- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.001
hadi jillian grubuna da katılkızlar herkese hayırlı cumalar callancım yarişmamızın sonucu en son kaç tıbende jillian a başlamayı düşünüyorum palatesle beraber şu koşu bandım evden bir gitsin
ben teşekkür ederim can su çok ama çok önemli aman dikkat etÇok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için.
Suyu hiç sevmem ama artık içmeye başladım bundan önce bütün sıvı kaynağım kola ve kahveydi şimdi suya döndüm :) Ama gene de 1,5 ltden fazla içmiyorumdur herhalde. Dediğini dikkate alacağım hatta şimdi kantine çıkıyorum gidip su alayım önümde dursun gördükçe içerim.
makrnayı yediğim ertesi sabah 400 gr gitmiş 1 porsiyon derken lafın gelişi tabakga az koydum 2 akşam 100 gr tavuk döner yedim sadece ızgara tavuk ekmek yok diyetisyenlerde 90 gr et önerirler gerçekten fazlamıcnm benim.moralini bozma siskinliktendir adetin cokmu gecikti bi sokturucu falan alsaydinn
tatlim dagyolu arkadasimiz cevap vermia ancak bi kac seyde ben eklemek.istiyorum
1. en dogru kilo sabah wc den sonra ciplak bir sekilde karsiniza cikan rakam en dogru olanidir.
kiyafetler bile bazen 500 gram 1 kg farkedebiliyor giydiginiz kiyafete baglii.
2. kilo bildirimlerini takim.olarak herkes buraya yapiyor kaptan toplu bir sekilde ana konuda paylasiyor.
3.yemek konusunda aksam yemegini baktin cok gec yiyeceksin yogurt ye yagsiz salata ye hafif bisiler ye. malesef biz calisanlar icin aksam yemegi gece kaliyor.
arti olarak aburcuburu vs birakma basit biai degildir tabiki tebrik ederim sizi
son olarakk bolgesel sorunlarin varsa onu soylersen ona gore egzersiz inerebiliriz. ama yaptigin sporlarda gayet iyi.
cnm tebrik ederim guzel kilo vermissinn
hemde son 3 aksam doner ve 1 porsiyon makarna olmasina ragmenn
inş düzene girersin şimdilik olmamişbu arada kilom 68.8
Dün neler yedim;
Kahvaltı aslında öğle yemeği: bir dilim kek, arada acıktıkça çubuk kraker
Daire de vıkvık çay getiriolar nerdeyse çayla besleniyorum :)
Dün akşam kurufasülye pilav yaptım, çorba kasesinde ikisini karıştırarak yedim.
Çıktım koşu bandına 45 dk programda koştum yürüdüm koştum yürüdüm. 10-15 dk titreşim yaptım belime bacaklarıma
Sonra dışarı çıktım ve tatlı yemedimmmm
kahve çay devam
ben 6:30 civarıaa kahvaltı yapıyorum1 kas kütlen artmış olabilir birde sporun verdiği şişkinlıkte tartıda fazla çıkmış olabilir
2 evet canım buraya
3 kahvaltı en önemli en zengin beslenilmesi gereken öğündür kahvaltı iyi yapanların yapmayanlara göre daha hızlı kilo verdiği test edilmiş metobolizma erken uyandırmak daha hızlı çalışmasını sağlıyor been mesela sabah namazını kılıp yatmadan su içerim faydalı olduğunu düşünüyorum birde en geç 6 dan sonra birşey yeme bunu düzeni yerleştirmen lazzım
4 sporun harika günde kaç lt su içiyorsun 3 lt acizane tavsiyem dir
ne oldu canımKızlar başım çok dönüyor.
Bildirim yapayım biraz sakinleyince geleceğim.
82.5 çıktım.
can yazdım bakalım nasıl olacakhadi jillian grubuna da katıl
seninle olmak cok güzel
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ay-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/page-20
estg. öyle deme uatandım bu yariş hep kazanan ben olamam ki aslında dün ölçülerimi yazmıştım topiğe tam aklımda yokki paylaşiyim ama çok gevşedim farkındayımsenin karsında yenilgiyi artık kabul ediyorum
ölçülerini çok merak ediyorum
hadi jillian grubuna katıl,ölçülerimiz de yarıssın
gerçi sen acık ara öndesin
ne diyeyim bükemediğin eli öpeceksin,tebriklerrr
süper o saatben 6:30 civarıaa kahvaltı yapıyorum
aynen metabolizmayı erken uyandırmak gerek
bu arada güzel kilo vermişsin,tebrik ederim hmcim..düzenli bir sekilde kilo veriyorsun masallahKızlar başım çok dönüyor.
82.5 çıktım.
canım dagyolu sana yazmış tatlım sporun çok güzel
ama kahvaltısız olmaz evde zamanın yoksa 2 dilim ekmek arasına peynir domates koyup yiyebilirsin işe gidince bu konuyu detaylı olarak konuşuruz daha sonra
sadece çayla olmaz bi kere yanına kuru kayısı badem ceviz gibi bişeyler al ara öğün yaparsın
çorba kasesine koydum derken kaç kaşık koydun onları da kaşıkla yazarsan iyi olur mesela bir slata ya da yoğurt dengeli beslenmen gerekiyor tatlım
dur daha 60 olmak nasıl bir his onu anlat diyecektimkızlar ben de çıkıyorum size doyum olmaz hm cım geçmiş olsun can profilimide değiştirip ben kaçar herkese kolay gelsin
Benim aslında tek sıkıntım fırtlak göbişim (sezeryan sağolsun) ve gıdığım. :)
Diğer yerlerimden bacak kol göğüs çok memnunum hatta onlar zayıflasın istemiyorum bile.
1 hafta geciktim, spiral olmasa hamileyim diycem, ama doğumdan sonra düzensiz oldum hep. bi olsam rahatlıycam, 1 haftadır karnım davul gibi gergin, aslında hapım var söktürücü ama çok fazla ilaç kullanamıyorum ben, 1-2 gün daha olmazsam kullanıcam artık mecburen.
ben teşekkür ederim can su çok ama çok önemli aman dikkat et
makrnayı yediğim ertesi sabah 400 gr gitmiş 1 porsiyon derken lafın gelişi tabakga az koydum 2 akşam 100 gr tavuk döner yedim sadece ızgara tavuk ekmek yok diyetisyenlerde 90 gr et önerirler gerçekten fazlamı
inş düzene girersin şimdilik olmamiş
callan
Kızlar başım çok dönüyor.
82.5 çıktım.
Bende şu hazır kızartılmış ekmek var ya etimek diyorlar, ondan alayım tereyeğ bal yapayım 2 tane yiyim dedim.
Aaa poşet poşet ceviz var bende onları kullanacak yer buldum teşekkürler
Çorba kasesi derken 5-6 çorba kaşığı pilav 2-3 kaşık kuru koymuşumdur en fazla kase küçük çünkü.
60 li rakamları çok gördüm çok bir his yok asıl 50 rakamlar i görünce paylaşayımdur daha 60 olmak nasıl bir his onu anlat diyecektim
hem ölçülerini göremedim
ama işin varsa kaç
öpyorum kocamann
Askolsun yuzeycim ben hiç ekmekle yermiyim döneri bende o göz varmi hele bi bakgobek icin egzersizler var cnm teldenngirdigim.icin video gonderemiyorum
youtube gir yaz cikar duzenli yapman lazim ama
kesin ondandir cnm sikma canini
ayrica spiralle cok nadirde olsa hamile kalanlar var dikkat et.
sen bi kac gun daha bekle olmadi al ilacini
ben ekmekle sanmıştım cnm diger turlu tabiki ye et onemlii.
bravo valla cok guzel olmusss
canimcm neyin var bakim senin yaaaa
haber ver bizeee
tatlim neden kahvalti yapamiyorsunn
hic olmadi sut nesfit ye
ama 1 yumurta peynir tarzi bisiler daha tok tutar ve kahvalti gunun en onemli ogunu metobozlizmani bile hizlandirmya yariyor
bence kahvaltiya alismaya calisss
canım spiralle hamile kalan çok aman dikkat et bi test falan yap hamile olmayasın?1 hafta geciktim, spiral olmasa hamileyim diycem, ama doğumdan sonra düzensiz oldum hep. bi olsam rahatlıycam, 1 haftadır karnım davul gibi gergin, aslında hapım var söktürücü ama çok fazla ilaç kullanamıyorum ben, 1-2 gün daha olmazsam kullanıcam artık mecburen.
canım dikkat et kendine son 1-2 gündür çok yüklendin işlere ondan olmasınKızlar başım çok dönüyor.
82.5 çıktım.
canım tereyağı bal değil de peynir koy kaşar daha az kalorili ve daha sağlıklı en sağlıklısı aslında beyaz ya da lor peyniriBende şu hazır kızartılmış ekmek var ya etimek diyorlar, ondan alayım tereyeğ bal yapayım 2 tane yiyim dedim.
Aaa poşet poşet ceviz var bende onları kullanacak yer buldum teşekkürler
Çorba kasesi derken 5-6 çorba kaşığı pilav 2-3 kaşık kuru koymuşumdur en fazla kase küçük çünkü.
teşekkürler callan cım demek ki benim bağırsaklarda yaklaşık bi 2 kg taşıyorum o ortaya çıktı :)bu arada toplightım ve hytsvncgzl tebrikkk ederimm
toplight geçenki gibi 68ler yok ama bu da güzel bir rakam
günaydınlarrrr
canım kızlarda yazmış ama gecen hafta listeden çıkmıştın ne zaman dönmek istersen geri dönebilirsin
***5.TAKIM 393. ETAP***
toplight (71,0 /70,6/0,4/%0,56)
CallanPinckney (61.7/61.5/0.2/0.32)
dagyolu(61,8/60,7/1,1/&1,78)
hm22( 83.2/)
hayriyedemet (76.0/) izinli
EmineF (80.6/)
sukker (106,1/) kendi isteğiyle ayrıldı
Bstor (93.9 /)
hytsvncgzl(70,8/69,6/0,4/%0,56 )yeni üye deneme süreci 3 hafta oldu
5. TAKIM ORTALAMASI : %
canım o regli şişliğidir muhtemelen haftaya daha güzel bir sonucumuz olacak emin ol
canım dagyolu sana yazmış tatlım sporun çok güzel
ama kahvaltısız olmaz evde zamanın yoksa 2 dilim ekmek arasına peynir domates koyup yiyebilirsin işe gidince bu konuyu detaylı olarak konuşuruz daha sonra
Askolsun yuzeycim ben hiç ekmekle yermiyim döneri bende o göz varmi hele bi bak
***5.TAKIM 393. ETAP***
toplight (71,0 /70,6/0,4/%0,56)
CallanPinckney (61.7/61.5/0.2/0.32)
dagyolu(61,8/60,7/1,1/&1,78)
hm22( 83.2/82,5/0,7/%0,84)
hayriyedemet (76.0/) izinli
EmineF (80.6/)
sukker (106,1/) kendi isteğiyle ayrıldı
Bstor (93.9 /)
hytsvncgzl(70,8/69,6/0,4/%0,56 )yeni üye deneme süreci 3 hafta oldu
5. TAKIM ORTALAMASI : %
Anammm kızlar siz beni bi dövün, ben bugünün cuma değil perşembe olduğunu sandım iyi mi
Sabah kalktım bi güzel kahvaltı yaptım, üstüne yarım lt su içtim, sonra hazırlanayım işe gideyim dedim telefona bi baktım bugün cumaymış
sonra gittim tartıldım, 93.5 çıktım ama daha azım kızlar yaa , offf
salak ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?