- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.261
Ben de sayiyorum da nasil sayiyorsun kalorileri? Ben fatsecret diye bir uygulama var ordan takip ediyorum
Teşekkürler,bir kiyaslayim bakalım,hangisi daha kullanisliysa onunla devam ederim: )Ben diyet arkadaşımı kullanıyorum. Hemen hemen yediğim herşeyin kalorisini bulabiliyorum. Bayağı da doğru oluyor kaloriler.
Mesela bi tane antep fıstığı 12 kalori.
Geçen iş yerinde kemalpaşa tatlısı vardı 4 tane koymuşlar 4 tane ne ki dedim yedim sonra kalorisine bi baktım 4 tanesi 450 kaloriymis . Benim günlük almam gereken kalorinin yarısı. Bi daha artık yemeğe gitmeden menünün kalorisine bakıyorum öyle ayarliyorum ne yiyeceğim i.
dün sigara böreği vardı. Dayanamadım 4 tane yedim. Ama akşam spor yaptım yok ettim hepsini.
çok güzel canım tebrik ederimHanimlar bu arada menümü yazayım
Sabah sahanda 1 yumurta bir dilim ekmek ve yarım dilim kek yedim.öglen 1 kase çorba sehriyeli.akşam menümün resmini koydum
Bundan sonra menümü olabildigince resimle bildiricem sizin için sakıncası yoksa.3 menümü tek resime koyup paylaşcam sizinle.
Şimdi jilliana gidiyorum.arkasından mekik.sona bıcı bıcı.bide nescafe içerim üstüne.tamamdır :)
telafi etmek önemli olan kaptancımselam kızlar döktürmüşsünüz ozaly resimli de menü bildirenilirsin
normalde haftasonu ben hiç giremezdim bugün öok bile girdim neyse müsait bir zamanda menümü yazacağım dünki menü için beni affet callancım hiç yazılacak bir menü değildi o yüzden yazmadım ama bugün itibari ile hele ki güzel takımımızdaki bu hevesi görünce bugün dikkat ettim hatta diyetisyenin menüsünden bile az yedim dünü telafi edeyim diye
tebrikler cokk iyi menüüSabah 1kk peynır,5zeytın,1yumurta,1kasık kıyma,1kase yoğurt,3cevız,1b sut.
Tkahvesi,1elma,mandalin
Öğlen marul,1 yumurta,ayran
Aksam corba,balık,mezelerı kacırdım
2lt su
1 SAAT YURUYUS:))
Bugun arkadasta davetliyiz kacırdıgımı haftaıcı telafı edeceğim soz
***9 ocak cuma menüleri***
toplight,kaptanımız kaçamak yapmış
callan + 1224 kcal
dagyolu+ güzel rakibem,ama meyve suyu
hm izinli
eminef
servey+ güzel
hayat
ozaly+ güzel ama makarna
neva + güzel
ayda+1129 kcal güzel ama sigara böreği
ipeksena izinli
speedy+ güzel
ates + güzel ama birazcık nutella ve cezerye
şimdiye kadar yazan arkadaşların menüleri küçük kaçamaklar olsa da güzel
@EmineF @hytsvncgzl menülerinizi göremedik
bugun bitti kızlar yeni bir güne kucak açalım
Ben bulamadim orda yokkızlar bu diyet arkadasımın apple stor da var mı bende iphone var bulamadım
uygulama ya gerek yok direk crome dan girip yazıyorum ben.hem menü lerimiz orda kaydoluyor dönüp bakabiliyorsunuz 1 yıl önceki yediginize bile. En önemli şey yemeği aratirken tek kelime ile aratmak. Mesela hünkar beğendi yi aratacaksin . Sadece ya hünkar yaz ya da beğendi.hünkar beğendi yazınca çıkmıyor . Örneği uydurdum.kızlar bu diyet arkadasımın apple stor da var mı bende iphone var bulamadım
ben diyet arkadaşım dan önce kalori sepeti kullanıyordum ama sonra arkadaş bunu tavsiye etti ben de memnun kaldım.fatsecret i anlayamadım yakılan kaloriye günlük standart yaktigin kaloriyi ekliyor geri sayıyor bilmem ne beğenmedim sildim. Burda herşey net. Yediğin şu harcadigin su birbirinden çıkar kaç kalori ile günü tamamlamissin gör. Bi manken röportaj da demişti formumu kalori sayarak koruyorum diye.Ben bulamadim orda yok
EmzırıyorrrCallan 6 tane krep ne yavrum maşallah
Sen ben tempolu hayatım ondan 1500kalori alıyorum demiştin ya. Mesela ne yapıyorsun o kadar yakabilecek gün içinde spor hariç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?