Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu ara cok yoğunmuş canım
bilim teknik biz lisedeyken falan güzeldi ama şimdi çok yüzeysel sanki

Kesinlikle çok çok haklısın.
Daha 2 gün önce aynı şeyi konuştum ama yine de seviyorum.
Pek de alternatifi yok açıkçası benim için.
İngilizcem üst düzey olsa yabancı kaynakları takip ederdim.

maşallah bir dilim bile ekmek yok bravo

çok güzel bir seçim neler yemeyi planladın hmm cım anlatsana biraz

Nevacım, ben protein gününü çok sade geçiriyorum.
Birazdan kahvaltı yaparım. 2-3 yumurta ile bol çökelek yerim.
Öğle akşam arası, içersem süt, mistik çay ve bol kahve
Akşam da fırında tavuk yaparım.
Birazdan üşenmezsem kalkar bir de dukan çikolata yaparım.
İhtiyaç halinde el altında durur.

ben de bilim tekniğin arkeolojiyle ilgili kısımlarını cok merakla okurdum
dinazorları filan cok severim
hep arkeolog olmak istemiştim

Eskisi gibi arkeoloji yazısı olmuyor şeker.
Dinazorlar benim de çok ilgimi çekiyor.
Bir de fark ettim de, artık televizyondaki belgeseller de eskisi gibi değil.
Acaba diyorum, insanlar çok tercih etmiyor diye mi kalite düşüyor.

Bu çok güzel bir haber
Bende üzülüyordum koşuyorum ama sadece 100cal yakmışım daha 6900 var diye :)

Nevacım, bu karbonhidrat diyeti mi oluyor?
Hangi listeyi baz alıyorsun?
Kaç birim tüketebiliyorsun?
evet canım kitabı var bende şuan bir sürü ünlü sporcu bu diyeti uygluyor gerçi diyet demeyelim ömür boyu uygulanabilecek bir yeme düzeni dukan gibi ama daha kolay dukanda meyve tamamen yasak bunda hiç birşey yasak degil sadece 50 yi aşmamalı sen onu kendin düzenliyorsun kalori diyetleri gibi vücut karbonhidrat şeker ve un demek .vücut karbonhidratı yağa çevirip kullanıyormuş o yuzden 70 birimden az almalıyız günde yiyeceklerin paketlerinin arkasında kaç gr kaç karbonhidrat yazıyor ama istersen sana listeyide atabilirim

Ay çok teşekkür ederim

Bu çok güzel bir haber
Bende üzülüyordum koşuyorum ama sadece 100cal yakmışım daha 6900 var diye :)

Koşu bandının interval programı da bu şekilde mi?
Muhtemelen hesaplama yaparken, x dakika şu kada rkm'de koştu, y dakika bu kadar diye kalori hesaplaması çıkıyordur ortaya.
Ama sonuçları çok daha iyi oluyor emin ol.
Çok ayrıntılı bir yazı hazırlayamadım ama yine de genel bilgi almak için bu yazıyı inceleyebilirsin şeker.
İnterval

Zahmet olmazsa çok sevinirim Nevacım.
Sen ne zamandan beri uyguluyorsun?
Aldığınız sonuç nasıl?
Menülerini daha da dikkatli inceleyeceğim artık.
İlgi çekici bir liste.

yasmin baharatmı benimde düzensiz faydası oluyosa kullanayım bende

yasmin baharatmı benimde düzensiz faydası oluyosa kullanayım bende

Yok Nevacım, doğum kontrol hapı.
Zaten düzenli ilaç içmeyi hiç sevmem, bir de yan etkilerini hissediyorum ama böyle olunca da 3-4 ayda 1 kere olabiliyorum.

Evet evet bunun gibi
bende 12 program var atıyorum biri genel olarak yüksek hızlarda koştururken diğeri yürüyüş ve hafif tempolu koşturuyor.
Benim sıklıkla kullandığım yürüyüşten başlıyor yavaş yavaş yükseliyor ortalama 1buçuk dakika her hızı. Koşturuyor daha hızlı koşturuyor sonra yavaşlıyor hafif tempolu koşu yaptırıyor böle gidiyor, adapte olana kadar koşu bitiyor :)
Hafif tempolarda diğer kaslarımda çalışsın diye yumruk atıyorum, catwalk yapamaya çalışıyorum yanlarım erisin diye sağ sol eğiliyorum, uzaktan bakıldığında delirmiş gibi görünüyorum anlayacağın :)

Zahmet olmazsa çok sevinirim Nevacım.
Sen ne zamandan beri uyguluyorsun?
Aldığınız sonuç nasıl?
Menülerini daha da dikkatli inceleyeceğim artık.
İlgi çekici bir liste.
ilk yaptıgım gün 800 gr 2. gün 700 gr verdim diğer günlerdede hergün 200 gr vermeye başladım aynı düzende gitti sonra takıma girince 2 hafta yarış dışı olacagımı öğrenince uzun zamandır beklediğim kaçamak günlerimi yaşadım
şimdi yeniden döndüm listeye regl bir kaç gün geçsin ozaman belli olcak eskisi gibi verebilecekmiyim

Hmm, güzelmiş gerçekten.
Memnun musun koşu bandından Ozalycim?
Düzenli kullanabiliyor musun?
Alt kata ne kadar ses geçiriyor biliyor musun?

Şimdi, ben aslında dukan yapıyordum ama baktım çok sıkılıyorum.
1 gün saf protein, 1 gün hafif yeme menüsü uygulamaya başladım.
Şimdi de diyorum da, o 1 gün normal hafif yemede de senin bu listeni uygulasam, en iyisi olur galiba.
hiç kullanmadıgım nasıl belli oldu yaa

Aman, ne kadar uzak o kadar iyi bence de.
Hormon sonuçta ama işte mecbur kalıyor bazen insan.

Hmm, güzelmiş gerçekten.
Memnun musun koşu bandından Ozalycim?
Düzenli kullanabiliyor musun?
Alt kata ne kadar ses geçiriyor biliyor musun?

Ben koşu bandını yıllar önce aldım, benim köpek fobim var ve dışarda koşmamın imkanı yok diye aldım.
Aldım başladım 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim, 2 yıldır balkonda duruyordu.
Sonra baktım ben 44 bedene anca giriyorum kızım sen ne oldun didim aldım koşu bandını geri içeri
Jilliandan önce düzenli hergün çıkıyorudum ama jillianla birde band dayanamam diye jillian bitene kadar koşu bandına çıkmayacağım.
Geçen hafta alt komşumuzu gördüm kusura bakmayın ses geliyormu diye yok gelmiyor dedi. Ama banda göre değişir.Halı koyunca bandın altına birşey gideceğini zannetmiyorum

Ayy, köpek deme bana.
Ben de bayılıyorum kendilerine.
Var ya, eşim olmasa ben ne olurmuşum çok belli.
Evde, deli gibi kedi, köpek olurmuş.
Bak, köpek deyince kafa gitti benim.

Hadi ya, demek o kadar gitmiyormuş.
Kaç hızı ile kullanıyorsun genellikle?
Markası neydi acaba?

dagyolu canım umarım önemli bir sorun yoktur bu hafta bildirim yapabilecekmisin eğer yapabilirde ayrılırsan sevinirim ne zaman müsait olursan grlirsin
kaptancım çok şükür bir sıkıntı yok da düzene koymam gereken bir durum var halleder gelirim inş bildirim yapacağim inş

Aaaa kolay gelsinnn.. rast gitsin islerin
sağol canım amin

canım işlerini hallet gelll
yollarını bekliyorummm
inş canım bildirimden kaçmam haberin ola

ay köpeğe saygım sonsuz sokakta görsem saygıdan yolumu değiştiriyorum :)

finspor benimki
Isınmayı 3-4 yapıyorum 6da tempolu koşuya geçiyorum 7-8 koşuyorum daha fazlasını da yapmıyorum açıkçası yani 10u en fazla 20 sn falan yapabilrim herhalde, ama arkamdan kovalasa köpecikler 12 hızla yarım saat koşarım bak:)

Kıbrıs'ta köpek yarışları çok moda.
Böyle, önlerine tazı tutup öyle koşmaları sağlanıyor.
Sana da arkaya bir köpek koymak lazım..
Bana da öne koyulabilecek şeyler var da, hadi açık etmeyeyim.

aslında kendine internet zamanı oluşturabilir
ben mesela kızımı sallarken internete giriyorum genelde
ya da süre kısıtlaması koyabilir
ama bence bu diyetisyeni bırakmasın,düzenli gitsin

ben de öyle yapıyorum evde, ama bizim kız biraz kuralcı:)
diyetisyen konusunda ben de aynı şeyi söyledim, sakın bırakma dedim, bırakmıycaanı söyledi de bakalım, ara tatilde ben de onunla birlikte uygulamayı düşünüyorum onun diyetini, bakalım bende nasıl etki gösterecek, ablam ilk 10 günde 4 kilo vermiş, ben de 10 günde 2 kilo verebilsem harika olurdu

günaydınlarr kızlar döktürmüşsünüz sabah sabh gene maşallah size
dün gece saçma sapan bir uyku yaşadım yaa gece 12 de baktım lapa lapa kar yağıyor sonrasında uyuyakaldım sabah 6,15 te kalktım kar kesilmiş ama yollar karlı eyvahh ne yapacağım derken neyse allahtan fazla problem olmadan işe geldim araba ile lşimdi de hafif yağmur yağıyor akşama bişey kalmaz artıkın
bu arada sabah karşı rüyamda yılan falan gördüm yılanın biri tam beni ısırmak için hamle yaptı onunla uyandım o yüzden o kadar erken ne demek acaba rüyada yılan görmek pek hayırlı değil sanırım daha bakmadım rüya tabirlerine
cevizlidere yi bilmezsiniz diye dikmen yazmıştım ben var ya ben cevizlidere de talatpaşa okulunun arkasında oturuyorum
Gunaydin herkese.ben de grip oluyorum galiba.heryerim ağrıyor,bogazim da aciyor ve halsizim bitki cayi ve pastille gune basladim bakalim ınşallah acilirim
geçmiş olsun tatlımmm

doğru tatlım doğru haberin olsun 7000 cal 1 kg
kaptancım çok şükür bir sıkıntı yok da düzene koymam gereken bir durum var halleder gelirim inş bildirim yapacağim inş

sağol canım amin

inş canım bildirimden kaçmam haberin ola
canım sen işlerini hallet müsait olunca gelirsin haber verdiğin için sağol

hm cim gözde izne ayrılmadı bildirimde bulunacak ama şu aralar durumunu biliyorsun o yüzden düzenli menü bildirimi mesaj falan yapmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…