- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.021
günaydın canzi'cim
oooo delikafadulden canım ya bu haftada kaçamak yapan yapana olsun canım afiyet olsun inşallah bugün devam edersin denetim bittimi bu arada CADIARZU CADIARZUkızlar selam
size itiraf etmem lazım
denetçilerle yediğim ilk kurabiyeden sonra benim diyet bozuldu
dün de baya bişeyler yedim size söylemezsem içim rahat etmeyecek
bakalım bugün kısmetse yine başladım diyete
ay ne güzel uzak doğu en merak ettiğim yerler .sende gitsene çok ilgimi çekiyor ama yaşanabilecek yerlermi acaba karınca gibi insanlar geziyordur orda.gunaydın herkese.97.5 kıloyum nıhayet.mehalım canım benı ızne ayırırmısın.esım çin e gidiyor pazartesı.bende aileme gidicem sanırım bıkac ay kalmam gerekecek.gıdıp gelırım arada ama vakıt ayıramıycam sanırım .kendınıze ıyı bakın hanımlar
günaydın arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun allahım gönlünüzdeki muradı kabul eylesin allahım tüm ettiğimiz duları kabul etsin hayır sağlık mutluğu kapımızdan eksik etmesin inşallah
canım sizinde geçmiş kandiliniz mubarek olsun
canım benim çok geçmiş olsun evet diyet yaparkken kanda düşüş oluyor yiyeceklerine dikkat ettinmi onudda ortadan kaldırısın diyetisyenin seni yönlendirir zaten canım acil şifalar dilerim opuyorumnanaktan
canım ilk günün raht geçtiğnine sevindim darısı bugünün başına canım inşallah allahım hep yanında olur canım emeklerini boşa çıkarmaz tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım benim güzel haberlerle döndün pko nun olmadığı güzel bir haber canım rahim filmini ben daha yeni çektirdim ve o kadar korkulacak birşey değil 5 dk doktorunda dediiği gibi canım inşallah sonucu temiz çıkarda yoluna devam edersin canım allahım yardımcın olsun tabikide bizlerinde sen kilo sorununu ortadan kaldırdın şimdi sıra bende kilo işini hallettimmi bebeğime bir adım daha yaklaşmış olurum inşallah canımm allah tüm isteyenlere versin canım allaha şükürler olsun ki canım en azından bir tane oğluşun var allahım ona sağlık uzun ömür versin opuyorumnanaktan :Saruboceq: :Saruboceq:
canım maşallahsana 1 kilo vermişsin canımm tebrikler tatlımalkisalkisalkis allahım devamını daim etsin :Saruboceq: :Saruboceq:
saol arkadaşım
canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin canım :teytey::teytey: inaşşallah allahın izniyle devamı gelir canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canzicim ve ceylancım sizin de kandiliniz mübarek olsun canlarım..
ve bütün arkadaşlarımın kandilini kutluyorum buradan...Allah dualarınızı kabul etsin..
folic plus canım evet . içinde folik asit ,calsiyum,ve demir var daha önce hamile kalmak isteyin bi arkadaşımda kullanmıştıda baya iştahı açılmıştı ondan aklıma geldi . amann alıştık nasılsa kilo vermeye vallaha aklıma bile gelmiyor artık alırsam kiloları sizlerin desteğ ile yine veririm ne olacakki:))
sorun degil cocom olabilir bende yaparim bazen bunu acik birakirim oylece bugun icin kolayliklar dilerim
sanada gunaydin canim nasilsin bugun
canim sanada gecmis olsun aman yiyeceklere dikkat bazen kalorilerine bakmayalim bize faydasi olan kanimiz icin faydali seyler yiyelim demi arkadaslar bendede halsizlik uyku hali var $u son bir haftadir bas donmesi birkere oldu bilmiyorum bendemi gitsem acaba dr a yaa
canim tebrikler harikaaa 1 kilo yu daha gondermi$in
evt arkadaşım 1 1 gidiyor kilolarım çok akıllı
cedric cim canim ne guzel sende gondermi$in hemde bir kilodan fazla tebrikler canim annengile selamlar soyle diyetine kendine cok dikkat et sagligina en onemlisi e$inide hayirli yolculuklar allah kavustursun simdiden
canzim nasilsin canim sanada tum takimimizada hayirli kandilller allah bugunleri hep tekrar tekrar gostersin yasatsin kimsayi sagliktan ayirmasin dermani olan sifasi olan dert versin dermansiz dert vermesin
ve bu hayrili gunlerde herkezin dualaraini kabul etsin bebek bekleyen isteyen herkeze saglikli hayirli evlatlar nasiiip etsin insallah:Saruboceq:
Ben arada sırada burada yazılanları takip ediyorum :)
Hepinizin kandili mübarek olsun.a.s.
Mehalim geçmiş olsun.Allah bu mübarek günlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin,isteyen herkese bebek nasip etsin :Saruboceq:
[/URL][/IMG]
mehalim inanır mısın hala smear testi sonuçlarını gidip alamadım,dediğim gibi misafirlerim var ondan canım... aldığım gün yazacağım buraya inşallah..
asyam canım ben de seni öpemmm gel hele Şeniz diyeti sporu sormuşsun..evet itiraf ediyorum,kızın bana hadi :kedi: diyeti bozdum gibi birşey,iki gündür konsantre olamıyorum. kafam bozuk kızlar,sizlere belli etmiyorum ama,hem motivasyonumu kaybettim hem de canım sıkkın,eşimle ilgili... tamamen bozmadım ama kaçırdığım şeyler var ve muhtemelen yarın tartıya yansıyacak... :1no2: şu 38 günü tamamlayıp izne ayrılacağım sanırım,ama istediğim kiloyu veremeyeceğim,öyle görünüyor.çünkü spor da yapmıyorum... ya kızlar ben ne yapacağım ya senağlama ama sebebi belli,eşimin yüzünden.hergün kilomla ilgili birşey söylüyor... hırs yapmak yerine moralman çöküyorum beni çökertiyor... hiçbirşey yapasım gelmiyor. gidip mutfağa alıp bir abur cubur yiyorum o öyle yaptığında ... dün diyor ki, "geçen gün sen giyinirken baktım da,arkandan,yanların iyice büyümüş,eskiden bu kadar değildi" -tatlicadiarzu- o öyle yapınca sanırım içimde ben bu diyeti boşuna yapıyorum,hiçbir zaman beceremeyeceğim " korkusu oluşuyor ve vazgeçiyorum.vicdanım rahatsız oluyor,ama cesaretimi toplayamıyorum... çok kötüyüm çok senağlama
herkese selammm :1hug:
yürüyüşüme gittimdönüşte parkta aletlerle çalıştımm kaydirigubbakcemile2 eve geldimm duşumu aldımm zemuszemus şimdi size bakıcamm sonra da kahvaltı yapıcamm :icecream:
kilom: 66,5
duran kilomu ara öğünlerimi kaldırarak hareketlendirdim sanıyorum. bu hafta geri dönücem ara öğünlerime..
bir de su içme taktiği uyguladım, gün gün takip ettim bende işe yaradı. şöyle ki kocaman bardaklar var ya onunla 1 bardak dolusu su içtim, wc ye gidince dönüşte bir tane daha içtim böyle böyle tekrarladım tavsiye ederim...
kahvaltımı hazırlayayım geliyorum Şeniz
selam kilom 70 .2 pek fazla degil ama idare edin
bu hafta cok dikkat etmeme ragmen bu kadar bunada sukur gecen haftaya bakarsak
kızlar selammmm kallisiniz geldiii. kandiliniz mübarek olsun hepinizin...
dün çok rahat ve güzel geçen tren yolculuğunun ardından kadıköyden beykoza gelene dek yarım saatlik yolu 1,5 saatte geçirince hepimiz çok rahatsız olduk. şu an ablamın evindeyim yeğenlerim var 3 kız onlarla kaldım gece ablamda şu an yolda bizi almaya geliyor otele geçeceğiz.. baş ağrısından öldüm aşırı sıcak ve köprüdeki tadilat trafiği resmen ızdıraba dönüştürmüş felakat geçti kadıköyden sonrası... size bir haberim var, oteldede internet ve pc varmış sizden uzak kalmayacağım... tabunun yazısını okudum şimdi yukarıda üzüldüm ama kansızlık tedavisi kolay bir şey yediklerine dikkat edersen eğer keşke ayrılmasaydın bilemedim tam okuyamadığım için...
şimdi çkıyorum akşama filan bakarım fıstıklar geçmişide okurum o zaman....öpüyorum hepinizi...
mehalim inanır mısın hala smear testi sonuçlarını gidip alamadım,dediğim gibi misafirlerim var ondan canım... aldığım gün yazacağım buraya inşallah..
asyam canım ben de seni öpemmm gel hele Şeniz diyeti sporu sormuşsun..evet itiraf ediyorum,kızın bana hadi :kedi: diyeti bozdum gibi birşey,iki gündür konsantre olamıyorum. kafam bozuk kızlar,sizlere belli etmiyorum ama,hem motivasyonumu kaybettim hem de canım sıkkın,eşimle ilgili... tamamen bozmadım ama kaçırdığım şeyler var ve muhtemelen yarın tartıya yansıyacak... :1no2: şu 38 günü tamamlayıp izne ayrılacağım sanırım,ama istediğim kiloyu veremeyeceğim,öyle görünüyor.çünkü spor da yapmıyorum... ya kızlar ben ne yapacağım ya senağlama ama sebebi belli,eşimin yüzünden.hergün kilomla ilgili birşey söylüyor... hırs yapmak yerine moralman çöküyorum beni çökertiyor... hiçbirşey yapasım gelmiyor. gidip mutfağa alıp bir abur cubur yiyorum o öyle yaptığında ... dün diyor ki, "geçen gün sen giyinirken baktım da,arkandan,yanların iyice büyümüş,eskiden bu kadar değildi" -tatlicadiarzu- o öyle yapınca sanırım içimde ben bu diyeti boşuna yapıyorum,hiçbir zaman beceremeyeceğim " korkusu oluşuyor ve vazgeçiyorum.vicdanım rahatsız oluyor,ama cesaretimi toplayamıyorum... çok kötüyüm çok senağlama
aaa kimsecikler yok takımda :sinifsinif: :sinifsinif: 2günlük meyve suyumu aldım geldim holivud diyetim için.. haydi bismillah :1ninca:
takımım takımım canım takımım...
bir maruzatım olacaktı.
düşündüm taşındım kaşındım,
2 sebepten dolayı yarından itibaren canım takımımdan kısa bir süreliğine izinli olarak ayrılmaya karar verdim.
malum bu aralar kısçe bana hiç müsaade etmiyor.
ben ki pıtır pıtır yazardım,
cocom bilir,
bu paylaşımda bulunamama olayı canımı sıkıyor.
2. olarak da,
son zamanlarda üzerimde 4.5 aydır kesintisiz,kaçamaksız diyet yapıyor oluşumun verdiği bir bıkkınlık var.
bunu nedense aşamadım.
diyetime diyet adını koymadan,
yarışmada bulunmadan,
sürekli tartılma stresi yaşamadan devam edeyim istiyorum bir süre.
55e inmeden zaten diyete son vermem mümkün değil.
zaten şurda ramazana kadar 2 aylık bir sürem var.
sonrası Allah Kerim..
neyse..
durum bu..
ilgili mercilere arz eder,
hepinizi öperim..
oooo delikafadulden canım ya bu haftada kaçamak yapan yapana olsun canım afiyet olsun inşallah bugün devam edersin denetim bittimi bu arada CADIARZU CADIARZU
günaydın hepinize
kilom 82 takıma pek faydam olmaz heralde sadece 1 kilo eksildim ama iyidir genede.
cocostar seni gördüm şimdi günaydın arkadaşım
Günaydın hanımlar.......opuyorumnanaktan
yürüyüşüme gittimdönüşte parkta aletlerle çalıştımm kaydirigubbakcemile2 eve geldimm duşumu aldımm zemuszemus şimdi size bakıcamm sonra da kahvaltı yapıcamm :icecream:
duran kilomu ara öğünlerimi kaldırarak hareketlendirdim sanıyorum. bu hafta geri dönücem ara öğünlerime..
bir de su içme taktiği uyguladım, gün gün takip ettim bende işe yaradı. şöyle ki kocaman bardaklar var ya onunla 1 bardak dolusu su içtim, wc ye gidince dönüşte bir tane daha içtim böyle böyle tekrarladım tavsiye ederim...
selam canım.. teşekkür ederim muhteşem olan sizlersinizz opuyorumnanaktanselam bijom
walla muhteşemsin
metabolizmayı hareketlendirmeyi de başarmışsın kaydirigubbakcemile5
yolladım mehalim valla da sen gel bi de bana sor kaydirigubbakcemile3selam canlarım bijom maşallah 900 gram ı yine yollamışın .
mersacım sende 1 kilo daha atmışın çok sevindim caanlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?