Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy türkiye şampiyonluğu muuuu!! süper yaa. çok güzel ççooookk alkisalkisalkis

günaydın takımcım. emekli albay gibi kaçta yatarsam yatayım tuhhaf bi şekilde sabah 6bucuk-7 dedi mi ayaktayım
bu arada...tartıldım. dün başladım diyete. 2.meyve suyu günüm olacak bugün. 60.4ile başladım 59.4 e düşmüşüm..muhtemelen sudur. yani 1 günde verilen 1 kilonun açıklaması bu gibi bence.pek fazla sevinemiyorum açıkcası.. bir de sanırım yaptığım sporun faydası oldu. cunku bu diyeti daha önce yaptığımda spor yapmamıştım ve 2.güne başlarken sabah tartıldığımda gramlar vermiştim sadece. dizlerimde çok fena bi ağrı var.bugün spora gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum. fazla da zorlamak istemiyorum kendimi ama hergün gitsem iyi olurmuş gibi sanki.
dün akşam bi arkadaşımla dışarı çıktık. arkadaş tutturdu dürüm yiyelim diye.. hem de saat 23:00 gibiydi! olmaz dedim diyetteyim ben o kadar emek çekiyorum saygı duy lütfen falan dedim=D sus pus oldu..senin fazlan yok ki nerden çıkarıyosun falan dedi kafeye gittiğimizde de kahve içtim kremasız şekersiz sade. uzun zamandan beri dışarı cıkmamıştım hiç. çok iyi geldi çıkıp dolaşmak muhabbet etmek falan. sokak kedilerine şevkat gösterdik biraz sonra. ama hepsi kaçtılar benden. oysa ben onları çok seviyorum. insanlar nası defterlerinin kitaplarının arasında çiçek kurutuyolarsa benim de kedi kurutasım var deftelerimin kitaplarımın sayfaları arasında dermişim=P
eskişehirde akşamları hava çok güzel oluyo.ne sıcak ne soğuk.. ama hafiften ensiyo böyle.. temiz hava falan. bugün kuaföre gidicem. hadi hayırlısı..
sabah sabah kendi kendime konuşucak şeyleri nerden buluyosam ben de artık güzel allahım beni deli enerjisiyle yoğurmuş dünden beri çenem iyice düştü.D uyuyamadım zaten yattığımda.. böle içimde bi korku. bi yerden bişiler gelivericekmiş gibi.. açtım bütün ışıkları en son saaate baktığımda sabaha karşı 4dü saat.peh peh peh.
**babam gibi adam bulsam evlenirim bir de. hohohohoho ne alakaysa artık
söylemek istediğim bişey daha vardı da unuttum birden=/ neyse aklıma gelince söylerim. hayde mock mock hepinize

Son düzenleme:
herkeze gunaydinlar guzel hafta sonlari olsun insallah
biz bugun cocuklarlan almanyaya geciyoruz cocuklara eve alisveris yapacaz azcik bide izin icin tabiii yegenlerime kucuk hediyeler almak istiyorum
bugun de ugrayamam canlarim yarin gorusuruz insallah belkide gece
hadi optum herkezi

günaydın arkadaşlar. olu gelin alemsin yaa kedimi kurutacan sabah sabah güldürdün beni.
bugun bende ali ile birlikte doktora gideceğiz aliyi cilt doktoruna gömtüreceğim . böyle boynunda falan yılardır beyaz lekeler oluşuyor daha evel doktor mantar demişti ama yine tekrar götüreceğim inşllah vitiligo değildir. hadi görüşürüz canlar

ay aman töbe de :1shok:

günaydin sabah sekerleri. zemuszemus
yok mehalim caniminici. türkiyeye iki hafta var daha. yürüyüse gidecektim sabah erkenden ama bende sansmi var aksam saat 10da bir yagmur basladi hala durmuyor ortaligi sel götürüyor. asyamda tam havasini buldu almanyaya gelecek.haberde vermedi.lmaz:
mehalim insallah diyelim canim hayirlisiyla insallah hayirlisiyla sen cicegini alirsin kucagina bende anneanne olurum..opuyorumnanaktan.. alisede gecmis olsun canim. insallah kötü birsey degildir.:Saruboceq:
bende berbere gidecektim üseniyorum ya aman

selamlar fıstıklar annemleri ugurladım döndüm k.k. ya .....

asyam iyi alış verişler .....

mehalim bişi yoktur ya alişinde ....

kaliş sulatan yokmu göremedim ......

reyhan ablam iznemi geliyorsun türkiyeye ... ne güzel ..

iyi hafta sonları kızlar güzel güzel gezin dinlenin diyetinizde aksatmayın lmaz:

selam canlarim ne güzel kilolar vermissiniz kutluyorum hepinizi.a.s.
canzi hayatim bu hafta kilo vermemissin ama haftaya daha cok verirsin canim . sende yapiyormusun takimin yaptigi diyetten ?

evet reyhan ablacım bende yapıyorum diyeti ama benim bu hafta hiç kilomda oynama olmadı inşallah haftaya iki haftalık birden veririm soğan suyu içiyorum ona bağladım ben kendimi şiş hissettim çünkü neyse artık darısı bu haftanın başiına artıkk zemuszemus zemuszemus zemuszemus

oohhh çok güzel tebrikler canım allahım başarılarının devamını getirsin inşallah canım alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

izine geliyorum iki hafta sonra aebenimkismetse insallah. asyamda izin alisverisine cikmis zaten.
kizimin dogumuna yetismek icin cok kalmiyacagim ama trde. hic gitmiyecektimde cok ihtiyac duydum bu sene izine aebenim. iki dügün yaptik zorlu bir yil gecirdik. bakalim hayirlisi

herkese selamm.. kallisim gelmiş, yeğenini tebrik ediyorum. sporculara her zaman çok özenmişimdir kaydirigubbakcemile2 asyacım da almanyaya gidiyoruz demiş. oh ya ne güzel, ben bi bakkala gidip geliyorum gibi olmuş kaydirigubbakcemile3 reyhan ablama da şimdiden hayırlı yolculuklar.. aman kızın erken doğum yapmasın sen yokken :CüvCüv: tr den güzel güzel şeyler alırsın artık torununa mehalim sanmıyorum bişey olduğunu ama sen yine de iyi yapmışsın götürmeye karar vermekle. ne olur ne olmaz en azından içiniz rahat eder..
ben de anca hafta sonu kahvaltı iş güç derken şimdi oturdum.. hepinizi öpüyorum kocamann Şeniz

selam takımcığım,
ben dün gece geç geldim,hem de bayağı bir geç geldim...kınada göbecikleri attıktan sonra eşim geldi aldı beni,sahilde bir gece klubüne gittik.
saat 4 de geldik eve.
bugün yoğun bir gün,birazdan yine çıkıp gece geleceğim ...

reyhan ablam haklısın.eşim de olsa baltalamasına izin vermeyeceğim diyetimi.fakat bijomla da konuştum bu liste diyeti sanırım bana göre değil.caydırıyor beni... bu diyeti bırakabilirim...
bu arada nereye geliyorsun tr de ablacığım?
olu gelin aferin sana kızz,yememişsin dürümü...
asyam da almanyaya gitmiş,yerimize de gez şekerim...
çıkmam lzm canlar,geri kalan herkesi öpüyorumopuyorumnanaktan

Öncelikle hepinizin geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim arkadaşlar.
oğluşumunkine mantar dedi doktor yine ilaç sprey ve şampuan verdi.ama ne kadar hafifilesede malsef sürekli tekrarlıyor. ee çocuk çok temizde tutamıyor. allah dermansız dert vermesin bunada hamdolsun ne yapalım değil mi:))
Bende cildim için clean and clear yeni kremler falan aldım inşallah adam gibi kullanırımda şu sorunlar hallolur.
aebenim kalis istanbulda ablasının yanında hafta sonu dönecek kendisi:))

ŞenizŞeniz

evet ablacım senede bir de olsa nefes almak lazım .....Şeniza.s.

aaa kimseler gelmemiş...nolmuş 5. takıma alooooo lmaz:

ben de yeni geldim sayılır,çok yoruldum.

reyhan ablam
demek çeşmeye geliyorsun,cennete geliyorsun yani kısaca.bodrum kadar olmasa da çeşmeyi çok severim.çok güzel bir denizi ve havası var...iyi tatiller şimdiden ablacığım.

valla kimsecikler gelmemiş,haftasonu olduğu için olsa gerek..ben de az gezinip yatayım.iyigeceler takımcığım a.s.

herkese günaydınna.s.
gerçekten kimse gelmemiş. ee hem yaz hem de hafta sonu olunca tabiii kaydirigubbakcemile2

ben de artık yavaş yavaş valizimi hazırlamaya başlıyorum bugün. kısmetse cumartesi günü çıkıyoruz tatile :icecream: tam 35 gün yokuz delikafadulden o yüzden şimdiden başlarsam anca tamamlanır gözden kaçan şeyler falan..
izin konusunu kallisime de danıştım. izne ayrılma, nete giremezsen de tel ile bildirim yaparsın dedi. tamam dedim çünkü orda da diyetime devam edicem.. ayrıca bir online müzik endüstrisi oyunum var ve hergün olmasa da 2 günde bir bakmam gerekecek, o zaman size de yazarım. zati tartımı da valizime koymayı düşünüyorum :1ninca:

cumartesi-pazar spor hakgetire ama pazartesinden itibaren devam edicem yürüyüşüme ve parktaki aletlere. zira uzay yürüyüşü iç bacaklarımı çok ağrıtmış demek ki işe yarıyor kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…