- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.621
Takimdasin sanmiştimmezun olmak demek istedigin kiloya ulaştin demek sanirim merak ettim kaç kilo verdin şuan kilon kaç
Supermis inceciksindir harika gorunuyosundur şimdisuan 58 kiloyum canim
65tm buraya geldigimd3
evet bitter iyi çözümben 2 kg almıştım çok geldi,sonra 500cclik pet şişelerle yapmaya basladım
jillian her yere etkili ama problemli bölgelerine ekstra calışabilirsin.mesela ben bugun squata basladım,bel inceltme hareketleri de yapıyorum,ağırlıkla beraber
eve tatlı alma,yoksa nefsine yenik düşüyor insan
ben okudum onun diyetini,çokkk ağır Allah yardımcın olsun
ben de öyleyim, çikolatasız yaşayamam, ama çözümü BİTTER!!!!! ama yüzde 80 diye satılanlar var ya, onlardan alıyorsun, buzdolabına koyuyorsun, bir parça kırıp ağzına atıyorsun ve yavaş yavaş ağzında eriyor, en fazla 2 parça yiyebiliyorsun, kesiyor valla harika bişeyy:)))
Seviyorum seniiiiselam kızlar ben 13. takımdayım ve ipeksena benim kardeşim.kendisine diyet konusunda söylediklerimi pek uygulamıyorbelki burdan yazarsam beni dinler
efendim diyette önemli olan kaçamağın yapılmaması..ama eğer olmazsa olmaz bir yiyecekse bu durumda beyni kandırmak ve daha az kalorili olanı yemek lazım.yemek sonrası çikolata, eğer insülin direnci yoksa tamamen bir alışkanlık demektir..ki kardeşim sağlıklı çok şükür.yemekten yarım saat önce 2 kaşık yoğurda 1 çay kaşığı tarçın eklenip yenirse hem iştahı azaltır hem de çikolata isteğini kırar..yine de ille yenecekse bitter çikolata ben mari usulü eritilir.gün kurusu kayısılar buna batırılır.1 çay bardağı sütle beraber yenir.tabi bunun önceden hazırlanıp buzdolabında bir kavanozda saklanması lazım
bacıımm..lütfen beni dinle.çikolata yeme..artık çıtır olma zamanı
DENEYECEĞİM,teşekkürleerrben de öyleyim, çikolatasız yaşayamam, ama çözümü BİTTER!!!!! ama yüzde 80 diye satılanlar var ya, onlardan alıyorsun, buzdolabına koyuyorsun, bir parça kırıp ağzına atıyorsun ve yavaş yavaş ağzında eriyor, en fazla 2 parça yiyebiliyorsun, kesiyor valla harika bişeyy:)))
Evet tatlım sakiinnn !!! Aynı lohusa inişi çıkışlarını yaşıyorsun.Sakın incitme çocuklarını.Neden hoşlanıyorsan onu yap bu ara.Takma kafana hiçbirşeyi.İnan bana yakında hepsi geçiverecek ve sen normale döneceksin.Mutluluk,huzur,sağlık senin için olsun inşaallah.Sevgilerhaklisin canm bende öyle düşünmeye çalışıyorum ama benim sinirlerm tavan bu sıra çocukların sesi bile beni çok kotu yapıyor sanırım bu durumdan ötürüasmam gerek bu durumu ;(
tam olarak benim durumunda boyle iste yemek olmasın ama tatlı yani bi insulin direnci testi filan yaptırmayı düşünüyorum sağlık ocağında yaparlarmı acaba
sağol canım bugun ilk günüm bakalım ne kadar dayanacam
evet bitter iyi çözüm
evet ya karatay ve dukan tüm tatlı isteğini yok ediyor,yaşasın protein
süperrrr ablaa
yaa cok tatlısınnnipeksena böyle ablan varken incecik olmamak elde değil
bebişe endeksli benim saatler kaptancım
bebiş uyudu sporumu yaptım geldim
ya bir de eşim evdeyken pek iş yapamıyorum,işlerrr beni beklerrr
nekadar şekersiniz ya süper abla kardeş :) ablanın verdği bilgiler çok güzel ama not ettim hemencik :)
Seviyorum seniiii
haklısın sanrım canm bu geceyi kendme ayırdım çocukları uyttum eşim yok sabaha kadar film izleyip kendme geleceğim
Evet tatlım sakiinnn !!! Aynı lohusa inişi çıkışlarını yaşıyorsun.Sakın incitme çocuklarını.Neden hoşlanıyorsan onu yap bu ara.Takma kafana hiçbirşeyi.İnan bana yakında hepsi geçiverecek ve sen normale döneceksin.Mutluluk,huzur,sağlık senin için olsun inşaallah.Sevgiler
beva cım kusura bakma sırf poaca olmuş bugünün yarın daha güzel bir memü bekliyoruzHerkese hayirli aksamlar arkadaslar az once eve geldim işlere dalmadan once topiğe daldim
Menumu vereyim tabi dun ve bugunu kacamak ilan etmistim yarin tekrar protein agirlikli beslenmeye devam
Kahvalti
1,5 tane kücük boy poğaca
Çay şekersiz
Saat 2 gibi
Yarim dilim ekmek
Tavuk doner
Arada saat 5 gibi 2 tane poğaça (bu olmayaydi iyiydi)
Kaptancim menun cok guzelmiş ne zamandir devam ediyosun acaba bu menuye bide hurma yemenin özel bir amaci varmi yoksa diyetisyeninmi yazdi
sen accık takıl bize bak seni nasıl zayıflatacağız hepbirlikte ablan bizAblaaaa :))) Üstüme gelmeyin ! Bak ablama söylerim sizii !!! Evet ablam bana bu siteden yazmış.Diyorum ya velisi bulunan tek üye benim herhaldeeee.Hergün telde söylüyor dinlemiyorum.Ya ben zayıflayamıyorum.Napıyım yaaa .
hoşgeldin kısperisi ilk sayfada kurallarımız var eğer sana ıyarsa bizim takımda deneme ye katılırsınMerhaba kızlar bende yarışmaya katılmak istiyorum. Nasıl katılabilirim ?
beva cım kusura bakma sırf poaca olmuş bugünün yarın daha güzel bir memü bekliyoruz
sen accık takıl bize bak seni nasıl zayıflatacağız hepbirlikte ablan biz
hoşgeldin kısperisi ilk sayfada kurallarımız var eğer sana ıyarsa bizim takımda deneme ye katılırsın sartlari okudm bana uyar :)
selin cim nasıl oldun tatlım
Supermis inceciksindir harika gorunuyosundur şimdidarisi bizimde başimiza :)
bir çözüm üretmemiz lazım,yazık verdiğin kilolaraSırma toplightım resmen depresyondayım tatlı arıyorum resmen ac degılım sadece bunaldım personelim işten ayrıldı kafamı kaldıramıyorum yorgunluk dusuk derken ne yedıgımı bılmıyorum 75 kilo olmusum gebertın benı bırkac aya hamıle kalırsam yandım yanı napcam sımdı buralara gelmeye de vaktım yok
poğaça mıHerkese hayirli aksamlar arkadaslar az once eve geldim işlere dalmadan once topiğe daldim
Menumu vereyim tabi dun ve bugunu kacamak ilan etmistim yarin tekrar protein agirlikli beslenmeye devam
Kahvalti
1,5 tane kücük boy poğaca
Çay şekersiz
Saat 2 gibi
Yarim dilim ekmek
Tavuk doner
Arada saat 5 gibi 2 tane poğaça (bu olmayaydi iyiydi)
Kaptancim menun cok guzelmiş ne zamandir devam ediyosun acaba bu menuye bide hurma yemenin özel bir amaci varmi yoksa diyetisyeninmi yazdi
yok ben dediğim gibi yaptım,günü kapattım böyleTopigin en çalişkani kim anladim
Sporda yapilmis maşallah )))) ama dedigin gibi oglen biraz erken olmus umarim sende benim gibi dayanamayip poğaçaya dalmazsin :)
Bu listeye velisiyle katılan tek bayan benim herhalde[/QUOTE].
evet bitter iyi çözüm
evet ya karatay ve dukan tüm tatlı isteğini yok ediyor,yaşasın protein
süperrrr ablaa
yaa cok tatlısınnnipeksena böyle ablan varken incecik olmamak elde değil
bebişe endeksli benim saatler kaptancım
bebiş uyudu sporumu yaptım geldim
ya bir de eşim evdeyken pek iş yapamıyorum,işlerrr beni beklerrr
Ahanda buradayim.Allah yardımcınız olsun inşen kısa zamanda halledersiniz
emine seni sonunda gördüm nerelerdesin
maşallah bende koşu bandıylayla herzaman 5km yürümeyi bir başarsam
hmm dikkat et iki öğün biraz zor inş başarırsın
Selincim dusuk mu yaptın yavrummmmcanim çok geçmiş s olsun çok üzüldüm
amin canm teşekkür ederim bende öyle diyorm veren de o alanda o rabbim.oburku dünyada beni bekleyecektir oda orda kavusucaz onunla :)
canım ben cepten yazana kadar sen detaylı yazmışsıncanım kendin hakkkında bilgi verirmisin
kaç kg sın
hedef kilon kaç
boyun kaç yaşın kaç
evlimisin,çocuk var mı,çalışıyor musun
ilk sayfadaki kuralları okudun mu
evet selin de yaptı mağlesefSelincim dusuk mu yaptın yavrummmm
Kaptanım ve diğer kızlar desteğiniz için sağolun.
Konu babamın büyük borçları, çok stres altındayım o yüzden izninizi istiyorum bir süre.
Yana döne para arıyoruz ve gerçekten herşeyden nefret ettim ve soğudum, iştah falan da kalmadı,
sabah tartıldım 90,4 geldim4-5 gün içinde 3 küsür kilo kaybetmişim, şu meseleleri halledebilirsek geleceğim, buradan tamamen gitmiyorum zaten ama menü vs. tutamayacak kadar fenalardayım sadece
Ablaaaa :))) Üstüme gelmeyin ! Bak ablama söylerim sizii !!! Evet ablam bana bu siteden yazmış.Diyorum ya velisi bulunan tek üye benim herhaldeeee.Hergün telde söylüyor dinlemiyorum.Ya ben zayıflayamıyorum.Napıyım yaaa .
Selincim dusuk mu yaptın yavrummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?