- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.041
İri gözluklu soyadı g ile baslıyordu ama hatırlayamadım2 tane vardı eğer benle aynı dönem olanı soruyorsan. bizim dönemde 2 furkan vardı. ama benim çok fazla samimiyetim olmadı ikisi ile de .
Senle aynı donemdı inşaatta erkek coktu bızım kızlar da o kantınden cıkmazdı bazısı amele tayfası derdı sallamazdı kesın karşılasmışızdır sen benı gordun dımı hatırladın mıİri gözluklu soyadı g ile baslıyordu ama hatırlayamadım
Ayda furkanı tanıyon mu Ve bızden kımı tanıyordunnnn de bakımmm
İri gözluklu soyadı g ile baslıyordu ama hatırlayamadım
Senle aynı donemdı inşaatta erkek coktu bızım kızlar da o kantınden cıkmazdı bazısı amele tayfası derdı sallamazdı kesın karşılasmışızdır sen benı gordun dımı hatırladın mı
Serveyyyyy seni sagima alip soldan soldan selamlamami istiyorlar... ne dersinnnn
ozaly ne yaptın yahu
işin yoğun ama kendine göre çözümler üretmen lazım
mesela
sabah tamam
öğlen adananın yanına kola olmaz,ayran olacak.mümkünse adananın sadece eti yenilecek
akşama menün bunlarsa 2 kaşık patates püresi ve yanına salata yapmaya üşeniyorsan domates ye,salatalık ye..diğerleri olmazzzz
yalan değil sonuçta,diş ağrın vardıbir şey yemeden atlattığına cok sevndimm
günaydınnnn
süpersinnn
tebrik ederim iradeli arkadaşım
sen zaten 59dan 58e düüşmüştün diye hatırlıyorum,bakalım tartı bugun neler söyleyecek
mutlaka burada da paylaş canım
evet o tartı değişmeli
hadi serveyle yarışın,biz de seyir edelim
hoşgeldinnn canımmm
toparladın bileee
mantıklı ama acaba kalorileri mi yazsam,bugun öyle yaptım..ayda'nın önerisiyle diyetarkadasım diye bir site var oraya üye oldum.cok beğend,m.inanılmaz güzel basarı hikayeleri var.ben de artık kalori takibindeyim
aramızdasın artıkk
aynen ben de aynı seyi yasıyorum.hiçbir şey yemiyorsun diyorlar bana da,dünyayı yesem de..ben çözümü karatay yapıyorum demekte buldum,yalan da değil ona uymaya da çalışıyorum.karatay diyet de değil,sağlıklı yaşam biçimi.bundan seslerini çıkarmıyorlar
çokk güzel canım aynen böyle devam
hergün menülerini yazarsan cok sevinirim,çünkü ben menüleri takip ediyorum
en kısa zamanda en güzel sonuçlarla karsılaşmamız dileğiyle
jillian seni seviyoruzzzz
tam bizim takıma göresin
tamam canım 800 kcal cok iyi
vovvv emine vovvv maşallah sana bir kere daha
ben verdiğin kilodan cok istikrarlı olmana,planın doğrultusunda ilerlemeye devam etmene hayranım,sana saygı duyuyorum
aynen ben de öyle yapıyorum tartıyıı
biri dagyolunu durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok iyi canımm
hızlı alınan hızlı gider
yeterki azimle sabırla yürümeye devam edelim
emine ve servey süpersiniz kızlarr
canım menüler böyle giderse artı cıkmaya devam edersinkızma bana ama haklıyım
bence de deneme süreci çookk uzun,bunu hep söylüyorum ama yapacağımız bir şey yok.bu kararı tüm takımların kaptanları ve üyeleri aldı
canım profiline gir orda senin yazdığın mesajlar kısmı var ordan kolayca sayarsınSelam Kızlar
09/01 menüm
kahvaltı
1 yumurta 1 dilim ekmek 4 zeytin
öğle
yoğurt+müsli ve yarım elma yarım portakal 8 badem
akşam
1 tabak taze fasulye 2-3 kaşık pilav
su tüketimim:2 lt
spor yarım sa. callenetics evo
Herşeyi defterime yazıyorum. Menümü değerlendirirseniz sewinirim. Yazılanları okuyamadım şimdi okuyiim. Bide mesaj sayımızı nasıl bilip yazıcaz?
taze sıkılmışsa cok üzülme ama değilse katkı maddeli boşuna kalorileri içtin. afiyet olsundemin komşudaydım bir bardak meyve suyu içtim o yüzden ara öğün yapmıycam ne kötü ya içemem diyemezdim ki herkes içerken
bak yine kadife kadife konustunKızlar, arada göz ucu ile okuyorum yazdıklarınızı.
Eve bir dönsem, hiç bir şey kaçırmayacağımm.
Callancım, menülere yıldız olayı çok şeker bence de olabilir.
Beğendiğin menüleri yıldızla.
Bu arada, sen bana uzun zaman önce demiştin ya gözümle görsem inanmam diye. Kaçamak yapacakken hep aklıma geliyor, utanıyor ve kendimi tutuyorum.
Tabi, tatilde her zaman tuttum desem yalan olur.
Çok sıkı olmıyor ama çok sıkı yaptığım zamanlardan da iyi gidiyor sanırım kilolar.
Kaptanım, çok geçmiş olsun.
Ihlamurunu iç de iyi ol.
Ne zor yahu anneyken hasta olmak.
Ben olsam battaniyenin altına girer ve çıkmazdım heralde.
Bu arada, azıcık gelmiş kilolar.
Haftaya çıkarız bir şey olmaz.
Siz var olun da hep artıda çıkalım.
Hep 1. olsak ne olur ki şu takım ruhumuz, takım terapimiz olmasa.
Bu hafta dibin de dibine gireceğiz nasıl olsa hepimiz alsaydık da olurduç
canım bazen sıkıntılardan fırsatlar doğarKızlar selam, benim durum hala aynı
Çözmeye çalışıyorum hiç iyi değilim, listede olmasam da size kilomu yazayım bu sabah 89.7 çıktım
Öptüm hepinizi
vovvvvvvv93.5 den 89,7 çıkmışım 1 haftada
cokk güzel canımm
- kızlar bu da benim dünkü menüm.
- AldığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Dilim Köy Ekmeği (56 kcal)56 kcal
- 0.25 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal)66 kcal
- 1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)160 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Hamsi Tava (296 kcal)296 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Hamsi Tava (296 kcal)148 kcal
- 1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)160 kcal
- 0.25 x 100gr Tahin Helvası (Sade) (434 kcal)109 kcal
- Alınan Kalori Toplamı 994 kcal
su miktarı 1 litre.
- YaktığınızKalori Miktarı
canım akşama yiyecekmisinHosbuldum :) kahvalti ve ogle yemegim birleşti sayilir bu gün.
kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Pir parca da nutella tattım
Bir de domates
Simdi iseee ip atlayacagim.takim arkadaslarima ve kendime destek olmam lazım: ))
akşama yiyeceğini önceden mi planlıyorsun,ben de yapıyorum onu bazen.kendiime emri baki yapıyorum,iyi de oluyorSelam Kızlar
09/01 menüm
kahvaltı
1 yumurta 1 dilim ekmek 4 zeytin
öğle
yoğurt+müsli ve yarım elma yarım portakal 8 badem
akşam
1 tabak taze fasulye 2-3 kaşık pilav
su tüketimim:2 lt
spor yarım sa. callenetics evo
Herşeyi defterime yazıyorum. Menümü değerlendirirseniz sewinirim. Yazılanları okuyamadım şimdi okuyiim. Bide mesaj sayımızı nasıl bilip yazıcaz?
Karıstırma orasını evlenmiştir umarım...evet tanıyorum facebookumda ekli. sen nerden tanıyorsun.
Asla ben haddımı bılırım ablaaaServeyyyyy seni sagima alip soldan soldan selamlamami istiyorlar... ne dersinnnn
Kesin kesin dunya kucuk işteyok kız görmedim yani kesin aynı zamanlarda aynı yerlerde bulunmuşuzdur da
e tamam bozma morslını.. yemeseydın daha cok uzulurdun.aynen oyleyim canim
aslinda 5 gundur sporada basladim gunde 2-3 saati buluyor sanirim kaslarda sisti bilemedimki
ama haftaya yarisi gidecek yemem vallahi
cok moralimi bozdu bu durum ama ne yalan soyleyim annem yapti yedim pismanmiyim cikkkkkk
Karıstırma orasını evlenmiştir umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?