Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım
Varım tabi ki her türlü yarışa ayda2kilogo da var bize denk. Ben pek dişli bir rakip olmasam da hırslanırım. Gaza getiririm sizi. Spora bir süre ara verdim. <kitaplarımı okuyacağım. Ama su bile içmek istemiyorum ya boğazımın acısından
Önerilerin için teşekkürler

zayıflamada son söz mü? ne matematiği yapacaksın tatlım

hayat cım mesajları beğeniyorsun yoruma da gel tatlım nasıl oldu ufaklık sen nasılsın?
kaptanım yoruma gelden kasıt? Kitaplarım Ayça Kayanın sayarak zayıfla ve mutfakta bakalım nasıl bilgilerle donanacağım:) Paylaşırım öğrendiklerimi burdan

kaptanım yoruma gelden kasıt? Kitaplarım Ayça Kayanın sayarak zayıfla ve mutfakta bakalım nasıl bilgilerle donanacağım:) Paylaşırım öğrendiklerimi burdan
canım hytsvncgzl arkadaşımın mesajları okumuş beğen tuşuna basarak anladım da yorum da yap diye yazdım ona
bakın kontrol altındasınız ona göre :)

kızlar zayıflamada son söz deniz egece
bu kitabı okudunuz mu bir arkadaşım okumuş diyet yapmadan 1-2 hafta içinde 2 kg vermiş bilinçaltı ile ilgili imiş okuduysanız yorumlarınızı alayım bende siparş vermeyi düşünüyorum da

canım hytsvncgzl arkadaşımın mesajları okumuş beğen tuşuna basarak anladım da yorum da yap diye yazdım ona
bakın kontrol altındasınız ona göre :)

Anladım Kaptanım. bende her yazılanı üstüme alınmışım. Bu ara kızım çok öksürüyor gece uyuyamıyor. Şükür onun dışında sıkıntımız yok. Oğluşumda iyi. Binlerce şükür. tek derdimiz kilo bunu da burada halledeceğiz gördüğüm kadarıyla Herşey için teşekkürler tekrar tekrar.

toplight cım evet farkındayım, tam giriom foruma, bir iki okuyorum beğeniyorum, yazacam, kalkmak zorunda kalıyorum, fırsat vermiyor çocuklar:):)

canım gece yatarken kızının başucuna bir soğanı ikiye böl ve koy oda kebabcı gibi kokuyor ama işe yarıyor 3-4 gece uygula ama 1 gecede etki etmiyor ben çocuklara uygulardım gecen hafta kendime de uyguladım iyi geldi tavsiye ederim
toplight cım evet farkındayım, tam giriom foruma, bir iki okuyorum beğeniyorum, yazacam, kalkmak zorunda kalıyorum, fırsat vermiyor çocuklar:):)
ben eve geldin sanmıştım daha okuldamısın?
kolay gelsin bazen bana da öyle oluyor

zayıflamada son söze şimdi baktım. Ama çok ezber bozan bir şeye benziyor kaptanım. ilk 11 sayfasının d&r da okuyabiliyorsun. Fotosentez yapan insanlar falan bana bir garip geldi.

hayat cım mesajları beğeniyorsun yoruma da gel tatlım nasıl oldu ufaklık sen nasılsın?

oğluşumun kusması bitti, şimdi de grip oluo galiba, sbah burnu tıkalıydı, heme kahvaltı yaptırıp ilaç verdim, aartmasın diye, ben iyiyim çok şükür, ama antibiyotiği bitirdim anca iyileştim. dinlenemedim ya ondan heralde, uyku yok, dinlenme yok, iyileşilmio

iyi olacağız inşallah

bu arada arkadaşlar, ablam diyetisyene gitti, 15 günde 5 kilo vermiş, ama vücudunda çok ödem varmış, ondan hızlı vermiş, dua edin arkadaşlar, çok kilosu var, vermesi lazım, buraya gel diyorum, hiç vakti yok, 2 çocuk var, biri 2 biri 6 yaşında, sağolsun çok ilgili bir annedir, çocuklarına vakit ayırmayı tercih ediyor. vakit buldukça onlarla oyun oynuyor, etkinlikler falan yapıorlar. internette geçirecek zamanım yok diyor. gelse faydaası olur aslında ama, gerçekten zamanı yok.

Bu gece deneyeyim. İnşallah işe yarar.Öksürüğü azalsa uyuyacak yavrucuk

***10 ocak cuma menüleri***
toplight+patlamış mısır

callan +çokk karbonhidrat
dagyolu-misafiri var
hm izinli
eminef
servey+arkadaş tavizi
hayat-hasta
ozaly+ kek
neva + diyet kola
ayda+cips,sosis
ipeksena izinli
speedy+ misafir baskısına yenik düşme
ates + kusursuz

tebrikler canım,kesin kilo vereceksin bu hafta

inşallah yürüyüşle eritmişsindir

Ben de yazayim bu gunku menumu
Kahvalti :
Peynir
Yumurta
Yarim simit
Zeytin
Ogle :
Corba
3 istavrit
2 dilim ekmek
Salata
Ara ogun
2 Mandalina
Aksam
Bi parca tavuk
1dilim ekmek
Bir parca tavuk
15dk mekik ve ip
3 saat temizlik

hasta olmana rağmen cok güzel menü kaptancım

sporlar ve alınan kalori harika
ah o misafirlik olmasaymış iyiymiş

cok güzel canım
Dun aksama kdr superdı aksam arkadasta neler neler vardı cogu seyı koydurtmadım dahı ama yıne de az kacamak oldu tabııııı
hayırrr
Bu da dunku kacamaklara gelsın
bu güzel

zayıflamada son söze şimdi baktım. Ama çok ezber bozan bir şeye benziyor kaptanım. ilk 11 sayfasının d&r da okuyabiliyorsun. Fotosentez yapan insanlar falan bana bir garip geldi.
bilmiyorum ben okumadım ama arkadaşım mutlaka al ve oku dedi
geçmiş olsun tatlım yaaa
inşallah ablan da kilolarını bir an önce verir diyetisyenin diyetine uyabiliyorsa ne güzel ben güya yılbaşına kadar 15 kg verecektim uyamadığım için 8 kg da kaldım ama şimdi daha azimliyim

callan cım ben akşam kaçamak yapmamayım diye erkenden yazdım menümü haberin olsun kızlar ben çıkıyorum akşam eşim yurtdışına gidecek fırsat bulamazsam yarın yazarım görüşmek üzere

ne güzellllll

callan cım ben akşam kaçamak yapmamayım diye erkenden yazdım menümü haberin olsun kızlar ben çıkıyorum akşam eşim yurtdışına gidecek fırsat bulamazsam yarın yazarım görüşmek üzere
görüsürüz kaptanım
iyi yapmışsın
ben de öyle yapıyorum bazen

Telften pek saglikli okuyamadim ama breatharine ile beyin gucu konu edilmis
Genelde AbD bestseller kitaplarda gorecegimiz bisey ama Turk yazar ve kitap boyle... ilginc.. beyingucu onemli elbet.
Bana katkisi olmaz bu kitabin.
Guc var irade var.. devamlilik yok. (Bende)

emine ayağındakiler ne
house of cardsdaki adam da kürek çekiyordu.ön taraftaki kısıma su da koymuşlar,çektikçe su sesi geliyordu
Anaaaaa yuklendiii
o değilde ben sana bir şey değineceğim
ben diyorum kii 57 kga düştüğümde kendime bir spor aleti alayım hediye olarak
ilk spor aleti olarak hangisini önerirsin,en yararlı hangisi ve en zevk aldığın tabi

benim ilk spartakus izleme maceramı anlatayım
dizinin fragmanına bakmadan(üniversitedeyken) cd ye cektik
sonra tüm aile(anne baba kardesler ne ararsan var) plazmanın önüne geçtik
sonra panik halinde kapattık
orta dünyaya bayılıyorum bendeee...harry potterı bile çok severim

evet ben aldıgım zamanlar (2010) fınsporda satılıyordu. dık durabılen yarı ahsap bıseydı.

ama abım araya gırdı ve dedı kı bu ısın ustadı concepttır... ıyı kı concept almısım;9

ya sana baglı ben en cok kurekte mutlu oluyorum.
ama herkesın sevebılecegı bısey degıl.
etrafımda cogu spordan olusan esrafta kımse sevmıyor mısal:)
ama kosubandı onermem..dızı deforme ettıgınden. yoksa evıyorum ben bandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…