- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.961
herkese günaydınlar......
canım benim çok geçmiş olsun evet diyet yaparkken kanda düşüş oluyor yiyeceklerine dikkat ettinmi onudda ortadan kaldırısın diyetisyenin seni yönlendirir zaten canım acil şifalar dilerim opuyorumnanaktanarkadaşlar herkese slmlar...5 gündür giremiyorum siteye ve yazılanlar bayaca birikmiş...hepsini okuyamadım....
kızlar kötü bir haberim var...ben diyete başladığımdan bu yana hatırlarsanız arada bir bana vuran halsizliklerden bahsederdim...cuma gününden bu yana bitmek bilmeyen baş dönmeleri halsizlikler ve bayılmalardan dolayı doktora gittim...diyette olduğumu söledim 2,5 ayda 13 kilo verdiğimi söledim...son bir haftadırda göz kararması baş dönmesi denge kaybı olduğunu söledim...tahlil yapıldımı diyet öncesi dedi...hyr diyince tesler yapıldı..biyokimya...hormon ve kansayım tesleri... herşey süper kolestrol şeker hormonlar ama bende anemi olduğu ortaya çıktı...yani kansızlık arkadaşlar...uyguladığım diyetler beni bu hale sokmuş olabilir...bu aralar katılamayacağım...çünkü ayakta durmakta zorlanıyorum...cuma günkü bildirime katılamayabilirim...o gün diyetisyenle randevum var...bu hafta ya aynı kilomu geçin ya da beni izne ayırın...kalliste ablam daha iyi bilir...
doktordan gelince ayrıntıları bildiricem arkadaşlar...aman dikkat edin...çok kötü bişimiş bu kansızlık....ilk defa başıma geliyor...diyetten hemen önce değil ama yaklaşık 5 ay önce tüm testlerim yapılmıştı...normal insandan bile daha sağlıklısın demişti doktor...o testleride diyete başlıcam diye yaptırmıştım ama bir türlü diyete başlayamamıştım...sonra karar verip kendimi toplayıp nisanda başlamıştım...kasım ayından nisan ayına 5 ay geçmiş işte...yani iyidi herşey...diyet sırasında uyguladığım yanlış şeyler mi oldu bilmiyorum...doktorum beni diyetisyene yönlendirdi..test sonuçlarımla birlikte neler yapmam gerektiğini görüşücez ..
sonucu sizede bildiricem ...yanlış nerde yaptım ...kansızlık neden oldu ...diyetlemi alakalı gelişti...cuma öğleden sonra yetişebilirsem paylaşıcam arkadaşlar...bu arada doktorum akapunktura gitmemi söledi...bakalım eğer sağlıkta sorun olmazsa diyetisyenle dvm edicem bu yola...
hepiniz iyisiniz inşallah...kendinize çok dikkat edin...sağlıcakla kalın canlarım...görüşürüz...
kendimi iyi hissettiğim zmnlar uykum basıpta bayılmayacağım durumlarda burda olucam...öptüm şimdilik hepinizi....
canım ilk günün raht geçtiğnine sevindim darısı bugünün başına canım inşallah allahım hep yanında olur canım emeklerini boşa çıkarmaz tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanselam kızlar
tabucum geçmiş olsun .. umarım hemen iyi olur aramıza dönersin canım...
reyhan ablacım sağolasın. misafirlerim gitti.
denetimim de şükür bugün iyi geçti artık yarına Allah Kerim...
sağolasın sorduğun için mutlu ettin beni :)
Selam canlarım bengeldim hemen anlatayım .
doktoru pek beğendim uzun uzun dinledi beni vede anlattı .kilo vermeme çok sevindi şansıomız daha yüksek dedi. neyse normal muayenesini yaptı rahimde yumurtalıklarda hiç bir sorun yok dedi herşey gayet iyi dedi hatta piko belirtisi bile göremyiorum dedi. reglimin 3. günü hormon testleri yapılacak. ve reglim mbitincede 2 gün içinde ( ıŞTE EN KÖTÜ HABAER ) SEZERYAN OLDUĞUM ıÇıN RAHıM FıLıM ıSTEDı. AMA DOKTORA ÖYLE BıR BAKMIŞIMKı KORKMA DEDı 5 DK OLAY DEDı BAKALIM .
neyse hormaon sonuçlarım ve eşimin sper tahlilleride iyi çıkar gebe kalmamamn için hiç bir neden yok dedi.daha önce klomene yumurtalarım oluşmansının çok ii olduğunu söyledi. yani doktor kısacası beni çok umutlandırdı ve rahatlattı arkadaşlar. şimdi önümde rahim filimi kaldı korktuğum
sanada günaydın arkadaşım
mehalim sanada tekrar geçmiş olsun canım.
arkadaşlar yarın belki giremeyebilirim kilomu ben şimdiden söyliyim 1 günde nasıl olsa değişmez artmasında allah korusun.
kilom şu anda 82
canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin canım :teytey::teytey: inaşşallah allahın izniyle devamı gelir canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:gunaydın herkese.97.5 kıloyum nıhayet.mehalım canım benı ızne ayırırmısın.esım çin e gidiyor pazartesı.bende aileme gidicem sanırım bıkac ay kalmam gerekecek.gıdıp gelırım arada ama vakıt ayıramıycam sanırım .kendınıze ıyı bakın hanımlar
süperim asyacım kilom oynamaya başladı şükür :jeyyar: hava burda bunaltıcı sıcak ama arada hava kararıyo rüzgar esiyo 5 dk yagmur yagıyo sonra tekrar sımsıcak oluyo bişey anlamıyoruz kaydirigubbakcemile3 şimdi yürüyüşten geldim, şapkamı almamışım çıkarken başım kaynadı kafamçokkarıştıbijom sen nasilsin tatlim nasil gidiyo yuruyus diyet havalar yine bunaltici cok sicakmai bizde burda usuyoz valla cok serin hele aksamlari herkez bir battaniyeye sarilip oturuyoz
canım bana ilaç çok iyi geldi. pekmez falan içmedim ben. sadece ilacı içtim. ilacın hayatında değiştireceği tek şey içtikten 2 saat sonra süt, peynir, yoğurt yememen olacak o kadar. bir de kabızlık yapıyor malesef :kedi:bijocum sende de mi aynı sıkıntılar vardı...ilaç iyi geldi mi
tamam canım istediğin gibi yaparız senin için rahat olsun. eşinlede şimdiden allah kavuştursun diyelimgunaydın herkese.97.5 kıloyum nıhayet.mehalım canım benı ızne ayırırmısın.esım çin e gidiyor pazartesı.bende aileme gidicem sanırım bıkac ay kalmam gerekecek.gıdıp gelırım arada ama vakıt ayıramıycam sanırım .kendınıze ıyı bakın hanımlar
canım benim güzel haberlerle döndün pko nun olmadığı güzel bir haber canım rahim filmini ben daha yeni çektirdim ve o kadar korkulacak birşey değil 5 dk doktorunda dediiği gibi canım inşallah sonucu temiz çıkarda yoluna devam edersin canım allahım yardımcın olsun tabikide bizlerinde sen kilo sorununu ortadan kaldırdın şimdi sıra bende kilo işini hallettimmi bebeğime bir adım daha yaklaşmış olurum inşallah canımm allah tüm isteyenlere versin canım allaha şükürler olsun ki canım en azından bir tane oğluşun var allahım ona sağlık uzun ömür versin opuyorumnanaktan :Saruboceq: :Saruboceq:
:
mehalim günaydın canım :1hug: folik asit tabletleri (folbiol veya folic plus vermiştir muhtemelen) vitamin değil sıkıştırılmış baklagil bildiğim kadarıyla.. ben kullandım bana kilo yapmadı ama bilemiyorum tabii.çok saol arkadaşım evet en kısa zamanda sizde kilo sorununu halledersiniz umarım
bu arada doktor dün bana folik asit verdi sanırım biraz kilo aldırıyor bu vitamin bilginiz varmı
sorun degil cocom olabilir bende yaparim bazen bunu acik birakirim oylece bugun icin kolayliklar dilerimgünaydın kızlar
dün nasıl çıktıysam işyerinden bilgisayarımı kapatmayı unutmuşum.
5. takım da açık kalmış yani gece boyu yazanlar benim o an takımda olduğumu sanmışlardır:jeyyar:
msn den de asyacım yazmış canım kusura bakma nolur dediğim gibi açık kalmış bilg.
sanada gunaydin canim nasilsin bugunherkese günaydınlar......
canim sanada gecmis olsun aman yiyeceklere dikkat bazen kalorilerine bakmayalim bize faydasi olan kanimiz icin faydali seyler yiyelim demi arkadaslar bendede halsizlik uyku hali var $u son bir haftadir bas donmesi birkere oldu bilmiyorum bendemi gitsem acaba dr a yaaarkadaşım geçmiş olsun bende aynı dertten muzdaribim kışın doktora gitim kan seviyem normalin çok altında çıktı bende kansızlık hep vardı zaten doktor kan iğnesi verdi kullandım 1 ay pekmez içtim ve üstüne 5 kilo aldım şu andada eminim doktora gitsem yine aynı şeyler olacak bana defalarca kan verildi şu anda bendede aşırı halsizlik var baş dönmesi kendimi sürekli yorgun hissediyorum kendimi biliyorum ama doktora gitmeye korkuyorum ya ilaç verecekler yada kan buda kilo olarak geri dönecek .napıcaz bilmiyorum arkadaşım tekrar geçmiş olsun.
canim tebrikler harikaaa 1 kilo yu daha gondermi$insanada günaydın arkadaşım
mehalim sanada tekrar geçmiş olsun canım.
arkadaşlar yarın belki giremeyebilirim kilomu ben şimdiden söyliyim 1 günde nasıl olsa değişmez artmasında allah korusun.
kilom şu anda 82
cedric cim canim ne guzel sende gondermi$in hemde bir kilodan fazla tebrikler canim annengile selamlar soyle diyetine kendine cok dikkat et sagligina en onemlisi e$inide hayirli yolculuklar allah kavustursun simdidengunaydın herkese.97.5 kıloyum nıhayet.mehalım canım benı ızne ayırırmısın.esım çin e gidiyor pazartesı.bende aileme gidicem sanırım bıkac ay kalmam gerekecek.gıdıp gelırım arada ama vakıt ayıramıycam sanırım .kendınıze ıyı bakın hanımlar
ugra bacim ugrayin hep yaa bende ugrarim bazen takimda kimse olmayinca dolanirim takimlara seninde kandilin mubarek olsun tum dualarin kabul olsun canimBen arada sırada burada yazılanları takip ediyorum :)
Hepinizin kandili mübarek olsun.a.s.
Mehalim geçmiş olsun.Allah bu mübarek günlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin,isteyen herkese bebek nasip etsin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?