- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.041
canım kocamann bir maşallah sana azmin sonu zaferdir az kaldı artrık yolun sonunda 60 olup mezun olacaksın inşallah canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selam kızlar,
kilom aynı bu hafta,eee olacağı buydu...klava:
ama aklımı başıma topldım merak etmeyin,
farkettim ki diyeti bozmak beni herşeyden çok daha fazla üzüyor.bu sabahtan itibaren,2 gün ara verdiğim diyetime tekrar döndüm.haftaya daha iyi olacak inşallah a.s
bu diyet bitince başka diyete başlicaksınız sonra başka derken aa hepimiz çıta gibi olmuşuz zemuszemus
pes etmek yooookkk :umursamaz:
ayy kızlar bugün çok işim var biri bana yardıma gelsin kaydirigubbakcemile3
şimdi benim taşındığım evim 1+1 di. şuanda oturduğum ev ise 2+1 .. ve eski evimin kendinden büyük dolapları vardı,içinde de bir sürü eşyam vardı,hepsini topluyordu. şuanda bu evdeki odamın birisi resmen ardiye,taşındığımdan beri...çünkü içine koyacak bir dolabım yoktu,2 gün oldu aldık. darmadağınık bir oda ve bir dolap..kim yerleştirecek şimdi onca şeyi...ooooff of, bugüne bir yardımcı çağırmıştım ama o da doluymuş,geç aramışım.
kim geliyor bakiyymmmm kaydirigubbakcemile3
canım sakın moralini bozma benimde bir yürüyüş arkadaşım var onunda kocası aynı kız 7 kilo verdi hergün moralini bozuyor sabah yürüyüşte ağlıyor ben destek oluyorum sakın dedim tahrik olup onu sevindirme o moralini bozsun ben düzeltecem hergün moral verdim bak basenlerin küçülmüş dedim bak göbişin gitmiş dedim akşamları aradım sakın kocana kızıp yeme dedim .o gün sabah bana sarılıp teşekkür etti tek destekçim sen oldun dedi boşver kocan öyle yapsada bizler varız sonuna kadar desteğiz arkadaşım birbirimize. bişey soracam spor yapamıyorum demişsin senin koşu bandın yokmuydu her fırsatta çık arkadaşım vaktin yoksa her duşa gireceğinde 10 ar dakka çıksan o bile hareket olur sakın moralini bozma bence kocan seni kıskanıyor sen çok tatlı çok hoş bir hatunsun öpüyorum seni .opuyorumnanaktan
ben geleyim çikolatam
sen iste yeter :)
ev işi yapmayı özledim inan :lepi:
bu arada ben de eylülde taşıncam
bak hepinize şimdiden söylüyorum haa kimse işim var demesin
ev yerleştirmeye gelceniz :roflol:
size güzel kurabiyeler de yaparım-tatlicadiarzu-
mersa şimdi gördüm yazdıklarını canım...
çok teşekkür ediyorum,vallahi sizler olmasanız çok zor olurdu çok...
kıskanıyor mu bilmem ama sabote ettiği kesin... ay bir garip bu adam,hem zayıflamamı istiyor hem moral bozuyor. yahu destek ol,fıstık gibi hatunun olsun dimi ama
sağol mersam,sağol canım opuyorumnanaktan
evet bijom hep beraber çiçeklere yürüyoruz ve son çiçeği de toplayana kadar pes etmek yok..
canzim sağol bitanem,desteğin için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?