- 26 Kasım 2014
- 653
- 677
- 123
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.281
uzun mesaj yazdım hiçbiri gitmedi
şu sayfadaki detoksları beğendim ama sadece ev yapımı olanları
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ay-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/page-32
bir bakın kızlarr
doğru yoldasın bebeğim ben de 7. gündeyimofff çok gaza geldim bu akşam jillian a başlıyorum
Callancım 30 shared varya 1 ay boyunca onu mu yapıyoruz sadece
evet canım sadece bunu
500 ml lik şişeleri alıp yapacağız
doğru yoldasın bebeğim ben de 7. gündeyim
aynaya baktığımda değişimi görmeye başladım
şöyle diyelim: başlamak bitirmenin yarısıdırr
bir kere adım attık,cesaret ettik gerisi gelir
yalnız ilk günlerde cok zorlansan da sonradan kolaylaşıyor
ara verince de zorlasıyor
en doğrusu her gün aralıksız yapmak zaten 25 dakikacık
Ahh ne güzel Gözdecim.
O tembellikten bende de var
Ayyy nasıl romantiik
Ya zaten 2-3 ay sonra tamamen burada az bi zaman kaldı ama çok heveslenmiştim şimdi büyük boşluk yaşadım
teşekkür ederim canım, bu aralar baya iyi projelerimiz var, geçen hafta da "enerji kaynaklarını gereksiz kullanmayalım, dünyamız çöl olmasın" projesini gerçekleştirdik, gerçekten işe yarıyor, çocuklar çok dikkat ediyorlar.
cok güzel menü ve cok gecmiş olsun kaptanım...Rabbim tez zamamda şifa versin
yaa ne kadar düşünceli tatlı bir insansın maşallah,iyiki bizimlesin
bu arada bitter metabolizmayı hızlandırıyormuş,şu jillian grubunda 90 60 90 bir hatun var o da yiyiyormuş
ya canım hayatta böyle seylere takılma,önemli olan hayırlısıyla evlenmeniz ve huzurlu mutlu olmanız
biz eşimle hiçbir günü kutlamayız,bunlar bence kapitalist sistemin dayaatması ve kültür emperyalizminden başka bir şey değil
bir de erkekleri etkileyen sey kadınların görünüsü,sen incecik bir hatun ol senin eş adayın o kapıları nasıl açacak seni nasıl kıskanacak görürsün
yılbaşı gibi her konuda cool ol,hem bu senin ruh sağlığın için iyi hem de karsındakini mutlu edersin
gözüm yollarda kaldı rakibem
neler yaptın
ne yedin
kaç kilosun
ben şimdiden 500 gr verdim hahahahhahahaha
ayy ne romantikkksiniz sizz yaa,hm sen iyi bir eşsin bundan esin sana bukadar düşkün,kalbin çok temiz
Onu etkileyen şey benim görünümüm olacaksa hayatımdan çıksın gitsin Callancım :)
Beni zaten şu anda da kıskanıp seviyor gayet, asla o şekilde düşünmedim düşünmem de
kızlar dr dan biyopsi sonuçlarımı aldım değişen bişey yok gastrit ve reflü onun ilaçları var kabızlık için form çayları içme dedi duphalac diye b şurup dedi ondan 1-2 ölçek al kabız olunca ama dedi verdiğim ilaç 10-15 güne etki etmeye başlar dedi bendeki haberler böyle
bu yararlı bilgi için sağol tatlım bilmiyordum
maşallah callan cım şimdiden 500 gr gitmiş cumaya kesin senden daha fazla gider hadi bakalım
ooo afiyet olsun da wc de yaşamazsın bugün umarım çok güzel 2 lt su
bi de şöyle düşün yaza evlenirseniz inşallah bundan sonra hep beraber geçireceksiniz yılbaşını onsuz yılbaşı geçirmenin keyfi ailenle son başbaşa yılbaşı olacak vs vs gibi olumlu şeyler
benim hiç fikrim yok yaaa
canım mezurayla ölç,görsel tahminler yanıltıcı olabiliyorBu arada 2 haftadır spor yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum hatta kiloda veriyorum ama sanki karnim daha da büyüdü normalmi acaba?
evet canım menülerin ve sporun gittikçe iyiye gidiyorHanımlar ayın son haftası hele bide yılın son haftası ya devir isleriyle ugrasiorm pek giremedim siteye
Hepinizden tek tek özür diliyorum kurallara uyamadigim için
Gelelim bugunki menüye
Sabah 2 hazır kızarmış ekmek üstüne labne peynir.ekmek light bu arada
Öglen 5 çatal hamlesiyle tükenen makarna
Aksam 6 çorba kaşıgı bulgur pilavi ve 3 çorba kaşıgı nohut yogurtla birlikte.
Tabi çay ve kahve
Spora gelince
15 dk bel basen bacaga titreşım
45 dk hafif tempolu koşu ve yürüyüş
Sanki gelişme kaydediyorum degilmi?
bu şurubu bende kullanmıştım diyetisyenine sor istersen kilo yapıyormu bence yapabilir geçmiş olsun kaptankızlar dr dan biyopsi sonuçlarımı aldım değişen bişey yok gastrit ve reflü onun ilaçları var kabızlık için form çayları içme dedi duphalac diye b şurup dedi ondan 1-2 ölçek al kabız olunca ama dedi verdiğim ilaç 10-15 güne etki etmeye başlar dedi bendeki haberler böyle
bu yararlı bilgi için sağol tatlım bilmiyordum
maşallah callan cım şimdiden 500 gr gitmiş cumaya kesin senden daha fazla gider hadi bakalım
ooo afiyet olsun da wc de yaşamazsın bugün umarım çok güzel 2 lt su
bi de şöyle düşün yaza evlenirseniz inşallah bundan sonra hep beraber geçireceksiniz yılbaşını onsuz yılbaşı geçirmenin keyfi ailenle son başbaşa yılbaşı olacak vs vs gibi olumlu şeyler
benim hiç fikrim yok yaaa
dünkü menüm
kalkınca.kayısı
sabah.2 tam buğday ekmeği arası light peynir 445 kcal
öğlen.1 içli köfte ve 1 kase tam yağlı yoğurt 417 kcal
akşam üstü.buharda pişirilmiş sebzeler ve 1 kase tam yağlı yoğurt 225 kcal
akşam.sütle yapılmış kafeinsiz kahve 122 kcal
3lt su geçildi
jillian 7. gün tamamlandı
gym stick twist 100 kere
dumbbell side bend sağ 10 sol 1o kere
2 dambılla dumbbell side bend 50 kere
bu hareket sayıları gittikçe artacak[/QUOTE o süper callan ya benim bu hafta biraz işlerim olmasa sana spor konusundada rakip olmak isterdim
Çok çok tebrik ederim seni.
İyi bir öğretmen olmak, bence dersleri değil insanlığı öğretmen.
Miniklerin çok şanslı.
Geçen eşim söyledi bir söz, ben duymamıştım. '' Hayvanları sevmeyen insanları sevmem ama hayvanların sevmediği insanlardan korkarım. ''
Miniklerin çok şanslı.
Geçen eşim söyledi bir söz, ben duymamıştım. '' Hayvanları sevmeyen insanları sevmem ama hayvanların sevmediği insanlardan korkarım. ''
dünkü menum
sabah klasik diyet ekmeğiyle yapılmış tostum salatalık 5zeytin 1 yumurta
öğlen biraz ananas 4 kayısı 4 ceviz
akşam 1 tabak yoğurtlu makarna
2.5litre su
kızlar menüler süper de hani sporrrrrherkese günaydınnnn.....
dün ki menüm
6.00 gibi
2 kuru kayısı
4 badem
kahvaltı 07.30
1 dilim ekmek
yarım kk beyaz peynir
1 çk bal
2 salatalık
sahanda 1 yumurta
öğle yemeği 11.35
2 kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
ara 15.00
1 dilim ıspanaklı börek ( 1 saat dışarda kedi, köpek besledikten sonra çok acıkmışım)
akşam yemeği 18.00
1 porsiyon taze fasulye (zeytinyağlı)
2 kaşık mantar sote
1 kase yoğurt
3 lt su, 1 kupa kuşburnu çayı, 1 kupa yaseminli yeşil çay
eşinin sözüne bayıldım canımAhh ne güzel Gözdecim.
Daha ne istiyorsun, yılbaşında olmasın boşver.
Yakında tamamen aynı şehirde olacakmışsınız.
Biz, 6-7 ay görüşemedik kimi zamanlar.
1 ay diye ayrılırdık, önüne geçilemeyen durumlar aylarca sürerdi.
Miniklerin çok şanslı.
Callancım, çok utandım.( Bulamadım ya utanma efekti) Teşekkür ediyorum güzel sözlerin için.
Ben, aşk denildiği andaböyle oluyorum.
O yüzden kendimi gerçekten şanslı hissediyorum.
Herkesin hayatının bir alanında zaman zaman sorular olur ama eşime ve işime aşığım.
Kalanında da sıkıntı olursa, bir şekilde es geçiyorum.
Bu konuda, ben de tamamen aynı şekilde düşünüyorum Gözdecim.
Ben, kendim için fiziğimin güzel olmasını istiyorum.
Bilsem ki eşim etkilenecek, çok bozulurdum ve hayatımda istemezdim.
İnsan, sevdiği kişiyi her zaman dünyanın en güzeli, en yakışıklısı görür diye düşünen kısımdanım.
Kör olsa, badem gözlü derim heralde.
Kaptanım, tekrar geçmiş olsun.
İlaç, zaman içerisinde tamamen düzene sokacak mıymış?
Herhangi bir neden söylediler mi?
callan cığımın da dediği gibi mezura ile ölç tatlımBu arada 2 haftadır spor yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum hatta kiloda veriyorum ama sanki karnim daha da büyüdü normalmi acaba?
valla bilmiyorum ki ben daha önce kullanmamıştım sen dedin yaa bi sorayım diyetisyenime zaten akşam ara öğününde süt ve muz vermişti dr kesinlikle muz yeme dedi onun yerine ananas ya da armut ye dedibu şurubu bende kullanmıştım diyetisyenine sor istersen kilo yapıyormu bence yapabilir geçmiş olsun kaptan
canım bence doğru yoldasın boşver diğer velileri bu arada senin regli işi ne oldu merak ettim oldun mu?teşekkür ederim canım, çok güzel sözmüş. ama insanlar böyle düşünmüyor maalesef, velilerim canlarım, diğer sınıfın çok faaliyet yaptığını, neden bizim o kadar yapmadığımızı soruyorlar, faaliyetten anladıkları şey, kağıt yığını, başka da birşey değil, iki selfie yapıyorsun sınıfta, face de paylaşıyorsun iyi öğretmen oluyorsun. ama iyi öğretmen olmak isteyen kim:)))
günaydın tatlım nasılsınGunaydın kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?