Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hiç rüya tabiri filan bakma kaptancım
ilk ben yorumlayayım
ilk yoranın dediği olur
hayatında harikkaaa güzelliklerrr olacak
kiloları atacaksın,hayatta galip geleceksin
işte budur :)))))
callan cım inşallah senin dediğin olur bu arada bugün itibari ile ben aynı kilodayım fazlalıkları atmışım haftasonunun ama (200 gr eksiyi saymazsak) cumaya kadar ne gidecek bakalım

Bebek kdr cıkacak hali yok ya en fazla 300-400 gr olsun:))))
.

Aynen canım 400 gr gitmiş. Ama hala cuma gününe göre artidayim.

Kızlar günaydın. Burada yağmur fırtınası vardı. Eşim nobetciydi dün. Gece elektrik ler kesildi. Kombi çalışmadı başka isinacak bişey de yoktu. En sıcak kızımın odası yanına gittim tek kişilik yatak da beraber yattık. Sabah izin aldım mudur den . Yağmur yukardan yagmiyor ki sağdan soldan yağıyor şemsiye boşa yani. Kızı sırılsıklam edip kreş e yollamak istemedim. Şimdi eşim geldi de öğlene ise döneceğim. Menü mu de hemen yolluyorum.

günaydınlarr
tüm geçmişi okudum. ooo Büssürü zaman geçivermiş. Sabah 72 kg geldim ancak 300 gr gitmiş:) ama bu bile beni mutlu etmeye yetti...

Ayagının altına vıks surup ov corap gıydır annesııı inş gecer
Teşekkürler canım soğandan mıdır bilmem dün gece kızım uyudu. Beni pek uyku tutmadı ama onun rahat haline çok sevindim. Şükütler olsun. Canım şu mistik çayı nerden alıyorsun? ben önceden içiyordum çok da sewerek ama şimdi piyasada yok. Kızlar bu hafta birinci belli bence tabiki 5. takımm. Listeye gireceğim zamanı bekliyorum bendee

inşallah işe yaramıştır uyumasına sevindim
ben kaç markete baktım bulamadım tesadüfen işyerinin kantininde buldum migroslarda falan bulabilirsin belki tatlım

canım benim ne soğuk olmuştur yaa bu havada kombinin çalışmaması berbat bişey

maşallah canım yaaa ne güzel spor yapıyorsun, senin kızına da maşallah, yapmana müsaade ediyor, benim oğlum çok fenaydı yaaa, hiçbirşey yapamıyordum, eşim bakıodu da ben biraz ev işi yapıyordum, uyumazdı, hiçbirşeyle oyalammazdı. sadece ben ilgilenince susardı. konuşurdum, şarkı söylerdim, kucağıma alır dans ederdim, Allahım ne günlerdi, çok zordu.

Eyvah, pek kötü olmuş gerçekten.
Sabah gelmiş miydi bari elektrikler? Bugün de olmasın aynı şey.

Ben mistik çayımı migrostan alıyorum.
Burada büyük marketlerin pek çoğunda da var.

Aydacım, çok mu fazla karbonhidrat olmuş?
En azından günde 1-2 yumurta ve daha çok yoğurt yesen böyle günlerde. ..

Kızlar, sizinle kahvemi ve yanındaki kendi yaptığım harika duran diyet çikolatalarımı paylaşacaktım, ayağım takıldı kahvenin yarısı döküldü.
Kimin gözü kaldı söyleyin bakayımm? Size de verecektim amaaa

Canım ya sen daha aşağıdaymışsın ben son durağın orda oturuyordum :)
Geçen gittim de ne değişmiş oralar ya yeni yeni avmler gelmiş aşağınıza :)

kızlar ozaly güzel kilo verirse bu hafta haftaya neva 30 ocakta da speedy ateş ve ayda listeye girecek duyurulur o zamana göre kendinizi ayarlayın haaaa

ah toplight ama ya
tam bunu okurken öğle yemeğimi yiyordum boğazımda kaldı tabağın yarısını bıraktım 1 dilim ekmek yicem demiştim onuda yarım bıraktım :)

İşte Ozalycim, takım ruhu.
Tebrik ediyorum seni şekerim.

Yok artık ..
Ne kadar verimli bir gün olmuş benim için.
Kalktım, site işlerinin büyük kısmını hallettim.
Kahvaltımı yaptım.
Halı silme
Süpürge, yer silme
Bazlama yaptım.
Çamaşır topla, ütüle, kaldır.
Yeni çamaşırları as
Banyoyu temizle
Akşam başlayacak projeye daha çok zaman ayırmak için yarının işlerine başladım.
Saate baktım saha 14 ve bizim paşa uyuyor.
Kalkayım bir de spor atayım araya.
Jilliana cesaret edemedim ama 3 mil leslie gider
Öpüldünüz kızlar.

sabah 9 da geldi . 8 de uyandık yatakdan çıkmadık ikimiz de. bi wc ye koştuk geldik geri yatağa girdik

pilav fazla oldu biliyorum. ama çok lezzetliydi. özlemişim pilavı.
neyse son olsun yemiyim bi daha pilav. listeye giremeyecem diye motivasyonum düştü benim de . daha 2 haftam var. bu cuma değil diğer cuma giriyorum listeye. az kaldı ki

kız kendin nasıl yaptın bakiyim çikolataları hem de diyet anlatsana.

yaa sen gibi evden çalışanlara o kadar özeniyorum ki anlatamam.

harikasınn tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…