Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlıcım,sıkma canını.Ama herkes kendini içkiye verir ya cansıkıntısından;sen de şuana kadar 2 litre su içtim deyince ...çok güldüm

Bir dee sizden bir yardım talebediyorum efendim: epilatör alacağım.Şu lazerli olanları %83 azaltıyor 3 ayda diye reklam yapmışlar ama fikri olan varmı

Callan seni tebrik ederim artik vermen gerekiyor baya zaman gecti haftasonu taviz verdim iyi degil kilom eski kiloma dusiyim yazarim sen bu hafta daha azimlisin basarilar

kızlar dr dan biyopsi sonuçlarımı aldım değişen bişey yok gastrit ve reflü onun ilaçları var kabızlık için form çayları içme dedi duphalac diye b şurup dedi ondan 1-2 ölçek al kabız olunca ama dedi verdiğim ilaç 10-15 güne etki etmeye başlar dedi bendeki haberler böyle
Kaptanım büyük yazınca Üzerini tarayıp shift f3e basarsan düzelir. Önemli değil de söyleyeyim dedin yine de.
bu yararlı bilgi için sağol tatlım bilmiyordum
maşallah callan cım şimdiden 500 gr gitmiş cumaya kesin senden daha fazla gider hadi bakalım

ooo afiyet olsun da wc de yaşamazsın bugün umarım çok güzel 2 lt su
bi de şöyle düşün yaza evlenirseniz inşallah bundan sonra hep beraber geçireceksiniz yılbaşını onsuz yılbaşı geçirmenin keyfi ailenle son başbaşa yılbaşı olacak vs vs gibi olumlu şeyler

Bir dee sizden bir yardım talebediyorum efendim: epilatör alacağım.Şu lazerli olanları %83 azaltıyor 3 ayda diye reklam yapmışlar ama fikri olan varmı
benim hiç fikrim yok yaaa

Yok kaptancım vücut alıştı galiba çok sorun olmuyor
Bu arada bana bu su alışkanlığını kazandırdığınız için teşekkür ederim artık hiç açlık yaşamıyorum neredeyse, çok çabuk doyuyorum

Ya senin sorunda resmen bi gelişmem olmamış gibi, umarım ilaç iyi gelir kaptancım ya

Onu etkileyen şey benim görünümüm olacaksa hayatımdan çıksın gitsin Callancım :)
Beni zaten şu anda da kıskanıp seviyor gayet, asla o şekilde düşünmedim düşünmem de
bakış açın güzel
ben kendi açımdan düşündüğüm için öyle oldu
eşim sadece ruhumu değil aynı zamanda görüntümü de cokkk beğensin istiyorum
belki ondan sana da böyle konustum
ama özünde sen haklısın

Yok bebeğim tabi ki öyle, ama beni görüntüm için seven bi adam olsa olmazdı, ben zayıflayınca daha çok sevecek beğenecekse o zaman beni değil etimi beğenmiş oluyor, bu da bana çok ters, ama bir insan hayatında ki insana değer veriyorsa kendine daha fazla dikkat etmelidir o konuda hemfikiriz, sadece kilo değil diş fırçalamaya kadar geçerli bu

Yaa annemin gelirken getirdiklerini kim yiyecek arkadaşlar ???
buzluğa at,sonradan misafir gelince ya da eşin isteyince biraz biraz ısıtıp koyarsın önüne..ben öyle yapıyorum
iyi şeyler duydum,lazer epilasyon merkezlerinden daha cok kıl azaltıyormuş diyorlar ama fiyatı da 1500 tl civarı sanırım
Callan seni tebrik ederim artik vermen gerekiyor baya zaman gecti haftasonu taviz verdim iyi degil kilom eski kiloma dusiyim yazarim sen bu hafta daha azimlisin basarilar
ikimiz de vereceğiz sevgili rakibem

ayyy cok sirinler,baslarında da akalpler maşallah

kaptanım bununla geçmiş olsunn

evet canım sorunu bende biliyordum zaten ama bana müshil hapı ya da form çayı sakın kullanma dedi ilaçla düzelecekmiş güyaa
kaptanım bununla geçmiş olsunn
saolasın tatlım
hayat kuzuların çok tatlı maşallah yaaa

Allah beterinden saklasin canim

Neyseki ilacla iyi olacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…