- 26 Kasım 2014
- 653
- 677
- 123
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.041
Günaydın kızlar,
2 gündür yazamadım, dün regl oldumçok şişkinim
Tartıldım bu sabah ama 57.6 çıktım, o kadar az şey yiyorum sadece 400 gr eksik, çok üzüldüm
Bu çaya şeker atıyorum diye mi gitmiyor ya da regl şişkinliğimi acaba?
2 gündür yediklerim de;
O döner lavaş yediğim günün akşamı 5 tane ızgara köfte+1 tam tahıllı ekmek+200 gr light yoğurt yedim
Dün:
Menemen+1 dilim kepek ekmek
3-4kaşık pirinç pilavı + soslu tavuk (bu tavuk bitirdi beni, yağlı bir sosu vardı, belki krema bile olabilir içinde)
Aralarda da toplamda 2 çay + 1 sütlü kahve içtim gün boyu.
tatlim bi foto koy istersen yuzunu cekmek zorunda degilsin
hayirli olsun kizlarr
salatasi nasilll ?
seni tebrik ediyorumm burgera gidip salata yemek kolay degildir bilirim
Gunaydinn
canım günde kaç çay içiyorsun çayı bir de şekersiz içmeyi denesen dün 2 çay içmişsin bi de kahveGünaydın kızlar,
2 gündür yazamadım, dün regl oldumçok şişkinim
Tartıldım bu sabah ama 57.6 çıktım, o kadar az şey yiyorum sadece 400 gr eksik, çok üzüldüm
Bu çaya şeker atıyorum diye mi gitmiyor ya da regl şişkinliğimi acaba?
2 gündür yediklerim de;
O döner lavaş yediğim günün akşamı 5 tane ızgara köfte+1 tam tahıllı ekmek+200 gr light yoğurt yedim
Dün:
Menemen+1 dilim kepek ekmek
3-4kaşık pirinç pilavı + soslu tavuk (bu tavuk bitirdi beni, yağlı bir sosu vardı, belki krema bile olabilir içinde)
Aralarda da toplamda 2 çay + 1 sütlü kahve içtim gün boyu.
spor bu aralar yapamıyorum ama gün içinde çok yoruluyorum
bencede haklısın en kısa zamanda gidip ölçtirecem ben özel bir diyetisyen eşliğinde arkadaşla d,yet yapıyorduk diyet menusu olduğu halde o kadar kastan verdiğim olmuştur ki benim kollarım kaslı biraz şimdi çok görünmüyor
makarna yesekte dengeleriz can hem kaşik hesabı hem yagsız olduktan sonra sıkıntı yok
abur cubur gizli şekeri gösterebilir insilun direncini kırman için karatay usulu beslenmek en iyi çözüm bence birde şekeri yüksek besinler alıyorsan onlarda hızlıca kan şekerini yükseltip düşürünce açlık hissi veriyor benim açlık Alalhın izniyle karatay sayesinde çözüldü
canım rakibem canım dostum çok memnun oldum çok teşekür ediyorum evet baktım bir sendeler gibi oldum sonra yazılanlar çok iyi geldi ya bu kadın cin gibi sana samimi söyliyim herşeyden haberi var çok zeki düşünceleri benim için önemli oda zayıflama konusunu çok iyi biliyor evet bazen niyetler değişebilir
şimdiye kadar çok üye gördüm ama meltem gibisine raslamadım maşallah tam gaye adamı hedefine tam kilitlenen bir insan zaten böyle olduğundan bir çırpıda verdi kilolarını gitti tabi benim tanışmam geç oldu ama başarı hikayesi anlatıyor
yaaaaaaaa biiiz bir tavizi çok basit görüyoruz bir tane bile olsa kaç gün toparlanmak için uğraşiyoruz daha zor ya bu deli inek misali süt ver ver sonra kovaya bir tekme at sütler dökülsün olmaz olmaz
vucut yagları yakmaya hazır bir durumdayken tekrar başa sarıyoruz ah ki ne ah
evet bu ölçüleri öğrenmesın dedim callan öğremiş bizim yolumuzda kısa sayılır arkadaşin boyuyla kilosu arasınd 12 SAYI var hala zayıflır ben en fazla 10 kilo isterim benim için daha fazlası kemik yıgını olur o şeklide sevmirem
ne diyeyim şaşirdım sana kolay gelsin
maşallah sefver sen çok iyi sağlıklı beslenen hamişsin
eminecim sen hoş geldin kadının gözleri inan maşallah kol kaslarım biraz havası indi ondan demiştim
su ve sporuda yazsaydın ne iyi olurdu yapmasanda yaz
harika
hm su ve spor merak ettiğim birde çok az yemişsin tebrikler
can mobilya boyamak çok daha kolay özel boyalarını almak şartıyla kkde hanımlar yapmiş onlarida incele ben daha bitirmedim bitsin çeker gösteririm
böyle spor görülmemiş bin maşallah
bence yazma cumaya ne kalmiş toplu yazarsın
maşallah sana emine cim hedefibni şaşırtmadın gene1.2kg verdim. %1,5...hemen hemen hedefledigim gibi
Canım fotoğrafımızı sonra silebiliyor muyuz buradan?
canım günde kaç çay içiyorsun çayı bir de şekersiz içmeyi denesen dün 2 çay içmişsin bi de kahve
soslu tavuğu nerde yedin evdemi dışarda mı?
Bebeğim az yersen kilo veremezsin ki düzenli beslenceksin, geçen gün instagram da victorias secret kızlarının menülerini gösterdi, koca dolu tabak ama hep sebze ve et vardır
ya bence ideal kilo kişiden kişiye değişir.aynada iç çamaşırlarıyla kendine bakacaksın,tamam ben güzelim artık süperim diyorsan,ideal kilondasındır..ben de hedefimi öyle belirledim,aynada kendimi güzel bulduğum gün buradan mezun olacağım,şuan özellikle alt bölgem çok kötü,selülitler filan,bakamıyorum bile,bundan benim cok acil spor yapmam lazım.
bunun dışında üst bölgemden memnunum
(bu arada beden imge bozukluğu diye bir hastalık var..kişinin o tarz bir hastalığı varsa aynada kendini asla beğenmez,bundan ben sağlıklı bireylerden bahsediyorum...)
yarım saat içinde düzenle bölümünden silebiliyorsun tatlım
Kızlar çabuk bakın nolur, silicem hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?