Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de sayiyorum da nasil sayiyorsun kalorileri? Ben fatsecret diye bir uygulama var ordan takip ediyorum

Ben diyet arkadaşımı kullanıyorum. Hemen hemen yediğim herşeyin kalorisini bulabiliyorum. Bayağı da doğru oluyor kaloriler.

Mesela bi tane antep fıstığı 12 kalori.

Geçen iş yerinde kemalpaşa tatlısı vardı 4 tane koymuşlar 4 tane ne ki dedim yedim sonra kalorisine bi baktım 4 tanesi 450 kaloriymis . Benim günlük almam gereken kalorinin yarısı. Bi daha artık yemeğe gitmeden menünün kalorisine bakıyorum öyle ayarliyorum ne yiyeceğim i.
dün sigara böreği vardı. Dayanamadım 4 tane yedim. Ama akşam spor yaptım yok ettim hepsini.

Hanimlar bu arada menümü yazayım
Sabah sahanda 1 yumurta bir dilim ekmek ve yarım dilim kek yedim.öglen 1 kase çorba sehriyeli.akşam menümün resmini koydum
Bundan sonra menümü olabildigince resimle bildiricem sizin için sakıncası yoksa.3 menümü tek resime koyup paylaşcam sizinle.
Şimdi jilliana gidiyorum.arkasından mekik.sona bıcı bıcı.bide nescafe içerim üstüne.tamamdır :)

Eklentiler

• 20150110_172845.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 74
Teşekkürler,bir kiyaslayim bakalım,hangisi daha kullanisliysa onunla devam ederim: )

Sabah 1kk peynır,5zeytın,1yumurta,1kasık kıyma,1kase yoğurt,3cevız,1b sut.
Tkahvesi,1elma,mandalin
Öğlen marul,1 yumurta,ayran
Aksam corba,balık,mezelerı kacırdım
2lt su
1 SAAT YURUYUS:))
Bugun arkadasta davetliyiz kacırdıgımı haftaıcı telafı edeceğim soz

Sabah 1kk peynır,5zeytın,1yumurta,1kasık kıyma,1kase yoğurt,3cevız,1b sut.
Tkahvesi,1elma,mandalin
Öğlen marul,1 yumurta,ayran
Aksam corba,balık,mezelerı kacırdım
2lt su
1 SAAT YURUYUS:))
Bugun arkadasta davetliyiz kacırdıgımı haftaıcı telafı edeceğim soz

çok güzel canım tebrik ederim

telafi etmek önemli olan kaptancım

tebrikler cokk iyi menüü
arkadasta kacırma sakınnn

kızlar bugun dışarda işlerim vardı giremedim yazdıklarınızı öyle böyle okumaya çalıştım callan zeyzey ve nevacığıma çok teşekkür ediyorum bugun menu paylaşiminda malesef bulunamayacağim yarında misafirim var giremeyebilirim herkese kolay gelsin

callan cım menüm
sabah
1 yumurta 1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
maydanoz
öğle
1 kase çorba
ara
1 kuru kayısı
akşam
1/2 enginar
1 tane ev tapımı tavuk şiş(4 küçük parça vardı) 1/2 dilim ekmek
ara
1/2 armut
ara yağsız tussuz patlamış mısır ( 1 bardaktan fazla) 1/2 ceviz 1 fındık
mısırlı ara öğün olmayadı iyiydi çocukların oyununa geldim onlara patlatınca dayanamayıp yedim
spor yok
su 1,5-2 lt cşvarı
kızlar hala toparlayamadığom için spor yapamadım battaniye altında termoforla kalorifere yapıştım burnum akıyor üşüyorum garip bi haldeyim yarın girebilirmiyim bilmiyorum fırsat bulutsam girerim benim gibi yapmayın gece grce patlamış modur yemeyin

kızlar bu diyet arkadasımın apple stor da var mı bende iphone var bulamadım
uygulama ya gerek yok direk crome dan girip yazıyorum ben.hem menü lerimiz orda kaydoluyor dönüp bakabiliyorsunuz 1 yıl önceki yediginize bile. En önemli şey yemeği aratirken tek kelime ile aratmak. Mesela hünkar beğendi yi aratacaksin . Sadece ya hünkar yaz ya da beğendi.hünkar beğendi yazınca çıkmıyor . Örneği uydurdum.

Ben bulamadim orda yok
ben diyet arkadaşım dan önce kalori sepeti kullanıyordum ama sonra arkadaş bunu tavsiye etti ben de memnun kaldım.fatsecret i anlayamadım yakılan kaloriye günlük standart yaktigin kaloriyi ekliyor geri sayıyor bilmem ne beğenmedim sildim. Burda herşey net. Yediğin şu harcadigin su birbirinden çıkar kaç kalori ile günü tamamlamissin gör. Bi manken röportaj da demişti formumu kalori sayarak koruyorum diye.

Callan 6 tane krep ne yavrum maşallah
Sen ben tempolu hayatım ondan 1500kalori alıyorum demiştin ya. Mesela ne yapıyorsun o kadar yakabilecek gün içinde spor hariç.

Ay ben daha 1 litre bile su icemedim. Akşam 5 de farkettim hiç su icmemisim. Başladım içmeye. 1,5 luk şişeye su koydum. Yatana kadar bitirim bari. Yani bugünkü su yum 1,5litre

Buz gibi bir pazar sabahından günaydın
10 ocak menüm öncelikle
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Az çökelek
1 dilim ekmek azıcık reçel
Öğle
4~5 kaşık ev makarnası 2 tavuk ızgara
Yoğurt haşlanmış brokoli
Akşam
Misafirlikteydim utanarak yazıyorum ama üzerimde acayip baskı wardı
1 milföy az pasta (regl dönemim)
3-4 çiğköfte birkaç yudum portakalsuyu
Menümün daha ikinci gün böyle olmasından rahatsız oldum haftaiçi telafi edicem spor haftasonu olduğu için yok bugünde girmeye çalışıcam foruma kızımdan fırsat kalırsa tabi eleştirin kızın bence bana ne deseniz haklısınız
İlk hedefim 69 sonra 1 nisana 65 şuan 72,3 sizce makul bir hedef mi 1 nisana kadar ulaşırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…