Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sana cok benzıyoruz ben de gunde 20 sayfa hedefı koyarım suan kurk mantolu madonnayı okuyorum ne guzel ugrasmışsın canım eline saglık

Temizlik spordan sayiliyor mu 3 saattir hic ama hic oturmadim canim cikti yav :)ama sabah 20 dakika da spor yaptim ekstradan: )öğleden sonra ve aksam da 20 ser dakikadan spora devam etmeyi planlıyorum.ama haftasonu esimin evde olması zorladi beni.hep lezzetli şeyler istiyor canı! !ben yememek icin direniyorum resmenconfused:

1saat temizlik yapmak 250kalori yakıyor canım

Anaam yerin dibine girdm
Tamam callancım görürsün bak 1 aya ne oluyorum
Bu hafta öglen kebap işi istisnaydi
Ama olmujak artik akşamda bitin bile yemeye tenezzül etmeyecegi kadar yicem tamam.çaycuma ayranı iccem.zaten çaycumadaym.
Aslında hergün büyük olanlardan 1 paket çekirdek ve günde en az 1 litre kola içerdm we mütemadiyen abur cubur tüketirdm ama takıma geldigimden beri abur cubur yemiyorum.kolayida belki bi iki kere bi bardak içmişımdir.biçok alışkanligimdan vazgeçtim.tabi kendim için yaptm ama sizede mahçup olmamak için daha da dikkat ettim.menulerimi diet listesindekiler gibi yapamam ama azaltirim.
Ya aslında bayag yol katettim ben sizle.ama tamam biraz daha dikkat etjem.
Ben gidip bi kahrolayim gelem

Ne kızcam benim iyiligime dediginizi biliyorum.bu hafta biraz dikkatsiz oldugumuda biliyorum ama zor bi haftaydı.zaten callanın osmanlı tokadindan sonra kendime gelmememin imkanı yoktu :)

Bu hafta verecegim gramlari hatta kiloları callana adıyorum.duyurulur :)

O kadarda olmasada bu cuma size güzel bi tartı sonucu wercem ama bak.vermeliyim elim mahkum :)

işte buuu harikasınnn
hoşgeldinn tatlımmm
biz de seni çokkk özledik kadife kalpli dostum
canım boşuna genel anestezi alman hiç iyi olmaz..zaten kabul etmezler.çünkü lokal anesteziyle ağrısız bir cekim yapar hekim.ağrı zaten cekim anında değil,çekimden sonra bölgesel anestezinin geçmesiyle baslıyor
sen bu kadar korkuyorsan,lokal anestezik sprey filan da alabilirsin.evde etkili ağrı kesicilerin,ve buz torbalarını da hazır bulundur.lidokain içerikli merhem veya spreylerden (Anestol Pomad, Lokalen Pomad, Vemcaine Pump Sprey, Xylocaine Pump Sprey) bunlardan alabilirsin
dişhekimiyle ilk konus,nasıl kosullarda calışıyorlar öğren,dişinin çekileceği yere önceden git gör
yani kendini psikolojik olarak tamamen hazırla
durumun kontrolün altında olduğunu düşünürsen bu seni rahatlatır

yok canım,sana iç dünyamdan bahsedeyim
birkaç önce karar aldım,hedeflerim doğrultusunda yürümeye
çünkü iç benliğimle çatışıyorum,huzur bulamıyorum
ben kitap okumazsam çok rahatsız oluyorum,çünkü bunu görev olarak kabul etmişim,ya da zayıflamayı bırakırsam da,evi kendime bakmayı bırakırsam da çok üzüleceğim..bunları içselleştirip kendime kural bellemişim.tembellik yaptığımda,ki son bir kaç güne kadar yapıyordum da,kötü rüyalar görüyorum..en iyisi hedeflediklerimi,çok yorulsam da yapmak ve yatağa bunun huzuruyla girmek
ya sana bir şey anlatacağım
ben de hiç zayıf bir çocuk olmadım
daha ilkokula gitmeden bunu farketmiştim.nereden diye sorarsan.şort giiyerken diiz kapaklarımın arkasına bakardım,etler arasında bir boşluk vardı,diğer cocuklara bakardım onların dizlerinin arkası dümdüz
aynadan anlamamışım ama diz arkasından olayı kavramışım

vovv süpersin
aynı sorun bende de var,eşim evde ıvır zıvır istiyor,ben de böyle sağlıksız seylerin evime girmesini istemiyorum.bakalım bir orta yol bulacağız
canım ben de basta öyleydim
gerçekten tebrik ederim
canım ne haddime sözle bile uyarmak,sen beni affet ama burada daha da iyi olmak için varız değil mi
bence başarırsın
bu hafta diyorum ki en az 1 kg vereceksin
birisinde potansiyel görmezsen o insanla asla uğraşmazsın,boşver zaten yapamayacak diye bırakırsın
ben sendeki kilo verebilme,iradeli olabilme potansiyelini görüyorum

Kızlar kalori saymak süper bi yöntem . Ben geçen sene 6 ayda 9 kg verdim ama inanın ki hiç diyet yapmış gibi değildim. Burma kafayifindan yaş pastasina pizzadan hamburgere koca bi tabak patates kizartmasina kadar herşeyi yedim. Hiç bişey de canım kalmadan 9kilo verdim.hergün kola mi içtim. Cekirdegimi citledim.

Yaptığım tek şey kalorimi günlük 900kcal le sinirladim. Canım bi şey mi çekti yiyordum bakıyorum kaç kalori almışım diyelim ki 1200 kalori olmuş hemen 45 dk aerobic yapiveriyordum 300 cal yakıp 1200_300=900 cal ye indiriyordum günlük aldığım kaloriyi.

Bana sunu yeme bunu yeme denince daha çabuk pes ediyorum diyetten. Ondan ben yontemimi buldum.

Kilolarimi verdikten sonra da kafamdan kalori hesaplamaya devam edeceğim. Sizlere de tavsiye ederim diyetten bikmamak için kalori sayabilirsiniz. Bi arkadaşım bi senede 95 den 65 e indi. Kalori sayarak.

Ben de sayiyorum da nasil sayiyorsun kalorileri? Ben fatsecret diye bir uygulama var ordan takip ediyorum

Az önce mutfağa gittim halley bana bakıyordu elim gitti o an aklıma takımımız geldi eldeki beş parmak direkt beşinci takımı hatırlattı banave yemedim madem bir yola girdim dönmek yok dedim amma ve lakin şuan mutfakta pasta var misafirlikteyim milföyde bana bakıyoo kızlar bana mukayyet olun

Callancım, o kadar alışmışım ki size anlatamam ... Ben sanırım acısından çok korkusunu yaşıyorum. O anı hissetmeye hiç cesaretim yok. Güvenebileceğim bir yer bulmadan asla olmaz zaten de. Ben dayanabildiğim noktaya kadar bekleyeyim olmazsa.

Kuzum ben de programım bozulunca huzursuz oluyorum. 1 gece önceden bütün planı yapıp uyarsam huzurlu hissediyorum kendimi. Son zamanlarda kitap okuyamıyordum ama onun yerine bir sürü yazı okuyordum. Yine de kitabın yeri ayrı. Benim sıkıntım başlayınca bırakmamak. Kitap bitecek öyle bırakıyorum. Sanırım bunu yenmek lazım.

Çok şekermiş keşfin cidden
Ben de hep bir kilo problemi yaşadım.
İlkokulda annemden gizli diyet yapardım.
Bir kaç seneye kadar hep diyet modunda kilom6 koruyordum.

Şimdicik ..
Ben diyet konusunda ufak bir değişiklik yapmak istiyorum.
Böyle çok zorlanıyorum. Süre de uzun.
1 gün katı şekilde protein 1 gün normal diyet menüsü uygulamayu planlıyorum kalori sayımı gibi.

Şeker harikasın.
5 parmak ve 5. Takım ..
İnsan nasıl gurur duyuyor değil mi kendi ile bu gururu devam ettirmek için Hayır demeye devam.

Hanimlar menülerimizi yazıyoruz ya,onun yerine resim çekip gönderebiliyormuyuz,yasak mı bilemedim sorayım dedim.gerçi hamilelerin yada emzirenlerin canı çekermi ki?

Olurmu ya
Beni hiç tanimayan birinin beni düşünüp,benim için kafa yorması ne kadar kıymetli birşey.
Çok teşekkür ederim callancim beni çok mutlu ettin.beni ciddiye alip degerli hissettirdigin için ve bu motiven icin tekrar tekrar teşekkür ederim

selam kızlar döktürmüşsünüz ozaly resimli de menü bildirenilirsin
normalde haftasonu ben hiç giremezdim bugün öok bile girdim neyse müsait bir zamanda menümü yazacağım dünki menü için beni affet callancım hiç yazılacak bir menü değildi o yüzden yazmadım ama bugün itibari ile hele ki güzel takımımızdaki bu hevesi görünce bugün dikkat ettim hatta diyetisyenin menüsünden bile az yedim dünü telafi edeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…