Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

serveyim canım hersey üstüste geldi sende o yüzden bütün bunlar zamanla toparlayacaksın önemli olan en az hasarla kurtulmak
Masallah sıze yaaa
Esofman altını begendım heee kaptanımmm
kız pantolon o!!
canım o an iştahın açık olduğunda sade bi kahve yap onu iç daha sonra canın isterse tekrar yersin her şstediği anda yememeye çalış 1-2 defa bile az yesen kardır
bu arada tanışma hikayenize bayıldım tek kelimeyle

Ahh ne güzell ..
Hangi kafedeydiniz?
İyi ki tutmuş elini, erkekler bazen her hayırımızı hayır olarak algılayabiliyor ama biz ısrar edilmesini seviyoruz.
İlla uğraştıracağız.
Osmangazinin karsısınddkı cafede cunku yurda gırıs saatım yaklasıyordu

Cok tatlı sen de oylesın oğlun da masallahhhh

Allahiiim.bu nasıl bir romantizm supersiniz ya gerçekten ben okurken bi fena oldum seni o an düşünemiyorum hmciim )
çok seker bir resiiim oh eğlencenin dibine vurmussunuz he supersin toplightmm :)

Kizlar Selammm

Eskiler bilir benim sirketle ilgili hep sorunlarim vardii.
Bugun son buldu tazminatla cikis yaptim kizlarr o nedenle cokkk mutluyummm
sizede bilgi vermek istedim
canm çok sevvndimm bir neticeye bağlanmasına en azından artik kaçan rahat önüne bakicaksin :) hakkında hayırlısı olsun zeynepcm :)

serveeey çok fenasiiin :) ama çok güzelmiş gerçekten gözümde canlandı herşey resmen supersiniz ask bocuklerii :)belki 2. Bebiste mayısı bekliyordur kuzum ve :)

Hiç beklemiyordum Selincim, o yüzden iyice şok oldum ama sanırım hayal etsem, bu kadarını edemezdim.
İnsanın sevdiği kişinin yaptığı tüm süprizler özel ama beni bu kadar iyi tanıması ve onun için dünya kadar emek harcaması çok daha özeldi benim için.
Şimdi de öyle, aklımdan bir şey geçirsem nasıl yapıyor bilmiyorum ama şunu düşünüyorsun dimi deyip cevap veriyor.
Tabi bu durum beni korkutmuyor değil.

korkma tatlım çok çok sevin eşin seni ne kadar iyi tanımış sevmiş özümsemiş hercümleni aklına yazmış maşallah size allah nazarlardan korusun :)kaç senelik evlisinz tatlım :)

korkma tatlım çok çok sevin eşin seni ne kadar iyi tanımış sevmiş özümsemiş hercümleni aklına yazmış maşallah size allah nazarlardan korusun :)kaç senelik evlisinz tatlım :)

2 yıl bitti, 3. yıldayız Selincim ama 8 yılı geçti beraberliğimiz.

amin canm tesekkur ederimm

tatlim korka sevin mutlu ol boyle adamlar zor bulunuyor. Allahima cok şükür bendede bi tane var biliyorsun seninkiyle hemen hemen aynilar bi cok benzerliklerle karşılaştık. Seni taniyan seni anlayan seni dusunen biri varsa inan asilamayacak hic bi sorun kalmiyor bu hayatta. Sükret canim benim gibi hergun varligina sukret cunku bizler gercekten sansliyiz.

Günaydın fıstıklar
Bence benı yarın tartıya almayın seneye alın o kadar dıyorum yani bır ınsan bu kadar hızlı nasıl alır hala ınanamıyorum

Korkuyorum derken işin espirisi Zeynepcim.
Ben konuşmadan anlayınca kalıyorum öyle.
Bazen de takılıyorum ama kelime sayımdan çalıyorsun diye
Yoksa çok haklısın.

[QUOservey, post: 38740344, member: 515203"]Günaydın fıstıklar
Bence benı yarın tartıya almayın seneye alın o kadar dıyorum yani bır ınsan bu kadar hızlı nasıl alır hala ınanamıyorum[/QUOTE]
Kaç çıktın Serveycim?
Yarın hazır eksiklerin dibine vuracakken sen dr çıkarsın aradan.
Sonra dibe vurduktan sonraki çıkış anını beraber yaşarız.

günaydın arkadaşlar dün o kadar yorulmuşum ki 9 olmadan uyudum o yuzden hızlıca menumu vereyim daha fazla geciktirmeden
yarım bardak süt (spordan hemen sonra)
sabah 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
peynir
bol şekersiz çay
arada kocaman 1 fincan nescafe
ikindi
küçük bir porsiyon etli sebze yemegi
çoban salata
akşam eve gelince soda
callancım soda 2 gün üstüste oldu farkındayım ama akşam saati meyvenin içindeki şekeri eritemezdm canımda ekşimsi bişeyler çekmişti en zararsız soda dedim limon sıkıp içtim

Menüye bak yahu nedir böyle.
Ben çok beğendim

maşallah çok eğlenmişsiniz bende heveslendim kar toparlansın bende kaycam işte banane:) bebişin dünyalar tatlısıymış tıpkı sana benziyo Rabbim nazarlardan korusun

Kizlar Selammm

Eskiler bilir benim sirketle ilgili hep sorunlarim vardii.
Bugun son buldu tazminatla cikis yaptim kizlarr o nedenle cokkk mutluyummm
sizede bilgi vermek istedim
zeynepcim hayırlı ugurlu olsun üstünden koca bir yük kalkmıştır tazminat almayı nasıl becerebildin şirketler bu konuda talimlidir bırak vermeyi senden tazminat alacak hale sokarlar işi

serveycim 2 gün önce senin durumunda olan birisi olarak diyebilirim ki hiç moralini bozma bunları uzun zamandır hakettiğin kaçamak günleri olarak kabul edersen beynin daha ahat eder
olması gerekiyodu yedim özlediğim her yiyeceği eee artık eski günlerime rahatlamış olarak dönebilirim diye düşün güven bana eskisinden daha hızlı kilo vericeksin çünkü vücudunu şaşırttın
geçen hafta 2 gün okadar çok yedimki ama hiç suçluluk hissetmeden çünkü özlemiştim tekrar dönünce nasılsa vericem dedim ve 2 gündür listeme döndüm aldığım 1.4 kilonun 900 gramı gitmiş bile 2 günde

Bır daha dunyaya gelsem muhendıs olmam soz en guzelı ogretmen hemsıre kuafor ınsan yonetmesı zorrr
canım bende dersaneciyim öğretmenim o kadar kolay değil inan öğrencilerin ve velilerin sorunlarıyla uğraşmak çok zor para veriyolarya evde çocukla ilgilenmeyip herşeyi bizden bekliyolar tabi anlayışlı çocuguyla gerçekten ilgilenen velilerde var ama sırf buyuzden dayanamayıp bıraktım dersaneyi malesef her mesleğin kendine göre zorlukları var

Menüye bak yahu nedir böyle.
Ben çok beğendim
teşekkür ederim hm cım rahatlattın beni bu nasıl menü bişeyler ekle diyeceginizi sanmıştım

günaydınlarr
serveyim sen boşver yarın listenin dinine buracağız o yüzden sen gir listeye
neva cım bence az olmuş şekerim yaa hiç ara öğün yok bi de üstüne 2 öğün hemde spor var

benim menüde gelsin çok abuk subuk oldu
sabah ( sabah 9)
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öğle ( saat 3 gibi)
6 tane mercimekli köfte ama köfteler küçüktü yanımda salata tursu
akşam 6 gibi
ev yapımı 1 poaça
1 elma
su 2 lt civarı
spor yaklaşık 2 saat oğlanla beraber kayma

topicim tahmin etmiştim bunu diyeceğini canım çünkü az oldugunun bende farkındayım :) o 2 gün kaçamağın çaresi şimdilik bu senin için menüme salata ekledim diyet colayı bıraktım 2 gündür :) cuma günü eksiyi göreyim önerileriniz doğrultusunda düzenliycem inşaallah

canım eksiyi göreceksin ama lütfen dikkat sağlığına zarar verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…