Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5.TAKIM 393. ETAP***
toplight (71,0 /70,6/0,4/%0,56)
CallanPinckney (61.7/61.5/0.2/0.32)
dagyolu(61,8/60,7/1,1/&1,78)
hm22( 83.2/82,5/0,7/%0,84)
hayriyedemet (76.0/) izinli
EmineF (80.6/)
sukker (106,1/) kendi isteğiyle ayrıldı
Bstor (93.9 /93.5/0,4/% 0,42)
hytsvncgzl(70,8/69,6/0,4/%0,56 )yeni üye deneme süreci 3 hafta oldu

5. TAKIM ORTALAMASI : %

Emineee şu grubun ortalamasını bu hafta sen kurtarırsın anca
2014ün son cuması böyleee mii olaaacaaadıı
Bu arada ben artık günde 1 saat yürüyüş yapıyorum cadılar

canım sen yarım lt su iç kahvaltı yap en az 1kg-750 gr daha eksiksin ama ne yapalım boşver hayat böyle güzel diyelim haftaya senden çok iyi bir rakam bekliyorum
Gecen hafta:72,7
Bu hafta:72,3
Fark:400 gr
%: 0.56
serveyim tatlım benim sorumluluk sahibi rakibem nasılsın biraz toparladın mı?
sen listeye kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman gir olur mu tatlım

Kaptanım bi de evden acil çıktım buraya geldim ,wc durumuda olmadığı için ben en az 1,5 kilo falan daha azım, haftaya en az 3 kilo az çıkmaz ise o tartıyı kırmayı planlıyorum

Emineee şu grubun ortalamasını bu hafta sen kurtarırsın anca
2014ün son cuması böyleee mii olaaacaaadıı
Bu arada ben artık günde 1 saat yürüyüş yapıyorum cadılar

Listeye gıreyım mı karar veremedım

Bebeğim gel yaaa lütfeeen
Servey izin almasın kızlar di mi

serveycim bence en azindan 1 hafta bi ara ver kendini bi topla kendini bi rahat hisset ondan sonra girersin biz burdayiz kacmiyoruz ki onemli olan senin kendini iyi hissetmen

Listeye gıreyım mı karar veremedım

Bebeğim gel yaaa lütfeeen
Servey izin almasın kızlar di mi
canlar ana paylaşıma yazdım diğer kaptanlardan ya da bahardan cevap gelecek serveyin listeye girmesi konusu gecen hafta ayrıldığı için 2 hafta izinli gibi mi olur yoksa bu hafta girebilir mi diye bi cevaplar gelsin eğer uygun olursa bu hafta girer değilse haftaya

Kaptanım bi de evden acil çıktım buraya geldim ,wc durumuda olmadığı için ben en az 1,5 kilo falan daha azım, haftaya en az 3 kilo az çıkmaz ise o tartıyı kırmayı planlıyorum
haftaya 3 ten az gelirsen sana ne ceza verelim hadi bakalım gözdeye ne ceza verilecek bu unutkanlığının cezası kızlar

Yaaa off bu hafta ben 2 kilo verdim aslında en az ama 400 çıktı
haftaya 3 ten az gelirsen sana ne ceza verelim hadi bakalım gözdeye ne ceza verilecek bu unutkanlığının cezası kızlar

O değilde biz haftaya gözdeyle rakip olcaktık ayvayı yedi o şimdi 3 kilodan fazla vermesi lazım beni geçmesi için

Aaaaa.. nasil bi muhabbet bu
Kiza 3kg ver baskisinin nedeni nedir
Tartilmayi mi unuttu?
Devami az sonra.. oku kizim okuuu

Günaydın kızlar,
2 gündür yazamadım, dün regl oldum çok şişkinim
Tartıldım bu sabah ama 57.6 çıktım, o kadar az şey yiyorum sadece 400 gr eksik, çok üzüldüm

Bu çaya şeker atıyorum diye mi gitmiyor ya da regl şişkinliğimi acaba?

2 gündür yediklerim de;
O döner lavaş yediğim günün akşamı 5 tane ızgara köfte+1 tam tahıllı ekmek+200 gr light yoğurt yedim

Dün:
Menemen+1 dilim kepek ekmek
3-4kaşık pirinç pilavı + soslu tavuk (bu tavuk bitirdi beni, yağlı bir sosu vardı, belki krema bile olabilir içinde )

Aralarda da toplamda 2 çay + 1 sütlü kahve içtim gün boyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…