- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.561
callan cım inşallah senin dediğin olur bu arada bugün itibari ile ben aynı kilodayım fazlalıkları atmışım haftasonunun ama (200 gr eksiyi saymazsak) cumaya kadar ne gidecek bakalımhiç rüya tabiri filan bakma kaptancım
ilk ben yorumlayayım
ilk yoranın dediği olur
hayatında harikkaaa güzelliklerrr olacak
kiloları atacaksın,hayatta galip geleceksin
işte budur :)))))
.Bebek kdr cıkacak hali yok ya en fazla 300-400 gr olsun:))))
Teşekkürler canım soğandan mıdır bilmem dün gece kızım uyudu. Beni pek uyku tutmadı ama onun rahat haline çok sevindim. Şükütler olsun. Canım şu mistik çayı nerden alıyorsun? ben önceden içiyordum çok da sewerek ama şimdi piyasada yok. Kızlar bu hafta birinci belli bence tabiki 5. takımm. Listeye gireceğim zamanı bekliyorum bendeeAyagının altına vıks surup ov corap gıydır annesııı inş gecer
inşallah işe yaramıştır uyumasına sevindimgünaydınlarr
tüm geçmişi okudum. ooo Büssürü zaman geçivermiş. Sabah 72 kg geldim ancak 300 gr gitmiş:) ama bu bile beni mutlu etmeye yetti...
Teşekkürler canım soğandan mıdır bilmem dün gece kızım uyudu. Beni pek uyku tutmadı ama onun rahat haline çok sevindim. Şükütler olsun. Canım şu mistik çayı nerden alıyorsun? ben önceden içiyordum çok da sewerek ama şimdi piyasada yok. Kızlar bu hafta birinci belli bence tabiki 5. takımm. Listeye gireceğim zamanı bekliyorum bendee
canım benim ne soğuk olmuştur yaa bu havada kombinin çalışmaması berbat bişey.
Aynen canım 400 gr gitmiş. Ama hala cuma gününe göre artidayim.
Kızlar günaydın. Burada yağmur fırtınası vardı. Eşim nobetciydi dün. Gece elektrik ler kesildi. Kombi çalışmadı başka isinacak bişey de yoktu. En sıcak kızımın odası yanına gittim tek kişilik yatak da beraber yattık. Sabah izin aldım mudur den . Yağmur yukardan yagmiyor ki sağdan soldan yağıyor şemsiye boşa yani. Kızı sırılsıklam edip kreş e yollamak istemedim. Şimdi eşim geldi de öğlene ise döneceğim. Menü mu de hemen yolluyorum.
kızlar jillian yapıldı ama bugun 2şer kilo ağırlıklarla yaptım,toplamda 4 kg,çok terledim
squat ara günümdeyim
gym stick twist 250kere
dumbell side bend 15sağ 15 sol,her iki taraf 125
10 dakika stretching
tüm bu sporları stretchinge ulaşıp rahatlamak için yapıyorum desem yalan olmaz
bugun bolbol ev işi
koş callan koşş
evettttt hadiiii motiveee olalımmmmmmmmmmmmmmm
harekete geçelimmmm
kiloları verelim
fittttt olalım
bu hafta birinci bizzzzz olalımmmmmmmmmmmmmm
.
Aynen canım 400 gr gitmiş. Ama hala cuma gününe göre artidayim.
Kızlar günaydın. Burada yağmur fırtınası vardı. Eşim nobetciydi dün. Gece elektrik ler kesildi. Kombi çalışmadı başka isinacak bişey de yoktu. En sıcak kızımın odası yanına gittim tek kişilik yatak da beraber yattık. Sabah izin aldım mudur den . Yağmur yukardan yagmiyor ki sağdan soldan yağıyor şemsiye boşa yani. Kızı sırılsıklam edip kreş e yollamak istemedim. Şimdi eşim geldi de öğlene ise döneceğim. Menü mu de hemen yolluyorum.
günaydınlarr
tüm geçmişi okudum. ooo Büssürü zaman geçivermiş. Sabah 72 kg geldim ancak 300 gr gitmiş:) ama bu bile beni mutlu etmeye yetti...
Teşekkürler canım soğandan mıdır bilmem dün gece kızım uyudu. Beni pek uyku tutmadı ama onun rahat haline çok sevindim. Şükütler olsun. Canım şu mistik çayı nerden alıyorsun? ben önceden içiyordum çok da sewerek ama şimdi piyasada yok. Kızlar bu hafta birinci belli bence tabiki 5. takımm. Listeye gireceğim zamanı bekliyorum bendee
- Alınan Kalori
Spor yok sayılır bacak kalça hareketi yaptım 5 dk yatakta .
- 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Nohut Yemeği (Etli) (300 kcal)150 kcal
- 1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
- 0.25 x 1 Kase Ülker K-Flakes Mısır Gevreği (175 kcal)44 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Nohut Yemeği (Etli) (300 kcal)300 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (248 kcal)248 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
- Alınan Kalori Toplamı 933 kcal
su 1.5 olmuştur herhalde.
Canım ya sen daha aşağıdaymışsın ben son durağın orda oturuyordum :)günaydınlarr kızlar döktürmüşsünüz sabah sabh gene maşallah size
dün gece saçma sapan bir uyku yaşadım yaa gece 12 de baktım lapa lapa kar yağıyor sonrasında uyuyakaldım sabah 6,15 te kalktım kar kesilmiş ama yollar karlı eyvahh ne yapacağım derken neyse allahtan fazla problem olmadan işe geldim araba ile lşimdi de hafif yağmur yağıyor akşama bişey kalmaz artıkın
bu arada sabah karşı rüyamda yılan falan gördüm yılanın biri tam beni ısırmak için hamle yaptı onunla uyandım o yüzden o kadar erken ne demek acaba rüyada yılan görmek pek hayırlı değil sanırım daha bakmadım rüya tabirlerine
cevizlidere yi bilmezsiniz diye dikmen yazmıştım ben var ya ben cevizlidere de talatpaşa okulunun arkasında oturuyorum
geçmiş olsun tatlımmm
doğru tatlım doğru haberin olsun 7000 cal 1 kg
kızlar ozaly güzel kilo verirse bu hafta haftaya neva 30 ocakta da speedy ateş ve ayda listeye girecek duyurulur o zamana göre kendinizi ayarlayın haaaa
Canım ya sen daha aşağıdaymışsın ben son durağın orda oturuyordum :)
Geçen gittim de ne değişmiş oralar ya yeni yeni avmler gelmiş aşağınıza :)
ah toplight ama ya
tam bunu okurken öğle yemeğimi yiyordum boğazımda kaldı tabağın yarısını bıraktım 1 dilim ekmek yicem demiştim onuda yarım bıraktım :)
Eyvah, pek kötü olmuş gerçekten.
Sabah gelmiş miydi bari elektrikler? Bugün de olmasın aynı şey.
Ben mistik çayımı migrostan alıyorum.
Burada büyük marketlerin pek çoğunda da var.
Aydacım, çok mu fazla karbonhidrat olmuş?
En azından günde 1-2 yumurta ve daha çok yoğurt yesen böyle günlerde. ..
Kızlar, sizinle kahvemi ve yanındaki kendi yaptığım harika duran diyet çikolatalarımı paylaşacaktım, ayağım takıldı kahvenin yarısı döküldü.
Kimin gözü kaldı söyleyin bakayımm? Size de verecektim amaaa
harikasınn tatlımmmYok artık ..
Ne kadar verimli bir gün olmuş benim için.
Kalktım, site işlerinin büyük kısmını hallettim.
Kahvaltımı yaptım.
Halı silme
Süpürge, yer silme
Bazlama yaptım.
Çamaşır topla, ütüle, kaldır.
Yeni çamaşırları as
Banyoyu temizle
Akşam başlayacak projeye daha çok zaman ayırmak için yarının işlerine başladım.
Saate baktım saha 14 ve bizim paşa uyuyor.
Kalkayım bir de spor atayım araya.
Jilliana cesaret edemedim ama 3 mil leslie gider
Öpüldünüz kızlar.
harikasınn tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?