- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.521
bu ara cok yoğunmuş canım
bilim teknik biz lisedeyken falan güzeldi ama şimdi çok yüzeysel sanki
maşallah bir dilim bile ekmek yok bravo
çok güzel bir seçim neler yemeyi planladın hmm cım anlatsana biraz
ben de bilim tekniğin arkeolojiyle ilgili kısımlarını cok merakla okurdum
dinazorları filan cok severim
hep arkeolog olmak istemiştim
Ozalycim, hiç bilmiyorum hazır programları ama ben şu şekilde uyguluyorum.
Yaklaşık 2 dakika kadar 6-8 arası bir aralıkta yürüyor ya da koşuyorum.
30 saniye 12'ye çıkıyorum.
Çok ciddi etkiliyor.
7000 kalori, 1 kg yağ demek ama şöyle bir şey de var.
1 kg yağ, vücudumuzda 3 kg kadar su tutuyor.
Yani, aslında 1 kg yağ verdiğimizde, biz tartıda -4 kg görüyoruz.
Elbette ki bu genel hesaplaması. Yoksa su oranın artar, daha az görürsün. Kastan da gider daha fazla vs ..
evet canım kitabı var bende şuan bir sürü ünlü sporcu bu diyeti uygluyor gerçi diyet demeyelim ömür boyu uygulanabilecek bir yeme düzeni dukan gibi ama daha kolay dukanda meyve tamamen yasak bunda hiç birşey yasak degil sadece 50 yi aşmamalı sen onu kendin düzenliyorsun kalori diyetleri gibi vücut karbonhidrat şeker ve un demek .vücut karbonhidratı yağa çevirip kullanıyormuş o yuzden 70 birimden az almalıyız günde yiyeceklerin paketlerinin arkasında kaç gr kaç karbonhidrat yazıyor ama istersen sana listeyide atabilirimNevacım, bu karbonhidrat diyeti mi oluyor?
Hangi listeyi baz alıyorsun?
Kaç birim tüketebiliyorsun?
***12 ocak pazartesi menüleri***
toplight+ kusursuz
callan +sabah yemedi,akşam yedi,koca popoyine de 59,9
dagyolu-işlerini halledip gelecek
hm +vovv senden süper sonuç bekliyorum
eminef+hiç yanlış yiyecek yok,spor ve su harika
servey+müthişsin bebeğim
hayat-makarna,pasta,kinderolamazzzzz
ozaly+ porsiyonlar minicik,mide küçücük bayıldımmm
neva
ayda
ipeksena izinli
speedy
ates +harikaa
Bu çok güzel bir haber
Bende üzülüyordum koşuyorum ama sadece 100cal yakmışım daha 6900 var diye :)
evet canım kitabı var bende şuan bir sürü ünlü sporcu bu diyeti uygluyor gerçi diyet demeyelim ömür boyu uygulanabilecek bir yeme düzeni dukan gibi ama daha kolay dukanda meyve tamamen yasak bunda hiç birşey yasak degil sadece 50 yi aşmamalı sen onu kendin düzenliyorsun kalori diyetleri gibi vücut karbonhidrat şeker ve un demek .vücut karbonhidratı yağa çevirip kullanıyormuş o yuzden 70 birimden az almalıyız günde yiyeceklerin paketlerinin arkasında kaç gr kaç karbonhidrat yazıyor ama istersen sana listeyide atabilirim
yasmin baharatmı benimde düzensiz faydası oluyosa kullanayım bendeOhh ne güzel olmuş.
Benim regl düzenim çok kötü.
Uzun süredir yasmin kullanmıyordum ama başlayacağım bu gidişle mecburen düzene girsin diye.
Kızlar, aranızda kullanan var mı?
Benim bırakma nedenim migrenimi arttırması ama kilo yapıyor mu sizce?
yasmin baharatmı benimde düzensiz faydası oluyosa kullanayım bende
Evet evet bunun gibiKoşu bandının interval programı da bu şekilde mi?
Muhtemelen hesaplama yaparken, x dakika şu kada rkm'de koştu, y dakika bu kadar diye kalori hesaplaması çıkıyordur ortaya.
Ama sonuçları çok daha iyi oluyor emin ol.
Çok ayrıntılı bir yazı hazırlayamadım ama yine de genel bilgi almak için bu yazıyı inceleyebilirsin şeker.
İnterval
ilk yaptıgım gün 800 gr 2. gün 700 gr verdim diğer günlerdede hergün 200 gr vermeye başladım aynı düzende gitti sonra takıma girince 2 hafta yarış dışı olacagımı öğrenince uzun zamandır beklediğim kaçamak günlerimi yaşadımZahmet olmazsa çok sevinirim Nevacım.
Sen ne zamandan beri uyguluyorsun?
Aldığınız sonuç nasıl?
Menülerini daha da dikkatli inceleyeceğim artık.
İlgi çekici bir liste.
hiç kullanmadıgım nasıl belli oldu yaaYok Nevacım, doğum kontrol hapı.
Zaten düzenli ilaç içmeyi hiç sevmem, bir de yan etkilerini hissediyorum ama böyle olunca da 3-4 ayda 1 kere olabiliyorum.
Evet evet bunun gibi
bende 12 program var atıyorum biri genel olarak yüksek hızlarda koştururken diğeri yürüyüş ve hafif tempolu koşturuyor.
Benim sıklıkla kullandığım yürüyüşten başlıyor yavaş yavaş yükseliyor ortalama 1buçuk dakika her hızı. Koşturuyor daha hızlı koşturuyor sonra yavaşlıyor hafif tempolu koşu yaptırıyor böle gidiyor, adapte olana kadar koşu bitiyor :)
Hafif tempolarda diğer kaslarımda çalışsın diye yumruk atıyorum, catwalk yapamaya çalışıyorum yanlarım erisin diye sağ sol eğiliyorum, uzaktan bakıldığında delirmiş gibi görünüyorum anlayacağın :)
ilk yaptıgım gün 800 gr 2. gün 700 gr verdim diğer günlerdede hergün 200 gr vermeye başladım aynı düzende gitti sonra takıma girince 2 hafta yarış dışı olacagımı öğrenince uzun zamandır beklediğim kaçamak günlerimi yaşadım
şimdi yeniden döndüm listeye regl bir kaç gün geçsin ozaman belli olcak eskisi gibi verebilecekmiyim
hiç kullanmadıgım nasıl belli oldu yaa
Hmm, güzelmiş gerçekten.
Memnun musun koşu bandından Ozalycim?
Düzenli kullanabiliyor musun?
Alt kata ne kadar ses geçiriyor biliyor musun?
Ben koşu bandını yıllar önce aldım, benim köpek fobim var ve dışarda koşmamın imkanı yok diye aldım.
Aldım başladım 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim, 2 yıldır balkonda duruyordu.
Sonra baktım ben 44 bedene anca giriyorum kızım sen ne oldun didim aldım koşu bandını geri içeri
Jilliandan önce düzenli hergün çıkıyorudum ama jillianla birde band dayanamam diye jillian bitene kadar koşu bandına çıkmayacağım.
Geçen hafta alt komşumuzu gördüm kusura bakmayın ses geliyormu diye yok gelmiyor dedi. Ama banda göre değişir.Halı koyunca bandın altına birşey gideceğini zannetmiyorum
kaptancım çok şükür bir sıkıntı yok da düzene koymam gereken bir durum var halleder gelirim inş bildirim yapacağim inşdagyolu canım umarım önemli bir sorun yoktur bu hafta bildirim yapabilecekmisin eğer yapabilirde ayrılırsan sevinirim ne zaman müsait olursan grlirsin
sağol canım aminAaaa kolay gelsinnn.. rast gitsin islerin
inş canım bildirimden kaçmam haberin olacanım işlerini hallet gelll
yollarını bekliyorummm
Ayy, köpek deme bana.
Ben de bayılıyorum kendilerine.
Var ya, eşim olmasa ben ne olurmuşum çok belli.
Evde, deli gibi kedi, köpek olurmuş.
Bak, köpek deyince kafa gitti benim.
Hadi ya, demek o kadar gitmiyormuş.
Kaç hızı ile kullanıyorsun genellikle?
Markası neydi acaba?
ay köpeğe saygım sonsuz sokakta görsem saygıdan yolumu değiştiriyorum :)
finspor benimki
Isınmayı 3-4 yapıyorum 6da tempolu koşuya geçiyorum 7-8 koşuyorum daha fazlasını da yapmıyorum açıkçası yani 10u en fazla 20 sn falan yapabilrim herhalde, ama arkamdan kovalasa köpecikler 12 hızla yarım saat koşarım bak:)
aslında kendine internet zamanı oluşturabilir
ben mesela kızımı sallarken internete giriyorum genelde
ya da süre kısıtlaması koyabilir
ama bence bu diyetisyeni bırakmasın,düzenli gitsin
cevizlidere yi bilmezsiniz diye dikmen yazmıştım ben var ya ben cevizlidere de talatpaşa okulunun arkasında oturuyorumAh canım dikmendemi oturuyorsun 24 yıl dikmen kar çilesini çektım bende :) dolmuş çıkamıyo diye çetinemeçten taa cevizlidere son duragına kadar yürürdüm. Ah be ne güzeldir dikmen karı bile güzeldir.baba ocağı ya burnumda tütüyo
geçmiş olsun tatlımmmGunaydin herkese.ben de grip oluyorum galiba.heryerim ağrıyor,bogazim da aciyor ve halsizimbitki cayi ve pastille gune basladim bakalim ınşallah acilirim
doğru tatlım doğru haberin olsun 7000 cal 1 kgBendede koşu bandı var ama 2 haftadır jillian yaptığım için banda çıkamıyorum
bu interval dediğin koşu bandındaki hazır programlar mı canım artan azalan? Ben hep onu yapıyorum. Seçiyorum programı 30-45 dk yürütüo koşturuo takılıo öle ve 100 kalori yakabiliyorum
Bir de hanımlar 7000cal yakarsak 1 kilo vermiş olurmuşusuz bu doğrumudur ya 7000 doğrumudur?
Olmasın nolur yok yalnış deyin gözünüzü seveyim :)
canım sen işlerini hallet müsait olunca gelirsin haber verdiğin için sağolkaptancım çok şükür bir sıkıntı yok da düzene koymam gereken bir durum var halleder gelirim inş bildirim yapacağim inş
sağol canım amin
inş canım bildirimden kaçmam haberin ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?