Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@dagyolu dostum menünü bekliyorum
hm22 tatlımm ne zaman başlarsın menü bildirimlerine,edirneye ne zaman geçyorsunuz
servey bence gün sonunda kısacıkta olsa gir ve yediklerini yaz,ya da ne zaman yazmaya başlarsın bana haber verebilirmisin
bstor baya bir gelmeyecek sanırım,onu listeden şimdilik çıkarıyorum
hytsvncgzl iyileştin mi,dünkü menünü bekliyorum canım
Ozaly zonguldaklı hatunumuz nerelerdesin,menünü bekliyorum bugun
ipeksena izinli zaten..
yeniden kontrole geleceğim kızlar

menüsünü yazan arkadaşlara cok teşekkür ediyorum
özellikle yeni gelen arkadaşların menüleri harikaa neva ve aydadan bahsediyorum
eminee jillian seni görse şaşırıp kalır masallah
ben ilk günler jillian beni öldür diyordum aamaa jillianı öldüren yiyen bir hanımla karsılastım eminee :)))))

Duygusal yeme isteğinize sebep olan olumsuzlukları öğrenmeye çalışın. Böylelikle meselenin asıl sebebi öğrenilmiş olacak. Ve bu sebebi ortadan kaldırmak için çözümler aranabilir. Bu sizi sıkıntıya sokacak bir bunalım hali olabilir. Ya da bilinçaltınıza yerleşmiş olan bir sorunun siz farkında olmamanız durumunda duygusal yeme alışkanlığı olarak ortaya çıkabilmektedir
http://www.zayiflamaiksiri.com/2014/10/zayflamann-onune-gecen-duygusal-yeme.html
arkadaşlar acilenn duygusal açlığımıza sebep olan konuları çözümlemeliyizzz

işte beni anlattın
huzur istiyorum kahvemi çayımı alıp kitabımı okumak istiyorum
ev eşya pahalı takılar ve elbiseler istemiyorum..sadece kafa dinginliği sağlık huzur...

çocuk olmadan da iş bana zor geliyordu[/QUOTE]

çocuğun kaç yaşındaydı. şimdi çocuk doğdu diye mi çalışmıyorsun geri başlayacakmısın.

sende çok güzel kilo vermişsin maşallah bende sen kadar olsam gerisi kolay.

diyet arkadaşım sitesini incele güzel bayağı.

30 kilo verdi dediğim arkadaş hiç spor yapmadan verdi. 95 den 65 e indi. şimdi eliptik bisiklet aldı evine. 2 saatte 1200 kalori yakıyor. artık sıkılaşması lazım. 2 haftadır bisiklet çeviriyor. 63,6 kiloya indi. bisiklet almayı bende düşünmeye başladım. ama sanki evde çok yer kaplar gibi geldi bana. tv izlerken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum diyor o da.

merhaba hanımlar
2 gündür müfettiş var ve bu hafta buradalar. iş yeri çok yoğun öğlen tatiline bile çıkmıyorum akşam da geç çıkıyorum eve gidince küt uyuyorum giremedim 2 gündür,mazur görün hanımlar

şoklardayım şuan önce hemen maşallah diyim süpermişsin ben jillian 1.leveli yaptım şuan yerimden kalkamıyorum sen ne haldesin şuan acaba

allah kolaylık versin atlatırsınız inşallah

canım sen boşver buraları bence kızın uyuduysa hemen koş yatağa

hahahahahaha süper aynen valla

şimdi hatırlıyorum da açık büfe salata da oluyordu da benim kilo sorunum olmadığından hiç almazdım alanlarada aaa deli mi millet tas kebabı dururken salata yiyorlar bi tabak diyordum
ilahi buraya çok güldüm ya ama maşallh bayagı güzel kilo vermişsin

allah kolaylık versin atlatırsınız inşallah
Çok teşekkür ederim şimdilik iyi gidiyoruz bakalım :)

Bu arada hazır girme fırsatım olmuşken dünki menümüde yazayım,
Dün kahvaltı yapamadım
Öğlen 3 dk da falan kıymalı pide yedim.
Akşam evde makarna vardı bir tabakata onu yedim sonra küt uyumuşum dün ne jillian nede koşu bandına çıkmadım hanımlar,
bugün de halimin çok farklı olacağını sanmıyorum

Zonguldak çaycuma Ozaly burada!
Ama müfettişlerde burada! :)
Menümü anca girip yazabildim tam yukarda!
Pek kafiyeli oldu değilmi ama?! :)

aman tanrım spora bak:) ben spor değil de parmak hareketti yapıyorum o zaman :)

işte beni anlattın
huzur istiyorum kahvemi çayımı alıp kitabımı okumak istiyorum
ev eşya pahalı takılar ve elbiseler istemiyorum..sadece kafa dinginliği sağlık huzur...

çocuk olmadan da iş bana zor geliyordu[/QUOTE]
kız ne bakıcısı...
Selın ıdı dı mı cocuklar bantta yurumesıne musaade edıyordu da ben hayret ve kıskanclıkla bakıyordum.
oyle de degıl.. kuregı esım evden gıdene kadar namazdan sonra yapıyorum.. elıptıgı de cocuklarla salonda yaptım.. ben camdan baktım.. onlar da oynadı... ufaklık hareketlı ve yenı dunya ben ayaga kalkabılıyorum aaa bu da neymısss... sunshıneeee modunda/donemınde gozum hep uzerınde ama yapabıldım:))

çocukların kaç yaşında kaç yaş var aralarında.
ben bu ara 2. çocuk yapsam mı yoksa kızım tek mi kalsa bilemiyorum bi türlü. geri başa dönebilirmiyim . biraz anlatsana nasıl oluyor zor mu kolay mı

çocuğun kaç yaşındaydı. şimdi çocuk doğdu diye mi çalışmıyorsun geri başlayacakmısın.

sende çok güzel kilo vermişsin maşallah bende sen kadar olsam gerisi kolay.

diyet arkadaşım sitesini incele güzel bayağı.

30 kilo verdi dediğim arkadaş hiç spor yapmadan verdi. 95 den 65 e indi. şimdi eliptik bisiklet aldı evine. 2 saatte 1200 kalori yakıyor. artık sıkılaşması lazım. 2 haftadır bisiklet çeviriyor. 63,6 kiloya indi. bisiklet almayı bende düşünmeye başladım. ama sanki evde çok yer kaplar gibi geldi bana. tv izlerken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum diyor o da.[/QUOTE]
çok güzel resimli başarı hikayeleri de var,çok motive edici
bir de acıktıysan butona bas diyor,oyun cıkıyor,süperr

canım benim kolay gelsin
şoklardayım şuan önce hemen maşallah diyim süpermişsin ben jillian 1.leveli yaptım şuan yerimden kalkamıyorum sen ne haldesin şuan acaba
emine antrenörümüz ve işinin hakkını veriyor

canım teşekkür ederim bildirim için,yine de cok kalorili beslenmemişsin

Zonguldak çaycuma Ozaly burada!
Ama müfettişlerde burada! :)
Menümü anca girip yazabildim tam yukarda!
Pek kafiyeli oldu değilmi ama?! :)
süpersin

aman tanrım spora bak:) ben spor değil de parmak hareketti yapıyorum o zaman :)

hıhı evet dun bayagı ıyı yaptım.. azıcık kıvranıyorum sımdı ama olsun gecer..acı yok Rockyy
vovv

kız ne bakıcısı...
Selın ıdı dı mı cocuklar bantta yurumesıne musaade edıyordu da ben hayret ve kıskanclıkla bakıyordum.
oyle de degıl.. kuregı esım evden gıdene kadar namazdan sonra yapıyorum.. elıptıgı de cocuklarla salonda yaptım.. ben camdan baktım.. onlar da oynadı... ufaklık hareketlı ve yenı dunya ben ayaga kalkabılıyorum aaa bu da neymısss... sunshıneeee modunda/donemınde gozum hep uzerınde ama yapabıldım:))[/QUOTE]
helal olsun size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…