Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

asyam,mehalim sağolun canlarım.ne güzel cesaretlendirici şeyler yazmışsınız
bijomla zaten msn de konuştuk,onun sözleri de iyi geldi bana..çok sağolun.
ya ben diyetten sıkılmadım,sadece eşimden psikolojik şiddet görmenin yanısıra,onun bu yaptıkları sonucu "sanırım hiç başaramayacağım" düşüncesinin oluşması durumunu yaşıyorum.
ara veremem asyam,zaten 2 gündür ara vermiş bulunuyorum.güya hep beraber diyet uyguluyorduk,ben 2 gündür uygulayamadım mafoldumben biranönce toparlanmam lazım.desteğinz için çok teşekkür ederim tekrar a.s.

niye burdayiz cukulatam birbirimize destek icin demi
bende gecenlerde diyeti uygulayip kilo veremeyince dedim bu liste bende ise yaramadi biraz dedim degistireyim hatta bijomada anlattim sonra sizlere danistim ama sonra dedimki
madem yapamiycaktin niye basladin hele bir sabret belki degisir yine olmazsa yine dusunursun hem e$ine kizinada ozendirdin hem caymayi dusunuyon dedim kendime sonra onlara caktirmadan bu dusunceleri sildim aklimdan ve aynen devam ettim listeye cok sukur hem kilo kaybi var bugun hemde listeye aynen uymaya devam ediyoz hayirlisi bakalim
cukulatam madem toparlanman gerek haydi kaldigin yerden devaaaam ozman acelemiz yok ama mutlaka gidecek bu kilolar hayatimiza boyle devam etmiycez hem saglikli hem zayif hemde guzel olucaz

selam canlarim. kallisim gelmis bugün sevindim. hAYIRLISIYLA ABLASINA KAVUSMUS SÜKÜR.
cedricimde izin istemis. hayirlisi olsun hakkinda cedricim esinede allah kavustursun canim.

takımım takımım canım takımım...

bir maruzatım olacaktı.
düşündüm taşındım kaşındım,
2 sebepten dolayı yarından itibaren canım takımımdan kısa bir süreliğine izinli olarak ayrılmaya karar verdim.

malum bu aralar kısçe bana hiç müsaade etmiyor.
ben ki pıtır pıtır yazardım,
cocom bilir,
bu paylaşımda bulunamama olayı canımı sıkıyor.
2. olarak da,
son zamanlarda üzerimde 4.5 aydır kesintisiz,kaçamaksız diyet yapıyor oluşumun verdiği bir bıkkınlık var.
bunu nedense aşamadım.
diyetime diyet adını koymadan,
yarışmada bulunmadan,
sürekli tartılma stresi yaşamadan devam edeyim istiyorum bir süre.

55e inmeden zaten diyete son vermem mümkün değil.
zaten şurda ramazana kadar 2 aylık bir sürem var.

sonrası Allah Kerim..

neyse..
durum bu..
ilgili mercilere arz eder,
hepinizi öperim..

günaydın herkese....doktora gitmeden bi uğrayıp bildirim yapıyım dedim...yetişemicem çünkü...ancak öğleden sonra gelebilicem...

zaten bnm ki pek bildirim sayılmaz...kendi rekorumu kırıp haftada 100 gram verdim...olmaz böle şey...diyete başladığımdan beri verdiğim en az kilo ve yaptığım en kötü bildirim yaaaa....neyse diyet yapmadan bunu bile vermiş olmama şükür almadım ya:)))

yani özetle kilom 98,4

geçmişe bakamadım dönünce bakıcam...herkesi öptüm...iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle...

kızlar selam
size itiraf etmem lazım
denetçilerle yediğim ilk kurabiyeden sonra benim diyet bozuldu
dün de baya bişeyler yedim size söylemezsem içim rahat etmeyecek
bakalım bugün kısmetse yine başladım diyete

günaydınlar canlarım güzel bir gün olması dileğiyle

canm ne diyeceğimi bilmiyorum eşinin öyle yapması çok kötü birşey işte ilk evlendiğinizde zayıf olman ona bu düşünceleri düşündürtüyor bzaı erkekler dış görünüşe fazlaca önem verir senin eşinde bunlardan biri galiba amaaa hiççççç kafana takma sen kendin için birşeyler yapıyorsun eğer beğenmiyorsa kendi bilir sen çabalıyorsun elinden gelenin en fazlasını yapıyorsun o yüzden eşinden destek görmesende sen bu işi başarırsın canım bizler senin yanındayız sonuna kadar destekçiniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydınlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
başarılar bugün için hihoyyyt

günaydın canım sizde başaılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…