- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.661
ayy ama çok tatlısnız siz :) anne ayrı tatlı oğluş ayrı tatlı :)maşalah :)Eki Görüntüle 1363238 Oğluşla ben yılbasında...
Canımsınnnn destegını unutamammmişte bu benim görmek istediğin servey bu işte helal sana bu dönem menü falan önemli değil sen kendini iyi hisset yeter oğlunda sende çok tatlısınız bu arada
selin cim sen ne zaman listeye gireceksin canım seni de alalım listeye bu hafta 9. takıma geçişini de yaparız
Tamam anlastık hızlıca toparlıyorumişte bu benim görmek istediğin servey bu işte helal sana bu dönem menü falan önemli değil sen kendini iyi hisset yeter oğlunda sende çok tatlısınız bu arada
selin cim sen ne zaman listeye gireceksin canım seni de alalım listeye bu hafta 9. takıma geçişini de yaparız
önemli değil tatlım selinde artıda onunda 9. takıma geçişini yapacağız eğer oda bu hafta listeye girerse 1 haftada bütün eksiler gelir sonra yolumuza devam ederizCanımsınnnn destegını unutamammmAma artı cıktıgım ıcın sızı olumsuz etkılemesınnnn
canım oğluna söyle kardesinin işi çıkmış şimdilik gitti en kısa sürede gene felecek deOğlum sabah uyandıgında karnıma mınıcık elını koyuyor "gunaydın kucuk" dıyor ıcım acıyorr
Koca kafa servey 75 ne yaa emine yetıstı yaa saka gıbıönemli değil tatlım selinde artıda onunda 9. takıma geçişini yapacağız eğer oda bu hafta listeye girerse 1 haftada bütün eksiler gelir sonra yolumuza devam ederiz
Kimin kaptan anlamadımo da fazla hrveslenmesin hemde sen üzülme onun bu davranışlarına
sen işin yoğun olmasa sıkı sarılır hallederdin de boşver sağlık olsunKoca kafa servey 75 ne yaa emine yetıstı yaa saka gıbı
tatlım oğlundan bahsetmiştim heveslenmesin kardeş gelecek diyeKimin kaptan anlamadım
Zaman kavramı yok ya bıraz gec gelecek dedım tmm dedı yolda gordugune bıle soyluyorcanım oğluna söyle kardesinin işi çıkmış şimdilik gitti en kısa sürede gene felecek de
Aklım yerınde degıl balık gıbı kafamda 50 tılkı dolasıyor oktatlım oğlundan bahsetmiştim heveslenmesin kardeş gelecek diye
bende bu hfta girmek istiyorum tatlım :)işte bu benim görmek istediğin servey bu işte helal sana bu dönem menü falan önemli değil sen kendini iyi hisset yeter oğlunda sende çok tatlısınız bu arada
haklsın canm ah ah + larönemli değil tatlım selinde artıda onunda 9. takıma geçişini yapacağız eğer oda bu hafta listeye girerse 1 haftada bütün eksiler gelir sonra yolumuza devam ederiz
kıyamam ben onaOğlum sabah uyandıgında karnıma mınıcık elını koyuyor "gunaydın kucuk" dıyor ıcım acıyorr
tamam canm elimden geleni yapacağımservey im çok güzel yazmışsın
selin cim sende cumaya kadar ikinşzde dikkat edin 100 gr bile olsanız daha iyi
ben artık yatıyorum yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?