Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

offf açık renk pantolona kahve döktüm...

Bakalım bugün başıma neler gelcek

Tamam iste Bstor.
Ya hakket bu kiz niye mustakbel esine okuz diyor... buna bi deginelim

Bazen mesela bi binadan çıkıyoruz bana kapıyı açmıyo mesela bende öküzsün işte diyorum
Benim ki aslında hakaret değil sevme tarzı biraz ya
Offf çok bunalıyom yaa nerdesinizzz
Kız hilaaal ne gezmesi bu gel bakim

kızlar herkese hayırlı günler haftasonu yoguluğundan giremedim yazdıklarınızı okumaya çalıştım herkese kolay gele

nöriyim ben çok durgunluk var bende bu aralar benim öküz yılbaşında iş yerinden izin alamamış kendimi ciddi derece kötü hissediyorum.
Öyle mal gibi evde ağlayarak yeni yıla giricem büyük ihtimalle
CANIM SIKMA CANINI BOŞVER DİNLENECEKSİN DEMEKTİR DAHA SONRA BERABER GÜZEL BİR AKŞAM GEÇİRİRSİNİZayyyy büyük harf olmuş uğraşamayacağım şimdi

Kızlar çok teşekkürler güzel dilekleriniz için.

Kaptanım mutlaka bildirimde bulunurum. En kötü perşembe bildirimde bulunurum.

Gözdecin kuzum kötüyü çağırma.
Niye ağlıyorsun şekerim?
Bu sene beraber giremezseniz seneye girersiniz. Daha bir ömür var önünüzde.
Biz de yıllarca uzak mesafe ilişkisi yaşadık seni çok iyi anlıyorum ama emin ol ileride daha iyi kıymetini bilmenizi sağlayacak. Dün gece eşim uyandırdı. Gece özleyip uyanmış. Önceden geceleri hep telefonda konuşurduk diye 1 saat kadar konuştuk. Uzak olmasaydık belki de normal gelecekti bu.

CANIM SIKMA CANINI BOŞVER DİNLENECEKSİN DEMEKTİR DAHA SONRA BERABER GÜZEL BİR AKŞAM GEÇİRİRSİNİZayyyy büyük harf olmuş uğraşamayacağım şimdi

Kaptanım büyük yazınca Üzerini tarayıp shift f3e basarsan düzelir. Önemli değil de söyleyeyim dedin yine de.

E guzell

Evet Hilal mecazi

hayatcım tebrik ederim ne güzel bi projeymiş

O tembellikten bende de var

Ayyy nasıl romantiik
Ya zaten 2-3 ay sonra tamamen burada az bi zaman kaldı ama çok heveslenmiştim şimdi büyük boşluk yaşadım

hayatcım tebrik ederim ne güzel bi projeymiş

teşekkür ederim canım, bu aralar baya iyi projelerimiz var, geçen hafta da "enerji kaynaklarını gereksiz kullanmayalım, dünyamız çöl olmasın" projesini gerçekleştirdik, gerçekten işe yarıyor, çocuklar çok dikkat ediyorlar.

cocuklar cok daha duyarli oluyorlar.
yeterki yapilan seyi mantikli bir sekilde aciklayin. cok cok tebrik ederim

nöriyim ben çok durgunluk var bende bu aralar benim öküz yılbaşında iş yerinden izin alamamış kendimi ciddi derece kötü hissediyorum.

kiz kendini topla

yilbasina nasil girersen oyle gecer diye bi durum yok Allah omur boyu yanindan eksik etmesin bosverr
sakin boyle seylerle seninkininde canini sikma elinden gelmeyen birsey icin cocugun caninida sikmis olursun degmezz

tatlim baskalarinin yaninda da soyluyoraan bi gun alinganlik yapabilir.
tamam bu her zaman olmaz ama bi gun fena kirilabilir haberin olsun.

cok güzel menü ve cok gecmiş olsun kaptanım...Rabbim tez zamamda şifa versin

yaa ne kadar düşünceli tatlı bir insansın maşallah,iyiki bizimlesin
bu arada bitter metabolizmayı hızlandırıyormuş,şu jillian grubunda 90 60 90 bir hatun var o da yiyiyormuş

ya canım hayatta böyle seylere takılma,önemli olan hayırlısıyla evlenmeniz ve huzurlu mutlu olmanız
biz eşimle hiçbir günü kutlamayız,bunlar bence kapitalist sistemin dayaatması ve kültür emperyalizminden başka bir şey değil
bir de erkekleri etkileyen sey kadınların görünüsü,sen incecik bir hatun ol senin eş adayın o kapıları nasıl açacak seni nasıl kıskanacak görürsün
yılbaşı gibi her konuda cool ol,hem bu senin ruh sağlığın için iyi hem de karsındakini mutlu edersin

kızlar herkese hayırlı günler haftasonu yoguluğundan giremedim yazdıklarınızı okumaya çalıştım herkese kolay gele
gözüm yollarda kaldı rakibem
neler yaptın
ne yedin
kaç kilosun
ben şimdiden 500 gr verdim hahahahhahahaha
ayy ne romantikkksiniz sizz yaa,hm sen iyi bir eşsin bundan esin sana bukadar düşkün,kalbin çok temiz

ben de zeynep e katılıyorum kesinlikle
gözdecim beni eski kafalı olarak düşünebilirsin ama erkek ya da kadın farketmez herkes aslında tatlı dilden hoşlanır
dost acı söyler

kızlar dünkü menüm
sabah.kalkınca kayısı
kahvaltı.kırmızı meyveli nesfit.
eşimle öğlene doğru 2. kahvaltı.2 yumurta omlet,bol yesillik dom. havuc filan,3/4 haşlamış patates,3 zeytin,çörek otlu bal 821 kcal
öğlenden sonra.1 kase tam yağlı yoğurt(yoğurdumu kendim yapıyorum,çok basit zaten)149 kcal
akşam.lavaş içinde tavuk ızgara,1-2 yudum da eşimin gazozundan içtim506 kcal
3 lt su
spor yok,bol bol iş var
dün tuvalete de cıkabildiğim için bugun sabah 61.0ı gördüm,inşallah 60ları görürüm
inşallah dagyolunu gecerim,artık gecmem şart oldu,en azından skoru bu hafta 4-2 yapmalıyım

Onu etkileyen şey benim görünümüm olacaksa hayatımdan çıksın gitsin Callancım :)
Beni zaten şu anda da kıskanıp seviyor gayet, asla o şekilde düşünmedim düşünmem de

Yok tatlım biz öyle laflara takılmıyoruz
Hatta bir ara ayrılık oldu aramızda , gelip özür dilerken benim kadar tatlı bir öküz nerden bulcaksın falan demişti sıpaamm
Bi de canım haklısınız zaten çok öyle ağır bir üzülme yaşamadım ama daha genel, biz neye heves etsek bir engel çıkıyor , o canımızı çok sıktı. Dün aradı beni yılbaşında bile yanında olamacaksam ne işe yarıyorum ki dedi, dedim senin kafanı kırarım Eğer dedim 2 yıldır benim için neler ifade ettiğini sana hissettirememişim demek ki falan dedim

Bu arada ben 2 litre su içtim şu saate kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…