- 9 Aralık 2014
- 274
- 289
- 73
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.861
spormu 2 saat vavvv süpermişbenim menüde gelsin çok abuk subuk oldu
sabah ( sabah 9)
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öğle ( saat 3 gibi)
6 tane mercimekli köfte ama köfteler küçüktü yanımda salata tursu
akşam 6 gibi
ev yapımı 1 poaça
1 elma
su 2 lt civarı
spor yaklaşık 2 saat oğlanla beraber kayma
teşekkür ederim canım. AYDA diyebilirsiniz banakızlar selam bugün sıpalarımla kaydık karda arkasından komşular geldi şimdi onlar var evde müsait olunca yazarım ayda2kg canım aramıza hoşgeldin sana ne siye hitap edelim
Aman dikkat et de kendine hasta olma kaptanım.
Bu arada, en sevmediğim şeydir uykumun en tatlı anında uyandırmak ama tabi uyandıran çocuklar olunca ancak öpülür yatağa alınır.
Az kaldı şekerim.
Şehir dışındayım, bir döneyim. Çenem pek düşüktür benim.
Ben de geçenlerde aynı şeyi fark etmiştim Callancım. Ciddi artış var.
Çok değil, 10 sene önce bile her şey bir başka güzelmiş kuzum.
Bakıyorum da şimdi, herkesin elinde bir akıllı telefon, bazen konuşmayı bile unutuyor insanlar.
Hele gençler yok mu, övünür gibi, ben hayatımda 1 kitap okudum yeaa demeleri trajedikomik
Callancım, tek kelime ile harikasın.
Daha da iyisi olacağını biliyorum.
Eskişehirde okydum super bır yer orası
geçmiş olsun canım bende çok korkarım dişçiden. azı dişim kırılmıştı sevgilimin ( şimdiki kocam ) zoruyla gitmiştim dolgu yaptırmaya. bizimki de alay etmek için kameraya almış halimiSabah pek bir duygusaldım ama bırakmadı doktor saolsun duygusallık falan.
Dişimin röntgenini bir çektiler, 20'lik dişlerim dışarı çıkamamış, yandaki dişleri zorluyor.
Ağrım ondan oluyormuş.
Hazır gitmişken, hafif bir plak oluşumu var gibiydi, onu da temizleteyim dedim.
2 ağrı birleşince ortaya öyle bir şey çıktı ki.
Onu geçtim de ben ne yapacağım şimdi bu 20'likleri.
Üniversite hastanelerinde alınması en iyisiymiş.
İnternette yorumlara bir baktım, ben mümkün değil aldıramam.
Ama aldıramazsam da ağrısı iyice artacak.
Üzüldüm baya baya.
İki diye
maşallah çok eğlenmişsiniz bende heveslendim kar toparlansın bende kaycam işte banane:) bebişin dünyalar tatlısıymış tıpkı sana benziyo Rabbim nazarlardan korusun
zeynepcim hayırlı ugurlu olsun üstünden koca bir yük kalkmıştır tazminat almayı nasıl becerebildin şirketler bu konuda talimlidir bırak vermeyi senden tazminat alacak hale sokarlar işi
serveycim 2 gün önce senin durumunda olan birisi olarak diyebilirim ki hiç moralini bozma bunları uzun zamandır hakettiğin kaçamak günleri olarak kabul edersen beynin daha ahat eder
olması gerekiyodu yedim özlediğim her yiyeceği eee artık eski günlerime rahatlamış olarak dönebilirim diye düşün güven bana eskisinden daha hızlı kilo vericeksin çünkü vücudunu şaşırttın
geçen hafta 2 gün okadar çok yedimki ama hiç suçluluk hissetmeden çünkü özlemiştim tekrar dönünce nasılsa vericem dedim ve 2 gündür listeme döndüm aldığım 1.4 kilonun 900 gramı gitmiş bile 2 günde
canım bende dersaneciyim öğretmenim o kadar kolay değil inan öğrencilerin ve velilerin sorunlarıyla uğraşmak çok zor para veriyolarya evde çocukla ilgilenmeyip herşeyi bizden bekliyolar tabi anlayışlı çocuguyla gerçekten ilgilenen velilerde var ama sırf buyuzden dayanamayıp bıraktım dersaneyi malesef her mesleğin kendine göre zorlukları var
teşekkür ederim hm cım rahatlattın beni bu nasıl menü bişeyler ekle diyeceginizi sanmıştım
hoşgeldin aydacım aramıza hareketsiz oldugunu yazmışsın o yuzden 1000 kalori seçimin çok güzelmiş bende puan sayıyorum senin gibi ama karbonhidrat sayıyorum o yuzden yiyeceklerin kalorilerine aşinalıgım var biraz.canım kabak tatlısının kalorisi 100 gr da 200bu da benim dünkü menüm. iş yerinde çıkan menüler o kadar kalorili oluyor ki. bide yağlı yapıyorlar. ama yemesemde olmaz. çorba ciğer kabaktatlısı iş yerinde öğlen arasında yedim. akşam evde kısır yaptım kısır yedim . ama tam kısır gibi değil di. salata malzemesi boldu. köftelikbulgurlu salata desek daha doğru olur . bi kaşık zeytinyağıyla yaptım. marul maydanoz domates salatalık morsoğan kuzu kulağı taze nane. koydum içine.
hoşgeldin aydacım aramıza hareketsiz oldugunu yazmışsın o yuzden 1000 kalori seçimin çok güzelmiş bende puan sayıyorum senin gibi ama karbonhidrat sayıyorum o yuzden yiyeceklerin kalorilerine aşinalıgım var biraz.canım kabak tatlısının kalorisi 100 gr da 200
canım dün 2 kere gittik kaymaya yaklaşık 100 m lik bir mesafede kaç defa şnip çıktım bilmiyorum bi de ufaklık kendi başına kayacaö diye tutturdu onun peşinde koştum ama tam spor gibi gelmedi banaspormu 2 saat vavvv süpermiş
canım suya bişekilde alışman lazım en azından 1 lt ile başlayabilirsin mesela sanahları 1 bardak ılık su iç sıcağa yakın ben bardaklarımı hep en büyük boy kullanıyorum gündüz fazla içemesende akşam eve gelince içebilirsin soğuk günlerde sıcak su içebilirsin içine hatta limon sık içimi rahat olurben su içemiyorum. günde bi bardak su içmediğim zamanlar oluyor özellikle kışın.
iş yerinde sizler gibi 1.5 -2 lt su içsem saat başı wc ye gitmem gerek. ki o pis yere ne kadar az girersem o kadar iyi. bunu nasıl çözeceğim bilmiyorum.
spor da yapamadım dün.
evet elimden geldiğince zorlayacağım kendimi su içmeyecanım dün 2 kere gittik kaymaya yaklaşık 100 m lik bir mesafede kaç defa şnip çıktım bilmiyorum bi de ufaklık kendi başına kayacaö diye tutturdu onun peşinde koştum ama tam spor gibi gelmedi bana
canım suya bişekilde alışman lazım en azından 1 lt ile başlayabilirsin mesela sanahları 1 bardak ılık su iç sıcağa yakın ben bardaklarımı hep en büyük boy kullanıyorum gündüz fazla içemesende akşam eve gelince içebilirsin soğuk günlerde sıcak su içebilirsin içine hatta limon sık içimi rahat olur
evet canım çok güzel verdiriyor çok memnun kaldım ben ilk 10 günde 4 kilo verdim sonra ara verdim 2 gündür yeniden başladım bakalım devamında nasıl olacak seninde dediğin gibi en cok kilo verecegimiz zamanları deneme surecinde geçiriyoruz malesef belli zaman sonra yavaşlıyor çünkü
vanım çok güzel anlatmışsın kg gecmişinikızlar elim boş size biraz kilo geçmişimden bahsedeyim.
üniversitedeyken 168 cm boy ve 49-50 kilo arasında gidip geliyordum hiç 51 olmadım yani. ama acayip de yerdim. akşam okul çıkışı esk dekiler bilirler orduevinin karşısındaki öz mersin tantuni de 2 yarım ekmek et tantuni yediğimi bilirim. ama kilo almıyordum işte.
sonra okul bitti esk de işe girdim. iş yerim köprübaşında şale otel var orayla anlaşmalıymış öğlen yemeklerini orada yemeye başladık. öyle güzel yemek yapıyordu ki aşçıları anlatamam 7. katta porsuk manzaralı.
şimdi hatırlıyorum da açık büfe salata da oluyordu da benim kilo sorunum olmadığından hiç almazdım alanlarada aaa deli mi millet tas kebabı dururken salata yiyorlar bi tabak diyordum
sen misin bunu diyen. o kadar da hareketli bi işde çalışmama rağmen 8 ayda 15 kilo alıverdim. ekmeği yemeğin suyuna bana bana yersen öyle olur. şimdiki aklım olsa ahh ahh.
65 oldum. sonra 5 kilo adaha aldım 2 sene içinde 70 oluverdim.
nişanlandım evlendim düğünde koşturmacadan 3 kilo filan verdim. tabi evlenince aldım geri.
1.5 yıl sonra hamile kaldım 70 kilo ile.
5 ay kusa kusa 62 kiloya indim. millet kilo alır ben eridim hamile kalınca. sonra kusmalarım bitince 74 kiloya çıktım. doğuma giderken 74 kiloydum. yani toplamda 4 kilo fazlalığım vardı doğuma giderken, kızım 3 kilo doğdu . normal doğum yaptım. ertesi gün evde tartıldım 70 kiloydum. hamile kaldığım kilom da yani.
sonra bi şey farkettim ki keşke etmez olaydım. tahin helva acayip süt yapıyormuş.
ben tabi hep duyduğum emzirirsen kilo verirsin sözüyle kilo alacağım aklıma bile gelmedi hatta sanıyordum ki emziriyorum ya zayıflıyorum daha daakşamları yatmadan koca bi kalıp tahin helva. sabah tahin helva. öğlen hurmalar ekmek kadayıfları kaymaklar derken hooop bi sene de 82 kilo oluverdim. bana sorsanız emziriyorum ya zayıflıyorum neyse öyle böyle 3 kilo 6 ayda kendiliğinden gitmiş.
geçen sene şubat ayında 79 kilo ile kalori saymaya başladım. ramazan da 69 kiloydum. sonra 3 kilo geri aldım. şimdi yılbaşıyla tekrar kalori saymaya başlıyorum sizlerle.
önceliğim yaza kadar 72 den 60 a inmek. sonrada yıl sonuna kadar kalan 5 kiloyu da vererek üniversite çağlarıma geri dönmek istiyorum
çok da bişey istemiyorum canım ne var bunda
evet neva da deneme sürecinde canımevet elimden geldiğince zorlayacağım kendimi su içmeye
sende mi yeni başladın deneme sürecindesin
Aman dikkat et de kendine hasta olma kaptanım.
Bu arada, en sevmediğim şeydir uykumun en tatlı anında uyandırmak ama tabi uyandıran çocuklar olunca ancak öpülür yatağa alınır.
Az kaldı şekerim.
Şehir dışındayım, bir döneyim. Çenem pek düşüktür benim.
Ben de geçenlerde aynı şeyi fark etmiştim Callancım. Ciddi artış var.
Çok değil, 10 sene önce bile her şey bir başka güzelmiş kuzum.
Bakıyorum da şimdi, herkesin elinde bir akıllı telefon, bazen konuşmayı bile unutuyor insanlar.
Hele gençler yok mu, övünür gibi, ben hayatımda 1 kitap okudum yeaa demeleri trajedikomik
Callancım, tek kelime ile harikasın.
Daha da iyisi olacağını biliyorum.
Eskişehirde okydum super bır yer orası
kızlar tüm annelere saygı seviyem bir kez daha arttı
uykusuzluktan ölüyorumm yinee
sevgili kızım uyumadı uyumadı,sabah oyuncağı eline aldıı, o da ne oyuncak elinde otururken uyuyakalmış,cok sinirli ve uykusuzken onun o hallerini görünce içimin yağları eridi
yine de uykusuzum,bugun telefonum her sey kapalı,dinlenmeye calışacağım
kendime gelince spor yapacağım
geçmişi okuyup geliyorum
maşallah canm :)/bizmde 4 sene evlilik bir sene öncesi :)2 yıl bitti, 3. yıldayız Selincim ama 8 yılı geçti beraberliğimiz.
canım diş çekimini çok hissetmiyorsun zaten(lokal anestezi yapıyor diş hekimi)Sabah pek bir duygusaldım ama bırakmadı doktor saolsun duygusallık falan.
Dişimin röntgenini bir çektiler, 20'lik dişlerim dışarı çıkamamış, yandaki dişleri zorluyor.
Ağrım ondan oluyormuş.
Hazır gitmişken, hafif bir plak oluşumu var gibiydi, onu da temizleteyim dedim.
2 ağrı birleşince ortaya öyle bir şey çıktı ki.
Onu geçtim de ben ne yapacağım şimdi bu 20'likleri.
Üniversite hastanelerinde alınması en iyisiymiş.
İnternette yorumlara bir baktım, ben mümkün değil aldıramam.
Ama aldıramazsam da ağrısı iyice artacak.
Üzüldüm baya baya.
ben de duygusal açlığımı,normal aclıktan ayırmayı öğrendiğim gün asla kilo almayacağımCallancım azım kraliçesı demişin ya cok hoşuma gıttı bıtun hırsımı ıse verdım toparlamak için kendımı sıldım moralim yerlerde,1-2 personel yetısmek uzere,ama ben mahvoldum ac degılım ama durmadan yemek ıstıyorum stresten kulaklarım ugulduyor tatlı yemek ıstıyorum surekli
biz de eşimle aynı ünide okudukEşim muaf olacagı derse ılk ve son kez gırmıştı,elektrık elektronık dersı.o sene son kez verıldı o ders sonra kaldırıldı.yılın ılk dersı hoca gırdı ardından ben gırdım hemen koşeden bır yere oturdum arkadaslarımın yanına gıdemedım.esımın yanına oturmuşum tanıştık not muhabbetı falan derken patladı gıttı Ben bunları yazarken oğluşla babış oyun oynuyor hey gıdı gunler heyyyyyyy
benim de ağrı eşiğim cok düşük ama durumlara kendini hazırlayınca geçip gidiyorEminim ki çok abartanlar vardır ama benim de acı eşiğim çok düşük Serveycim, o yüzden öyle bir korkuyorum ki.
Zaten randevuyu geçe veriyorlarmış.
Edirne'ye güvenemiyorum bir türlü.
Bilmediğim bir yere de gitmek istemiyorum.
Nasıl düzgün bir yer bulup, kendimi hazırlayacağım bilmiyorum.
Mecburen yarıp alacaklar çıkmadığı için, acaba tamamen uyutup öyle çekebilirler mi diyorum.
Tek ihtimal o gibi geliyor şu an bana.
Harikaymış cidden, en güzel zamanları sürekli beraber geçirmek eminim ki çok çok güzeldir.
Çok çok iyi anlıyorum.
Ben site tasarımı yaparken, yazar arkadaşlar ile çalışıyorum.
Kimi zamanlar aynı anda ayrılanlar oluyor.
Yeni başlayanların kavrama süresi oluyor derken çok sıkıntı yaşanıyor.
Geç teslim edersem de işleri, komple sıkıntı oluyor.
Genelde çok geriliyorum o dönemde.
aynennHayat gecıp gıdıyor guzel kadınlarrrrr stres uzuntu dert tasa bırgun bunların hıcbır onemı olmayacak olsa da yıne de deert edıyoruz ısteee
ben de hekim olmazdım..şöyle insanla hiççç muhattap olmayacağım,tamamen makinelerle konustuğun bir meslek varsa ben onu alayımBır daha dunyaya gelsem muhendıs olmam soz en guzelı ogretmen hemsıre kuafor ınsan yonetmesı zorrr
ayyyy çokk tattlısınızzzzzYanyana oturduktan sonra arada karsılastık benden not ıstıyordu verdım sasırdı can egrıdı oldugundan kımse kımseye not vermez ben herkese verırdım ıyılıkten bısry cıkmaz.oylelıkle gorusur olduk ama grupca sonra ıcımden bır ses benden hoslandıgını soyluyor ama dıyorum kı mızacı bana uymuyor dıyorum. Ote yandan ben de hoslandıgımı kendıme bıle demıyorum.maca cagırıyor sevmıyorum ızlemeyı dıyorum zorla goturuyor ben tıyatroya davet edıyorum sevmedıgı halde gelıyor.tıyatroda samımı bır erkek arkadas arkamdan sarılıyor bana buna donup bır bakışı var herseyı ele verıyor.oyle bakmış kı arkadasım elektrık carpmış gıbı bıraktı elını.sonra benı kahveye cagırıyor gıttım pat dıye durduk yerde benım hakkımda ne dusunuyorsun dıye sordu bu esnada LEMAN SAM GONUL sarkısı calıyor...ben de ayak yapıyorum işte ıyı arkadassın falan fılan o da guluyor tabı.bıttı mı dedı evet dedım,neyı sordugumu bılıyorsun dedı bır daha sorayım dedı benım hakkımda ne dusunuyordun dedı ben de tamam pekı dedım YASANASI bırısın ama olmaz senle ıkımız olamayız dedım ortalık buz kestı tabı o sokboldu ben de ısrar etmezse yazık olacak dıyorum neden dedı ıste mızacın farklı yapın sert,ılerde edın olacak kısı ıcın dusunduklerın bana uymuyor dedım bana ne dedı bılıyor musunuz :) hee bız gorustuk evlendık bıle dur bakalım dedı onumuze bakalım dedı ve bana geldıker, demek oyle sen evlenmeyı dusunmedıgın bır ılışkıyı kabul mu etcem sanıyorsun dedım, gonul eglendırcek baskadını bul dedım kalktum gıydımmontumu, arkamdan geldı dur sacmalama dedı onu demek ıstemedım dedı, durdurdu elını uzattı ver elını bırlıkte devam edelım dedı, baktım baktımmm gıdemedımm uzattım elımı,yasayalım o Zaman defım aylardan mayıstı, yıne mayısta evlendık mayısta hamıle kaldım bole ıste.... Bu da bızım hıkayemız....
yoksa yoksa düşüncelerini gerçekten okuyor muHiç beklemiyordum Selincim, o yüzden iyice şok oldum ama sanırım hayal etsem, bu kadarını edemezdim.
İnsanın sevdiği kişinin yaptığı tüm süprizler özel ama beni bu kadar iyi tanıması ve onun için dünya kadar emek harcaması çok daha özeldi benim için.
Şimdi de öyle, aklımdan bir şey geçirsem nasıl yapıyor bilmiyorum ama şunu düşünüyorsun dimi deyip cevap veriyor.
Tabi bu durum beni korkutmuyor değil.
çookkk güzel çok beğendimgünaydın arkadaşlar dün o kadar yorulmuşum ki 9 olmadan uyudum o yuzden hızlıca menumu vereyim daha fazla geciktirmeden
yarım bardak süt (spordan hemen sonra)
sabah 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
peynir
bol şekersiz çay
arada kocaman 1 fincan nescafe
ikindi
küçük bir porsiyon etli sebze yemegi
çoban salata
akşam eve gelince soda
callancım soda 2 gün üstüste oldu farkındayım ama akşam saati meyvenin içindeki şekeri eritemezdm canımda ekşimsi bişeyler çekmişti en zararsız soda dedim limon sıkıp içtim
o poğça olmasaymış iyiymiş kaptanımbenim menüde gelsin çok abuk subuk oldu
sabah ( sabah 9)
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öğle ( saat 3 gibi)
6 tane mercimekli köfte ama köfteler küçüktü yanımda salata tursu
akşam 6 gibi
ev yapımı 1 poaça
1 elma
su 2 lt civarı
spor yaklaşık 2 saat oğlanla beraber kayma
ben bayıldım bu sistemebu da benim dünkü menüm. iş yerinde çıkan menüler o kadar kalorili oluyor ki. bide yağlı yapıyorlar. ama yemesemde olmaz. çorba ciğer kabaktatlısı iş yerinde öğlen arasında yedim. akşam evde kısır yaptım kısır yedim . ama tam kısır gibi değil di. salata malzemesi boldu. köftelikbulgurlu salata desek daha doğru olur . bi kaşık zeytinyağıyla yaptım. marul maydanoz domates salatalık morsoğan kuzu kulağı taze nane. koydum içine.
en az 1,5 ltben su içemiyorum. günde bi bardak su içmediğim zamanlar oluyor özellikle kışın.
iş yerinde sizler gibi 1.5 -2 lt su içsem saat başı wc ye gitmem gerek. ki o pis yere ne kadar az girersem o kadar iyi. bunu nasıl çözeceğim bilmiyorum.
spor da yapamadım dün.
30 kilo muu cok iyi yaa bayıldımmmmm,hemen üye oluyorum aynı isimlehoşbulduk canım. 1000 kalori evet iyi güzel ama spor da yapmam şart. dün kızı uyutmaya girdim yanında bende uyuyuvermişim 8.15 de . eşim geldi 9 da uyandırdı kalktım banyo yaptım iş güç gördüm. 12 de geri yattım uyudum. hiç bişey yapamadım spor adına.
ben diyet arkadaşım sitesini kullanıyorum orda 110 cal yazmışlar. bana da az gibi gelmişti ilk gördüğüm de. hatta 110 cal ise canım tatlı çektikçe kabak tatlısı yiyivereyim diye düşündüm.
bi arkadaşım bi sene de 30 kilo verdi kalori sayarak diyet ark kullanarak. ve ne yediyse yazdı kız. diyet arkadaşımın hesapladığı kiloyla aynı verdi. o sitede ki kalori miktarları bence gerçeğe oldukça yakın gibi duruyor. tabi bazı şeylerde eksik de olabiliyor fazla da.
senin yöntemini de okumuştum forum da. nasıl verebiliyormusun. kaç kiloydun kaç oldun ne kadar sürede.
evet bu yöntem de cokk iyievet canım çok güzel verdiriyor çok memnun kaldım ben ilk 10 günde 4 kilo verdim sonra ara verdim 2 gündür yeniden başladım bakalım devamında nasıl olacak seninde dediğin gibi en cok kilo verecegimiz zamanları deneme surecinde geçiriyoruz malesef belli zaman sonra yavaşlıyor çünkü
canımm bir de benim gibileri düşünkızlar elim boş size biraz kilo geçmişimden bahsedeyim.
üniversitedeyken 168 cm boy ve 49-50 kilo arasında gidip geliyordum hiç 51 olmadım yani. ama acayip de yerdim. akşam okul çıkışı esk dekiler bilirler orduevinin karşısındaki öz mersin tantuni de 2 yarım ekmek et tantuni yediğimi bilirim. ama kilo almıyordum işte.
sonra okul bitti esk de işe girdim. iş yerim köprübaşında şale otel var orayla anlaşmalıymış öğlen yemeklerini orada yemeye başladık. öyle güzel yemek yapıyordu ki aşçıları anlatamam 7. katta porsuk manzaralı.
şimdi hatırlıyorum da açık büfe salata da oluyordu da benim kilo sorunum olmadığından hiç almazdım alanlarada aaa deli mi millet tas kebabı dururken salata yiyorlar bi tabak diyordum
sen misin bunu diyen. o kadar da hareketli bi işde çalışmama rağmen 8 ayda 15 kilo alıverdim. ekmeği yemeğin suyuna bana bana yersen öyle olur. şimdiki aklım olsa ahh ahh.
65 oldum. sonra 5 kilo adaha aldım 2 sene içinde 70 oluverdim.
nişanlandım evlendim düğünde koşturmacadan 3 kilo filan verdim. tabi evlenince aldım geri.
1.5 yıl sonra hamile kaldım 70 kilo ile.
5 ay kusa kusa 62 kiloya indim. millet kilo alır ben eridim hamile kalınca. sonra kusmalarım bitince 74 kiloya çıktım. doğuma giderken 74 kiloydum. yani toplamda 4 kilo fazlalığım vardı doğuma giderken, kızım 3 kilo doğdu . normal doğum yaptım. ertesi gün evde tartıldım 70 kiloydum. hamile kaldığım kilom da yani.
sonra bi şey farkettim ki keşke etmez olaydım. tahin helva acayip süt yapıyormuş.
ben tabi hep duyduğum emzirirsen kilo verirsin sözüyle kilo alacağım aklıma bile gelmedi hatta sanıyordum ki emziriyorum ya zayıflıyorum daha daakşamları yatmadan koca bi kalıp tahin helva. sabah tahin helva. öğlen hurmalar ekmek kadayıfları kaymaklar derken hooop bi sene de 82 kilo oluverdim. bana sorsanız emziriyorum ya zayıflıyorum neyse öyle böyle 3 kilo 6 ayda kendiliğinden gitmiş.
geçen sene şubat ayında 79 kilo ile kalori saymaya başladım. ramazan da 69 kiloydum. sonra 3 kilo geri aldım. şimdi yılbaşıyla tekrar kalori saymaya başlıyorum sizlerle.
önceliğim yaza kadar 72 den 60 a inmek. sonrada yıl sonuna kadar kalan 5 kiloyu da vererek üniversite çağlarıma geri dönmek istiyorum
çok da bişey istemiyorum canım ne var bunda
vovvvv vovvv vovvvvvvhayırlı gunler hanımlar ben hemen dun yaptıklarımı yazayım...
bayagı sabırsızım accayııppp calıstım..
teshır hakkım dı mı ama hehhe
sabah:1/2 haslama patates ve 2haslama yumurta yesıl sogan sumak azcık (emzırdıgımden sebep) maydanoz ıle salata, 1bardak portakal suyu
ogle: 1kase tarhana, 1dılım et, yagsız salata.
...1 muz, 1 yesıl elma.
aksam: 1porsıyon doner, bırkac catal patlıcan salata, yagsız salata.
spor: 1ve 2 ve hatta 3.. ust uste Jıllıan (tamamen zevkıne yaptım, 100dk kurek, 40 sabah 40 aksam 80dk elıptık (kar ızlerken cok severek yaptım, 300cekım power plank.
su: 4lt+
..sımdı gıdıp yıne okuyayım ne yaptınız ne ettınız
evet oylllesıne gıttık. Porsuk'a bakan bı otelde kalmıstık...Hadi ya, Eskişehir'de öğrenci olmak çok güzeldir.
Kaç yıllarında buradaydın?
Yeni bir kan mı geliyor takımımıza?
Hoşgeldin, hem kilo vermek, hem de tatlı sohbetlerimize katılmak için.
Terapi gibidir takımımız.
Öylesine mi gelmiştin Eminecim Eskişehir'e?
Al benden de o kadar.
Geleceğe bırakılacak olan en güzel anı kitaplar.
Son zamanlarda işlerim çok yoğundu, istediğim gibi kitap okuyamadım.
Normalde bir kahve, bir kitap başka bir şey istemem, saatlerce okurum.
Kaptanım, harikasınız.
Bayıldım bayıldım.
Eskişehir'e kar için geldik ama kayacak yer bulamadık.
Var ya nasıl severim.
Misafir kabul eder misinizzz?
Zeynepcim, çok sevindim habere.
Sonunda kurtuldun ya oradan.
çocuk olmadan da iş bana zor geliyordubi de uyumadan sabah işe gittiğini düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?