- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.161
ablan öpsün seniŞeniz ama tatil ruhunu bulamadım sadece bir gecelik eğlence ve dinlence olabildi işte hep koşturduk ve yakında yeniden gitmeliyim ablamın durumu cidden içler acısı sinir harbi içinde, bir sürü çalışanla uğraşmak çok zor kimse sözünü tutmuyor, çocukların sorunlarıda ekleniyor oıff offf... tatil bilemedim şimdi böyle düşününce mümkün olduğunca erteleyeceğiz sanırım tatili..sositosositokaliste ablacım hoşgeldinn tatil kısada olsa insanın rutin haytından uzaklaşması güzel oluyor valla opuyorumnanaktan
olu gelin canım maşallah diyetin güzel gidiyor sonuca ulaşacaksın mezuniyetin yakındır canımm[/FONT][/SIZE][/COLOR] opuyorumnanaktan
hoşbuldum canımın içi.. nasılsın fisfisfisgünaydınlar efem ..
hayırlı haftalar olsun inşallah ...
kalişim hoş geldin .......
canım sende hoşgeldin, iyice dinlendin inşallah opuyorumnanaktan foronda müthiş...arkadaşlar merhaba
ben geldiiiiiiim, 1 hafta tatil yaptım dinlendim geldim sizleri çooooook özledim inşallah herşey yolundadır
kallis sultan dünyasını şaşırdı bu gün bile telefon trafiğim durmadı ablamın yanında dura dura sürekli oraya buraya el atmaya alıştım sositososito birde kedi köpek anacım hepsi nasıl özlemiş yalandık durduk geceden berisositososito.. büyük kızım evde kalmıştı hiç iş bırakmamış ama yinede valizler kirli çamaşırlar vs derken akşamı ettim bir arada uyuyakalmışım yorgunluğu atamadım üzerimden..hihoyyytkallis sultan gelmiş,çikolatasına yazmadan gitmiş,zaten çikolatasını msn ye de eklememiş, cep telefonuna mesaj da atmamış...
çok fena kıskancım ben çoooooookk :asigim:[/B]
canım aşkol neden unutalım :umursamaz: bizde seni takipteyiz zemuszemusMerhaba güzel hanımlar.Nasılsınız diye bakmaya geldim...
Hemde beni unutmayın diye.......:roflol:
Hepinize çok güzel bir hafta ve muhteşem bir cuma tartısı diliyorum....opuyorumnanaktan
reyhan ablam yasizin yokluğunuz :sinifsinif: giriş yapamasamda açtığımda pek fazla bakamasamda kızlardan her fırsatta bakındım buraya insan bir tuhaf oluyor şu uzun koşturmacalarıda sağ salim atlatsakta yine toparlasak durumları, senin tatilin kızının doğumu cedriğimin uzun ara vermesi bijomun tatili çikolatamın yoğun yaz çalışması daha daha kimlerde neler var :kedi: ay bende ablama çok koştururum işte 1 ay sonra açarız filan dedik bu hafta yeğenim hani size foto göstermiştim o işten çıkıyor ve otele geçecek teyze destek diyor her zaman dedim kaydirigubbakcemile3 o turizm otel mezunu aynı zamanda işletmeyide yeni bitirdi yıllardır şu işin hallolmasını bekliyorduk nasip kısmet işte hayırlısı bakalım allah tüm çektiklerimizi bir kenara koyar inşallah:Saruboceq:selam güzellerime..
kallisim hosgeldin caniminici.kisada olsa yoklugun cok belli oldu. cok özledik seni.
asyam saka ettim canim ya almanya ucuzdur diger avrupa ülkelerine bakinca alsaydin herseyini bolca. gerci trye gideceksin yakinda,.
cikolatam valla öyle bir mutlu olurumki sizide harekete gecirebilsem..
canım benim ne kadar çektin şu illetten yaa benim yeğenimde çok narin bünyelidir değişik bir wc ye girse hemen kapar bu tür rahatsızlığı ve uzun müddet çeker inşallah eczacının verdiği ilaçlar derdine çare olur...
az önce işten gelirken nöbetçi eczane arattım taksiye,çok fenayım çünkü,doktora gitmeyi filan bekleyemedim.eczacı vardı Allah tan,çırak değil..
seninle zaten konuşuyoruz sana bişey yazmıyım delikafaduldenGünaydın canlarım dün hiç uğrayamadım .
kız kardeşim ve onun arkadaşları gelmişti onlarla meşguldüm
kallisim makarna mı fıstık ezmesi mi çikolata mı nasıl yani yaaa :uhm: artık çok nadir yiyip rüyamda görebileceğim besinler bunlar mafoldumben
çikolatacım o kız da benim gibi beslenmiş galiba çünkü ben kilom durduğundan beridir ara öğünlerimi de kaldırdım. sadece sabah ve öğlen yiyorum. napayım anca bu şekilde zayıflicam ben anladım :çok üzgünüm: akşamları çok acıkıyorum ama su ve kendi yaptığım meyve suları imdadıma koşuyo.
herkese günaydın a.s.
bu sabah 65,9 u gördüm delikafadulden çok mutluyum bee mafoldumben hedefim 65 leri görmekti temmuz ayında. başardımmm :teytey: dün arkadaşıma giderken 40 beden bir zamanlar aaah ah diye baktığım pantolonumu giydim bacakları baya boldu, belini de cekince 2 parmak boşluk oluyodu :sm_cool: vay anasını sayın seyirciler bu günleri de görecek miydim mafoldumben
bir-iki saat sonra ustalar gelecek banyonun her tarafını ama herr tarafını kırıcaklar :bbo: off birkaç gün de bunla uğraşıcam o yüzden bu hafta spor iptal -tatlicadiarzu- zaten duş da sorun olacak artık tatilde devam ederim sporuma.
şimdi yeni bir hedef belirlemem ve akşam eşimle çıkıp dondurma yemem lazım :dance:
bu arada.. 57.9a düşmüşüm ben de..
canım sanada günaydıngünaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum
canım süper harikasın tebrik ediyorum bitanem, bu hafta da süper sonuçlar alıcaz desene
canım sanada günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?