- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.601
sağol canım bugun ilk günüm bakalım ne kadar dayanacamben 2 kg almıştım çok geldi,sonra 500cclik pet şişelerle yapmaya basladım
jillian her yere etkili ama problemli bölgelerine ekstra calışabilirsin.mesela ben bugun squata basladım,bel inceltme hareketleri de yapıyorum,ağırlıkla beraber
eve tatlı alma,yoksa nefsine yenik düşüyor insan
ben okudum onun diyetini,çokkk ağır Allah yardımcın olsun
ben de öyleyim, çikolatasız yaşayamam, ama çözümü BİTTER!!!!! ama yüzde 80 diye satılanlar var ya, onlardan alıyorsun, buzdolabına koyuyorsun, bir parça kırıp ağzına atıyorsun ve yavaş yavaş ağzında eriyor, en fazla 2 parça yiyebiliyorsun, kesiyor valla harika bişeyy:)))
Allah yardımcınız olsun inşen kısa zamanda halledersinizGünaydın kızlar, uğrayamıyorum çünkü bende hiç iyi haberler yok, eve haciz kağıdı geldi , ve ben çok derin bir bunalım halindeyim
emine seni sonunda gördüm nerelerdesinDun Emine ne yapti
Sabah: 2yumurta ile tereyagda omlet, 1dilim otlu peynir, cay, salatalik, 2catal cevizli ezme.
Ogle: 2kasik patatesli tazefasulye kavurmasi, 1kase patlican corbasi, 1kasik yogurtlu morlahana, yagsiz salata.
....filtre kahve 3kuru incir.
Aksam: 1tabak etli nohut, 1/2 kase yogurt.
Spor: 72dk kurek, 260cekim powerplank
Su: 3lt+
Misafirler yemekler.. ev bereketli curcuna...girla. masaellah. Cok cesitli beslendim ama hep kasik saydim. Normalde yapmam. Iyi ki yapmisim. Asiri yerdim yoksa.
maşallah bende koşu bandıylayla herzaman 5km yürümeyi bir başarsamişin kötüsü evde nerden yapacağımı da bilmiyorum bi düzen oturtmam lazım yaa cd ye çekip tv de yapmam lazım pc nin olduğu oda çok uygun değil
bu arada bugün öğle yürüyüşlerime başladım öğleyin 5,5 km yürüdüm hava biraz soğuktu ama olsun bugün tam anlamıyla kendimi motive hissediyorum
hmm dikkat et iki öğün biraz zor inş başarırsınkızlar menümü şimdi yazayım ki daha fazla bir şey yemeyeyim
sabah 6-7 civarı kahvaltı: tam buğday unlu lavaş,2 haşlanmış yumurta,kayısı,light peynir(50 gr filan heralde),2 ceviz,3/4 muz,havuç
öğlen 14 civarı: ton balık,tam buğday unlu lavaş,4-5 etsiz çiğ köfte, 1,5 bardak portakallı içecek
jillian yapıldı
50 squat
gym stick twist 200kere
dumbell side bend sağ15 sol15,her iki taraf:100
akşama salep içeceğim
şimdiden 2 lt civarı su içtim zaten
callandanın günü de böyle biter
not: ikinci öğünü daha geç yapacaktım ama çok acıktım,neyse artık yarına
günden 2 öğün yemekte karar verdim
hadi dagyolu beraber başlayalım gerçi emine ozaly e hasta iken spor yapma demiş benim de faranjitim azdı şu aralar ama spor da yapmak istiyorumbende spora yüklenmek istiyorum ama fırsatım olmuyorrrrrrrrrrr callan tebrikler
gözde cim bu durumda ne denir inan bilmiyorum ama sen konuşmak istersen biz burdayız içine atma tatlım
klasik emine menüsü maşallah emine sporu da tamam
yeni arkadaşlar sakın eminenin yaptıklarını yapın ama yediklerini yemeyin çünkü o bir antrönör hem de emziriyor o yüzden çok yiyor haberiniz olsun
canım bu durumda senden menü falan istemeyiz tatlım ama dertleşmek istersen biz buralardayız kolay değil mesaj problemi de yok sen ne zaman gelmek istersen gel tatlımKaptanım ve diğer kızlar desteğiniz için sağolun.
Konu babamın büyük borçları, çok stres altındayım o yüzden izninizi istiyorum bir süre.
Yana döne para arıyoruz ve gerçekten herşeyden nefret ettim ve soğudum, iştah falan da kalmadı,
sabah tartıldım 90,4 geldim4-5 gün içinde 3 küsür kilo kaybetmişim, şu meseleleri halledebilirsek geleceğim, buradan tamamen gitmiyorum zaten ama menü vs. tutamayacak kadar fenalardayım sadece
Nasil yani artik bu grupta olmayacakmisincok tesekkur ederim canim
berilim sagolsun onun yönlendirmesiyle oldu ona tekrar tekrar tesekkur ederim.
olacak neva cım gitmeyecek bence bstor gitse bile geri gelecek şu an kafası karışık çok üzgün o durumda olması da çok normal biz onu bırakmayız dimi gözdeeeeNasil yani artik bu grupta olmayacakmisinama bana cok sıcak gelmistin beni karsilayan 2 kisiden biriydin cok uzuldum olmayacagina
kömür varken doğal gazAynen öyle üstüm boş altım sadece bir odayı ısıtıyor. Mantolama yok.Pencereler yok gibi :) Püfür püfür :)
Ben daha da yakmak zorundayım bebeğim var ama oda cebi yakıyor.
Zonguldakta yaşıyorum kömür cennetinde
Ama doğalgaz kullanıyoruz :)
Kömür varken cayır cayır yanardı valla oh kemiklerim ısınırdı :)
Gibi biraz dimi ama ben o nedenle koymadım "hatun gücü biz herşeyi başarırız haydi tempo yallah :) " anlamında koydum. kendi kendimi gaza getiriyorum :)
canım sen kaptanımızın dediği gibi sadece dertleşmeye gel,sorunlarınızı en kısa sürede kökünden çözersiniz inşallahKaptanım ve diğer kızlar desteğiniz için sağolun.
Konu babamın büyük borçları, çok stres altındayım o yüzden izninizi istiyorum bir süre.
Yana döne para arıyoruz ve gerçekten herşeyden nefret ettim ve soğudum, iştah falan da kalmadı,
sabah tartıldım 90,4 geldim4-5 gün içinde 3 küsür kilo kaybetmişim, şu meseleleri halledebilirsek geleceğim, buradan tamamen gitmiyorum zaten ama menü vs. tutamayacak kadar fenalardayım sadece
Sırma toplightım resmen depresyondayım tatlı arıyorum resmen ac degılım sadece bunaldım personelim işten ayrıldı kafamı kaldıramıyorum yorgunluk dusuk derken ne yedıgımı bılmıyorum 75 kilo olmusum gebertın benı bırkac aya hamıle kalırsam yandım yanı napcam sımdı buralara gelmeye de vaktım yokcanım yoğunluk mu yorgunluk mu?
yoğunluksa düzene girer yorgunluksa hasta falan olmayasın?
Nasil yani artik bu grupta olmayacakmisinama bana cok sıcak gelmistin beni karsilayan 2 kisiden biriydin cok uzuldum olmayacagina
Gecmiş olsun bstorcummmGünaydın kızlar, uğrayamıyorum çünkü bende hiç iyi haberler yok, eve haciz kağıdı geldi , ve ben çok derin bir bunalım halindeyim
Kızlar, geçmişe bir göz attım atladığım varsa affola ..
Callancım bak 50 leri görmüşken az daha kas kendini.
Selin çok geçmiş olsun kuzum. Aman doktoru ihmal etme.
Zeynepcim hayırlı olsun.
Kaptanım çok saol. Nasıl iyi geldi anlatamam tatil. Bildiğin günde minimum 5 saat yürüyoruz.
Dün gece 1 gibi dışarı çıktık karda yürüyelim diye saat 3e geliyordu dönüşümüz.
O sırada bir köpek takıldı peşimize bırakmıyor. Aç heralde diye fırın bulduk ekmek aldık yemedi. Ardından tantunici bulduk. Adam hemen müşterilerden kalanları getirdi. Onu bile yemedi. Meğer amaç bizimle gezmekmiş. O kadar mutlu oluyorum ki burada. Her dükkanın önünde kedi köpek maması. Hiç biri aç değil. Çoğu zamab yemiyorlar verilenleri. Dün yaşlı bir amca gördük saat geç hava soğuk poğaça satıyor. Gitti eşim aldı geldi. Hadi dedik hayvanlara verelim ama yok yemediler. Biz de kaplara bıraktık. Bu arada çok iui5 gidiyordum ama dün kaçamak yaptım. Maç izlemeye gittil stada. Oranın köfte kokusu bir başka. Hava da buz gibi olunca dayanamadım. Üzgünüm.
canım aman dikkat et sağlığın önemli ne zaman sahalara döeneceksin bak seni bekliyorum bende tartıya çıkmadım yılbaşında abarttım ama bugün itibari ile toparladım sahalara geri döndüm son 2-3 haftada aldığın kilolar cabuk gider zaten o yüzden sen dikkat etmeye başlarsan hemen gider sonuç en son kaçtı beni 3-2 mi yenmiştin hadi sana meydan okuyorum geneSırma toplightım resmen depresyondayım tatlı arıyorum resmen ac degılım sadece bunaldım personelim işten ayrıldı kafamı kaldıramıyorum yorgunluk dusuk derken ne yedıgımı bılmıyorum 75 kilo olmusum gebertın benı bırkac aya hamıle kalırsam yandım yanı napcam sımdı buralara gelmeye de vaktım yok
Kaptancim menun cok guzelmiş ne zamandir devam ediyosun acaba bu menuye bide hurma yemenin özel bir amaci varmi yoksa diyetisyeninmi yazdibu günki menümü şimdiden yazayım akşam onun dışına çıkmayayım
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim jambon
1 kk peynir
1 dilim ananas
ara
4 tane hurma
1 bardak ayran
öğle
2 dilim ekmek
3 köfte yeşillik domates salatalık
ara
100 gr yoğurt
1 tatlı kaşığı keten tohumu
2 yemek kaşığı yaban mersini
1 incir (kayısı olacaktı incirle değiştirdim)
2 kaşık yulaf ezmesi
akşam
1 kase çorba
1dilim ekmek
8 kaşık sebze yemeği
salata veya turşu (bilmiyorum hangisi olur)
ara
1 /2 bardak süt
1 armut
şu ana kadar diyetisyenin listesine uydum bakalım akşam da bozmazsam gayet güzel bozacak olursam yazarım ne ile bozduğumu
su şimdiye kadar 2 lt yi geçti sanırım 2,5-3 lt arası olur
spor
5,5 km yürüyüş
yeşil çay bitki çayı vs bol miktarda
hadi bakalım sizlerinki nasıl olacak
Topigin en çalişkani kim anladimkızlar menümü şimdi yazayım ki daha fazla bir şey yemeyeyim
sabah 6-7 civarı kahvaltı: tam buğday unlu lavaş,2 haşlanmış yumurta,kayısı,light peynir(50 gr filan heralde),2 ceviz,3/4 muz,havuç
öğlen 14 civarı: ton balık,tam buğday unlu lavaş,4-5 etsiz çiğ köfte, 1,5 bardak portakallı içecek
jillian yapıldı
50 squat
gym stick twist 200kere
dumbell side bend sağ15 sol15,her iki taraf:100
akşama salep içeceğim
şimdiden 2 lt civarı su içtim zaten
callandanın günü de böyle biter
not: ikinci öğünü daha geç yapacaktım ama çok acıktım,neyse artık yarına
günden 2 öğün yemekte karar verdim
Takimdasin sanmiştimcanim benim ben zaten mezun olmustum arada buraya geliyordum ama yine buradayimm
5. takim benim icin baska
4. takimada kaptan yardimciligina devam burayada devamm
tesekkur ederim bu arada
canim çok geçmiş s olsun çok üzüldümGünaydın kızlar, uğrayamıyorum çünkü bende hiç iyi haberler yok, eve haciz kağıdı geldi , ve ben çok derin bir bunalım halindeyim
amin canm teşekkür ederim bende öyle diyorm veren de o alanda o rabbim.oburku dünyada beni bekleyecektir oda orda kavusucaz onunla :)Selincim çok gecmis olsun benimde basima geldi inan seni cok iyi anliyorum suan Rabbim yardimcin olsun Rabbim boyle dilemis dersen belki daha kolay atlatirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?