- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.061
kız sız kımsınız kımın orasını burasını karıstırmıyorsunuz heeee vuuuuuu:)
Iyı mutlu olmasına sevındım zayıflamış mı aaaaa allah mesut etsın yazma demek az olur ama elektrık meselesı olmadı yanı ben esıme aasıktımmmevlenmiş evlenmiş hem de bi güzel kızla evlenmiş ki sorma. bi de zayıflamış baya hemde görsen yakışıklı bile olmuş. o zamankine hiç benzemiyor. sana mı yazıyordu
Foto mu ekliyım bakalım gozun ısırır mı gercı cok fark var o zamana goreaynı fakülte binasında aynı yıllar okumuşuz.
yok canım gelmedi yok mu sende cebi falan bi mesaj atsan ben 10-15 dk daha bekleyip ekleyeceğimselin gelmedi mi
ay cok merak ettim ya
kiz cep yoktayok canım gelmedi yok mu sende cebi falan bi mesaj atsan ben 10-15 dk daha bekleyip ekleyeceğim
umarım kötü biley yoktur yaakiz cep yokta
dun korkuyom tartidan diyordu ama gelirdi yine hatta sabah gelmis
acaba dusuk yaptiya kanamasi vardi agrim var esime korse aldirdim anca yuruyom demisti
gelmesi sorun degilde insallah birsey yoktur
kusura bakma toplight ne deyim sen paylas gulum
tatlım saolasın bir üyemiz bildirim yapacak diye bekledik şimdiye kadar maalesef gelmeyince bende şimdi ekledimKızlar listeniz paylaşım alanında yok son 15 dakikanız var ceza almayın hazırlayıp paylaşmanıza
ozaly ne yaptın yahu
işin yoğun ama kendine göre çözümler üretmen lazım
mesela
sabah tamam
öğlen adananın yanına kola olmaz,ayran olacak.mümkünse adananın sadece eti yenilecek
akşama menün bunlarsa 2 kaşık patates püresi ve yanına salata yapmaya üşeniyorsan domates ye,salatalık ye..diğerleri olmazzzz
yalan değil sonuçta,diş ağrın vardıbir şey yemeden atlattığına cok sevndimm
günaydınnnn
süpersinnn
tebrik ederim iradeli arkadaşım
sen zaten 59dan 58e düüşmüştün diye hatırlıyorum,bakalım tartı bugun neler söyleyecek
mutlaka burada da paylaş canım
evet o tartı değişmeli
hadi serveyle yarışın,biz de seyir edelim
hoşgeldinnn canımmm
toparladın bileee
mantıklı ama acaba kalorileri mi yazsam,bugun öyle yaptım..ayda'nın önerisiyle diyetarkadasım diye bir site var oraya üye oldum.cok beğend,m.inanılmaz güzel basarı hikayeleri var.ben de artık kalori takibindeyim
aramızdasın artıkk
aynen ben de aynı seyi yasıyorum.hiçbir şey yemiyorsun diyorlar bana da,dünyayı yesem de..ben çözümü karatay yapıyorum demekte buldum,yalan da değil ona uymaya da çalışıyorum.karatay diyet de değil,sağlıklı yaşam biçimi.bundan seslerini çıkarmıyorlar
çokk güzel canım aynen böyle devam
hergün menülerini yazarsan cok sevinirim,çünkü ben menüleri takip ediyorum
en kısa zamanda en güzel sonuçlarla karsılaşmamız dileğiyle
jillian seni seviyoruzzzz
tam bizim takıma göresin
tamam canım 800 kcal cok iyi
vovvv emine vovvv maşallah sana bir kere daha
ben verdiğin kilodan cok istikrarlı olmana,planın doğrultusunda ilerlemeye devam etmene hayranım,sana saygı duyuyorum
aynen ben de öyle yapıyorum tartıyıı
biri dagyolunu durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok iyi canımm
hızlı alınan hızlı gider
yeterki azimle sabırla yürümeye devam edelim
emine ve servey süpersiniz kızlarr
canım menüler böyle giderse artı cıkmaya devam edersinkızma bana ama haklıyım
bence de deneme süreci çookk uzun,bunu hep söylüyorum ama yapacağımız bir şey yok.bu kararı tüm takımların kaptanları ve üyeleri aldı
***5.TAKIM 395.ETAP***
toplight (70.6/71 /0,4/ )
CallanPinckney (5-9.9/60,6/)
servey(71,5/74,4/-0,73/%-1,01)392, etapta kg bildirmeden izne ayrılan üye geri döndü 4 e bölündü
dagyolu(61.2/59.6/1.6/2.61)
hm22( 82/81/1,0/%1,22)
EmineF (78.5/77.4/1.1/%1.4)
Bstor (93.5/90,4/1,55/%1,66) izinli
hytsvncgzl(68.9/)
beril77(68,8/75/+6.2/%+2.25) 391. etapta izne ayrılan üye kg su 4 e bölündü 9. takıma geçmek istiyor
selinhm(80,0/ )392. etapta izne ayrılan üye kg su 3 e bölündü 9. takıma geçmek istiyor
Ayda2kilogo(71,2/) deneme
ozaly deneme
neva deneme
ates-su deneme
5. TAKIM ORTALAMASI :%
buldugum son liste buydu ekledim
üzgunum
tatlım görüşmen nasıl geçti merak ettim inşallah iyi geçmiştirtatlim acilen ciktim evden tartilamadim.
ptesi tartilicamm kendi kendime oyle karar aldim ptesi cars ve cuma tartiliyorum
canım ya gerçekten mi ne diyim şimdi bilemedimdagyolum 23 sene sonra ilk kez bu kadar gordum onlari
kusuruma bakmasin kimse ama boyle sonuc
tebrikler ayçacım bu menu ve sporla yarına kaç gr verdiğini yazarsan çok memnun olurum
- kızlar bu da benim dünkü menüm.
- AldığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Dilim Köy Ekmeği (56 kcal)56 kcal
- 0.25 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal)66 kcal
- 1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)160 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Hamsi Tava (296 kcal)296 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Hamsi Tava (296 kcal)148 kcal
- 1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)160 kcal
- 0.25 x 100gr Tahin Helvası (Sade) (434 kcal)109 kcal
- Alınan Kalori Toplamı 994 kcal
su miktarı 1 litre.
- YaktığınızKalori Miktarı
tebrikler çok iyiSelam Kızlar
09/01 menüm
kahvaltı
1 yumurta 1 dilim ekmek 4 zeytin
öğle
yoğurt+müsli ve yarım elma yarım portakal 8 badem
akşam
1 tabak taze fasulye 2-3 kaşık pilav
su tüketimim:2 lt
spor yarım sa. callenetics evo
Herşeyi defterime yazıyorum. Menümü değerlendirirseniz sewinirim. Yazılanları okuyamadım şimdi okuyiim. Bide mesaj sayımızı nasıl bilip yazıcaz?
tatlım görüşmen nasıl geçti merak ettim inşallah iyi geçmiştir
zey zey hahaha
menum
sabah 2 yumurta yarım d.ekmek 4 zeytin salatalık 1 kaşik ev yapımı ezme
ara 1 bardak hazır meyve suyu
akşam 1 parça ızgarada hindi eti yogurtlu közlenmiş patlıcan salatası salatalık
su ve sporuda yazarım inş
teşekkür ederim can o diyetle 2 günde 1.5 verdim 3.günde 700gr aldım yani çok birşeye yaramadı evet haklısın çok dikkat etmem gerekiyor ki inş bu hafta başarırımdiyet sagliksiz falan ama 5lileri gostermis sanaa
kocaman tebrik eder 5 liler kervanina hosgeldin diyorum canim.
aman ha su onumuzdeki 2 hafta dikkatt eger koruyabilirsen 6lilardan kurtulursun.
malesef 5lilerde dikkat etmeyince 6lilar kapida bekliyor hemen görünüyorlar benden soylemesi vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?