Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kilo verenleri koskocamaaaaan öpüyorum burdan. veremeyenleri de ıssırıyorum Şeniz benim gibi başka kilo alan var mı bilmiyorum

ben az önce spordan geldim.
45dk yürüyüş
15dk koşu
60x5 kolların arkasını çalıştıran alet
60x5 iç bacak sanırım.. şu bacaklarımızı açıp kapattıgımız alet
125 mekik
100 twist
150 yanlara eğilme
hepsi toplam 1buçuk saat sürdü

holivud diyetime bugün yeniden başladım. malum memleket dönüşü falan.. sadece meyve suyu içiyorum..haftaya cuma durum ne olucak bakalım.
akşama gelin de konuşalım bi
denaniknanik alkisalkisalkis

Son düzenleme:

cumaya ben de senin sonucu bekliyorum .. merakla..
bakalım şu holywood nasıl bişeymiş:jeyyar:

oooo cococum 2.5 kilon kalmış ya ne güzel :icecream:

canım yaaa çook şükür
darısı hepimizin başına
bijocum artık eski kıyafetlerimin hepsine sığıyorum şükür
korseyi de attım kenara 1 haftadır...
hepimiz güzel güzel mezunlar olabilelim buradan İnşaAllah canım...

inşallah canım :Saruboceq: başarı öykünü şimdiden yazmaya başla bence
benim de kıyafetlerim artık olmuyorlar, yeni de almıyorum daha vermem gereken kilolar var diye. kaldım ortada -tatlicadiarzu-

inşallah canım :Saruboceq: başarı öykünü şimdiden yazmaya başla bence
benim de kıyafetlerim artık olmuyorlar, yeni de almıyorum daha vermem gereken kilolar var diye. kaldım ortada -tatlicadiarzu-

alma bijocum
ben de inatla almadım yeni kıyafet
ancak işe başlamadan 1 kıyafet aldım işyerinde giyecek kadar
ama şimdi şükür eski kıyafetlerimin hepsine oluyorum

helal olsun sana cocom,darısı başımıza... hakikaten azim kararlılık ve sabır isteyen bir iş bu zayıflamak...
5. takımın tüm üyelerinin başarı hikayelerini okumak ve kilo çizelgelerinde kalan kilonun 0 olduğunu görmek istiyorum :1rolleyes:

olu gelin
maşallah sana kız ne güzel spor yapmışsın...ben de özledim spor yapmayı keşke şu spor salonu eve uzak olmasa...eski evime de uzaktı ama şimdi daha bir uzak...

asyam
gerçekten çok güzel bir duygu olmalı,kıyafetlerinin bollaşması,ben bile hissedebiliyorum sevincini buradan :1rolleyes: darısı başıma vallahi...

çikolatacım sakın moral bozma diye başlıcaktım söze ama takım maşallah toplamış seni...bomba gibi gördüm seni ...süperrrrr...

:enbuyukkk:

moral bozcağına hırslan be tatlım hırslan...inadına inadına çık koşu bandına...kafan mı attı çık yürü...bişi mi dedi çık yürü...görüceksin ki canını sıkıp kendini üzmekten başka daha iyi sonuç alacaksın...ben bakıyorum da etrafıma çok nadir kocası destek olan ilgi duyan...bende de var bi tane merak etme...kilolarımı sorun etmiyor laf çarpıtmıyor belki ama saygı da duymuyor...yani karşımda yasak ne varsa yiyor.. ve banada moral bırakmıyor...bozduğum zmn diyeti üzülüyorum boşver ya ne diyeti yemene bak diyor...aslında olsun cnm yarın kaldığın yerden dvm et dese...bende inadına onun her ters davranışında yürüyüş yapıyorum...yani kilo vermesen bile moral değil mi verdin dese ne güzel oldun dese....

en sonunda kendide fark etti 3ay aradan sonra kız sen baya incelmişin dedi:)))

ben daha dur dedim miniler beni bekliyor...geçenlerde 44 beden eteğimin içine girdim...giydim çıktım şaşırdı sen etek giymezdin dedi...surat beş karış...kıskanıyorlar kızım çekemiyorlar azmimizi...daha da güzelleşicez yaaa çatlıyorlar...

komşuları gördü dün beni kandil münasebeti ile ordaydım...ayy dedi ne kdr vermişsin dahada güzelleşmişsin...hahahayytttttt....daha yolum uzun....ama başarıcam inş...

sende bnm dediklerimi unutma tatlım...ona kulak asma...o söledikçe koşu bandına çık bence....
tam gaz dvm et....seninde başarı hikayeni bekliyorum....öptüm cnmcımmmm

bak kalp kalbe karşıymış çikolatam...bende başarı hikayenden bahsederken sende başkaları için dileklerde bulunmuşsun...ne şeker takımım var bnm yaaa...herkes birbirine destek...arasan bulamazsın...hiç biyerde....öpüyorum ilgili dostlarımı arkadaşlarımı ablalarımı...yani hepiniziopuyorumnanaktan

tabu cuğum canım benim çok tatlısın sen ya...
öyle yapacağım evet,artık onu takmamayı öğrenmem lazım.
okuyacağız tabum, hep beraber birbirimizin başarı hikayelerini okuyup gururlanacağız...er ya da geç... ben de öpüyorum,sağol canım

selam canlarim ne güzel kilolar vermissiniz kutluyorum hepinizi.a.s.
bijom harikasin ya kilo vermedigin hafta yok kirkbin kere masallah aman tak sunu bir tarafina. öptüm kocaman.
mersa hayatim seninde masallahin var. cedricin rekorunu kiracaksin az kaldi aman masallah.. devami gelir insallah..
cocom ya zaten cok az kaldi kilon masallah cok hirsli ve kararlisin kalanida savacaksin basindan hayirlisiyla.a.s.
asyamda bir hamle yapmis helal sana asyam. haftaya 60li kilolardasin allahin izniyle .öpüyorum canim.a.s.
tabucugumda kendi rekorunu kirmis.. koptum ben buna.:teytey: cok sekersin. haftayada takim rekoru kirarsin tabucugum
cikolatam masallah canim toparlamissin kendini. sakin salma sakin. esine inat onun gözüne sokmak icinde olsa istedigin kiloya inmelisin. istedigi kadar baltalasin. neler yapabilecegini göster ona. ay bende erkek düsmani oldum ya pofffff. :icecream:
gelinim negüzel bir hirsla baslamissin canim hadi hayirlisi allah kolaylik versin. yaptigin sporda cok iyi.alkisalkisalkis
canzi hayatim bu hafta kilo vermemissin ama haftaya daha cok verirsin canim . sende yapiyormusun takimin yaptigi diyetten ?
bhk simdi ne yaptin güzelim gittinmi sen? aman ya yapma sakin öyle sey. aradada olsa gel canim be..
valla özleriz bak..:gitme:

selam güzeller ben geldim :)) oh oh kayntmışsınız bu haftada erkekelri çekiştirme haftamız olsun vallaha:))

hoşgeldin canım sık sık uğra aramıza yazılanları oku istedğin arkadaşa cevap ver. takımımızdaki tüm arkadaşlarım süperdir hepisde çok ilgilidir ne sorsam illaki bi cevap veren çıkar:))
akşama bir akrabamızın kına gecesi var,ben çıkıyorum kızlar.hazırlanmam gere..öptüm hepinizi

ohh oh at kız göbecikleri kalori harca bol bol eğlen emi:)

vay anasınıııı.. demek korse kullandınız. ben de mi kullansam acep:S

canım malum doğum sonrası korse kullanmak gerekiyor
karnım kocaman kalmasın diye hehehhekaydirigubbakcemile2

birgün hepimiz o başarı öyküsünü yazacağız buraya canım...
hayırlısıylaopuyorumnanaktan

cocom ya zaten cok az kaldi kilon masallah cok hirsli ve kararlisin kalanida savacaksin basindan hayirlisiyla.a.s.

ablam yaaa kararlıyım ama vereceğim kilo azalınca vermesi zorlaşıyor gibi
hep birlikte azmimizin elinden kurtulmayacak bu kilolar İnş:Saruboceq:

senin elinden kilo degil hicbirsey kurtulmaz cocom. bak misafirleride savdin hallettin masallah. darisi son 2,5 kiloda hadi hayirlisi ..alkisalkisalkis

mehalim nasilsin dünya güzelim himmm?
bugün 13400 adim yaptim yürümeye doyamadim öyle güzeldiki aksam üstü hava orman mis kokuyordu.
tanimadigimiz bir yola girdik cok ilginc geldi eve nasil geldigimizi anlamadik. yarin sabahtan cikacagiz kismetse. birde berbere gidecegim yarin.

merhabalarrr... durumlara bir bakayım dedim sabah beri gezenti olduk eve yeni girdik, abamın en ufak kızı 17 yaşında olan milli takımda yüzücü, ÜTİ.de yarışlar vardı sabahtan beri ordaydın yeğenimi izledik bugün tüm yarışlarda 2. ve 3. derece aldı ama sonuç henüz belli dğil yarında var yarışlar sabah gideceğiz, pek bir gurur duydum yeğenimle türkiye şampiyonluğu filan dendikçe ağladım ben tabi :))... ablamı otelin oraya yolladık şimdi ben evde kızlarlayım... sizlerdede aklım kalıyor ama eve dönünce yavaş yavaş tüm geçmişi okuyacağım şimdi ortamı bırakıp net elimde dolaşmak istemiyorum mehalimlede onuşuyruz zaten srun yok inşallah burada....biraz bakınayım bakalım hepinize huzurlu geceler...

canım annem ne olsun bu aralar bebek işine hız verdik işte sende okumuşundur mesajlarımı. şuanda iyice bu konuya konsantre oldum içim kıpır kıpır öyle heyecanlıyımki:)) inşallah yakında anneanne oluyosun dicem sana.

maşallah gene yürüyüşün kralını yapmışın vallaha bak sen kapıkuleyi bulacaksın yürüye yürüye.
yarın yürüyüşemi çıkıyon annem yolamı onu anlayamadım:)) annemyaa biliyomusun ben senin sesini duymak istiorum artık. türkiyeye geldiğinde bana bi numara verde sen arayım :))

Kallisim vallaha öslüyom seni yalan yok ahanda saklayım dedim saklayamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…