)
Bu şekilde ben anca nereye varabilirim sizce?!
4-Günde 45 dk koşu bandında koşuyorum, programlı, çekebilirsem 200-300 yarım mekik çekiyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz başka yöntemler var mı?!
Bayağ da uzun olmuş, vaktinizi çaldım şimdiden teşekkür ederim
***5.TAKIM 393. ETAP***
toplight (71,0 /)
dagyolu(61,8/60.7/1.1/1.77)
hm22( 83.2/)
hayriyedemet (76.0/) izinli
EmineF (80.6/)
Bstor (93.9 /)
1 kas kütlen artmış olabilir birde sporun verdiği şişkinlıkte tartıda fazla çıkmış olabilir
2 evet canım buraya
3 kahvaltı en önemli en zengin beslenilmesi gereken öğündür kahvaltı iyi yapanların yapmayanlara göre daha hızlı kilo verdiği test edilmiş metobolizma erken uyandırmak daha hızlı çalışmasını sağlıyor been mesela sabah namazını kılıp yatmadan su içerim faydalı olduğunu düşünüyorum birde en geç 6 dan sonra birşey yeme bunu düzeni yerleştirmen lazzım
4 sporun harika günde kaç lt su içiyorsun 3 lt acizane tavsiyem dir
günaydın arkadaşlar,
kilomu bildirip kaçıcammmm
şaka şaka, benim silkelenmem lazım, hala regl olmadım çok şişim oofff su içiom bol bol ödem atayım diye ama yok, yüzüğüm parmağımdan çıkmıo, parmaklarım bile şiş, maydonoz mu içsem acep??? bu arada 2 gündür menü paylaşamıyorum, okulda çok yoğunuz, değerler eğitimi çalımalarımızı yapıyoruz hiç vakit olmuo, sabahları kahvaltıya kadar bir boşluk var, bu arada yazmaya çalışıyorum. ama 2 gündür tavsiyelerinize uydum, abur cubur hiç yemedim, sadece normal öğünlerimi ekmeksiz yedim, suyumu da içtim bolca.
geçen hafta 69.2
bu hafta 69.6
fark -0.4
yüzde -0.57
artıyı görünce moralim çok bozuldu yaaaaa, umarım şişliktendir.
Çekirge üyeden Günaydınlar!
1-Akşam tartıldım 68.4 çıktı, sabah uyanınca tartıldım 69.4 çıktı, 1 saat sonra işe gitmeden tartıldım 68.8 çıktı.Kilo bu kadar değişken olabilir mi yoksa benim tartıda bir sıkıntımı var.
3-Birde ben sizlerden gördüğüm kadarıyla hiç ama hiç düzenli beslenemiyorum hatta beslenmiyorum.
Kahvaltı ezelden beri en kötü huyumdur yapmam. Midem yanar uykum gelir.Bir pazar günleri kaliteli kahvaltı yapıyorum 5 saat kendimi toparlayamıorm. Yemek ise işten gelince yemek yapabiliyorum anca, ee bende de bir cadaloz var hiç sormayın, yemeği yapıp yememiz bazen 7 hatta bazen 8-9u bulabiliyor, hiç belirli bir saat uygulaması yapamıyorum.Bu beslenme şekliyle sağlıklı zayıflayabilir miyim bilmiyorum ama yakın zamanda bu sarsık düzeni değiştirebileceğimi zannetmiyorum.Malum bu düzensiz beslenmeden dolayı belirli bir diet uygulayamıyorum zaten, bende porsiyon azaltma, abur cubur kesme, kolayı kesme gibi belki sizler için küçük ama inanınki kendim için çok büyük adımlar attım :)
4-Günde 45 dk koşu bandında koşuyorum, programlı, çekebilirsem 200-300 yarım mekik çekiyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz başka yöntemler var mı?!
2 günlük menumu paylaşayımm klasik 3 öğün beslendim sabahları tost zeytin salatalık yumurta
öğlen yeşil çay karişimimla 4 ceviz ve kayısı birazda ananas
akşam birinde 1 porsiyon yoğurtlu makarna bir günün akşamın dada 100gr tavuk döner ve salata
suyum bir günde 3 lt birgünde 3.5 spor ev işi
canım kızlarda yazmış ama gecen hafta listeden çıkmıştın ne zaman dönmek istersen geri dönebilirsinMuhtesem bır donuş yaparım inşşş bırkac hafta listede olmıyım hazır olunca haber verırım sıze ama buradayım tabıkı hepiniz bırer degersınız
canım o regli şişliğidir muhtemelen haftaya daha güzel bir sonucumuz olacak emin olgünaydın arkadaşlar,
kilomu bildirip kaçıcammmm
şaka şaka, benim silkelenmem lazım, hala regl olmadım çok şişim oofff su içiom bol bol ödem atayım diye ama yok, yüzüğüm parmağımdan çıkmıo, parmaklarım bile şiş, maydonoz mu içsem acep??? bu arada 2 gündür menü paylaşamıyorum, okulda çok yoğunuz, değerler eğitimi çalımalarımızı yapıyoruz hiç vakit olmuo, sabahları kahvaltıya kadar bir boşluk var, bu arada yazmaya çalışıyorum. ama 2 gündür tavsiyelerinize uydum, abur cubur hiç yemedim, sadece normal öğünlerimi ekmeksiz yedim, suyumu da içtim bolca.
geçen hafta 69.2
bu hafta 69.6
fark -0.4
yüzde -0.57
artıyı görünce moralim çok bozuldu yaaaaa, umarım şişliktendir.
canım dagyolu sana yazmış tatlım sporun çok güzelÇekirge üyeden Günaydınlar!
tatlim dagyolu arkadasimiz cevap vermia ancak bi kac seyde ben eklemek.istiyorum
1. en dogru kilo sabah wc den sonra ciplak bir sekilde karsiniza cikan rakam en dogru olanidir.
kiyafetler bile bazen 500 gram 1 kg farkedebiliyor giydiginiz kiyafete baglii.
2. kilo bildirimlerini takim.olarak herkes buraya yapiyor kaptan toplu bir sekilde ana konuda paylasiyor.
3.yemek konusunda aksam yemegini baktin cok gec yiyeceksin yogurt ye yagsiz salata ye hafif bisiler ye. malesef biz calisanlar icin aksam yemegi gece kaliyor.
arti olarak aburcuburu vs birakma basit biai degildir tabiki tebrik ederim sizi
son olarakk bolgesel sorunlarin varsa onu soylersen ona gore egzersiz inerebiliriz. ama yaptigin sporlarda gayet iyi.
sadece çayla olmaz bi kere yanına kuru kayısı badem ceviz gibi bişeyler al ara öğün yaparsınbu arada kilom 68.8
Dün neler yedim;
Kahvaltı aslında öğle yemeği: bir dilim kek, arada acıktıkça çubuk kraker
Daire de vıkvık çay getiriolar nerdeyse çayla besleniyorum :)
Dün akşam kurufasülye pilav yaptım, çorba kasesinde ikisini karıştırarak yedim.
Çıktım koşu bandına 45 dk programda koştum yürüdüm koştum yürüdüm. 10-15 dk titreşim yaptım belime bacaklarıma
Sonra dışarı çıktım ve tatlı yemedimmmm
kahve çay devam
cnm benim.moralini bozma siskinliktendir adetin cokmu gecikti bi sokturucu falan alsaydinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?