Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar

kallisimin yiğenini tebrik ederim

reyhan ablam izmire geliyormuş ne güzel...
bijocum da uzuuun bir tatile çıkıyormuş... özliycez onu...canım yaaa nereye gidiyorsun?
mehalimin oğlunu öpüyorum.. geçmiş olsun ...

asyam almanyalara gitmiş oh ohh ne güzel...
çikolatam
listeyi bırakmayı düşünüyormuş. hayırlısı olsun çikolatam ben de son zamanlar listeyi pek uygulayamadım. bir yerden sonra değişiklik lazım galiba...

ölü gelinin holivud diyetinin ilk iki günü nasıl geçti acaba?

heh tatlım.. sana bildirim yapmak içine diyetle ilgili hergin yazıyorum gelişmeleri.
60.4le cuma günü başlamıştım ya hani. az önce tartıldım 58.4 çıktım. 2 kilo gitmiş.. butün yemek günleri baslıyo artık..yarına verdiğim kiloların birazı bi kaç gram olarak geri dönermiş gibime geliyo sanki.
haa bu arada.. sakın ola bu diyeti yaparken ilk 2 gün kahve falan içmeyin bn gibi cırcır olursunuz sonra.. dün çok fenaydım söyliyim kendimi aç hissetmediğim için unutmusum 2gündür meyve suyuyla beslendiğimi.. 1 fincan neskafe içtim.. aman tanrım o da ne?!!!! cok fenaydı

aslanım bee.. yürrü beee.. kim tutar seni yaa
alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaydın güzeller, bir sürü hareket var galiba herkeslerde tatiller, koşturmalar vs.vs
mehalimin oğluşu rahatsızlanmış canım ben seni ararımda şimdi sorarım bakalım nasıl neler demiş dr. merak ettim..
akşama kısmetse evimdeyim inşallah, az önce ablamla büyük yeğenimi son yarışlar için gönderdim ben gidemedim çünkü bugün çok geçe kalacaklar sonuçar açıklanacak dünkü arışta yeğenim 1. oldu.. tebrik eden herkese çok teşekkürler...videolar çektim bi sürü foto yeğenimden sizin için..biz öğlen sonrası yola çıkacağız bugün gidemedim o yüzden, şimdi bizim kızlar ve ablamın ortanca denize gidiyorlar çok sıcak valla be evde kalacağım..
dün akşam neredeyse sabaha dek maltepede sabahladık eğlenmeye gittik kalabalıktık, çıkan sanatçıyı dinledikçe ablam ve eniştem senin arkadaşının sesinin yanında hiç dediler durdular valla çikolatam biemiyorum artık :))
ben şöyle bir kontrol edip işime bakayım hoşkalın canlarım inşallah yarna görüşürüz evimden..

bijocum da uzuuun bir tatile çıkıyormuş... özliycez onu...canım yaaa nereye gidiyorsun?
canım yazlığa gidiyoruz annemlerin.. ordalar bizi bekliyorlar çok sıkılmışlar kaydirigubbakcemile3 tatilden sonra da yani eylül gibi falan eşim 4-5 ay 3 vardiya çalışacak. iyi oluyor uzun tatil, enerji açısından. hem ona hem bana

kallisimmm hoşgeldinn Şeniz maltepeye mi gittiniz? neresineee? benim oturduğum yer orası işte ya da yerdi diyeyim sırnaşık şey umarım güzel geçmiştir ziyaretin.. hayırlı yolculuklar şimdiden :1hug:

selam kizlar.. aksama gelirim simdilik söyle bakayim dedim. cok yürümüsüm heryerimagriyor gelip devrilmisim o devrilis. banyoya kactim görüsürüz. öptüm hepinizi

selam kizlar.. aksama gelirim simdilik söyle bakayim dedim. cok yürümüsüm heryerimagriyor gelip devrilmisim o devrilis. banyoya kactim görüsürüz. öptüm hepinizi

maşallah annem ya sen çok yürümüşüm dedikçe ben utanıyorum:kedi: kendimden vallaha.
ama yeteri kadar yüzüm kızarmıyorki demmekki totmu kaldırıpta yürümüyorum kaydirigubbakcemile3

oooo harikasın ölü gelin...
hadi bakalım cumaya kadar ne kadr verirsin kimbilir,yakın takipçinim:jeyyar:

hadi bakalım canım umarım çook eğlenir ve tüm yorgunnluğunu atmış olarak dönersinopuyorumnanaktan

ooo ablam ayaklarına sağlık walla müthişsin kaydirigubbakcemile5

canlarim valla buraya gelip yaziyorumya hani iste sukadar yürüdüm bilmemne. ne güzel gayrete getiriyorsunuz beni. yürüdükce yürüyesim geliyor. her gidisimde yolu uzatiyorum. kac adim yürüdügümü yazacagimda hava atacagim diye..kaydirigubbakcemile3. birde ben sizi gayrete getirebilsem.
okadar mutlu hissediyorumki kendimi yürüyüsten geldikten sonra. vazifesini yapmis insanlarin huzuru.yerimseniben
yakinimizdaki ormanin yürüyüp kesfetmedigim yeri kalmadi. bu hafta baska ormana gidecegiz kizimla. birazda oralari arsinliyayim, ölceyim, biceyim .lülülülülülü
kallisim gelir bugün. hayirlisiyla insallah..
bijom sen ne zaman yazliga gidiyorsun ve nereye?
cikolatam gercektende cesmenin denizi ve havasi cok güzel. hele köylerini cok seviyorum cesmenin.
mehalim sen step yapiyordun ne oldu biraktinmi?

iyi aksamlar bijom.
kütahyaya gitme isi belli degil bijom. birden karar verilip kalkip gidilir belkide sadece bizde kaliriz zaten kütahyadaki akrabalarimizla geciririz bütün tatili. bakalim hayirlisi . eger gidecek olursak seni ararim diyecegim ama sende orda olmuyorsun.olsun canim gönüller bir olsun.
bende 9 temmuzda cikiyorum kismetse iznim 6 hafta ama 4 haftada gelirim kizim dogum yapacak insallah.

mehalim sen step yapiyordun ne oldu biraktinmi?
:kedi:şey step mi:bbo::1shok::1no2:annem nerden geldi aklınaa:roflol:

iyi akşamlar reyhan ablacım. 4 temmuzda gidip 10 ağustosta dönücez kısmetse. sakarya - karasuya gidiyoruz annemlerin yazlığına..

sen kütahyaya gelecektin ne oldu o iş reyhan ablam?

ya bişjoum ya tatilemi gidecen yaa. nasıl kıskanım birden bende gitmek istiyom ama mümkün değil :)) benim içind eğlen emiii hemde bol bollzemuszemus

selam kızlar

yarın izinliyim evde olucam...
o nedenle yarın akşam eşim gelene kadar yazamıycam
malum laptop eşimle gelecek :)))
haa bir ihtimal öğleden sonra işyerine gidersem yazabilirim de
hani gelemezsem merak etmeyin e mi canlarım öpüldünüüüüüzzzzz

cococum saol canım haber verdiğin için. denetleme sonucu ne oldu .mutlaka yazmışındırda ben kaçırmışımdır büyük ihtimalle.
bedne yarın tahliller için doktora gieceğim sabahta giremem nete benide merak etmeyin emi:)

maşşallahh benim bijoma... kız vallahi senin bu azmin bende olsaydı,başka birşey istemezdim...seni ne tatil bozar ne başka birşey...alkışlar ve öpücükler benden sanaalkisalkisalkisa.s.

çikolatam
listeyi bırakmayı düşünüyormuş. hayırlısı olsun çikolatam ben de son zamanlar listeyi pek uygulayamadım. bir yerden sonra değişiklik lazım galiba...

cocom değişiklikten değil de,şöyle aslında ; benim çok iyi çalışan bir bağırsak mekanizmam var,şükür günde 2 kere(bazen 3) büyük tuvalete çıkarım.ama bu diyete başlaığımdan beri, önce günde 1 e sonra 2 günde 1 e düşünce diyetin bana göre olmadığını anladım.çünkü sabah ve öğlenleri hiç besin yok nerdeyse.açlık değildi sorun,ona alışmıştım ama bağırsaklarımın tembelleşmesinden korktum.. bana en yarayan diyet,daha önceki dönem 10 kilo verdiğim diyetimdi..daha doğrusu diyet değildi,kalorisi az olan besinlerden(örneğin taze fasulye,ıspanak,çiğ sebzeler) bol bol yiyordum,kalorisi çok olan birşeyi canım çekince(örneğin çikolata)bir parça yiyordum ,en fazla iki parça...ve günlük 1 saat sporum vardı.bu şekilde 2,5 ayda 10 kilo vermiştim.yine bu düzene döneceğim.belki bu hafta kilo veremem,çünkü öteki diyete göre çoğalmış olacak yediklerim ama uzun vadede bu şekilde verebileceğime inanıyorum. hem hevesim de kaçmıyor.zaten acelem yok,burdan mezun olmaya hiç niyetim yok zemuszemus

Allaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh gaza bak gaza :roflol: kallisim sultanım çoook teşekkür ederim ablana ve eniştene saygılarımı sunarım. teveccühünüz efenim buyrunnnnnnnnn
tatilin kısa da olsa çok güzel geçmiş anlaşılan,merakla fotoları bekliyorum opuyorumnanaktan

reyhan ablam vallahi ben de sana çok özeniyorum mehalim gibi..hatta kendi kendime "utanmıyorsun bak,kadın dağları taşları aşıyor,sen evde yaymış bir tarafların ı oturuyosun" diyorum..valla senin bu azmin beni bugün değilse yarın harekete geçirir.Allah bozmasın alkisalkisalkis

ya bişjoum ya tatilemi gidecen yaa. nasıl kıskanım birden bende gitmek istiyom ama mümkün değil :)) benim içind eğlen emiii hemde bol bollzemuszemus

mehalim biz de seninle takılırız burda, iki tembel...
benim de işlerim çok yoğun, tatile gitsem bile ramazan ayında gidebileceğim sanırsam,kesin değil ama... inşallah :1rolleyes:

günaydın güzel takımım :))

geçmiş meajları kontrol edip arada yazarım umarım herkesler iyidir çabuk bitirmeye çalışırım neler oldu neler yazıldı kim ne yaptımerak içindeyim...

günaydın takıcığım. şimdi uyandım ben de.. ve tartıldım. 58.4 çıktı bu sefer kilom. bugün kilo verememişim. ama en azından almadım da. bilgi olsun diye merak eden arkadaşlara yazıyorum.

başlangıç 60.4
1.gün 59.4
2.gün 58.4
3.gün 58.4

bariz incelme farkettim ayrıca bu sabah özellikle bel bölgemde hatta yan yattıgımda artık göbeğim yana doğru düşmüyor löp diye=D daha sıkı.. haa yaptıgım sporların önemi de vardır elbette sadece diyetle ne kadar olurdu bilmiyorum.hemen hergün yürüyorum koşuyorum bir sürü mekik çekiyorum falan. hergün olmasa bile birer gün arayla yapıyorum. 4gündür de daha bi azimliyim.. aklımdan hamburgerler falan geçmiyor.bütün arkadaşlar yerken ben yemiyorum falan. höhöh=)
bir sürü işim var bugün=( pazara çıkılıcak,çamaşırlar atılacak makineye temizlik yapılıcak vs vs.. saat 14:00-18:00 arası da okul var.
geldiğinizde yazın siz de='(
mock

olu gelinim günaydın bugün hangi pazar var sen tepebaşında filanmısın ki :)) meraklı meloş ben..

diyetinde hayırlı olsun çok tehikeli iyetler bunlar bak dikkat et hiç bir şey yemeden sırf meyve suyu ne demek...bir arkadaşımız hastanelik olmuştu hatırlatmak istedim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…