Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evlenmiş evlenmiş hem de bi güzel kızla evlenmiş ki sorma. bi de zayıflamış baya hemde görsen yakışıklı bile olmuş. o zamankine hiç benzemiyor. sana mı yazıyordu
Iyı mutlu olmasına sevındım zayıflamış mı aaaaa allah mesut etsın yazma demek az olur ama elektrık meselesı olmadı yanı ben esıme aasıktımmm

yok canım gelmedi yok mu sende cebi falan bi mesaj atsan ben 10-15 dk daha bekleyip ekleyeceğim
kiz cep yokta
dun korkuyom tartidan diyordu ama gelirdi yine hatta sabah gelmis
acaba dusuk yaptiya kanamasi vardi agrim var esime korse aldirdim anca yuruyom demisti
gelmesi sorun degilde insallah birsey yoktur
kusura bakma toplight ne deyim sen paylas gulum

umarım kötü biley yoktur yaa

Kızlar listeniz paylaşım alanında yok son 15 dakikanız var ceza almayın hazırlayıp paylaşmanıza

tatlim acilen ciktim evden tartilamadim.
ptesi tartilicamm kendi kendime oyle karar aldim ptesi cars ve cuma tartiliyorum

kizlar kilo veren herkesi tebrik eder alan kisileride burdan dürtmek titreterek kendine gelmelerjni saglamak isterimmm

dagyolum 23 sene sonra ilk kez bu kadar gordum onlari
kusuruma bakmasin kimse ama boyle sonuc
canım ya gerçekten mi ne diyim şimdi bilemedim

tebrikler ayçacım bu menu ve sporla yarına kaç gr verdiğini yazarsan çok memnun olurum

tebrikler çok iyi

menum
sabah 2 yumurta yarım d.ekmek 4 zeytin salatalık 1 kaşik ev yapımı ezme
ara 1 bardak hazır meyve suyu
akşam 1 parça ızgarada hindi eti yogurtlu közlenmiş patlıcan salatası salatalık
su ve sporuda yazarım inş

diyet sagliksiz falan ama 5lileri gostermis sanaa

kocaman tebrik eder 5 liler kervanina hosgeldin diyorum canim.
aman ha su onumuzdeki 2 hafta dikkatt eger koruyabilirsen 6lilardan kurtulursun.
malesef 5lilerde dikkat etmeyince 6lilar kapida bekliyor hemen görünüyorlar benden soylemesi vallahi

teşekkür ederim can o diyetle 2 günde 1.5 verdim 3.günde 700gr aldım yani çok birşeye yaramadı evet haklısın çok dikkat etmem gerekiyor ki inş bu hafta başarırım
desteğin için sağol inan bende çok etki yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…