- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.001
mehalim inanır mısın hala smear testi sonuçlarını gidip alamadım,dediğim gibi misafirlerim var ondan canım... aldığım gün yazacağım buraya inşallah..
asyam canım ben de seni öpemmm gel hele Şeniz diyeti sporu sormuşsun..evet itiraf ediyorum,kızın bana hadi :kedi: diyeti bozdum gibi birşey,iki gündür konsantre olamıyorum. kafam bozuk kızlar,sizlere belli etmiyorum ama,hem motivasyonumu kaybettim hem de canım sıkkın,eşimle ilgili... tamamen bozmadım ama kaçırdığım şeyler var ve muhtemelen yarın tartıya yansıyacak... :1no2: şu 38 günü tamamlayıp izne ayrılacağım sanırım,ama istediğim kiloyu veremeyeceğim,öyle görünüyor.çünkü spor da yapmıyorum... ya kızlar ben ne yapacağım ya senağlama ama sebebi belli,eşimin yüzünden.hergün kilomla ilgili birşey söylüyor... hırs yapmak yerine moralman çöküyorum beni çökertiyor... hiçbirşey yapasım gelmiyor. gidip mutfağa alıp bir abur cubur yiyorum o öyle yaptığında ... dün diyor ki, "geçen gün sen giyinirken baktım da,arkandan,yanların iyice büyümüş,eskiden bu kadar değildi" -tatlicadiarzu- o öyle yapınca sanırım içimde ben bu diyeti boşuna yapıyorum,hiçbir zaman beceremeyeceğim " korkusu oluşuyor ve vazgeçiyorum.vicdanım rahatsız oluyor,ama cesaretimi toplayamıyorum... çok kötüyüm çok senağlama
bıktım.. ne kadar beceriksizim. şu siteye üye olalı 2 sene geçti, o zamanlar da burda kilo vermek umuduyla duruyordum,geçen zamana bir baktım da... daha kaç yaz böyle şişman geçecek,daha kaç kere bu buhranları yaşayacağım...bıktım kendimden sıkıldım...
günaydınlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
başarılar bugün için hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?