- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.461
Ne oldu emınem sen kacırtmıyon galıba:)))hanı dugme kacan yer:)))
Allah askına ne kadar yedın levrekle kıyaslayacağım:))))nasılsınızz...
buralar bol bol kar yagıslı..
Emine dun ne yaptı
sabah: 2yumurta ıle mantarlı zyaglı omlet, 2kasık lo, 1tatlı kasıgı fıstık ezmesı, ıhlamur.
ogle: sevmem ama hamsı yedım... epeyce yedım.. sevmedıgımden:))) salata yagsızdı..nareksılı.
...1muz, 1elma.
aksam: 2tane mantar dolma (kasarsız kıymalı), 2kasık nohut salatası, 1kase yogurt corba.
su:3lt+
spor: 1saat elıptık
Evınız havuzlu mu sekerrrdogru soyluyorsun... kotudur emınım.
ben sabah kalkıyorum..namazla kurege cıkıyorum esım uyanana kadar ne kadar yapabılırsem.
sonra dus kahvaltı.. kızım oglum ben havuza.. esım ıse..
kızımın havuzun yakınında gymboree'ye bırakıyorum... ogle vaktı alıyorum... tekrar eve:)
ben ısımı de cocuklarıma gore sectım..daha onlar yokken...
yanı ne desem bılemedım... kardes de lazım ama ona annesııı
dagyolu canım umarım önemli bir sorun yoktur bu hafta bildirim yapabilecekmisin eğer yapabilirde ayrılırsan sevinirim ne zaman müsait olursan grlirsinKizlar ve kaptanim bu aralar musait olamiyorum islerimi duzene koyana kadar musade istiyorum herkese basarilar
Ben aldigimda dolar 1,2liralardaydi...emine bu kürekler 4bin 5bin tl
ben vazgeçtim ödülden
Yooo apartman dairesi..Evınız havuzlu mu sekerrr
Evet dugme normal geliyor.. ben oraya neler kaciriyorummm..demek mimari sizsiniz.. vayyyy bulduk gunah kecisinijNe oldu emınem sen kacırtmıyon galıba:)))
2 tava ..habi yelpaze gibi yapiyorlar ya.. o hesap.Allah askına ne kadar yedın levrekle kıyaslayacağım:))))
Aaaa kolay gelsinnn.. rast gitsin islerinKizlar ve kaptanim bu aralar musait olamiyorum islerimi duzene koyana kadar musade istiyorum herkese basarilar
Ayagının altına vıks surup ov corap gıydır annesııı inş gecerBu gece deneyeyim. İnşallah işe yarar.Öksürüğü azalsa uyuyacak yavrucuk
Mersı bebegım zekı degıl de kıvrak zekalı dıyelim:)))servey cokk tatlı yaa
düğme kaçan yer diye anlatmış
zekii valla
EQ yüksek,nasıl anlayacağımızı biliyor
Gunes gıbı ben de yaparım ıkı gunesı aılecek yerız:))))2 tava ..habi yelpaze gibi yapiyorlar ya.. o hesap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?