- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.881
işte beni anlattıncanım diş çekimini çok hissetmiyorsun zaten(lokal anestezi yapıyor diş hekimi)
evde etol fort,apranax fort ağrı kesicini hazırla,buz torbaların hazır olsun,soğuk uygulama çokkk işe yarıyor
zaten iki diş çekimi ardarda olmaz,ara verirler
ben de duygusal açlığımı,normal aclıktan ayırmayı öğrendiğim gün asla kilo almayacağım
biz de eşimle aynı ünide okuduk
ben hazırlıktayken tanıştık
aslında bizim de olan ilk görüşte oldu ama eşim hiç üniye uğramıyordu ben de kütüphaneden cıkmıyordum..pek karşılaşamadık yanii
benim de ağrı eşiğim cok düşük ama durumlara kendini hazırlayınca geçip gidiyor
benim gibi biri normal doğum yaptıysa ve dişlerini çektirdiyse,herkes yapabilir
aynenn
ben de hekim olmazdım..şöyle insanla hiççç muhattap olmayacağım,tamamen makinelerle konustuğun bir meslek varsa ben onu alayım
ayyyy çokk tattlısınızzzzz
yoksa yoksa düşüncelerini gerçekten okuyor muhiçbir zaman bilemeyeceksin
çookkk güzel çok beğendim
o poğça olmasaymış iyiymiş kaptanım
ben bayıldım bu sisteme
bende mi yapsam
gidip bu siteyi inceleyeyim hemennnn
en az 1,5 lt
tuvalet olayına çözüm bul
fıs fıs çamaşır suyu getir yanında ya da çamaşır suyu kolonya şişesine filan doldur,tuvalet yapmadan önce bir iki fısfıs sık, sonra bir su dök,için rahat tuvalet yapabilirsin..yanında da antibakteriyel sabun getirebilirsin
30 kilo muu cok iyi yaa bayıldımmmmm,hemen üye oluyorum aynı isimle
evet bu yöntem de cokk iyi
canımm bir de benim gibileri düşün
60lı kilolarda bile kalmak için hep dikkat etmem gerekti
ergenlikte 70 sınırına dayanmıştım,daha kilo almak diye bir kavramım olmadan,lise 65lerde gecti sanırım,belki daha fazla
üniversitede diğer kızların nekadar az yediğini gördüm ben de az yemeğe basladım 56-58 kg civarı dolaştım
evlendim 55 kg
hemen 1 sene sonra 61e cıktım,sonra 61de kaldım
doğumuma 74-75le girdim
takımım sayesinde 60 civarınav geldim
kendi başıma kesinlikle basaramazdım
vovvvv vovvv vovvvvvv
ne yaptın sen,harikasın tek kelimeyle
eminecim senin bakıcın mı var,nasıl yetiştiriyorsun maşallah sana
evet oylllesıne gıttık. Porsuk'a bakan bı otelde kalmıstık...
ve bol bol parklarında gezdık..
beklentımden coooooook cokkkkk daha guzel gectı.
gel arkadasım muccckkkks
aynen kahve kıtap saglık sıhhat huzur gerısı gelır beeee
şoklardayım şuan önce hemen maşallah diyim süpermişsin ben jillian 1.leveli yaptım şuan yerimden kalkamıyorum sen ne haldesin şuan acabahayırlı gunler hanımlar ben hemen dun yaptıklarımı yazayım...
bayagı sabırsızım accayııppp calıstım..
teshır hakkım dı mı ama hehhe
sabah:1/2 haslama patates ve 2haslama yumurta yesıl sogan sumak azcık (emzırdıgımden sebep) maydanoz ıle salata, 1bardak portakal suyu
ogle: 1kase tarhana, 1dılım et, yagsız salata.
...1 muz, 1 yesıl elma.
aksam: 1porsıyon doner, bırkac catal patlıcan salata, yagsız salata.
spor: 1ve 2 ve hatta 3.. ust uste Jıllıan (tamamen zevkıne yaptım, 100dk kurek, 40 sabah 40 aksam 80dk elıptık (kar ızlerken cok severek yaptım, 300cekım po
..sımdı gıdıp yıne okuyayım ne yaptınız ne ettınız
allah kolaylık versin atlatırsınız inşallahmerhaba hanımlar
2 gündür müfettiş var ve bu hafta buradalar. iş yeri çok yoğun öğlen tatiline bile çıkmıyorum akşam da geç çıkıyorum eve gidince küt uyuyorum giremedim 2 gündür,mazur görün hanımlar
canım sen boşver buraları bence kızın uyuduysa hemen koş yatağakızlar tüm annelere saygı seviyem bir kez daha arttı
uykusuzluktan ölüyorumm yinee
sevgili kızım uyumadı uyumadı,sabah oyuncağı eline aldıı, o da ne oyuncak elinde otururken uyuyakalmış,cok sinirli ve uykusuzken onun o hallerini görünce içimin yağları eridi
yine de uykusuzum,bugun telefonum her sey kapalı,dinlenmeye calışacağım
kendime gelince spor yapacağım
geçmişi okuyup geliyorum
hahahahahaha süper aynen vallamenüsünü yazan arkadaşlara cok teşekkür ediyorum
özellikle yeni gelen arkadaşların menüleri harikaa neva ve aydadan bahsediyorum
eminee jillian seni görse şaşırıp kalır masallah
ben ilk günler jillian beni öldür diyordum aamaa jillianı öldüren yiyen bir hanımla karsılastım eminee :)))))
şimdi hatırlıyorum da açık büfe salata da oluyordu da benim kilo sorunum olmadığından hiç almazdım alanlarada aaa deli mi millet tas kebabı dururken salata yiyorlar bi tabak diyordumkızlar elim boş size biraz kilo geçmişimden bahsedeyim.
üniversitedeyken 168 cm boy ve 49-50 kilo arasında gidip geliyordum hiç 51 olmadım yani. ama acayip de yerdim. akşam okul çıkışı esk dekiler bilirler orduevinin karşısındaki öz mersin tantuni de 2 yarım ekmek et tantuni yediğimi bilirim. ama kilo almıyordum işte.
sonra okul bitti esk de işe girdim. iş yerim köprübaşında şale otel var orayla anlaşmalıymış öğlen yemeklerini orada yemeye başladık. öyle güzel yemek yapıyordu ki aşçıları anlatamam 7. katta porsuk manzaralı.
şimdi hatırlıyorum da açık büfe salata da oluyordu da benim kilo sorunum olmadığından hiç almazdım alanlarada aaa deli mi millet tas kebabı dururken salata yiyorlar bi tabak diyordum
sen misin bunu diyen. o kadar da hareketli bi işde çalışmama rağmen 8 ayda 15 kilo alıverdim. ekmeği yemeğin suyuna bana bana yersen öyle olur. şimdiki aklım olsa ahh ahh.
65 oldum. sonra 5 kilo adaha aldım 2 sene içinde 70 oluverdim.
nişanlandım evlendim düğünde koşturmacadan 3 kilo filan verdim. tabi evlenince aldım geri.
1.5 yıl sonra hamile kaldım 70 kilo ile.
5 ay kusa kusa 62 kiloya indim. millet kilo alır ben eridim hamile kalınca. sonra kusmalarım bitince 74 kiloya çıktım. doğuma giderken 74 kiloydum. yani toplamda 4 kilo fazlalığım vardı doğuma giderken, kızım 3 kilo doğdu . normal doğum yaptım. ertesi gün evde tartıldım 70 kiloydum. hamile kaldığım kilom da yani.
sonra bi şey farkettim ki keşke etmez olaydım. tahin helva acayip süt yapıyormuş.
ben tabi hep duyduğum emzirirsen kilo verirsin sözüyle kilo alacağım aklıma bile gelmedi hatta sanıyordum ki emziriyorum ya zayıflıyorum daha daakşamları yatmadan koca bi kalıp tahin helva. sabah tahin helva. öğlen hurmalar ekmek kadayıfları kaymaklar derken hooop bi sene de 82 kilo oluverdim. bana sorsanız emziriyorum ya zayıflıyorum neyse öyle böyle 3 kilo 6 ayda kendiliğinden gitmiş.
geçen sene şubat ayında 79 kilo ile kalori saymaya başladım. ramazan da 69 kiloydum. sonra 3 kilo geri aldım. şimdi yılbaşıyla tekrar kalori saymaya başlıyorum sizlerle.
önceliğim yaza kadar 72 den 60 a inmek. sonrada yıl sonuna kadar kalan 5 kiloyu da vererek üniversite çağlarıma geri dönmek istiyorum
çok da bişey istemiyorum canım ne var bunda
Çok teşekkür ederim şimdilik iyi gidiyoruz bakalım :)allah kolaylık versin atlatırsınız inşallah
Zonguldak çaycuma Ozaly burada!@dagyolu dostum menünü bekliyorum
hm22 tatlımm ne zaman başlarsın menü bildirimlerine,edirneye ne zaman geçyorsunuz
servey bence gün sonunda kısacıkta olsa gir ve yediklerini yaz,ya da ne zaman yazmaya başlarsın bana haber verebilirmisin
bstor baya bir gelmeyecek sanırım,onu listeden şimdilik çıkarıyorum
hytsvncgzl iyileştin mi,dünkü menünü bekliyorum canım
Ozaly zonguldaklı hatunumuz nerelerdesin,menünü bekliyorum bugun
ipeksena izinli zaten..
yeniden kontrole geleceğim kızlar
aman tanrım spora bak:) ben spor değil de parmak hareketti yapıyorum o zaman :)hayırlı gunler hanımlar ben hemen dun yaptıklarımı yazayım...
bayagı sabırsızım accayııppp calıstım..
teshır hakkım dı mı ama hehhe
sabah:1/2 haslama patates ve 2haslama yumurta yesıl sogan sumak azcık (emzırdıgımden sebep) maydanoz ıle salata, 1bardak portakal suyu
ogle: 1kase tarhana, 1dılım et, yagsız salata.
...1 muz, 1 yesıl elma.
aksam: 1porsıyon doner, bırkac catal patlıcan salata, yagsız salata.
spor: 1ve 2 ve hatta 3.. ust uste Jıllıan (tamamen zevkıne yaptım, 100dk kurek, 40 sabah 40 aksam 80dk elıptık (kar ızlerken cok severek yaptım, 300cekım power plank.
su: 4lt+
..sımdı gıdıp yıne okuyayım ne yaptınız ne ettınız
hıhı evet dun bayagı ıyı yaptım.. azıcık kıvranıyorum sımdı ama olsun gecer..acı yok Rockyyaman tanrım spora bak:) ben spor değil de parmak hareketti yapıyorum o zaman :)
Jıllıan bana bısey yapmaz ya..şoklardayım şuan önce hemen maşallah diyim süpermişsin ben jillian 1.leveli yaptım şuan yerimden kalkamıyorum sen ne haldesin şuan acaba
işte beni anlattıncanım diş çekimini çok hissetmiyorsun zaten(lokal anestezi yapıyor diş hekimi)
evde etol fort,apranax fort ağrı kesicini hazırla,buz torbaların hazır olsun,soğuk uygulama çokkk işe yarıyor
zaten iki diş çekimi ardarda olmaz,ara verirler
ben de duygusal açlığımı,normal aclıktan ayırmayı öğrendiğim gün asla kilo almayacağım
biz de eşimle aynı ünide okuduk
ben hazırlıktayken tanıştık
aslında bizim de olan ilk görüşte oldu ama eşim hiç üniye uğramıyordu ben de kütüphaneden cıkmıyordum..pek karşılaşamadık yanii
benim de ağrı eşiğim cok düşük ama durumlara kendini hazırlayınca geçip gidiyor
benim gibi biri normal doğum yaptıysa ve dişlerini çektirdiyse,herkes yapabilir
aynenn
ben de hekim olmazdım..şöyle insanla hiççç muhattap olmayacağım,tamamen makinelerle konustuğun bir meslek varsa ben onu alayım
ayyyy çokk tattlısınızzzzz
yoksa yoksa düşüncelerini gerçekten okuyor muhiçbir zaman bilemeyeceksin
çookkk güzel çok beğendim
o poğça olmasaymış iyiymiş kaptanım
ben bayıldım bu sisteme
bende mi yapsam
gidip bu siteyi inceleyeyim hemennnn
en az 1,5 lt
tuvalet olayına çözüm bul
fıs fıs çamaşır suyu getir yanında ya da çamaşır suyu kolonya şişesine filan doldur,tuvalet yapmadan önce bir iki fısfıs sık, sonra bir su dök,için rahat tuvalet yapabilirsin..yanında da antibakteriyel sabun getirebilirsin
30 kilo muu cok iyi yaa bayıldımmmmm,hemen üye oluyorum aynı isimle
evet bu yöntem de cokk iyi
canımm bir de benim gibileri düşün
60lı kilolarda bile kalmak için hep dikkat etmem gerekti
ergenlikte 70 sınırına dayanmıştım,daha kilo almak diye bir kavramım olmadan,lise 65lerde gecti sanırım,belki daha fazla
üniversitede diğer kızların nekadar az yediğini gördüm ben de az yemeğe basladım 56-58 kg civarı dolaştım
evlendim 55 kg
hemen 1 sene sonra 61e cıktım,sonra 61de kaldım
doğumuma 74-75le girdim
takımım sayesinde 60 civarınav geldim
kendi başıma kesinlikle basaramazdım
vovvvv vovvv vovvvvvv
ne yaptın sen,harikasın tek kelimeyle
eminecim senin bakıcın mı var,nasıl yetiştiriyorsun maşallah sana
evet oylllesıne gıttık. Porsuk'a bakan bı otelde kalmıstık...
ve bol bol parklarında gezdık..
beklentımden coooooook cokkkkk daha guzel gectı.
gel arkadasım muccckkkks
aynen kahve kıtap saglık sıhhat huzur gerısı gelır beeee
çocukların kaç yaşında kaç yaş var aralarında.kız ne bakıcısı...
Selın ıdı dı mı cocuklar bantta yurumesıne musaade edıyordu da ben hayret ve kıskanclıkla bakıyordum.
oyle de degıl.. kuregı esım evden gıdene kadar namazdan sonra yapıyorum.. elıptıgı de cocuklarla salonda yaptım.. ben camdan baktım.. onlar da oynadı... ufaklık hareketlı ve yenı dunya ben ayaga kalkabılıyorum aaa bu da neymısss... sunshıneeee modunda/donemınde gozum hep uzerınde ama yapabıldım:))
hay maşallah :) darısı tüm isteyenlerin başına :)hıhı evet dun bayagı ıyı yaptım.. azıcık kıvranıyorum sımdı ama olsun gecer..acı yok Rockyy
işte beni anlattın
huzur istiyorum kahvemi çayımı alıp kitabımı okumak istiyorum
ev eşya pahalı takılar ve elbiseler istemiyorum..sadece kafa dinginliği sağlık huzur...
çocuk olmadan da iş bana zor geliyordu
canım benim kolay gelsinmerhaba hanımlar
2 gündür müfettiş var ve bu hafta buradalar. iş yeri çok yoğun öğlen tatiline bile çıkmıyorum akşam da geç çıkıyorum eve gidince küt uyuyorum giremedim 2 gündür,mazur görün hanımlar
emine antrenörümüz ve işinin hakkını veriyorşoklardayım şuan önce hemen maşallah diyim süpermişsin ben jillian 1.leveli yaptım şuan yerimden kalkamıyorum sen ne haldesin şuan acaba
canım teşekkür ederim bildirim için,yine de cok kalorili beslenmemişsinÇok teşekkür ederim şimdilik iyi gidiyoruz bakalım :)
Bu arada hazır girme fırsatım olmuşken dünki menümüde yazayım,
Dün kahvaltı yapamadım
Öğlen 3 dk da falan kıymalı pide yedim.
Akşam evde makarna vardı bir tabakata onu yedim sonra küt uyumuşum dün ne jillian nede koşu bandına çıkmadım hanımlar,
bugün de halimin çok farklı olacağını sanmıyorum
süpersinZonguldak çaycuma Ozaly burada!
Ama müfettişlerde burada! :)
Menümü anca girip yazabildim tam yukarda!
Pek kafiyeli oldu değilmi ama?! :)
aman tanrım spora bak:) ben spor değil de parmak hareketti yapıyorum o zaman :)
vovvhıhı evet dun bayagı ıyı yaptım.. azıcık kıvranıyorum sımdı ama olsun gecer..acı yok Rockyy
kız ne bakıcısı...işte beni anlattın
huzur istiyorum kahvemi çayımı alıp kitabımı okumak istiyorum
ev eşya pahalı takılar ve elbiseler istemiyorum..sadece kafa dinginliği sağlık huzur...
çocuk olmadan da iş bana zor geliyordu
canım benim kolay gelsin
süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?