- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.081
kilo verenleri koskocamaaaaan öpüyorum burdan. veremeyenleri de ıssırıyorum Şeniz benim gibi başka kilo alan var mı bilmiyorum
ben az önce spordan geldim.
45dk yürüyüş
15dk koşu
60x5 kolların arkasını çalıştıran alet
60x5 iç bacak sanırım.. şu bacaklarımızı açıp kapattıgımız alet
125 mekik
100 twist
150 yanlara eğilme
hepsi toplam 1buçuk saat sürdü
holivud diyetime bugün yeniden başladım. malum memleket dönüşü falan.. sadece meyve suyu içiyorum..haftaya cuma durum ne olucak bakalım.
akşama gelin de konuşalım bi denaniknanik alkisalkisalkis
oooo cococum 2.5 kilon kalmış ya ne güzel :icecream:
inşallah canım :Saruboceq: başarı öykünü şimdiden yazmaya başla bencecanım yaaa çook şükür
darısı hepimizin başına
bijocum artık eski kıyafetlerimin hepsine sığıyorum şükür
korseyi de attım kenara 1 haftadır...
hepimiz güzel güzel mezunlar olabilelim buradan İnşaAllah canım...
inşallah canım :Saruboceq: başarı öykünü şimdiden yazmaya başla bence
benim de kıyafetlerim artık olmuyorlar, yeni de almıyorum daha vermem gereken kilolar var diye. kaldım ortada -tatlicadiarzu-
çook teşekkür ederim reyhan ablacım a.s. takıyorum hemenbijom harikasin ya kilo vermedigin hafta yok kirkbin kere masallah aman tak sunu bir tarafına
hoşgeldin canım sık sık uğra aramıza yazılanları oku istedğin arkadaşa cevap ver. takımımızdaki tüm arkadaşlarım süperdir hepisde çok ilgilidir ne sorsam illaki bi cevap veren çıkar:))slmmmm bende geldim kızlar...Benide aranıza alırsanız sevinirin...Bende fazla balık etli bir arkadaşınızım.160 cm boy ve 78,9 kg yim... off be boya bak kiloya bak demeyinn ama bak..küserim sonra...
Neyse valla kilomda benim hiç bir suçum yokkk..Tamamen fast food çuların ve çikolatanın suçu ben napayım..Yemeyeceğim sizi diyorum ama,,,ölümü öp yeee diyorlar dayanamıyorum..
sizce durum vahimmi zayıflayabilirmiyim...fazla bir şey istemiyorum canlarım yaaa 90-60-90 olayımmm 60 kilo neyin olsamm....( öfff öfff ufalda cebime gir..)))
kızlar öpüyorum sizleri...
akşama bir akrabamızın kına gecesi var,ben çıkıyorum kızlar.hazırlanmam gere..öptüm hepinizi
vay anasınıııı.. demek korse kullandınız. ben de mi kullansam acep:S
helal olsun sana cocom,darısı başımıza... hakikaten azim kararlılık ve sabır isteyen bir iş bu zayıflamak...
5. takımın tüm üyelerinin başarı hikayelerini okumak ve kilo çizelgelerinde kalan kilonun 0 olduğunu görmek istiyorum :1rolleyes:
cocom ya zaten cok az kaldi kilon masallah cok hirsli ve kararlisin kalanida savacaksin basindan hayirlisiyla.a.s.
mehalim nasilsin dünya güzelim himmm?
bugün 13400 adim yaptim yürümeye doyamadim öyle güzeldiki aksam üstü hava orman mis kokuyordu.
tanimadigimiz bir yola girdik cok ilginc geldi eve nasil geldigimizi anlamadik. yarin sabahtan cikacagiz kismetse. birde berbere gidecegim yarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?