- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.321
Zaten diyetteyim tarzi laflar edince insanlara ye diye israr etmeler basliyor.en iyisi midem kotu ,disim ağrıyor: ) basim agriyor ,bunu yersem dokunuyor gibi laflar demek en mantiklisi galibaDun arkadasta dıkkat edıyorum gıbı bısey soledım demez olaydım dedıkten sonra ustume geldıler sureklı o zaman sunu ye bu kılo aldırmaz dıye ısrarcı oldular dememek lazımmm
Istedigimiz kiloya gelene kadar sosyallesmesek daha mi iyi ne:) bir yere gidince ya da misafir agirlayinca yemeden olmuyor: (Dun aksama kdr superdı aksam arkadasta neler neler vardı cogu seyı koydurtmadım dahı ama yıne de az kacamak oldu tabııııı
Resmi koymayı unutmuşum ya :)İyi akşamlar hanımlar
Bugun pek giremedim nete
Menümü resim ekledm
Resimde büyük görünüo ama kahvaltı tatlı tabaginda zaten yanına tatli çatalı koydum az oldugu belli olsun diye. :)
Öglen dışardaydm yemedim bişi.
Şimdide bir avuç tuzlu fıstık yiyorum.jillian yapcam birazdan sonada kahvemi içerim.oh mis :)
Kocaman bir bardak su iccmeni tavsiye edebilirim.bir de hemen yatmani: )Nasıl acıktım anlatamammm
Uykum yokk kııKocaman bir bardak su iccmeni tavsiye edebilirim.bir de hemen yatmani: )
Olsun uzan kitap falan okursan uzandigin yerde Kesin uykun gelir: )Uykum yokk kıı
Benim gibi erkenci birileri daha var :)Herkesciklere günaydın kızlar.
Mutlu ve güzel bir gün olması dileği ile ..
Bende şok diyetlere baktım dün hep.sporu ihmal etmezsek kötü bir etkisi olmazmış,simdi senin yazıdan sonrada biraz sempatik gelmeye başladi ama kahvalti portakal suyu diyo.yahu nasıl doycez portakal suyuyla canımKızlar, bir yazı için araştırma yaparken buldum bunu.
Bu kadar olacağını bilmediğim ve beni şaşırtan bir bilgi oldu.
Benim gibi erkenci birileri daha var :)
Günaydın hm22 günaydın 5.takım
Bugüm müfettişlerim gidecek galiba
Karnımda uçan kelebek etkisi :)
Bende şok diyetlere baktım dün hep.sporu ihmal etmezsek kötü bir etkisi olmazmış,simdi senin yazıdan sonrada biraz sempatik gelmeye başladi ama kahvalti portakal suyu diyo.yahu nasıl doycez portakal suyuyla canım
Gunaydinlar: ) bence sok siyeteler ne olursa olsun saglikli değil.yavas yavas verelim garanti olsun faLasiyla geri almayalim verdiklerimizi.neticede bu kilolar bir anda hop diye gelmedi bize degil mi? Hop diye de gitmeyecekleri kesin :)
Gunaydinlar: ) bence sok siyeteler ne olursa olsun saglikli değil.yavas yavas verelim garanti olsun faLasiyla geri almayalim verdiklerimizi.neticede bu kilolar bir anda hop diye gelmedi bize degil mi? Hop diye de gitmeyecekleri kesin :)
Teşekkürler hosbuldum: )Bu arada hoşgeldin ateş-su.
Tanışma fırsatı bulamamıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?