- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.241
Bu da callana gelsinnnAzım kraliçesı oldum madem buna yakısır bısey yapmalıyum
17 sine bır hafta var zor seker gercekcı olalım dugun hazıranda onş nasıpse o zamana 63 olmayı hedef koyuyorum kendıme ıyı mıkız istemeye 69 ile gidiyorsun tatlımm
ne güzel fıstıkkk abla diyecekler sanaaaa
Sana cok benzıyoruz ben de gunde 20 sayfa hedefı koyarım suan kurk mantolu madonnayı okuyorum ne guzel ugrasmışsın canım eline saglıkkızlarr buradaki menü görevlerimi yerine getirdim
akşama listeyi tamamlamak için tekrar gireceğim
eleştirimi yanlış bulan ve kızan varsa mutlaka bana yazsın
beni de lütfen ekstra eleştirin
ben eleştirilmekten mutluluk duyuyorum
beni pohpohlayan insanları cevremde bile istemem
yüzüme gerçeği söyleyenleri severim
koca kafalı callan bunlar da yenir mi diyebilirsiniz
ben hiçç alınmam
şimdi spora gidiyorum
sonra ev işleri
kitap okuyacağım bir 20 sayfa
bebişle ilgileneceğim,yemeği oyunu..
sonra geliyorum
öptüm hepinizi
HEDEF 1mayıs 63 anlastıkkkk17 sine bır hafta var zor seker gercekcı olalım dugun hazıranda onş nasıpse o zamana 63 olmayı hedef koyuyorum kendıme ıyı mı
1saat temizlik yapmak 250kalori yakıyor canımTemizlik spordan sayiliyor mu 3 saattir hic ama hic oturmadim canim cikti yav :)ama sabah 20 dakika da spor yaptim ekstradan: )öğleden sonra ve aksam da 20 ser dakikadan spora devam etmeyi planlıyorum.ama haftasonu esimin evde olması zorladi beni.hep lezzetli şeyler istiyor canı! !ben yememek icin direniyorum resmenconfused:
Anaam yerin dibine girdmcanım buna nasıl çözüm bulacağız
hadi birlikte düşünelim
sabah vaktin yok,ekmeğin üstüne bal tereyağ tamam kabul
öğlen adana döner filan kabul ama ekmeğinin hepsini yeme birazı kalsın,sokaktaki hayvanlara verirsin,yanına güzel çaycuma ayranı iç
akşam evde ne varsa ondan sadece ama sadece 2 kaşık yemelisin yanına da yoğurt
tatlı canın isterse: sütlü kahve..bitttiii...
senin menün bukadar...
aksi halde listeye girmen cok zor,çünkü çok kalori alıyorsun
spora zamanın yoksa onu boşver gerçekten ama bu diyet listelerine bir el at lütfen
spora ayıracağın zamanını salata gibi seyler yapmaya ayır
artık tamam de,ben ne koşulda olursa olsun taviz vermeyeceğim,benim amacım belli ve bu yolda yürümekten alıkoyulmaya izin vermiyorum
bu senin hayatın ve bir kere geleceksin,bu yaşların da bir daha gelmeyecek
bundan amacına odaklan lütfen
ben senin burada olmanı cokkkk istiyorum..bundan bu hafta lütfen kilo ver,yoksa listeye giremeyeceksin
Ne kızcam benim iyiligime dediginizi biliyorum.bu hafta biraz dikkatsiz oldugumuda biliyorum ama zor bi haftaydı.zaten callanın osmanlı tokadindan sonra kendime gelmememin imkanı yoktu :)Tost makınası varsa sabah hemen ıkı dılım arasına peynır koy gıyun o esnada yanına sut olabılır aksam ton balıgı alıp yanına salata yapabılursın makarna pişme suresı kadar vakıt alur adana ye ama pirinc ve ekmek yeme sadece bır parca al yada cozum bulalım tereyag bal yerıne fındık sut ıcebılursın kızma hayatım sakın beraber cozelımmm
O kadarda olmasada bu cuma size güzel bi tartı sonucu wercem ama bak.vermeliyim elim mahkum :)güzelll bir haberrr dahaaaa :)
bu hafta birinciyiz kaptanımm inşallah
çok motiveyiz cok
Ozaly bu hafta senden derece bekliyorum,bizi birinciliğe taşı
hadi menülerinle bizi şaşırt,kiloların canını okuuuuu
ben de ramazana kadar 60 olacağım.HEDEF 1mayıs 63 anlastıkkkk
işte buuu harikasınnnBu da callana gelsinnn
Eki Görüntüle 1369075
hoşgeldinn tatlımmmKızlarr, evimdeyim.
Evim evim güzel evim kesinlikle bu ..
Aslında tüm geçmişi okumak istiyordum ama mümkün değil yetişmeyecek.
O yüzden kaçırdığım bir şey varsa, sorarım artık size. Olur dimi?
Bir kaç şey var gördüğüm okuduğum ..
Callancım, tamamen uyutup yapsalar bu çekim işini nasıl olur sence?
Öyle bir yer mi arasam diyorum?
Çok korkuyorum çünkü ..
Kim yazmıştı hatırlamıyorum ama Jillian da Emine yapmak istiyormuş yazılmıştı. Ona çok fazla güldüm.
Şimdicik, menü denetleyicimiz Callan başta olmak üzere, beni bir hizaya çekin kızlar lütfen.
Bugün, bir sürü şey var evde yapılacak.
Temizlik, çamaşır, bulaşık ..
Evde kimse olmayınca rahatsız oluyorum.
Çok titiz değilimdir aslında, her an her eşey harika olsun diye kendimden de eşimden de taviz vermekten hoşlanmıyorum. Pis olmayayım, düzenli olayım yeterli ama şimdi tüm bulaşıkları ve çamaşırları yıkıyorum ki mis gibi koksun.
Evim koksun diye.
O yüzden bugünde aktiflik ve menü için izin istiyorum.
Yarın itibari ile takımımdayım.
Hepinizi çok özledim.
yok canım,sana iç dünyamdan bahsedeyimMaşallah callan bebiş ew işi kitap forum iyi yetişiyorsun ben yazarken yoruldum sırrını bizede söyle benim iki çocuğum war haftaiçi ayrı haftasonu ayrı zor geçiyor yetişmek ne mümkün sen bunu nasıl başarıyorsun ya maşallah tekrar tekrar
ya sana bir şey anlatacağım
Çook küçükken, şişko patates denilirdi ya, öyle şeker yazmışsın ki, bir an aklıma öyle çocuklar geldi.
Ne güzel ki hepimizin birbirimizin samimiyetine güveniyoruz.
Bu yüzden, eleştiri çok rahat yapılabilir.
Callancım mümkün değil yapmaz da, hadi yaptı diyelim. Ben, yuhh yavrum beni de yeseydin desem alınmayacağını bilirim.
En kötü, seni yersem ölürüm der o kadar.
vovv süpersinTemizlik spordan sayiliyor mu 3 saattir hic ama hic oturmadim canim cikti yav :)ama sabah 20 dakika da spor yaptim ekstradan: )öğleden sonra ve aksam da 20 ser dakikadan spora devam etmeyi planlıyorum.ama haftasonu esimin evde olması zorladi beni.hep lezzetli şeyler istiyor canı! !ben yememek icin direniyorum resmenconfused:
canım ben de basta öyleydimAnaam yerin dibine girdm
Tamam callancım görürsün bak 1 aya ne oluyorum
Bu hafta öglen kebap işi istisnaydi
Ama olmujak artik akşamda bitin bile yemeye tenezzül etmeyecegi kadar yicem tamam.çaycuma ayranı iccem.zaten çaycumadaym.
Aslında hergün büyük olanlardan 1 paket çekirdek ve günde en az 1 litre kola içerdm we mütemadiyen abur cubur tüketirdm ama takıma geldigimden beri abur cubur yemiyorum.kolayida belki bi iki kere bi bardak içmişımdir.biçok alışkanligimdan vazgeçtim.tabi kendim için yaptm ama sizede mahçup olmamak için daha da dikkat ettim.menulerimi diet listesindekiler gibi yapamam ama azaltirim.
Ya aslında bayag yol katettim ben sizle.ama tamam biraz daha dikkat etjem.
Ben gidip bi kahrolayim gelem
canım ne haddime sözle bile uyarmak,sen beni affet ama burada daha da iyi olmak için varız değil miNe kızcam benim iyiligime dediginizi biliyorum.bu hafta biraz dikkatsiz oldugumuda biliyorum ama zor bi haftaydı.zaten callanın osmanlı tokadindan sonra kendime gelmememin imkanı yoktu :)
Bu hafta verecegim gramlari hatta kiloları callana adıyorum.duyurulur :)
O kadarda olmasada bu cuma size güzel bi tartı sonucu wercem ama bak.vermeliyim elim mahkum :)
ben de 55 kg oluup,ramazana kadar süper spor yaparak,süper fit olacağım,az yediğim için oruçları da kolaylıklaaa tutacağımben de ramazana kadar 60 olacağım.
Ben de sayiyorum da nasil sayiyorsun kalorileri? Ben fatsecret diye bir uygulama var ordan takip ediyorumKızlar kalori saymak süper bi yöntem . Ben geçen sene 6 ayda 9 kg verdim ama inanın ki hiç diyet yapmış gibi değildim. Burma kafayifindan yaş pastasina pizzadan hamburgere koca bi tabak patates kizartmasina kadar herşeyi yedim. Hiç bişey de canım kalmadan 9kilo verdim.hergün kola mi içtim. Cekirdegimi citledim.
Yaptığım tek şey kalorimi günlük 900kcal le sinirladim. Canım bi şey mi çekti yiyordum bakıyorum kaç kalori almışım diyelim ki 1200 kalori olmuş hemen 45 dk aerobic yapiveriyordum 300 cal yakıp 1200_300=900 cal ye indiriyordum günlük aldığım kaloriyi.
Bana sunu yeme bunu yeme denince daha çabuk pes ediyorum diyetten. Ondan ben yontemimi buldum.
Kilolarimi verdikten sonra da kafamdan kalori hesaplamaya devam edeceğim. Sizlere de tavsiye ederim diyetten bikmamak için kalori sayabilirsiniz. Bi arkadaşım bi senede 95 den 65 e indi. Kalori sayarak.
işte buuu harikasınnn
hoşgeldinn tatlımmm
biz de seni çokkk özledik kadife kalpli dostum
canım boşuna genel anestezi alman hiç iyi olmaz..zaten kabul etmezler.çünkü lokal anesteziyle ağrısız bir cekim yşeklidirm.ağrı zaten cekim anında değil,çekimden sonra bölgesel anestezinin geçmesiyle baslıyor
sen bu kadar korkuyorsan,lokal anestezik sprey filan da alabilirsin.evde etkili ağrı kesicilerin,ve buz torbalarını da hazır bulundur.lidokain içerikli merhem veya spreylerden (Anestol Pomad, Lokalen Pomad, Vemcaine Pump Sprey, Xylocaine Pump Sprey) bunlardan alabilirsin
dişhekimiyle ilk konus,nasıl kosullarda calışıyorlar öğren,dişinin çekileceği yere önceden git gör
yani kendini psikolojik olarak tamamen hazırla
durumun kontrolün altında olduğunu düşünürsen bu seni rahatlatır
yok canım,sana iç dünyamdan bahsedeyim
birkaç önce karar aldım,hedeflerim doğrultusunda yürümeye
çünkü iç benliğimle çatışıyorum,huzur bulamıyorum
ben kitap okumazsam çok rahatsız oluyorum,çünkü bunu görev olarak kabul etmişim,ya da zayıflamayı bırakırsam da,evi kendime bakmayı bırakırsam da çok üzüleceğim..bunları içselleştirip kendime kural bellemişim.tembellik yaptığımda,ki son bir kaç güne kadar yapıyordum da,kötü rüyalar görüyorum..en iyisi hedeflediklerimi,çok yorulsam da yapmak ve yatağa bunun huzuruyla girmek
ben de hiç zayıf bir çocuk olmadım
daha ilkokula gitmeden bunu farketmiştim.nereden diye sorarsan.şort giiyerken diiz kapaklarımın arkasına bakardım,etler arasında bir boşluk vardı,diğer cocuklara bakardım onların dizlerinin arkası dümdüz
aynadan anlamamışım ama diz arkasından olayı kavramışım
vovv süpersin
aynı sorun bende de var,eşim evde ıvır zıvır istiyor,ben de böyle sağlıksız seylerin evime girmesini istemiyorum.bakalım bir orta yol bulacağız
canım ben de basta öyleydim
gerçekten tebrik ederim
canım ne haddime sözle bile uyarmak,sen beni affet ama burada daha da iyi olmak için varız değil mi
bence başarırsın
bu hafta diyorum ki en az 1 kg vereceksin
birisinde potansiyel görmezsen o insanla asla uğraşmazsın,boşver zaten yapamayacak diye bırakırsın
ben sendeki kilo verebilme,iradeli olabilme potansiyelini görüyorum
Az önce mutfağa gittim halley bana bakıyordu elim gitti o an aklıma takımımız geldi eldeki beş parmak direkt beşinci takımı hatırlattı banave yemedim madem bir yola girdim dönmek yok dedim amma ve lakin şuan mutfakta pasta var misafirlikteyim milföyde bana bakıyoo kızlar bana mukayyet olun
Olurmu yaişte buuu harikasınnn
hoşgeldinn tatlımmm
biz de seni çokkk özledik kadife kalpli dostum
canım boşuna genel anestezi alman hiç iyi olmaz..zaten kabul etmezler.çünkü lokal anesteziyle ağrısız bir cekim yapar hekim.ağrı zaten cekim anında değil,çekimden sonra bölgesel anestezinin geçmesiyle baslıyor
sen bu kadar korkuyorsan,lokal anestezik sprey filan da alabilirsin.evde etkili ağrı kesicilerin,ve buz torbalarını da hazır bulundur.lidokain içerikli merhem veya spreylerden (Anestol Pomad, Lokalen Pomad, Vemcaine Pump Sprey, Xylocaine Pump Sprey) bunlardan alabilirsin
dişhekimiyle ilk konus,nasıl kosullarda calışıyorlar öğren,dişinin çekileceği yere önceden git gör
yani kendini psikolojik olarak tamamen hazırla
durumun kontrolün altında olduğunu düşünürsen bu seni rahatlatır
yok canım,sana iç dünyamdan bahsedeyim
birkaç önce karar aldım,hedeflerim doğrultusunda yürümeye
çünkü iç benliğimle çatışıyorum,huzur bulamıyorum
ben kitap okumazsam çok rahatsız oluyorum,çünkü bunu görev olarak kabul etmişim,ya da zayıflamayı bırakırsam da,evi kendime bakmayı bırakırsam da çok üzüleceğim..bunları içselleştirip kendime kural bellemişim.tembellik yaptığımda,ki son bir kaç güne kadar yapıyordum da,kötü rüyalar görüyorum..en iyisi hedeflediklerimi,çok yorulsam da yapmak ve yatağa bunun huzuruyla girmek
ben de hiç zayıf bir çocuk olmadım
daha ilkokula gitmeden bunu farketmiştim.nereden diye sorarsan.şort giiyerken diiz kapaklarımın arkasına bakardım,etler arasında bir boşluk vardı,diğer cocuklara bakardım onların dizlerinin arkası dümdüz
aynadan anlamamışım ama diz arkasından olayı kavramışım
vovv süpersin
aynı sorun bende de var,eşim evde ıvır zıvır istiyor,ben de böyle sağlıksız seylerin evime girmesini istemiyorum.bakalım bir orta yol bulacağız
canım ben de basta öyleydim
gerçekten tebrik ederim
canım ne haddime sözle bile uyarmak,sen beni affet ama burada daha da iyi olmak için varız değil mi
bence başarırsın
bu hafta diyorum ki en az 1 kg vereceksin
birisinde potansiyel görmezsen o insanla asla uğraşmazsın,boşver zaten yapamayacak diye bırakırsın
ben sendeki kilo verebilme,iradeli olabilme potansiyelini görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?