Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada kilom aynı 76,9 hiç verememişim diyet artık durma noktasına geldi hatta iki günüdr oruç tuttum sadece akşam yediklerimle duruyorum ama ne bileyim benim vucudumda bir acayiplik oldu birde soğan suyu içiyorum ben rahim ve yumurtalıklardaki iltahabı temizlemek için oda benim hafif kanama yaptı ve regli gibi şişkinlik yaptı tam regli olmadım ama hayırlısı artık lidteler bitince şok diyet yapıp harekete geçirmek lazım vucudu

oooo delikafadulden canım ya bu haftada kaçamak yapan yapana olsun canım afiyet olsun inşallah bugün devam edersin denetim bittimi bu arada CADIARZU CADIARZU

günaydın hepinize

kilom 82 takıma pek faydam olmaz heralde sadece 1 kilo eksildim ama iyidir genede.
cocostar seni gördüm şimdi günaydın arkadaşım

ay ne güzel uzak doğu en merak ettiğim yerler .sende gitsene çok ilgimi çekiyor ama yaşanabilecek yerlermi acaba karınca gibi insanlar geziyordur orda.

canzicim ve ceylancım sizin de kandiliniz mübarek olsun canlarım..

ve bütün arkadaşlarımın kandilini kutluyorum buradan...Allah dualarınızı kabul etsin..

inşallah bebiş olsunda verirsin kiloları mehalim senle kalisin verdiği kiloları ilk gördüğümde korkunç gelmişti asla başaramam bu kadar demiştim ama artık bende yapacam diyorum bak 16 kiloyu devirdim bile

amin bütün dileklerine bende katılıyorum

seninde kandilin mubarek olsun allahım herkesin gönlüne göre versin

opuyorumnanaktan

herkese selammm :1hug:
yürüyüşüme gittim dönüşte parkta aletlerle çalıştımm kaydirigubbakcemile2 eve geldimm duşumu aldımm zemuszemus şimdi size bakıcamm sonra da kahvaltı yapıcamm :icecream:

kilom: 66,5

duran kilomu ara öğünlerimi kaldırarak hareketlendirdim sanıyorum. bu hafta geri dönücem ara öğünlerime..
bir de su içme taktiği uyguladım, gün gün takip ettim bende işe yaradı. şöyle ki kocaman bardaklar var ya onunla 1 bardak dolusu su içtim, wc ye gidince dönüşte bir tane daha içtim böyle böyle tekrarladım tavsiye ederim...

kahvaltımı hazırlayayım geliyorum Şeniz

canım sakın moralini bozma benimde bir yürüyüş arkadaşım var onunda kocası aynı kız 7 kilo verdi hergün moralini bozuyor sabah yürüyüşte ağlıyor ben destek oluyorum sakın dedim tahrik olup onu sevindirme o moralini bozsun ben düzeltecem hergün moral verdim bak basenlerin küçülmüş dedim bak göbişin gitmiş dedim akşamları aradım sakın kocana kızıp yeme dedim .o gün sabah bana sarılıp teşekkür etti tek destekçim sen oldun dedi boşver kocan öyle yapsada bizler varız sonuna kadar desteğiz arkadaşım birbirimize. bişey soracam spor yapamıyorum demişsin senin koşu bandın yokmuydu her fırsatta çık arkadaşım vaktin yoksa her duşa gireceğinde 10 ar dakka çıksan o bile hareket olur sakın moralini bozma bence kocan seni kıskanıyor sen çok tatlı çok hoş bir hatunsun öpüyorum seni .opuyorumnanaktan

hoş geldin arkadaşım ben bu gün tembel tembel oturuyorum yürüyüşede gitmedim burası çok sıcak yürünecek gibi değil şu an sitedeki en siyah kadın benim zaten yürümekten kapkara oldum kremlerle böyle kaldım bide kullanmasaydım nolurdumki .şu tembelliği atsamda biraz inip yüzsem .

mersacım valla burası çok sıcaksa kimbilir orası nasıldır :1shok: ben de yandım valla ve yürümekten dediğin gibi kollarım ve boynum yanmış kaydirigubbakcemile3 neyse artık tatilde düzelticez bu renk farkını :1rolleyes:

selam kilom 70 .2 pek fazla degil ama idare edin
bu hafta cok dikkat etmeme ragmen bu kadar bunada sukur gecen haftaya bakarsak

selam kilom 70 .2 pek fazla degil ama idare edin
bu hafta cok dikkat etmeme ragmen bu kadar bunada sukur gecen haftaya bakarsak

günaydın arkadaşım olsun gayet iyi verdiğin kilo .
michael jackson ölmüş şimdi haberlerde duydum allah rahmet eylesin ne diyelim para pul şöhret boş ecel geldimi dinlemiyor .

ooo
canım Kallisim gelmiş ne güzel
otelde de internet varmış bu müthiş bir haberkaydirigubbakcemile5

çikolataaamm
canım benim kaç gündür zaten okudum çok yazmamışsın inan seni özlyorum ben burda.
sakın diyeti bırakırım deme
başladın mı bitirmek lazım di mi ama
bak canım bana kalırsa mersa haklı
kocan seni kıskanıyor
çünkü hakikaten çook hoş bir bayansın. kiloların görnmüyor bile.
burda birlikte paylaşımlarımızla ve desteklerle atlatacağız herşeyi sakın ümidini yitirme canım.

aaa kimsecikler yok takımda :sinifsinif: :sinifsinif: 2günlük meyve suyumu aldım geldim holivud diyetim için.. haydi bismillah :1ninca:

holivood diyeti ne ola ki ölü gelin?
bir anlatıver merak ettimşakkıdı

nasıl yani
sen yok musun artık :çok üzgünüm:
hayırlısı olsun BHKcım da arada gel burda yaz e mi özlerim ben seni:a015:

oooo delikafadulden canım ya bu haftada kaçamak yapan yapana olsun canım afiyet olsun inşallah bugün devam edersin denetim bittimi bu arada CADIARZU CADIARZU

günaydın hepinize

kilom 82 takıma pek faydam olmaz heralde sadece 1 kilo eksildim ama iyidir genede.
cocostar seni gördüm şimdi günaydın arkadaşım

günaydın canım
denetim bitti aranızdayım
olumlu raporu da yazdılar şükür:)

Günaydın hanımlar.......opuyorumnanaktan

günaydııınnnn

selam bijom
walla muhteşemsin
metabolizmayı hareketlendirmeyi de başarmışsın kaydirigubbakcemile5

selam bijom
walla muhteşemsin
metabolizmayı hareketlendirmeyi de başarmışsın kaydirigubbakcemile5
selam canım.. teşekkür ederim muhteşem olan sizlersinizz opuyorumnanaktan

selam canlarım bijom maşallah 900 gram ı yine yollamışın .
mersacım sende 1 kilo daha atmışın çok sevindim caanlarım
yolladım mehalim valla da sen gel bi de bana sor kaydirigubbakcemile3

dondurma yememe son 1 kilo :1shok::1shok:
of of çok heyecanlıyım beeee :roflol::roflol:

kizlar ben cocuklari okula birakip geldim hemen bildirim yapmak icin buraya geldim cizelgeyi degistirdim ogrendikya artik
bijom 70.2 olmuyo seninki nasil oldu balim ben onu yapamadim nedense
olsun simdilik cikiyom daha kahvalti yapmadim efe de kudurdu su an
herkeze tebrik ederim veremeyenler uzulmesin hafttaya insallah
hadi optum herkezi

canım kocamann bir maşallah sana azmin sonu zaferdir az kaldı artrık yolun sonunda 60 olup mezun olacaksın inşallah canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…