Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güüüüüüüüünayyyyyyyyyyyyydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn(sabah sabah yazdığımı okumaya çalışırken uyanabilin diye böyle yazdım)
önce menümü vereyim efenim sonra yorumlara geçelim
kahvaltı
1 dilim kızarmış tam bugday ekmeği 7 kh
biraz peynir 0 kh
bol bol çay 0 kh
öğlen
dışarda yedim
soslu tavuk 1 kh
yarım dilim normal ekmek 5 kh
kış salatası 3 kh
diyet cola 0 kh
3-4 dilim patates 8 kh
arada
1 mandalina 8kh
3-4 çilek 4 kh
toplamda 35 karbonhidrat aldım biliyosunuz 70 in altı kilo verdiriyor böylece eski listeme geri dönmüş oldum bende kh degerlerimi paylaşayım ozaman bari. bu arada kh degerlerni bende kalori sitelerinden öğreniyorum

sen nasıl oldun topicim 3 günlük tatil işe yaradımı toparlanabildinmi biraz

6 yı görünce gözlerim açıldı bir an ama yulaf kepekli olması iyi olmuş :) dikkatimi çektide sende benim gibi 2 öğün mü yiyosun sanki. yoksa yanlışmı anladım canım

kızlar bu diyet arkadasımın apple stor da var mı bende iphone var bulamadım
topicim ben app store dan diyet kolik indirmiştim yiyeceklerin kalori protein vitamin v.b bütün degerlerini veriyor sana eger telefonuna indirmek istiyosan ona bi bak derim

oooooooooooooo bu hedefe ulaşırmıyım ne demek geçersin bile nisana daha çok var yeterki yaptıgın hiç bir kaçamak seni yolundan döndürmesin menünde reçel dikkatimi çekti hem kalorisi hem karbonhidartı çok fazla üstelik suni onun yerine bal tercih etseydin daha iyiydi.pastaya sıra gelince misafirlikteymiş bir kerecikten bişey olmaz diycem fazla yıpratmıycam seni ( bir daha olmasın lütfen )

serveycim bu ne ola ki anlamadı ben
oyyyyyyy kıyamam daha küçükken böyle şeyleremi bakıyodun küçücük yüreğinle bide üzülüyomuydun buna offffffffffffff bir tuhaf oldum kızımı koydum şimdi yerine

Ben de yazayim bu gunku menumu
Kahvalti :
Peynir
Yumurta
Yarim simit
Zeytin
Ogle :
Corba
3 istavrit
2 dilim ekmek
Salata
Ara ogun
2 Mandalina
Aksam
Bi parca tavuk
1dilim ekmek
Bir parca tavuk
15dk mekik ve ip
3 saat temizlik
süpermiş çok begendim

menun çok güzelmiş canım patlamış mısırdan bişey olmaz bence üstelik yağsız tuzsuzmuş

başlangıç kilomuz aynıymış bende 95 le başladım toplam 1 ay diyet yaptım ama geri kalanı korumayla uğraştım korurken yine gitti kilolar şimdi 77 kiloyum 6 ay olmuş sen ne kadardır yapıyosn canım hızına bakılırsa yeni başladın

aslında 6 tane yemedim
tanesi 40 kcal bana az gibi geldi,yağsız yaptım ama daha kalorilidir diye düşündüm
kaloriyi dengelemek için miltarı yükselttim

kızlar bugun yoğunn bir gün
bundan sporlarımıı erkenden yaptımmm
bu arada öncelikle günaydınnn
takımımızın cıvıltısı nevacımmm günaydınnnnn
şimdi kahvaltı hazırlayacağım,eşim yine krep istedi.yağsız yulaf unundan krep yapacağım
sporlarımı da yazayım
jillian yapıldı
gym stick twist 230 kere
dumbell side bend sağ kol 15 sol kol 15 iki kolla 120 kere
squat 80
stretching 10 dakika yapıldı
geleceğimmmm,görüsürüz

günaydınlar
nevacım hala tıparlanafım yaa yatında işbaşı bıgün düne göre daha iyi ama
tarı kilonuda ekleriz canım şyi güle güle kullan
callan cım erkencisin
speedy de erkenci
gerçi benim sıpa sabah 7.30 da kalktı onunla beraber yarım yamalak 9 a kadar oyalandık kahvaltı faslı bitti spor yapmak şstiyom ama korkuyorum hastalık yüzünden imteniyorum spor yapanlara sabah aç karna 750 cc su içtim ayda duyurulur

günaydınlar kızlarrr...

ay hemen dolduruyorum 1.5 litre şişemi.
bende 8 de uyandım ama saat 12 olmuş daha bi bardak su içmedim. foruma girdikçe hatırlıyorum su içmeyi.

en iyisi 30 dk ya bi saat kurayım birer badak içeyim 2.5 saatte 1 litre içmiş olurum. sonra 2 saat içmem mola veririm. sonra bi daha 30 dk da bi bardak içeyim 7 saatte 2 litreyi tamamlamış olurum. böyle böyle alışayım yoksa çaresi yok yaaa kuruyup gidecem.

kız kilolarımız çok yakın her hafta kim daha fazla kilo verecek diye yarışalım mı senle ne dersin. insanın aklına rakibi geliyor yiyeceği varsa da vazgeçiyor o beni geçerse diye baya motive ediyor insanı. ben de 71.2 kg yum 168 boyum. benziyoruz. senin boyun kaçtı.

senin menün de çok güzelmiş tam diyet menüsü. az karbonhidrat almışsın nerdeyse yarısı kadar. böyle devam edersen iyi ama spor yapmadın mı hiç.

dün ben uykusuzlukdan ölüyordum ama sırf inanırmısınız size şu kadar spor yaptım kalori yaktım diye yazabilmek için 45 dk spor yaptım desem yalan olmaz. siz olmasanız yatıp uyuyacaktım.

takım motivasyonu bu işte.

iyiki de gelmişim sizleri tanımışım. sizlerle eminim ki çok kolay ve hızlı bi şekilde eriyip gidicem

ilte bu aydacım takım ruhu helal san
günaydın sana da ateş cim

akilli telefonun varsa su icmeyi hatirlatan programlar var onlari indirebilirsin

Yok canim spor yapiyorum ama nedense hep menume eklemeyi unutuyorum jillian yapiyorum yarim saat ayrica 2 saat yurudum

bu sporlari ilk defa duyuyorum ben arasinda kol icin varsa bende yapabilirim kollarim çok fazla benim

Çok agir geciriyosun demekki canim apor yapma sakin sabret daha kötü olursun yoksa

Kızlar, merhabalar.
Nasıl yorulduysam, hala tam kendime gelemedim.
Dün saat 17.30 gibi 1-2 saat uyuyayım dedim dayanamayınca.
En son gece 23 gibi eşim uyandırdı zor zar.
1-2 saat uyanık kaldım, beraber uyuduk.
45 dakika falan oldu uyanalı.
Tabi doğal olarak dün bütün işleri bitiremedim.
Kollarım deli gibi ağrıyor.
Bir de eşyaları dolabın üzerine kaldırdım, nasıl sırtımın arka tarafı çalıştıysa, hem çok ağrıyor, hem de çok sertleşmiş.
Şimdi bir sütlü kahve ile güne başlayacağım.
Eşim uyanınca kahvaltı yaparız.
Protein günü olacak bugün.

Kaptanım, geçmiş olsun.
İlaç falan mı kullansan ki? Evde olunca sorun değil de hasta hasta işe gitmek zor.

Callancım, şuradan 10-15 gün uzaklaştım da sen neler olmuşsun öyle, nasıl sporlardır öyle aman nazar değmesinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…