- 26 Kasım 2014
- 653
- 677
- 123
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.241
İyiyuk datlum,sen nörüyon
Zeynep-Ozan var ya 1 erkek 1 kadın, onlar gibi desene.
Onların diyaloglarına bayılıyorum ben resmen.
Tamam iste Bstor.
Ya hakket bu kiz niye mustakbel esine okuz diyor... buna bi deginelim
CANIM SIKMA CANINI BOŞVER DİNLENECEKSİN DEMEKTİR DAHA SONRA BERABER GÜZEL BİR AKŞAM GEÇİRİRSİNİZayyyy büyük harf olmuş uğraşamayacağım şimdinöriyim ben çok durgunluk var bende bu aralar benim öküz yılbaşında iş yerinden izin alamamış kendimi ciddi derece kötü hissediyorum.
Öyle mal gibi evde ağlayarak yeni yıla giricem büyük ihtimalle
CANIM SIKMA CANINI BOŞVER DİNLENECEKSİN DEMEKTİR DAHA SONRA BERABER GÜZEL BİR AKŞAM GEÇİRİRSİNİZayyyy büyük harf olmuş uğraşamayacağım şimdi
E guzellohh ne guzelll iyi eglenceler tatlim.
bu arafa ben haftasonu jullian yapamadim .
ctesi misafirim geldi kuzenler nisanliai kardesim falan 4 kisi. yemek temizlik derken gece spor yaparım dedim ama bizde kaldilar.
dunde her beraber disaridaydik ben biraz kotu oldum griptim zaten eve geldik dinlendim kalkmadim yerimden
anlican jullianim yalan oldu.
emineeee hem.yediklerinle doydumm hemde sporunla eritttimmm vallahi
gecmis olsun kaptancim ciddi bişi yok umarim ve afiyetler olsunn
günaydın herkeseeeee.........
hafta sonları yazamıyorum fırsat bulup, temizlik ütü oğluşla oyun oyna derken bitiyo hafta sonu oooffff, pazartesi sendromu yaşıyorum, bir de sosyal sorumluluk projesi hazırladım, bugün bütün çocuklar artık yemek bayat ekmek falan getirdi, mahalleleri dolaşıp heryere bırakıcaz, projemizin adı "sokak hayvanları aç kalmasın". bakalım nasıl olacak, çocuklar çok heyecanlı, bir tanesi sabah geldi, "öğretmenim dün gece hiç uyuyamadım" dedi. " neden uyuyamadın" diye sorduğumda "öğretmenim, hayvanları besliycez yaaa o yüzden çok heyecanlandım, uyuyamadım" dedi, çok hoşuma gitti.
neyse ben dünki menümü paylaşayım
kahvaltı 08.30
2 dilim ekmek
2 kaşık kadar doğal kaymak
2 kaşık bal
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
öğle yemeği 12.30
1 kase mantar çorbası (ev yapımı)
ara 15.00
3 parça bitter
akşam yemeği 17.00
2 porsiyon zeytinyağlı taze fasulye
2.5 lt kadar da su
CANIM SIKMA CANINI BOŞVER DİNLENECEKSİN DEMEKTİR DAHA SONRA BERABER GÜZEL BİR AKŞAM GEÇİRİRSİNİZayyyy büyük harf olmuş uğraşamayacağım şimdi
Kızlar çok teşekkürler güzel dilekleriniz için.
Kaptanım mutlaka bildirimde bulunurum. En kötü perşembe bildirimde bulunurum.
Gözdecin kuzum kötüyü çağırma.
Niye ağlıyorsun şekerim?
Bu sene beraber giremezseniz seneye girersiniz. Daha bir ömür var önünüzde.
Biz de yıllarca uzak mesafe ilişkisi yaşadık seni çok iyi anlıyorum ama emin ol ileride daha iyi kıymetini bilmenizi sağlayacak. Dün gece eşim uyandırdı. Gece özleyip uyanmış. Önceden geceleri hep telefonda konuşurduk diye 1 saat kadar konuştuk. Uzak olmasaydık belki de normal gelecekti bu.
hayatcım tebrik ederim ne güzel bi projeymiş
teşekkür ederim canım, bu aralar baya iyi projelerimiz var, geçen hafta da "enerji kaynaklarını gereksiz kullanmayalım, dünyamız çöl olmasın" projesini gerçekleştirdik, gerçekten işe yarıyor, çocuklar çok dikkat ediyorlar.
nöriyim ben çok durgunluk var bende bu aralar benim öküz yılbaşında iş yerinden izin alamamış kendimi ciddi derece kötü hissediyorum.
Bazen mesela bi binadan çıkıyoruz bana kapıyı açmıyo mesela bende öküzsün işte diyorum
Benim ki aslında hakaret değil sevme tarzı biraz ya
Offf çok bunalıyom yaa nerdesinizzz
Kız hilaaal ne gezmesi bu gel bakim
cok güzel menü ve cok gecmiş olsun kaptanım...Rabbim tez zamamda şifa versindünki yediklerime gelinde
sabah
2 çatal yumurta
1 ince dilim sucuk 1 kk peynir
1,5 dilim ekmek
ara
4 hurma
1 çay bardağı süt
1 sigara böreği büyüklüğünde fırında pişmiş patatesli börek
öğle
yok
ara 2 dilim armut
akşam
2 haşlanmış pirzola
1 dilim ekmek
ara
2 dilim armut
2 dilim portakal
1 dilim muz
spor maalesef yok
su 2 lt civarı
dün yorgun hissediyordum bi de sabah 7 de kalktık öğleyin biraz uyumaya çalıştım ama ufaklık hasta onun nazıyla niyazıyla geçti
yaa ne kadar düşünceli tatlı bir insansın maşallah,iyiki bizimlesingünaydın herkeseeeee.........
hafta sonları yazamıyorum fırsat bulup, temizlik ütü oğluşla oyun oyna derken bitiyo hafta sonu oooffff, pazartesi sendromu yaşıyorum, bir de sosyal sorumluluk projesi hazırladım, bugün bütün çocuklar artık yemek bayat ekmek falan getirdi, mahalleleri dolaşıp heryere bırakıcaz, projemizin adı "sokak hayvanları aç kalmasın". bakalım nasıl olacak, çocuklar çok heyecanlı, bir tanesi sabah geldi, "öğretmenim dün gece hiç uyuyamadım" dedi. " neden uyuyamadın" diye sorduğumda "öğretmenim, hayvanları besliycez yaaa o yüzden çok heyecanlandım, uyuyamadım" dedi, çok hoşuma gitti.
neyse ben dünki menümü paylaşayım
kahvaltı 08.30
2 dilim ekmek
2 kaşık kadar doğal kaymak
2 kaşık bal
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
öğle yemeği 12.30
1 kase mantar çorbası (ev yapımı)
ara 15.00
3 parça bitter
akşam yemeği 17.00
2 porsiyon zeytinyağlı taze fasulye
2.5 lt kadar da su
ya canım hayatta böyle seylere takılma,önemli olan hayırlısıyla evlenmeniz ve huzurlu mutlu olmanıznöriyim ben çok durgunluk var bende bu aralar benim öküz yılbaşında iş yerinden izin alamamış kendimi ciddi derece kötü hissediyorum.
gözüm yollarda kaldı rakibemkızlar herkese hayırlı günler haftasonu yoguluğundan giremedim yazdıklarınızı okumaya çalıştım herkese kolay gele
ayy ne romantikkksiniz sizz yaa,hm sen iyi bir eşsin bundan esin sana bukadar düşkün,kalbin çok temizKızlar çok teşekkürler güzel dilekleriniz için.
Kaptanım mutlaka bildirimde bulunurum. En kötü perşembe bildirimde bulunurum.
Gözdecin kuzum kötüyü çağırma.
Niye ağlıyorsun şekerim?
Bu sene beraber giremezseniz seneye girersiniz. Daha bir ömür var önünüzde.
Biz de yıllarca uzak mesafe ilişkisi yaşadık seni çok iyi anlıyorum ama emin ol ileride daha iyi kıymetini bilmenizi sağlayacak. Dün gece eşim uyandırdı. Gece özleyip uyanmış. Önceden geceleri hep telefonda konuşurduk diye 1 saat kadar konuştuk. Uzak olmasaydık belki de normal gelecekti bu.
ben de zeynep e katılıyorum kesinliklekiz kendini topla
yilbasina nasil girersen oyle gecer diye bi durum yok Allah omur boyu yanindan eksik etmesin bosverr
sakin boyle seylerle seninkininde canini sikma elinden gelmeyen birsey icin cocugun caninida sikmis olursun degmezz
tatlim baskalarinin yaninda da soyluyoraan bi gun alinganlik yapabilir.
tamam bu her zaman olmaz ama bi gun fena kirilabilir haberin olsun.
ya canım hayatta böyle seylere takılma,önemli olan hayırlısıyla evlenmeniz ve huzurlu mutlu olmanız
biz eşimle hiçbir günü kutlamayız,bunlar bence kapitalist sistemin dayaatması ve kültür emperyalizminden başka bir şey değil
bir de erkekleri etkileyen sey kadınların görünüsü,sen incecik bir hatun ol senin eş adayın o kapıları nasıl açacak seni nasıl kıskanacak görürsün
yılbaşı gibi her konuda cool ol,hem bu senin ruh sağlığın için iyi hem de karsındakini mutlu edersin
kiz kendini topla
yilbasina nasil girersen oyle gecer diye bi durum yok Allah omur boyu yanindan eksik etmesin bosverr
sakin boyle seylerle seninkininde canini sikma elinden gelmeyen birsey icin cocugun caninida sikmis olursun degmezz
tatlim baskalarinin yaninda da soyluyoraan bi gun alinganlik yapabilir.
tamam bu her zaman olmaz ama bi gun fena kirilabilir haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?