Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım kocamann bir maşallah sana azmin sonu zaferdir az kaldı artrık yolun sonunda 60 olup mezun olacaksın inşallah canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oyy canım çok teşekkürler de henüz bişey başarmadım canzicim yolumun bitmesine daha çoook var. hep beraber gidiyoruz çiçeklereeee

selam kızlar,
kilom aynı bu hafta,eee olacağı buydu...klava:
ama aklımı başıma topldım merak etmeyin,
farkettim ki diyeti bozmak beni herşeyden çok daha fazla üzüyor.bu sabahtan itibaren,2 gün ara verdiğim diyetime tekrar döndüm.haftaya daha iyi olacak inşallah a.s

cocom hindistancevizlim...
çooook teşekkür ederim sana.ne güzel yazmışsın.
zaten sizler olmasanız bu kadar çabuk toparlayamazdım.
dedim ki arkadaşlarımla beraber bu diyeti tamamlanalıyım.pilavdan dönenin kaşığı kırılsın dimi ama

bu diyet bitince başka diyete başlicaksınız sonra başka derken aa hepimiz çıta gibi olmuşuz zemuszemus

pes etmek yooookkk :umursamaz:

canım çok sevindim diyete devam etmene sana da bu yakışırdı sen azimlisin başaracaksın eşinin desteğine hiççç ihtiyacın yok canım senin kendi beynin desteğine ihtiyacın var onuda hep birlikte burda başarıcaz canım benimde bu hafta hiçç oynamadı kilom vucut artık alıştı bu diyete biraz daha zor olur ama zincirleri kırıp devam eder bir kaç gün sonra canımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bu diyet bitince başka diyete başlicaksınız sonra başka derken aa hepimiz çıta gibi olmuşuz zemuszemus

pes etmek yooookkk :umursamaz:

oyyy oyyy oyyy hayali bile güzel ve gerçek olmasınada az kaldı bence bu azimle hırsla hepimiz çıta gibi olmayı başarıca elbette zemuszemus zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

ayy kızlar bugün çok işim var biri bana yardıma gelsin kaydirigubbakcemile3

şimdi benim taşındığım evim 1+1 di. şuanda oturduğum ev ise 2+1 .. ve eski evimin kendinden büyük dolapları vardı,içinde de bir sürü eşyam vardı,hepsini topluyordu. şuanda bu evdeki odamın birisi resmen ardiye,taşındığımdan beri...çünkü içine koyacak bir dolabım yoktu,2 gün oldu aldık. darmadağınık bir oda ve bir dolap..kim yerleştirecek şimdi onca şeyi...ooooff of, bugüne bir yardımcı çağırmıştım ama o da doluymuş,geç aramışım.

kim geliyor bakiyymmmm kaydirigubbakcemile3

ben geleyim çikolatam
sen iste yeter :)
ev işi yapmayı özledim inan :lepi:

bu arada ben de eylülde taşıncam
bak hepinize şimdiden söylüyorum haa kimse işim var demesin
ev yerleştirmeye gelceniz :roflol:

size güzel kurabiyeler de yaparım-tatlicadiarzu-

mersa şimdi gördüm yazdıklarını canım...
çok teşekkür ediyorum,vallahi sizler olmasanız çok zor olurdu çok...
kıskanıyor mu bilmem ama sabote ettiği kesin... ay bir garip bu adam,hem zayıflamamı istiyor hem moral bozuyor. yahu destek ol,fıstık gibi hatunun olsun dimi ama
sağol mersam,sağol canım opuyorumnanaktan

valla kurabiye lafını duyunca olay bende biter...
kurabiye uğruna ne varsa yaparım

yaa bişey dicem cnm.. bu tavrının seni incittiğini belirtsen eşine? en azından sen emek sarfediyosun bişeyler yapıyosun. bu şekilde davranması çok üzücü

evet bijom hep beraber çiçeklere yürüyoruz ve son çiçeği de toplayana kadar pes etmek yok..

canzim sağol bitanem,desteğin için...

ne demek canım burda hepimiz birimiz birimiz hepimiz için olduk amacımız hep aynı zayıflamak inşallah hep birlikte başarıcaz canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…