- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.841
serveyim canım hersey üstüste geldi sende o yüzden bütün bunlar zamanla toparlayacaksın önemli olan en az hasarla kurtulmakKızlar benı aranızdan gonderın lutfen.verdıgım hıcbır karara utamıyorum.nasıl bu krızı yonetcem bılmıyorum işin içinden cıkamıyorum butun gıçun 10 saat makina basında,yemek yerken de agzıma mu burnuma mı anlamıyorum dunyayı yesem anlamıyorum tatlı kazanına dusmek ıstıyorum
kız pantolon o!!Masallah sıze yaaa
Esofman altını begendım heee kaptanımmm
canım o an iştahın açık olduğunda sade bi kahve yap onu iç daha sonra canın isterse tekrar yersin her şstediği anda yememeye çalış 1-2 defa bile az yesen kardırCallancım azım kraliçesı demişin ya cok hoşuma gıttı bıtun hırsımı ıse verdım toparlamak için kendımı sıldım moralim yerlerde,1-2 personel yetısmek uzere,ama ben mahvoldum ac degılım ama durmadan yemek ıstıyorum stresten kulaklarım ugulduyor tatlı yemek ıstıyorum surekli
Osmangazinin karsısınddkı cafede cunku yurda gırıs saatım yaklasıyorduAhh ne güzell ..
Hangi kafedeydiniz?
İyi ki tutmuş elini, erkekler bazen her hayırımızı hayır olarak algılayabiliyor ama biz ısrar edilmesini seviyoruz.
İlla uğraştıracağız.
Cok tatlı sen de oylesın oğlun da masallahhhhserveyim canım hersey üstüste geldi sende o yüzden bütün bunlar zamanla toparlayacaksın önemli olan en az hasarla kurtulmak
kız pantolon o!!
canım o an iştahın açık olduğunda sade bi kahve yap onu iç daha sonra canın isterse tekrar yersin her şstediği anda yememeye çalış 1-2 defa bile az yesen kardır
bu arada tanışma hikayenize bayıldım tek kelimeyle
ayy sağol tatlımda soğuktan donduk ufaklık 8 e gelmeden sızdı nasıl yorulduysakCok tatlı sen de oylesın oğlun da masallahhhh
Allahiiim.bu nasıl bir romantizm supersiniz ya gerçekten ben okurken bi fena oldum seni o an düşünemiyorum hmciimHerkesciklere Günaydın.
Yaklaşık 15 gündür çenem sızlıyor ama uyurken bile zorlanıyorum.
Ağrıyı izleyince acaba 20lik dişlerimle mi ilgili dedim ama Edirne bana güven vermediği için de doktora gitmek istemedim. Bugün dişçiye gideceğim bakalım hazır buradayken. Daha önceden sıkıntı yaşayan var mı aranızda?
İnsan bir şehri bu kadar mı sever yahu.
Eskişehir'de olunca çok mutlu oluyorum.
Bu arada bugün ailelere uğrayacağız artık. Onlara gidince geçe 3 5 gibi dışarı çıkılmaz diye önce tadını çıkardık.
Şimdi de 3 4 gün onlarla zaman geçiririz. Hatta bana kalsa dışarda kalmaya devam edelim diyorum ama bakalım nabız yoklamak lazım ayıp olur mu diye ..
Sabah sabah çenem nasıl düşük.
Eşim bana Eskişehir'de bir kitapçıda evlenme teklifi etmişti.
Çocukluğumuzdan beri gittiğimiz ve saatin farkına varmadığımız bir sahaftı.
Paşam oturmuş aylarca kalın bir kitap yazmış. BBaskısını yaptırmış. Önünde fotoğraflarımız. Arka kapağında evlenme teklifi için yazdığı cümleler. Önceden gidip ayarlamış kişisel gelişim kitapları arasına koymuş.
Ben gayet normal kitapları inceliyorum. Bir baktımn bizim fotoğraflarımız.
Benim şaşkınlığım ile beraber çık sevdiğimiz bir şarkı çalmaya başladı.
Ardından yüzük, çiçek derken ben nasıl bayılmadım hatırlamıyorum.
O kitapçıya gittik yine. Hem kitap aldık hem sahibi ile konuştuk. Duygulandım iyice. Paylaşmak istedim işte3 öylee.
çok seker bir resiiim oh eğlencenin dibine vurmussunuz he supersin toplightmm :)kızlar bu da bizden resimEki Görüntüle 1365430
canm çok sevvndimm bir neticeye bağlanmasına en azından artik kaçan rahat önüne bakicaksin :) hakkında hayırlısı olsun zeynepcm :)Kizlar Selammm
Eskiler bilir benim sirketle ilgili hep sorunlarim vardii.
Bugun son buldu tazminatla cikis yaptim kizlarr o nedenle cokkk mutluyummm
sizede bilgi vermek istedim
serveeey çok fenasiiin :) ama çok güzelmiş gerçekten gözümde canlandı herşey resmen supersiniz ask bocuklerii :)belki 2. Bebiste mayısı bekliyordur kuzum ve :)Yanyana oturduktan sonra arada karsılastık benden not ıstıyordu verdım sasırdı can egrıdı oldugundan kımse kımseye not vermez ben herkese verırdım ıyılıkten bısry cıkmaz.oylelıkle gorusur olduk ama grupca sonra ıcımden bır ses benden hoslandıgını soyluyor ama dıyorum kı mızacı bana uymuyor dıyorum. Ote yandan ben de hoslandıgımı kendıme bıle demıyorum.maca cagırıyor sevmıyorum ızlemeyı dıyorum zorla goturuyor ben tıyatroya davet edıyorum sevmedıgı halde gelıyor.tıyatroda samımı bır erkek arkadas arkamdan sarılıyor bana buna donup bır bakışı var herseyı ele verıyor.oyle bakmış kı arkadasım elektrık carpmış gıbı bıraktı elını.sonra benı kahveye cagırıyor gıttım pat dıye durduk yerde benım hakkımda ne dusunuyorsun dıye sordu bu esnada LEMAN SAM GONUL sarkısı calıyor...ben de ayak yapıyorum işte ıyı arkadassın falan fılan o da guluyor tabı.bıttı mı dedı evet dedım,neyı sordugumu bılıyorsun dedı bır daha sorayım dedı benım hakkımda ne dusunuyordun dedı ben de tamam pekı dedım YASANASI bırısın ama olmaz senle ıkımız olamayız dedım ortalık buz kestı tabı o sokboldu ben de ısrar etmezse yazık olacak dıyorum neden dedı ıste mızacın farklı yapın sert,ılerde edın olacak kısı ıcın dusunduklerın bana uymuyor dedım bana ne dedı bılıyor musunuz :) hee bız gorustuk evlendık bıle dur bakalım dedı onumuze bakalım dedı ve bana geldıker, demek oyle sen evlenmeyı dusunmedıgın bır ılışkıyı kabul mu etcem sanıyorsun dedım, gonul eglendırcek baskadını bul dedım kalktum gıydımmontumu, arkamdan geldı dur sacmalama dedı onu demek ıstemedım dedı, durdurdu elını uzattı ver elını bırlıkte devam edelım dedı, baktım baktımmm gıdemedımm uzattım elımı,yasayalım o Zaman defım aylardan mayıstı, yıne mayısta evlendık mayısta hamıle kaldım bole ıste.... Bu da bızım hıkayemız....
Allahiiim.bu nasıl bir romantizm supersiniz ya gerçekten ben okurken bi fena oldum seni o an düşünemiyorum hmciim)
çok seker bir resiiim oh eğlencenin dibine vurmussunuz he supersin toplightmm :)
canm çok sevvndimm bir neticeye bağlanmasına en azından artik kaçan rahat önüne bakicaksin :) hakkında hayırlısı olsun zeynepcm :)
serveeey çok fenasiiin :) ama çok güzelmiş gerçekten gözümde canlandı herşey resmen supersiniz ask bocuklerii :)belki 2. Bebiste mayısı bekliyordur kuzum ve :)
korkma tatlım çok çok sevin eşin seni ne kadar iyi tanımış sevmiş özümsemiş hercümleni aklına yazmış maşallah size allah nazarlardan korusun :)kaç senelik evlisinz tatlım :)Hiç beklemiyordum Selincim, o yüzden iyice şok oldum ama sanırım hayal etsem, bu kadarını edemezdim.
İnsanın sevdiği kişinin yaptığı tüm süprizler özel ama beni bu kadar iyi tanıması ve onun için dünya kadar emek harcaması çok daha özeldi benim için.
Şimdi de öyle, aklımdan bir şey geçirsem nasıl yapıyor bilmiyorum ama şunu düşünüyorsun dimi deyip cevap veriyor.
Tabi bu durum beni korkutmuyor değil.
korkma tatlım çok çok sevin eşin seni ne kadar iyi tanımış sevmiş özümsemiş hercümleni aklına yazmış maşallah size allah nazarlardan korusun :)kaç senelik evlisinz tatlım :)
Allahiiim.bu nasıl bir romantizm supersiniz ya gerçekten ben okurken bi fena oldum seni o an düşünemiyorum hmciim)
çok seker bir resiiim oh eğlencenin dibine vurmussunuz he supersin toplightmm :)
canm çok sevvndimm bir neticeye bağlanmasına en azından artik kaçan rahat önüne bakicaksin :) hakkında hayırlısı olsun zeynepcm :)
serveeey çok fenasiiin :) ama çok güzelmiş gerçekten gözümde canlandı herşey resmen supersiniz ask bocuklerii :)belki 2. Bebiste mayısı bekliyordur kuzum ve :)
Hiç beklemiyordum Selincim, o yüzden iyice şok oldum ama sanırım hayal etsem, bu kadarını edemezdim.
İnsanın sevdiği kişinin yaptığı tüm süprizler özel ama beni bu kadar iyi tanıması ve onun için dünya kadar emek harcaması çok daha özeldi benim için.
Şimdi de öyle, aklımdan bir şey geçirsem nasıl yapıyor bilmiyorum ama şunu düşünüyorsun dimi deyip cevap veriyor.
Tabi bu durum beni korkutmuyor değil.
zey z 38740328 .!.:amin canm tesekkur ederimm
tatlim korka sevin mutlu ol boyle adamlar zor bulunuyor. Allahima cok şükür bendede bi tane var biliyorsun seninkiyle hemen hemen aynilar bi cok benzerliklerle karşılaştık. Seni taniyan seni anlayan seni dusunen biri varsa inan asilamayacak hic bi sorun kalmiyor bu hayatta. Sükret canim benim gibi hergun varligina sukret cunku bizler gercekten sansliyiz.
günaydın arkadaşlar dün o kadar yorulmuşum ki 9 olmadan uyudum o yuzden hızlıca menumu vereyim daha fazla geciktirmeden
yarım bardak süt (spordan hemen sonra)
sabah 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
peynir
bol şekersiz çay
arada kocaman 1 fincan nescafe
ikindi
küçük bir porsiyon etli sebze yemegi
çoban salata
akşam eve gelince soda
callancım soda 2 gün üstüste oldu farkındayım ama akşam saati meyvenin içindeki şekeri eritemezdm canımda ekşimsi bişeyler çekmişti en zararsız soda dedim limon sıkıp içtim
maşallah çok eğlenmişsiniz bende heveslendim kar toparlansın bende kaycam işte banane:) bebişin dünyalar tatlısıymış tıpkı sana benziyo Rabbim nazarlardan korusunkızlar bu da bizden resimEki Görüntüle 1365430
zeynepcim hayırlı ugurlu olsun üstünden koca bir yük kalkmıştır tazminat almayı nasıl becerebildin şirketler bu konuda talimlidir bırak vermeyi senden tazminat alacak hale sokarlar işiKizlar Selammm
Eskiler bilir benim sirketle ilgili hep sorunlarim vardii.
Bugun son buldu tazminatla cikis yaptim kizlarr o nedenle cokkk mutluyummm
sizede bilgi vermek istedim
serveycim 2 gün önce senin durumunda olan birisi olarak diyebilirim ki hiç moralini bozma bunları uzun zamandır hakettiğin kaçamak günleri olarak kabul edersen beynin daha ahat ederKızlar benı aranızdan gonderın lutfen.verdıgım hıcbır karara utamıyorum.nasıl bu krızı yonetcem bılmıyorum işin içinden cıkamıyorum butun gıçun 10 saat makina basında,yemek yerken de agzıma mu burnuma mı anlamıyorum dunyayı yesem anlamıyorum tatlı kazanına dusmek ıstıyorum
canım bende dersaneciyim öğretmenim o kadar kolay değil inan öğrencilerin ve velilerin sorunlarıyla uğraşmak çok zor para veriyolarya evde çocukla ilgilenmeyip herşeyi bizden bekliyolar tabi anlayışlı çocuguyla gerçekten ilgilenen velilerde var ama sırf buyuzden dayanamayıp bıraktım dersaneyi malesef her mesleğin kendine göre zorlukları varBır daha dunyaya gelsem muhendıs olmam soz en guzelı ogretmen hemsıre kuafor ınsan yonetmesı zorrr
teşekkür ederim hm cım rahatlattın beni bu nasıl menü bişeyler ekle diyeceginizi sanmıştımMenüye bak yahu nedir böyle.
Ben çok beğendim
canım eksiyi göreceksin ama lütfen dikkat sağlığına zarar vermetopicim tahmin etmiştim bunu diyeceğini canım çünkü az oldugunun bende farkındayım :) o 2 gün kaçamağın çaresi şimdilik bu senin için menüme salata ekledim diyet colayı bıraktım 2 gündür :) cuma günü eksiyi göreyim önerileriniz doğrultusunda düzenliycem inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?