- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.101
merhabalarrr... durumlara bir bakayım dedim sabah beri gezenti olduk eve yeni girdik, abamın en ufak kızı 17 yaşında olan milli takımda yüzücü, ÜTİ.de yarışlar vardı sabahtan beri ordaydın yeğenimi izledik bugün tüm yarışlarda 2. ve 3. derece aldı ama sonuç henüz belli dğil yarında var yarışlar sabah gideceğiz, pek bir gurur duydum yeğenimle türkiye şampiyonluğu filan dendikçe ağladım ben tabi :))... ablamı otelin oraya yolladık şimdi ben evde kızlarlayım... sizlerdede aklım kalıyor ama eve dönünce yavaş yavaş tüm geçmişi okuyacağım şimdi ortamı bırakıp net elimde dolaşmak istemiyorum mehalimlede onuşuyruz zaten srun yok inşallah burada....biraz bakınayım bakalım hepinize huzurlu geceler...
günaydın arkadaşlar. olu gelin alemsin yaa kedimi kurutacan sabah sabah güldürdün beni.
bugun bende ali ile birlikte doktora gideceğiz aliyi cilt doktoruna gömtüreceğim . böyle boynunda falan yılardır beyaz lekeler oluşuyor daha evel doktor mantar demişti ama yine tekrar götüreceğim inşllah vitiligo değildir. hadi görüşürüz canlar
selam canlarim ne güzel kilolar vermissiniz kutluyorum hepinizi.a.s.
canzi hayatim bu hafta kilo vermemissin ama haftaya daha cok verirsin canim . sende yapiyormusun takimin yaptigi diyetten ?
merhabalarrr... durumlara bir bakayım dedim sabah beri gezenti olduk eve yeni girdik, abamın en ufak kızı 17 yaşında olan milli takımda yüzücü, ÜTİ.de yarışlar vardı sabahtan beri ordaydın yeğenimi izledik bugün tüm yarışlarda 2. ve 3. derece aldı ama sonuç henüz belli dğil yarında var yarışlar sabah gideceğiz, pek bir gurur duydum yeğenimle türkiye şampiyonluğu filan dendikçe ağladım ben tabi :))... ablamı otelin oraya yolladık şimdi ben evde kızlarlayım... sizlerdede aklım kalıyor ama eve dönünce yavaş yavaş tüm geçmişi okuyacağım şimdi ortamı bırakıp net elimde dolaşmak istemiyorum mehalimlede onuşuyruz zaten srun yok inşallah burada....biraz bakınayım bakalım hepinize huzurlu geceler...
ŞenizŞenizÖncelikle hepinizin geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim arkadaşlar.
oğluşumunkine mantar dedi doktor yine ilaç sprey ve şampuan verdi.ama ne kadar hafifilesede malsef sürekli tekrarlıyor. ee çocuk çok temizde tutamıyor. allah dermansız dert vermesin bunada hamdolsun ne yapalım değil mi:))
Bende cildim için clean and clear yeni kremler falan aldım inşallah adam gibi kullanırımda şu sorunlar hallolur.
aebenim kalis istanbulda ablasının yanında hafta sonu dönecek kendisi:))
evet ablacım senede bir de olsa nefes almak lazım .....Şeniza.s.izine geliyorum iki hafta sonra aebenimkismetse insallah. asyamda izin alisverisine cikmis zaten.
kizimin dogumuna yetismek icin cok kalmiyacagim ama trde. hic gitmiyecektimde cok ihtiyac duydum bu sene izine aebenim. iki dügün yaptik zorlu bir yil gecirdik. bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?