- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.421
Kaptanımcanım fırsat buldukça takıma uğrarsan motive olmak için senin için iyi olur günlüğk en az 5 mesaj yazman gerekiyor biliyorsun bi de dikkat et madem hastaymışsın bu dönem spordan uzak dur ama iyileşmek için ılık ılık su içmeye çalış bu arada senin kilon servey ve bana yakın biz rakibiz her hafta kim fazla verecek diye yarış halindeyiz takım içerisinde istersen sende bize katılabilirsin
kaptanım yoruma gelden kasıt? Kitaplarım Ayça Kayanın sayarak zayıfla ve mutfakta bakalım nasıl bilgilerle donanacağım:) Paylaşırım öğrendiklerimi burdanzayıflamada son söz mü? ne matematiği yapacaksın tatlım
hayat cım mesajları beğeniyorsun yoruma da gel tatlım nasıl oldu ufaklık sen nasılsın?
canım hytsvncgzl arkadaşımın mesajları okumuş beğen tuşuna basarak anladım da yorum da yap diye yazdım onakaptanım yoruma gelden kasıt? Kitaplarım Ayça Kayanın sayarak zayıfla ve mutfakta bakalım nasıl bilgilerle donanacağım:) Paylaşırım öğrendiklerimi burdan
canım hytsvncgzl arkadaşımın mesajları okumuş beğen tuşuna basarak anladım da yorum da yap diye yazdım ona
bakın kontrol altındasınız ona göre :)
canım gece yatarken kızının başucuna bir soğanı ikiye böl ve koy oda kebabcı gibi kokuyor ama işe yarıyor 3-4 gece uygula ama 1 gecede etki etmiyor ben çocuklara uygulardım gecen hafta kendime de uyguladım iyi geldi tavsiye ederimAnladım Kaptanım. bende her yazılanı üstüme alınmışım.Bu ara kızım çok öksürüyor gece uyuyamıyor. Şükür onun dışında sıkıntımız yok. Oğluşumda iyi. Binlerce şükür. tek derdimiz kilo bunu da burada halledeceğiz gördüğüm kadarıyla Herşey için teşekkürler tekrar tekrar.
ben eve geldin sanmıştım daha okuldamısın?toplight cım evet farkındayım, tam giriom foruma, bir iki okuyorum beğeniyorum, yazacam, kalkmak zorunda kalıyorum, fırsat vermiyor çocuklar:):)
hayat cım mesajları beğeniyorsun yoruma da gel tatlım nasıl oldu ufaklık sen nasılsın?
Bu gece deneyeyim. İnşallah işe yarar.Öksürüğü azalsa uyuyacak yavrucukcanım gece yatarken kızının başucuna bir soğanı ikiye böl ve koy oda kebabcı gibi kokuyor ama işe yarıyor 3-4 gece uygula ama 1 gecede etki etmiyor ben çocuklara uygulardım gecen hafta kendime de uyguladım iyi geldi tavsiye ederim
tebrikler canım,kesin kilo vereceksin bu haftaHanimlar bu arada menümü yazayım
Sabah sahanda 1 yumurta bir dilim ekmek ve yarım dilim kek yedim.öglen 1 kase çorba sehriyeli.akşam menümün resmini koydum
Bundan sonra menümü olabildigince resimle bildiricem sizin için sakıncası yoksa.3 menümü tek resime koyup paylaşcam sizinle.
Şimdi jilliana gidiyorum.arkasından mekik.sona bıcı bıcı.bide nescafe içerim üstüne.tamamdır :)
inşallah yürüyüşle eritmişsindirSabah 1kk peynır,5zeytın,1yumurta,1kasık kıyma,1kase yoğurt,3cevız,1b sut.
Tkahvesi,1elma,mandalin
Öğlen marul,1 yumurta,ayran
Aksam corba,balık,mezelerı kacırdım
2lt su
1 SAAT YURUYUS:))
Bugun arkadasta davetliyiz kacırdıgımı haftaıcı telafı edeceğim soz
- AldığınızKalori Miktarı
- 6.00 x 1 Adet Yulaf Kepekli Krep (40 kcal)240 kcal
- 1.00 x 100gr Tulum Peyniri (257 kcal)257 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Omlet (Ezme ve Çırpma Yumurta) (252 kcal)252 kcal
- 3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)24 kcal
- 4.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)28 kcal
- 1.00 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal (55 kcal)55 kcal
- 1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Süt (118 kcal)118 kcal
- 1.00 x 1 Adet (160gr) Dardanel Klasik Ton Balığı (308 kcal)308 kcal
- 1.00 x 1 Adet Armut (70 kcal)70 kcal
- 1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Süt (118 kcal)118 kcal
- Alınan Kalori Toplamı1470 kcal
- YaktığınızKalori Miktarı
- 0.50 x 1 Saat jillian michael 30 day shred (400 kcal)200 kcal
- Yukarıdaki kalori verilerine göre
bugün yaklaşık 0.09 kg verdiniz.
- Alınan ve yakılan kalori ortalamanıza göre
her ay yaklaşık 3.26 kg vereceksiniz.- diyetarkadasım.com
Ben de yazayim bu gunku menumu
Kahvalti :
Peynir
Yumurta
Yarim simit
Zeytin
Ogle :
Corba
3 istavrit
2 dilim ekmek
Salata
Ara ogun
2 Mandalina
Aksam
Bi parca tavuk
1dilim ekmek
Bir parca tavuk
15dk mekik ve ip
3 saat temizlik
hasta olmana rağmen cok güzel menü kaptancımcallan cım menüm
sabah
1 yumurta 1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
maydanoz
öğle
1 kase çorba
ara
1 kuru kayısı
akşam
1/2 enginar
1 tane ev tapımı tavuk şiş(4 küçük parça vardı) 1/2 dilim ekmek
ara
1/2 armut
ara yağsız tussuz patlamış mısır ( 1 bardaktan fazla) 1/2 ceviz 1 fındık
mısırlı ara öğün olmayadı iyiydi çocukların oyununa geldim onlara patlatınca dayanamayıp yedim
spor yok
su 1,5-2 lt cşvarı
kızlar hala toparlayamadığom için spor yapamadım battaniye altında termoforla kalorifere yapıştım burnum akıyor üşüyorum garip bi haldeyim yarın girebilirmiyim bilmiyorum fırsat bulutsam girerim benim gibi yapmayın gece grce patlamış modur yemeyin
sporlar ve alınan kalori harikaAlınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Bugün )
- AldığınızKalori Miktarı
- 3.00 x 1 Dilim Köy Ekmeği (56 kcal)168 kcal
- 2.00 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağı (38 kcal)76 kcal
- 3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)24 kcal
- 0.50 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal)131 kcal
- 4.00 x 1 Adet Küp Şeker (20 kcal)80 kcal
- 0.25 x 100gr Sosis (295 kcal)74 kcal
- 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Levrek Buğulama (127 kcal)127 kcal
- 0.25 x 1 Adet Haşlanmış Patates (100 kcal)25 kcal
- 0.25 x 1 Adet Havuç (26 kcal)7 kcal
- 1.00 x 100gr Roka (31 kcal)31 kcal
- 0.50 x 1 Kutu (40gr) Pringles Cips (Original) (210 kcal)105 kcal
- 2.00 x 1 Adet Mandalina (50 kcal)100 kcal
- Alınan Kalori Toplamı1027 kcal
- YaktığınızKalori Miktarı
- 2.00 x 1 Saat Temizlik Yapmak (250 kcal)500 kcal
- 0.50 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)275 kcal
- 0.25 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)138 kcal
- 0.50 x 1 Saat Ütü Yapmak (145 kcal)73 kcal
- Yakılan Kalori Toplamı985 kcal
ah o misafirlik olmasaymış iyiymişBuz gibi bir pazar sabahından günaydın
10 ocak menüm öncelikle
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Az çökelek
1 dilim ekmek azıcık reçel
Öğle
4~5 kaşık ev makarnası 2 tavuk ızgara
Yoğurt haşlanmış brokoli
Akşam
Misafirlikteydim utanarak yazıyorum ama üzerimde acayip baskı wardı
1 milföy az pasta (regl dönemim)
3-4 çiğköfte birkaç yudum portakalsuyu
Menümün daha ikinci gün böyle olmasından rahatsız oldum haftaiçi telafi edicem spor haftasonu olduğu için yok bugünde girmeye çalışıcam foruma kızımdan fırsat kalırsa tabi eleştirin kızın bence bana ne deseniz haklısınız
İlk hedefim 69 sonra 1 nisana 65 şuan 72,3 sizce makul bir hedef mi 1 nisana kadar ulaşırmıyım
cok güzel canımgüüüüüüüüünayyyyyyyyyyyyydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn(sabah sabah yazdığımı okumaya çalışırken uyanabilin diye böyle yazdım)
önce menümü vereyim efenim sonra yorumlara geçelim
kahvaltı
1 dilim kızarmış tam bugday ekmeği 7 kh
biraz peynir 0 kh
bol bol çay 0 kh
öğlen
dışarda yedim
soslu tavuk 1 kh
yarım dilim normal ekmek 5 kh
kış salatası 3 kh
diyet cola 0 kh
3-4 dilim patates 8 kh
arada
1 mandalina 8kh
3-4 çilek 4 kh
toplamda 35 karbonhidrat aldım biliyosunuz 70 in altı kilo verdiriyor böylece eski listeme geri dönmüş oldum bende kh degerlerimi paylaşayım ozaman bari. bu arada kh degerlerni bende kalori sitelerinden öğreniyorum
sen nasıl oldun topicim 3 günlük tatil işe yaradımı toparlanabildinmi biraz
6 yı görünce gözlerim açıldı bir an ama yulaf kepekli olması iyi olmuş : dikkatimi çektide sende benim gibi 2 öğün mü yiyosun sanki. yoksa yanlışmı anladım canım
topicim ben app store dan diyet kolik indirmiştim yiyeceklerin kalori protein vitamin v.b bütün degerlerini veriyor sana eger telefonuna indirmek istiyosan ona bi bak derim
hayırrrDun aksama kdr superdı aksam arkadasta neler neler vardı cogu seyı koydurtmadım dahı ama yıne de az kacamak oldu tabııııı
Bu da dunku kacamaklara gelsın
bu güzel
bilmiyorum ben okumadım ama arkadaşım mutlaka al ve oku dedizayıflamada son söze şimdi baktım. Ama çok ezber bozan bir şeye benziyor kaptanım. ilk 11 sayfasının d&r da okuyabiliyorsun. Fotosentez yapan insanlar falan bana bir garip geldi.
geçmiş olsun tatlım yaaaoğluşumun kusması bitti, şimdi de grip oluo galiba, sbah burnu tıkalıydı, heme kahvaltı yaptırıp ilaç verdim, aartmasın diye, ben iyiyim çok şükür, ama antibiyotiği bitirdim anca iyileştim. dinlenemedim ya ondan heralde, uyku yok, dinlenme yok, iyileşilmio
iyi olacağız inşallah
bu arada arkadaşlar, ablam diyetisyene gitti, 15 günde 5 kilo vermiş, ama vücudunda çok ödem varmış, ondan hızlı vermiş, dua edin arkadaşlar, çok kilosu var, vermesi lazım, buraya gel diyorum, hiç vakti yok, 2 çocuk var, biri 2 biri 6 yaşında, sağolsun çok ilgili bir annedir, çocuklarına vakit ayırmayı tercih ediyor. vakit buldukça onlarla oyun oynuyor, etkinlikler falan yapıorlar. internette geçirecek zamanım yok diyor. gelse faydaası olur aslında ama, gerçekten zamanı yok.
callan cım ben akşam kaçamak yapmamayım diye erkenden yazdım menümü haberin olsun kızlar ben çıkıyorum akşam eşim yurtdışına gidecek fırsat bulamazsam yarın yazarım görüşmek üzere***10 ocak cuma menüleri***
toplight+patlamış mısır
callan +çokk karbonhidrat
dagyolu-misafiri var
hm izinli
eminef
servey+arkadaş tavizi
hayat-hasta
ozaly+ kek
neva + diyet kola
ayda+cips,sosis
ipeksena izinli
speedy+ misafir baskısına yenik düşme
ates + kusursuz
tebrikler canım,kesin kilo vereceksin bu hafta
inşallah yürüyüşle eritmişsindir
hasta olmana rağmen cok güzel menü kaptancım
sporlar ve alınan kalori harika
ah o misafirlik olmasaymış iyiymiş
cok güzel canım
hayırrr
ne güzellllllTeşekkür ederim canım ya gidicekler inşallah :)
Bu arada menülerim 2 gündür güzelleşiyor gibi ne dersin bakabildinmi?!
Eğer ankaradaki dost kitapevinden bahsediyorsanız bütün ergenliğim konur dostun önündeki kaldırımda oturarak geçti :)
İmge vardı birde arkasında sandalyeler vardı sınırsız çay vardı o zamanlar, personel için yapmışlar ama müşterilerinde oturmasına izin veriyorlardı oturur orda okurduk kitap hemde çay içerdik, geçen bir gittim kafe yapmışlarmillet beleşe kitap okuyup çay içinde orda bir sermaye yattığını düşünmüşler demekki, ahhhh ah hey gidi günler heyyyyy
görüsürüz kaptanımcallan cım ben akşam kaçamak yapmamayım diye erkenden yazdım menümü haberin olsun kızlar ben çıkıyorum akşam eşim yurtdışına gidecek fırsat bulamazsam yarın yazarım görüşmek üzere
servey cokk tatlı yaahanı dugme kacan yer:)))
o değilde ben sana bir şey değineceğimAnaaaaa yuklendiii
benim ilk spartakus izleme maceramı anlatayımah fringe mentalist çok çok güzel diziler gerçekten kızımdan önce bir solukta 3 bölüm arka arkaya izlerdim, birde flashback vardı o da güzeldi bir anda yayından çıktı.
Fantastik işin içine girince hele de orta dünya yada orta çağ dizi ve filmlerine bayılıyorum ama öle spartacus gibi şeyler değil. Bir sürü dizi takip ederdim internetten izlerdim arka arkaya ahh ahh zaman boldu :)
Bugün pek bir nostalji yaptım ben ya :)
evet ben aldıgım zamanlar (2010) fınsporda satılıyordu. dık durabılen yarı ahsap bıseydı.emine ayağındakiler ne
house of cardsdaki adam da kürek çekiyordu.ön taraftaki kısıma su da koymuşlar,çektikçe su sesi geliyordu
o değilde ben sana bir şey değineceğim
ben diyorum kii 57 kga düştüğümde kendime bir spor aleti alayım hediye olarak
ilk spor aleti olarak hangisini önerirsin,en yararlı hangisi ve en zevk aldığın tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?