- 9 Aralık 2014
- 274
- 289
- 73
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.281
sen nasıl oldun topicim 3 günlük tatil işe yaradımı toparlanabildinmi birazselam kızlar döktürmüşsünüz ozaly resimli de menü bildirenilirsin
normalde haftasonu ben hiç giremezdim bugün öok bile girdim neyse müsait bir zamanda menümü yazacağım dünki menü için beni affet callancım hiç yazılacak bir menü değildi o yüzden yazmadım ama bugün itibari ile hele ki güzel takımımızdaki bu hevesi görünce bugün dikkat ettim hatta diyetisyenin menüsünden bile az yedim dünü telafi edeyim diye
6 yı görünce gözlerim açıldı bir an ama yulaf kepekli olması iyi olmuş :) dikkatimi çektide sende benim gibi 2 öğün mü yiyosun sanki. yoksa yanlışmı anladım canım
- AldığınızKalori Miktarı
- 6.00 x 1 Adet Yulaf Kepekli Krep (40 kcal)240 kcal
- 1.00 x 100gr Tulum Peyniri (257 kcal)257 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Omlet (Ezme ve Çırpma Yumurta) (252 kcal)252 kcal
- 3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)24 kcal
- 4.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)28 kcal
- 1.00 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal (55 kcal)55 kcal
- 1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Süt (118 kcal)118 kcal
- 1.00 x 1 Adet (160gr) Dardanel Klasik Ton Balığı (308 kcal)308 kcal
- 1.00 x 1 Adet Armut (70 kcal)70 kcal
- 1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Süt (118 kcal)118 kcal
- Alınan Kalori Toplamı1470 kcal
- YaktığınızKalori Miktarı
- 0.50 x 1 Saat jillian michael 30 day shred (400 kcal)200 kcal
- Yukarıdaki kalori verilerine göre
bugün yaklaşık 0.09 kg verdiniz.
- Alınan ve yakılan kalori ortalamanıza göre
her ay yaklaşık 3.26 kg vereceksiniz.- diyetarkadasım.com
topicim ben app store dan diyet kolik indirmiştim yiyeceklerin kalori protein vitamin v.b bütün degerlerini veriyor sana eger telefonuna indirmek istiyosan ona bi bak derimkızlar bu diyet arkadasımın apple stor da var mı bende iphone var bulamadım
oooooooooooooo bu hedefe ulaşırmıyım ne demek geçersin bile nisana daha çok var yeterki yaptıgın hiç bir kaçamak seni yolundan döndürmesinBuz gibi bir pazar sabahından günaydın
10 ocak menüm öncelikle
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Az çökelek
1 dilim ekmek azıcık reçel
Öğle
4~5 kaşık ev makarnası 2 tavuk ızgara
Yoğurt haşlanmış brokoli
Akşam
Misafirlikteydim utanarak yazıyorum ama üzerimde acayip baskı wardı
1 milföy az pasta (regl dönemim)
3-4 çiğköfte birkaç yudum portakalsuyu
Menümün daha ikinci gün böyle olmasından rahatsız oldum haftaiçi telafi edicem spor haftasonu olduğu için yok bugünde girmeye çalışıcam foruma kızımdan fırsat kalırsa tabi eleştirin kızın bence bana ne deseniz haklısınız
İlk hedefim 69 sonra 1 nisana 65 şuan 72,3 sizce makul bir hedef mi 1 nisana kadar ulaşırmıyım
serveycim bu ne ola ki anlamadı benBu da callana gelsinnn
Eki Görüntüle 1369075
oyyyyyyy kıyamam daha küçükken böyle şeyleremi bakıyodun küçücük yüreğinle bide üzülüyomuydun buna offffffffffffff bir tuhaf oldum kızımı koydum şimdi yerinedaha ilkokula gitmeden bunu farketmiştim.nereden diye sorarsan.şort giiyerken diiz kapaklarımın arkasına bakardım,etler arasında bir boşluk vardı,diğer cocuklara bakardım onların dizlerinin arkası dümdüz
aynadan anlamamışım ama diz arkasından olayı kavramışım
vovv süpersin
aynı sorun bende de var,eşim evde ıvır zıvır istiyor,ben de böyle sağlıksız seylerin evime girmesini istemiyorum.bakalım bir orta yol bulacağız
canım ben de basta öyleydim
gerçekten tebrik ederim
canım ne haddime sözle bile uyarmak,sen beni affet ama burada daha da iyi olmak için varız değil mi
bence başarırsın
bu hafta diyorum ki en az 1 kg vereceksin
birisinde potansiyel görmezsen o insanla asla uğraşmazsın,boşver zaten yapamayacak diye bırakırsın
ben sendeki kilo verebilme,iradeli olabilme potansiyelini görüyorum
süpermiş çok begendimBen de yazayim bu gunku menumu
Kahvalti :
Peynir
Yumurta
Yarim simit
Zeytin
Ogle :
Corba
3 istavrit
2 dilim ekmek
Salata
Ara ogun
2 Mandalina
Aksam
Bi parca tavuk
1dilim ekmek
Bir parca tavuk
15dk mekik ve ip
3 saat temizlik
menun çok güzelmiş canım patlamış mısırdan bişey olmaz bence üstelik yağsız tuzsuzmuşcallan cım menüm
sabah
1 yumurta 1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
maydanoz
öğle
1 kase çorba
ara
1 kuru kayısı
akşam
1/2 enginar
1 tane ev tapımı tavuk şiş(4 küçük parça vardı) 1/2 dilim ekmek
ara
1/2 armut
ara yağsız tussuz patlamış mısır ( 1 bardaktan fazla) 1/2 ceviz 1 fındık
mısırlı ara öğün olmayadı iyiydi çocukların oyununa geldim onlara patlatınca dayanamayıp yedim
spor yok
su 1,5-2 lt cşvarı
kızlar hala toparlayamadığom için spor yapamadım battaniye altında termoforla kalorifere yapıştım burnum akıyor üşüyorum garip bi haldeyim yarın girebilirmiyim bilmiyorum fırsat bulutsam girerim benim gibi yapmayın gece grce patlamış modur yemeyin
herşeyden yeterli ölçüde var çok güzel menu olmuş bu gidişle bayağı erken hedefine ulaşırsın maşallah :)Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Bugün )
- AldığınızKalori Miktarı
- 3.00 x 1 Dilim Köy Ekmeği (56 kcal)168 kcal
- 2.00 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağı (38 kcal)76 kcal
- 3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)24 kcal
- 0.50 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal)131 kcal
- 4.00 x 1 Adet Küp Şeker (20 kcal)80 kcal
- 0.25 x 100gr Sosis (295 kcal)74 kcal
- 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Levrek Buğulama (127 kcal)127 kcal
- 0.25 x 1 Adet Haşlanmış Patates (100 kcal)25 kcal
- 0.25 x 1 Adet Havuç (26 kcal)7 kcal
- 1.00 x 100gr Roka (31 kcal)31 kcal
- 0.50 x 1 Kutu (40gr) Pringles Cips (Original) (210 kcal)105 kcal
- 2.00 x 1 Adet Mandalina (50 kcal)100 kcal
- Alınan Kalori Toplamı1027 kcal
- YaktığınızKalori Miktarı
- 2.00 x 1 Saat Temizlik Yapmak (250 kcal)500 kcal
- 0.50 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)275 kcal
- 0.25 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)138 kcal
- 0.50 x 1 Saat Ütü Yapmak (145 kcal)73 kcal
- Yakılan Kalori Toplamı985 kcal
başlangıç kilomuz aynıymış bende 95 le başladım toplam 1 ay diyet yaptım ama geri kalanı korumayla uğraştım korurken yine gitti kilolar şimdi 77 kiloyum 6 ay olmuş sen ne kadardır yapıyosn canım hızına bakılırsa yeni başladınAcaba değiştirmesemiydim amaaan neyse
Ben kendime güzel bir kahve ikram edeyim çünkü 750 ml su içtim şimdiye kadar
Neva yaşın kilon kaç canım, ben 24 yaşındayım 97 ile başladım foruma şu an 89.7 yim ve şu an buna ben bile şaşırdım
abooo iyi vermişim aslında
aslında 6 tane yemedimgüüüüüüüüünayyyyyyyyyyyyydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn(sabah sabah yazdığımı okumaya çalışırken uyanabilin diye böyle yazdım)
önce menümü vereyim efenim sonra yorumlara geçelim
kahvaltı
1 dilim kızarmış tam bugday ekmeği 7 kh
biraz peynir 0 kh
bol bol çay 0 kh
öğlen
dışarda yedim
soslu tavuk 1 kh
yarım dilim normal ekmek 5 kh
kış salatası 3 kh
diyet cola 0 kh
3-4 dilim patates 8 kh
arada
1 mandalina 8kh
3-4 çilek 4 kh
toplamda 35 karbonhidrat aldım biliyosunuz 70 in altı kilo verdiriyor böylece eski listeme geri dönmüş oldum bende kh degerlerimi paylaşayım ozaman bari. bu arada kh degerlerni bende kalori sitelerinden öğreniyorum
sen nasıl oldun topicim 3 günlük tatil işe yaradımı toparlanabildinmi biraz
6 yı görünce gözlerim açıldı bir an ama yulaf kepekli olması iyi olmuş :) dikkatimi çektide sende benim gibi 2 öğün mü yiyosun sanki. yoksa yanlışmı anladım canım
topicim ben app store dan diyet kolik indirmiştim yiyeceklerin kalori protein vitamin v.b bütün degerlerini veriyor sana eger telefonuna indirmek istiyosan ona bi bak derim
günaydınlar
nevacım hala tıparlanafım yaa yatında işbaşı bıgün düne göre daha iyi ama
tarı kilonuda ekleriz canım şyi güle güle kullan
callan cım erkencisin
speedy de erkenci
gerçi benim sıpa sabah 7.30 da kalktı onunla beraber yarım yamalak 9 a kadar oyalandık kahvaltı faslı bitti spor yapmak şstiyom ama korkuyorum hastalık yüzünden imteniyorum spor yapanlara sabah aç karna 750 cc su içtim ayda duyurulur
Buz gibi bir pazar sabahından günaydın
10 ocak menüm öncelikle
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Az çökelek
1 dilim ekmek azıcık reçel
Öğle
4~5 kaşık ev makarnası 2 tavuk ızgara
Yoğurt haşlanmış brokoli
Akşam
Misafirlikteydim utanarak yazıyorum ama üzerimde acayip baskı wardı
1 milföy az pasta (regl dönemim)
3-4 çiğköfte birkaç yudum portakalsuyu
Menümün daha ikinci gün böyle olmasından rahatsız oldum haftaiçi telafi edicem spor haftasonu olduğu için yok bugünde girmeye çalışıcam foruma kızımdan fırsat kalırsa tabi eleştirin kızın bence bana ne deseniz haklısınız
İlk hedefim 69 sonra 1 nisana 65 şuan 72,3 sizce makul bir hedef mi 1 nisana kadar ulaşırmıyım
güüüüüüüüünayyyyyyyyyyyyydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn(sabah sabah yazdığımı okumaya çalışırken uyanabilin diye böyle yazdım)
önce menümü vereyim efenim sonra yorumlara geçelim
kahvaltı
1 dilim kızarmış tam bugday ekmeği 7 kh
biraz peynir 0 kh
bol bol çay 0 kh
öğlen
dışarda yedim
soslu tavuk 1 kh
yarım dilim normal ekmek 5 kh
kış salatası 3 kh
diyet cola 0 kh
3-4 dilim patates 8 kh
arada
1 mandalina 8kh
3-4 çilek 4 kh
toplamda 35 karbonhidrat aldım biliyosunuz 70 in altı kilo verdiriyor böylece eski listeme geri dönmüş oldum bende kh degerlerimi paylaşayım ozaman bari. bu arada kh degerlerni bende kalori sitelerinden öğreniyorum
sen nasıl oldun topicim 3 günlük tatil işe yaradımı toparlanabildinmi biraz
topicim ben app store dan diyet kolik indirmiştim yiyeceklerin kalori protein vitamin v.b bütün degerlerini veriyor sana eger telefonuna indirmek istiyosan ona bi bak derim
ilte bu aydacım takım ruhu helal sandün ben uykusuzlukdan ölüyordum ama sırf inanırmısınız size şu kadar spor yaptım kalori yaktım diye yazabilmek için 45 dk spor yaptım desem yalan olmaz. siz olmasanız yatıp uyuyacaktım.
takım motivasyonu bu işte.
iyiki de gelmişim sizleri tanımışım. sizlerle eminim ki çok kolay ve hızlı bi şekilde eriyip gidicem
günaydın sana da ateş cimGunaydinlar: )
akilli telefonun varsa su icmeyi hatirlatan programlar var onlari indirebilirsingünaydınlar kızlarrr...
ay hemen dolduruyorum 1.5 litre şişemi.
bende 8 de uyandım ama saat 12 olmuş daha bi bardak su içmedim. foruma girdikçe hatırlıyorum su içmeyi.
en iyisi 30 dk ya bi saat kurayım birer badak içeyim 2.5 saatte 1 litre içmiş olurum. sonra 2 saat içmem mola veririm. sonra bi daha 30 dk da bi bardak içeyim 7 saatte 2 litreyi tamamlamış olurum. böyle böyle alışayım yoksa çaresi yok yaaa kuruyup gidecem.
Yok canim spor yapiyorum ama nedense hep menume eklemeyi unutuyorum jillian yapiyorum yarim saat ayrica 2 saat yurudumkız kilolarımız çok yakın her hafta kim daha fazla kilo verecek diye yarışalım mı senle ne dersin. insanın aklına rakibi geliyor yiyeceği varsa da vazgeçiyor o beni geçerse diye baya motive ediyor insanı. ben de 71.2 kg yum 168 boyum. benziyoruz. senin boyun kaçtı.
senin menün de çok güzelmiş tam diyet menüsü. az karbonhidrat almışsın nerdeyse yarısı kadar. böyle devam edersen iyi ama spor yapmadın mı hiç.
bu sporlari ilk defa duyuyorum ben arasinda kol icin varsa bende yapabilirim kollarim çok fazla benimkızlar bugun yoğunn bir gün
bundan sporlarımıı erkenden yaptımmm
bu arada öncelikle günaydınnn
takımımızın cıvıltısı nevacımmm günaydınnnnn
şimdi kahvaltı hazırlayacağım,eşim yine krep istedi.yağsız yulaf unundan krep yapacağım
sporlarımı da yazayım
jillian yapıldı
gym stick twist 230 kere
dumbell side bend sağ kol 15 sol kol 15 iki kolla 120 kere
squat 80
stretching 10 dakika yapıldı
geleceğimmmm,görüsürüz
Çok agir geciriyosun demekki canim apor yapma sakin sabret daha kötü olursun yoksagünaydınlar
nevacım hala tıparlanafım yaa yatında işbaşı bıgün düne göre daha iyi ama
tarı kilonuda ekleriz canım şyi güle güle kullan
callan cım erkencisin
speedy de erkenci
gerçi benim sıpa sabah 7.30 da kalktı onunla beraber yarım yamalak 9 a kadar oyalandık kahvaltı faslı bitti spor yapmak şstiyom ama korkuyorum hastalık yüzünden imteniyorum spor yapanlara sabah aç karna 750 cc su içtim ayda duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?