- 26 Kasım 2014
- 653
- 677
- 123
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.021
ahahahah kiyamam yaaa
neyse sen 500 gram bi düş kafadann
Ayyy sinir oldum kendime , şimdi o zaman haftaya en az 3 kilo eksik çıkması lazım
Guzel bır gun olsun canlar...
Listeye gıreyım mı karar veremedım
canım sen yarım lt su iç kahvaltı yap en az 1kg-750 gr daha eksiksin ama ne yapalım boşver hayat böyle güzel diyelim haftaya senden çok iyi bir rakam bekliyorum***5.TAKIM 393. ETAP***
toplight (71,0 /70,6/0,4/%0,56)
CallanPinckney (61.7/61.5/0.2/0.32)
dagyolu(61,8/60,7/1,1/&1,78)
hm22( 83.2/82,5/0,7/%0,84)
hayriyedemet (76.0/) izinli
EmineF (80.6/)
sukker (106,1/) kendi isteğiyle ayrıldı
Bstor (93.9 /)
hytsvncgzl(70,8/69,6/0,4/%0,56 )yeni üye deneme süreci 3 hafta oldu
5. TAKIM ORTALAMASI : %
Anammm kızlar siz beni bi dövün, ben bugünün cuma değil perşembe olduğunu sandım iyi mi
Sabah kalktım bi güzel kahvaltı yaptım, üstüne yarım lt su içtim, sonra hazırlanayım işe gideyim dedim telefona bi baktım bugün cumaymış
sonra gittim tartıldım, 93.5 çıktım ama daha azım kızlar yaa , offf
salak ben
serveyim tatlım benim sorumluluk sahibi rakibem nasılsın biraz toparladın mı?Gecen hafta:72,7
Bu hafta:72,3
Fark:400 gr
%: 0.56
canım sen yarım lt su iç kahvaltı yap en az 1kg-750 gr daha eksiksin ama ne yapalım boşver hayat böyle güzel diyelim haftaya senden çok iyi bir rakam bekliyorum
serveyim tatlım benim sorumluluk sahibi rakibem nasılsın biraz toparladın mı?
sen listeye kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman gir olur mu tatlım
Emineee şu grubun ortalamasını bu hafta sen kurtarırsın anca
2014ün son cuması böyleee mii olaaacaaadıı
Bu arada ben artık günde 1 saat yürüyüş yapıyorum cadılar
Bebeğim gel yaaa lütfeeen
Servey izin almasın kızlar di mi
canlar ana paylaşıma yazdım diğer kaptanlardan ya da bahardan cevap gelecek serveyin listeye girmesi konusu gecen hafta ayrıldığı için 2 hafta izinli gibi mi olur yoksa bu hafta girebilir mi diye bi cevaplar gelsin eğer uygun olursa bu hafta girer değilse haftayaBebeğim gel yaaa lütfeeen
Servey izin almasın kızlar di mi
Kaptanım bi de evden acil çıktım buraya geldim ,wc durumuda olmadığı için ben en az 1,5 kilo falan daha azım, haftaya en az 3 kilo az çıkmaz ise o tartıyı kırmayı planlıyorum
haftaya 3 ten az gelirsen sana ne ceza verelim hadi bakalım gözdeye ne ceza verilecek bu unutkanlığının cezası kızlarKaptanım bi de evden acil çıktım buraya geldim ,wc durumuda olmadığı için ben en az 1,5 kilo falan daha azım, haftaya en az 3 kilo az çıkmaz ise o tartıyı kırmayı planlıyorum
haftaya 3 ten az gelirsen sana ne ceza verelim hadi bakalım gözdeye ne ceza verilecek bu unutkanlığının cezası kızlar
haftaya 3 ten az gelirsen sana ne ceza verelim hadi bakalım gözdeye ne ceza verilecek bu unutkanlığının cezası kızlar
gözdeden ses yok halaYaaa off bu hafta ben 2 kilo verdim aslında en az ama 400 çıktı
O değilde biz haftaya gözdeyle rakip olcaktık ayvayı yedi o şimdi 3 kilodan fazla vermesi lazım beni geçmesi için
Aaaaa.. nasil bi muhabbet bu
Kiza 3kg ver baskisinin nedeni nedir
Tartilmayi mi unuttu?
Devami az sonra.. oku kizim okuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?