Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydın herkese.97.5 kıloyum nıhayet.mehalım canım benı ızne ayırırmısın.esım çin e gidiyor pazartesı.bende aileme gidicem sanırım bıkac ay kalmam gerekecek.gıdıp gelırım arada ama vakıt ayıramıycam sanırım .kendınıze ıyı bakın hanımlar

günaydın arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun allahım gönlünüzdeki muradı kabul eylesin allahım tüm ettiğimiz duları kabul etsin hayır sağlık mutluğu kapımızdan eksik etmesin inşallah
canım benim çok geçmiş olsun evet diyet yaparkken kanda düşüş oluyor yiyeceklerine dikkat ettinmi onudda ortadan kaldırısın diyetisyenin seni yönlendirir zaten canım acil şifalar dilerim opuyorumnanaktan
canım ilk günün raht geçtiğnine sevindim darısı bugünün başına canım inşallah allahım hep yanında olur canım emeklerini boşa çıkarmaz tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım benim güzel haberlerle döndün pko nun olmadığı güzel bir haber canım rahim filmini ben daha yeni çektirdim ve o kadar korkulacak birşey değil 5 dk doktorunda dediiği gibi canım inşallah sonucu temiz çıkarda yoluna devam edersin canım allahım yardımcın olsun tabikide bizlerinde sen kilo sorununu ortadan kaldırdın şimdi sıra bende kilo işini hallettimmi bebeğime bir adım daha yaklaşmış olurum inşallah canımm allah tüm isteyenlere versin canım allaha şükürler olsun ki canım en azından bir tane oğluşun var allahım ona sağlık uzun ömür versin opuyorumnanaktan :Saruboceq: :Saruboceq:

canım maşallah sana 1 kilo vermişsin canımm tebrikler tatlımalkisalkisalkis allahım devamını daim etsin :Saruboceq: :Saruboceq:
canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin canım :teytey::teytey: inaşşallah allahın izniyle devamı gelir canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bijom sen nasilsin tatlim nasil gidiyo yuruyus diyet havalar yine bunaltici cok sicakmai bizde burda usuyoz valla cok serin hele aksamlari herkez bir battaniyeye sarilip oturuyoz
süperim asyacım kilom oynamaya başladı şükür :jeyyar: hava burda bunaltıcı sıcak ama arada hava kararıyo rüzgar esiyo 5 dk yagmur yagıyo sonra tekrar sımsıcak oluyo bişey anlamıyoruz kaydirigubbakcemile3 şimdi yürüyüşten geldim, şapkamı almamışım çıkarken başım kaynadı kafamçokkarıştı
bijocum sende de mi aynı sıkıntılar vardı...ilaç iyi geldi mi
canım bana ilaç çok iyi geldi. pekmez falan içmedim ben. sadece ilacı içtim. ilacın hayatında değiştireceği tek şey içtikten 2 saat sonra süt, peynir, yoğurt yememen olacak o kadar. bir de kabızlık yapıyor malesef :kedi:

ha ben ilacı kestikten 1 sene sonra falan test yaptırmıştım yine normal çıkmıştı. doktor ilaç kullandığında vücut demiri depolamıştır, onu kullanıyordur, şu anda sorun yok 6 ayda bir test yaptır demişti.

tekrar geçmiş olsun canım a.s.

herkese kocaman günaydın a.s.
yürüyüşten geldim, kahvaltımı yaptım. artık yağlı peyniri bırakıyorum ve sabahları lor a dönüyorum karar verdim. ve bundan sonra yoğurdu ve sütü de yarım yağlı alıcam. bu zamana kadar bunlardan kısmadım kilo durunca keserim diye işte zamanı geldi kaydirigubbakcemile3 bu sabah 66,8'i gördüm. dün çok su içtim belki o işe yaradı bilmiyorum ama çook mutlu oldum

günaydın arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun öncelikle. hepinizi kocaman öptüm

tamam canım istediğin gibi yaparız senin için rahat olsun. eşinlede şimdiden allah kavuştursun diyelim

çok saol arkadaşım evet en kısa zamanda sizde kilo sorununu halledersiniz umarım
bu arada doktor dün bana folik asit verdi sanırım biraz kilo aldırıyor bu vitamin bilginiz varmı

canzicim ve ceylancım sizin de kandiliniz mübarek olsun canlarım..

ve bütün arkadaşlarımın kandilini kutluyorum buradan...Allah dualarınızı kabul etsin..

çok saol arkadaşım evet en kısa zamanda sizde kilo sorununu halledersiniz umarım
bu arada doktor dün bana folik asit verdi sanırım biraz kilo aldırıyor bu vitamin bilginiz varmı
mehalim günaydın canım :1hug: folik asit tabletleri (folbiol veya folic plus vermiştir muhtemelen) vitamin değil sıkıştırılmış baklagil bildiğim kadarıyla.. ben kullandım bana kilo yapmadı ama bilemiyorum tabii.

cedric Allah kavuştursun canım :1hug:

folic plus canım evet . içinde folik asit ,calsiyum,ve demir var daha önce hamile kalmak isteyin bi arkadaşımda kullanmıştıda baya iştahı açılmıştı ondan aklıma geldi . amann alıştık nasılsa kilo vermeye vallaha aklıma bile gelmiyor artık alırsam kiloları sizlerin desteğ ile yine veririm ne olacakki:))

Günaydın güzel hanımlar;

Hepinizin kandili kutlu;duaları kabul olsun.

Rabbim;iyilikler,sağlık,mutluluk nasip etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar selammmm kallisiniz geldiii. kandiliniz mübarek olsun hepinizin...
dün çok rahat ve güzel geçen tren yolculuğunun ardından kadıköyden beykoza gelene dek yarım saatlik yolu 1,5 saatte geçirince hepimiz çok rahatsız olduk. şu an ablamın evindeyim yeğenlerim var 3 kız onlarla kaldım gece ablamda şu an yolda bizi almaya geliyor otele geçeceğiz.. baş ağrısından öldüm aşırı sıcak ve köprüdeki tadilat trafiği resmen ızdıraba dönüştürmüş felakat geçti kadıköyden sonrası... size bir haberim var, oteldede internet ve pc varmış sizden uzak kalmayacağım... tabunun yazısını okudum şimdi yukarıda üzüldüm ama kansızlık tedavisi kolay bir şey yediklerine dikkat edersen eğer keşke ayrılmasaydın bilemedim tam okuyamadığım için...
şimdi çkıyorum akşama filan bakarım fıstıklar geçmişide okurum o zaman....öpüyorum hepinizi...

sorun degil cocom olabilir bende yaparim bazen bunu acik birakirim oylece bugun icin kolayliklar dilerim

herkese günaydınlar......
sanada gunaydin canim nasilsin bugun

canim sanada gecmis olsun aman yiyeceklere dikkat bazen kalorilerine bakmayalim bize faydasi olan kanimiz icin faydali seyler yiyelim demi arkadaslar bendede halsizlik uyku hali var $u son bir haftadir bas donmesi birkere oldu bilmiyorum bendemi gitsem acaba dr a yaa

canim tebrikler harikaaa 1 kilo yu daha gondermi$in

cedric cim canim ne guzel sende gondermi$in hemde bir kilodan fazla tebrikler canim annengile selamlar soyle diyetine kendine cok dikkat et sagligina en onemlisi e$inide hayirli yolculuklar allah kavustursun simdiden

canzim nasilsin canim sanada tum takimimizada hayirli kandilller allah bugunleri hep tekrar tekrar gostersin yasatsin kimsayi sagliktan ayirmasin dermani olan sifasi olan dert versin dermansiz dert vermesin
ve bu hayrili gunlerde herkezin dualaraini kabul etsin bebek bekleyen isteyen herkeze saglikli hayirli evlatlar nasiiip etsin insallah:Saruboceq:

yanılıyorsun mehalim kallis değil aşağıdaki laptop özürlü kallis :) kaçtm hadi vallaha çocuklar gülüyo halime her koldanda yardım geliyo, daha fazla müdahaleye fırsat vermiyip çıkıyorum.

aayyyy iki mesaj yazana kadar kimler gelmis kimler gelmis hepinize hayirli kandilller
kallisim ne guzel bende az once okuldan gelirken kallisim varmistir kavustu ablasina diyodum
bijom da mehalim ceylan ve tum misafirlerimiz hosgeldiniz

Ben arada sırada burada yazılanları takip ediyorum :)
Hepinizin kandili mübarek olsun.a.s.
Mehalim geçmiş olsun.Allah bu mübarek günlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin,isteyen herkese bebek nasip etsin :Saruboceq:

ugra bacim ugrayin hep yaa bende ugrarim bazen takimda kimse olmayinca dolanirim takimlara seninde kandilin mubarek olsun tum dualarin kabul olsun canim

Ahhh yaşasın kallisten ayrı kalmıyacağız işte buu haber herşeye değdi ballı lokmam :)))

Kittiara çok teşekkür ederim arkadaşım iyi dileklerin için dilerim allahtan sizinde gönlünüze göre verir

kizlar ben hepinize kocaman opup cikayim bugun hava guzel firsat bu firsat ben biraz derin temizlik yapayim dip kose bucak efede babaylan gitti hazir yalnizken bu zamani degerlendireyim
guzel gunler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…