- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.141
reyhan ablacım üzüldüm ya burda olmayacağıma ama sen yine de haber ver kütahyaya geldiğin zaman belli olmaz :1rolleyes:iyi aksamlar bijom.
kütahyaya gitme isi belli degil bijom. birden karar verilip kalkip gidilir belkide sadece bizde kaliriz zaten kütahyadaki akrabalarimizla geciririz bütün tatili. bakalim hayirlisi . eger gidecek olursak seni ararim diyecegim ama sende orda olmuyorsun.olsun canim gönüller bir olsun.
bende 9 temmuzda cikiyorum kismetse iznim 6 hafta ama 4 haftada gelirim kizim dogum yapacak insallah.
evett gidicez mehalim gel seni de götüreyim kızzzya bişjoum ya tatilemi gidecen yaa. nasıl kıskanım birden bende gitmek istiyom ama mümkün değil :)) benim içind eğlen emiii hemde bol bollzemuszemus
a a sende de azim var çikolatam. herşeylere rağmenmaşşallahh benim bijoma... kız vallahi senin bu azmin bende olsaydı,başka birşey istemezdim...seni ne tatil bozar ne başka birşey...alkışlar ve öpücükler benden sanaalkisalkisalkisa.s.
oyy gelin sen de mi iş yapıcan kaydirigubbakcemile5 benim de bir sürü işim var bugün temizlik vs vs. saatin 10 u geçmesini bekliyorum gürültü açısından. kolay gelsin canım çook çokk kaydirigubbakcemile2bir sürü işim var bugün=( pazara çıkılıcak,çamaşırlar atılacak makineye temizlik yapılıcak vs vs.. saat 14:00-18:00 arası da okul var.
geldiğinizde yazın siz de='(
mock
olu gelinim günaydın bugün hangi pazar var sen tepebaşında filanmısın ki :)) meraklı meloş ben..
diyetinde hayırlı olsun çok tehikeli iyetler bunlar bak dikkat et hiç bir şey yemeden sırf meyve suyu ne demek...bir arkadaşımız hastanelik olmuştu hatırlatmak istedim ..
günaydın canlarımm iyi haftalar geçirmeniz dileğiyle
çukulatacım canım sen kendi vucudunu daha iyi bilirsin canım hangi diyet seni mutlu ve vucudunun dengesini bozmıyacaksa onu yap canım bir kere başarmışsın yine başarırsın canım opuyorumnanaktan
bijom canım geçmiş olsun idrar yolları çok kolay üşütülüyor malesef dediğin gibi ayaklarını hep sıcak tut tatlımm opuyorumnanaktan
kaliste ablacım hoşgeldinn tatil kısada olsa insanın rutin haytından uzaklaşması güzel oluyor valla opuyorumnanaktan
olu gelin canım maşallah diyetin güzel gidiyor sonuca ulaşacaksın mezuniyetin yakındır canımm opuyorumnanaktan
sohbetine bayildim canim diyetindede kolay gelsin insallah diledigin sonuca varirsin sende gece kususun demek bende geceyi cok severim sessizlik serinlik helede bakcedeysek gunduzun gurultusu yogunlugundan sonra geceki serinlik sessizlik guzel oluyo demigünaydın takımcım. emekli albay gibi kaçta yatarsam yatayım tuhhaf bi şekilde sabah 6bucuk-7 dedi mi ayaktayım
bu arada...tartıldım. dün başladım diyete. 2.meyve suyu günüm olacak bugün. 60.4ile başladım 59.4 e düşmüşüm..muhtemelen sudur. yani 1 günde verilen 1 kilonun açıklaması bu gibi bence.pek fazla sevinemiyorum açıkcası.. bir de sanırım yaptığım sporun faydası oldu. cunku bu diyeti daha önce yaptığımda spor yapmamıştım ve 2.güne başlarken sabah tartıldığımda gramlar vermiştim sadece. dizlerimde çok fena bi ağrı var.bugün spora gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum. fazla da zorlamak istemiyorum kendimi ama hergün gitsem iyi olurmuş gibi sanki.
dün akşam bi arkadaşımla dışarı çıktık. arkadaş tutturdu dürüm yiyelim diye.. hem de saat 23:00 gibiydi! olmaz dedim diyetteyim ben o kadar emek çekiyorum saygı duy lütfen falan dedim=D sus pus oldu..senin fazlan yok ki nerden çıkarıyosun falan dedikafeye gittiğimizde de kahve içtim kremasız şekersiz sade. uzun zamandan beri dışarı cıkmamıştım hiç. çok iyi geldi çıkıp dolaşmak muhabbet etmek falan. sokak kedilerine şevkat gösterdik biraz sonra. ama hepsi kaçtılar benden. oysa ben onları çok seviyorum. insanlar nası defterlerinin kitaplarının arasında çiçek kurutuyolarsa benim de kedi kurutasım var deftelerimin kitaplarımın sayfaları arasında dermişim=P
eskişehirde akşamları hava çok güzel oluyo.ne sıcak ne soğuk.. ama hafiften ensiyo böyle.. temiz hava falan. bugün kuaföre gidicem. hadi hayırlısı..
sabah sabah kendi kendime konuşucak şeyleri nerden buluyosam ben de artıkgüzel allahım beni deli enerjisiyle yoğurmuş dünden beri çenem iyice düştü.D uyuyamadım zaten yattığımda.. böle içimde bi korku. bi yerden bişiler gelivericekmiş gibi.. açtım bütün ışıkları en son saaate baktığımda sabaha karşı 4dü saat.peh peh peh.
**babam gibi adam bulsam evlenirim bir de. hohohohohone alakaysa artık
söylemek istediğim bişey daha vardı da unuttum birden=/ neyse aklıma gelince söylerim. hayde mock mock hepinize
alisime gecmis olsun canimgünaydın arkadaşlar. olu gelin alemsin yaa kedimi kurutacan sabah sabah güldürdün beni.
bugun bende ali ile birlikte doktora gideceğiz aliyi cilt doktoruna gömtüreceğim . böyle boynunda falan yılardır beyaz lekeler oluşuyor daha evel doktor mantar demişti ama yine tekrar götüreceğim inşllah vitiligo değildir. hadi görüşürüz canlar
selam canimselam gençlik
hepinizi öpüyorum
reyhan ablacim hani evvelce bahsetmistim basel e arada gidiyoruz alisverise diye ya e$imin o tarafta i$i cikti hadi sizide gotureyim siz alisveris yaparken ben i$imi gorurum dedi birden gelisti oyle yoksa haber vermemmi ama ogun hava cok sicakti orda sizin oralar sel goturmus baksana bizim burasida yagmurluydu ve oyle kalabliktiki anlatamam cok zor gezebildim hem sicak hem efecik huysuzlandi 2 3 saat dolastik dondukgünaydin sabah sekerleri. zemuszemus
asyamda tam havasini buldu almanyaya gelecek.haberde vermedi.lmaz:
bijom guldurdun beni bakkala gidiyorum der gibi haa yok kiz biz fransanin en dogusundayiz dolayisiyla almanya bize yakin isvicrede cok yakin bir bir bucuk saatlik yol onun icin bazen gidiyoruz bu aylarda oralar burdan daha hesapli oluyo esiminde i$i dusunce gidelim dedikbenim oturdugum yer oyle pahali ki anlatamam burdan aldigim birseyin bir paket parasina oradan iki uc paket aliyorum oyle bozulmuycak uzun tarihli seylerden stok yapiyorum mesela deterjan temizlik malzemeli helede sampuan bakim seyleri falan hemde kalitelisini alabiliyorum ve baya uzun sure kullaniyorum iyi oluyo birazda yegenlerime kucuk hediyeler aldim oyle iste yaaherkese selamm.. asyacım da almanyaya gidiyoruz demiş. oh ya ne güzel, ben bi bakkala gidip geliyorum gibi olmuş kaydirigubbakcemile3
cok gezemedim cukulatam yaa birdahaki sefere insallah efeyi babaanneye birakip gidecem cocuklarlan zor oluyo helede kucuklerse simdiden bol bol gezin tavsiyem sonra cocuklariniz olunca sinirli oluyo gezmede olsun tatilde olsun hersey sinirli bide noktasiz iii ler olsa daha iyi anlaticamda iste iz anlayin artikselam takımcığım,
ben dün gece geç geldim,hem de bayağı bir geç geldim...kınada göbecikleri attıktan sonra eşim geldi aldı beni,sahilde bir gece klubüne gittik.
saat 4 de geldik eve.
bugün yoğun bir gün,birazdan yine çıkıp gece geleceğim ...
reyhan ablam haklısın.eşim de olsa baltalamasına izin vermeyeceğim diyetimi.fakat bijomla da konuştum bu liste diyeti sanırım bana göre değil.caydırıyor beni... bu diyeti bırakabilirim...
bu arada nereye geliyorsun tr de ablacığım?
olu gelin aferin sana kızz,yememişsin dürümü...
asyam da almanyaya gitmiş,yerimize de gez şekerim...
çıkmam lzm canlar,geri kalan herkesi öpüyorumopuyorumnanaktan
gule gule kullan canim urunlerini aman duzenli kullanin urunleri faydasini gorun insallahÖncelikle hepinizin geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim arkadaşlar.
oğluşumunkine mantar dedi doktor yine ilaç sprey ve şampuan verdi.ama ne kadar hafifilesede malsef sürekli tekrarlıyor. ee çocuk çok temizde tutamıyor. allah dermansız dert vermesin bunada hamdolsun ne yapalım değil mi:))
Bende cildim için clean and clear yeni kremler falan aldım inşallah adam gibi kullanırımda şu sorunlar hallolur.
aebenim kalis istanbulda ablasının yanında hafta sonu dönecek kendisi:))
canim cok guzel bir tatil gecirin insallah sen tatildedemi devam edicen diyete masallah sana canim yaaa bakalim tatil donusu ne kadar olucan cokta kuruma kizherkese günaydınna.s.
gerçekten kimse gelmemiş. ee hem yaz hem de hafta sonu olunca tabiii kaydirigubbakcemile2
ben de artık yavaş yavaş valizimi hazırlamaya başlıyorum bugün. kısmetse cumartesi günü çıkıyoruz tatile :icecream: tam 35 gün yokuz delikafadulden o yüzden şimdiden başlarsam anca tamamlanır gözden kaçan şeyler falan..
izin konusunu kallisime de danıştım. izne ayrılma, nete giremezsen de tel ile bildirim yaparsın dedi. tamam dedim çünkü orda da diyetime devam edicem.. ayrıca bir online müzik endüstrisi oyunum var ve hergün olmasa da 2 günde bir bakmam gerekecek, o zaman size de yazarım. zati tartımı da valizime koymayı düşünüyorum :1ninca:
cumartesi-pazar spor hakgetire ama pazartesinden itibaren devam edicem yürüyüşüme ve parktaki aletlere. zira uzay yürüyüşü iç bacaklarımı çok ağrıtmış demek ki işe yarıyor kaydirigubbakcemile2
canim caniiiim caniim hosgeldin allah tekrar kavusmayi nasiiiip etsin aablanla ikinize e$imde bende tebrik ediyoruz yegenini canim e$imin cocukluktan icinde kalan yuzuculuk hevesi var onun icin cok sever boyle birinin yuzmede basarili olmasina hatta cok istiyo kucuk kizinin yuzucu olmasinagünaydın güzeller, bir sürü hareket var galiba herkeslerde tatiller, koşturmalar vs.vs
mehalimin oğluşu rahatsızlanmış canım ben seni ararımda şimdi sorarım bakalım nasıl neler demiş dr. merak ettim..
akşama kısmetse evimdeyim inşallah, az önce ablamla büyük yeğenimi son yarışlar için gönderdim ben gidemedim çünkü bugün çok geçe kalacaklar sonuçar açıklanacak dünkü arışta yeğenim 1. oldu.. tebrik eden herkese çok teşekkürler...videolar çektim bi sürü foto yeğenimden sizin için..biz öğlen sonrası yola çıkacağız bugün gidemedim o yüzden, şimdi bizim kızlar ve ablamın ortanca denize gidiyorlar çok sıcak valla be evde kalacağım..
dün akşam neredeyse sabaha dek maltepede sabahladık eğlenmeye gittik kalabalıktık, çıkan sanatçıyı dinledikçe ablam ve eniştem senin arkadaşının sesinin yanında hiç dediler durdular valla çikolatam biemiyorum artık :))
ben şöyle bir kontrol edip işime bakayım hoşkalın canlarım inşallah yarna görüşürüz evimden..
canim hem sporla hemde bu diyetle bitirdin isi tebrikler sanadagünaydın takıcığım. şimdi uyandım ben de.. ve tartıldım. 58.4 çıktı bu sefer kilom. bugün kilo verememişim. ama en azından almadım da. bilgi olsun diye merak eden arkadaşlara yazıyorum.
başlangıç 60.4
1.gün 59.4
2.gün 58.4
3.gün 58.4
bariz incelme farkettim ayrıca bu sabah özellikle bel bölgemde hatta yan yattıgımda artık göbeğim yana doğru düşmüyor löp diye=D daha sıkı.. haa yaptıgım sporların önemi de vardır elbette sadece diyetle ne kadar olurdu bilmiyorum.hemen hergün yürüyorum koşuyorum bir sürü mekik çekiyorum falan. hergün olmasa bile birer gün arayla yapıyorum. 4gündür de daha bi azimliyim.. aklımdan hamburgerler falan geçmiyor.bütün arkadaşlar yerken ben yemiyorum falan. höhöh=)
bir sürü işim var bugün=( pazara çıkılıcak,çamaşırlar atılacak makineye temizlik yapılıcak vs vs.. saat 14:00-18:00 arası da okul var.
geldiğinizde yazın siz de='(
mock
hangi sayfalan bunlar kiz yazik gozlerine silgitsin hepsini1320. sayfaya dek okudum kendime not bırakıp diğer bölümlere geçiyorum :))
sende guzel bir hafta gecir canzim nasilsin bu arada bende ayni diyeteydim diyeyim cunku cumadan beri biraktim bu diyeti cunku cuma gunu bahceyi ilaclamistim azcik gecen haftada azcik halsizlik birkerede bas donmesi olmustu ve sanirim ilactan bende etkilendim bulantim ve bas donmem artti bende biraktim diyeti ayran falan yaptim kendime bol bol ictim ve cumartesi gunude devam edemedim evde degildik dedigim gibi dun zaten hic eve girmedim desem yeridir hava guzeldi cocuklara sisme havuz sisirip icine su doldurduk onlar oynarken bizde e$imle bahcede otuduk onun icin devam edemdim kizimla esime bu diyet iyi geldi e$im 4 kilo kizim 2 kilo verdiler ben cok az verdim yalniz cumartesi aksam almanyadan geldigimde tartildim 69.5 i gordum ama sabah dine 70 olmustum bakalim artik hele bu kiloyu biraz koruyayimda normal duzenle bakalim ne olucak sonrasigünaydın canlarımm iyi haftalar geçirmeniz dileğiyle
çukulatacım canım sen kendi vucudunu daha iyi bilirsin canım hangi diyet seni mutlu ve vucudunun dengesini bozmıyacaksa onu yap canım bir kere başarmışsın yine başarırsın canım opuyorumnanaktan
bijom canım geçmiş olsun idrar yolları çok kolay üşütülüyor malesef dediğin gibi ayaklarını hep sıcak tut tatlımm opuyorumnanaktan
kaliste ablacım hoşgeldinn tatil kısada olsa insanın rutin haytından uzaklaşması güzel oluyor valla opuyorumnanaktan
olu gelin canım maşallah diyetin güzel gidiyor sonuca ulaşacaksın mezuniyetin yakındır canımm opuyorumnanaktan
sende guzel bir hafta gecir canzim nasilsin bu arada bende ayni diyeteydim diyeyim cunku cumadan beri biraktim bu diyeti cunku cuma gunu bahceyi ilaclamistim azcik gecen haftada azcik halsizlik birkerede bas donmesi olmustu ve sanirim ilactan bende etkilendim bulantim ve bas donmem artti bende biraktim diyeti ayran falan yaptim kendime bol bol ictim ve cumartesi gunude devam edemedim evde degildik dedigim gibi dun zaten hic eve girmedim desem yeridir hava guzeldi cocuklara sisme havuz sisirip icine su doldurduk onlar oynarken bizde e$imle bahcede otuduk onun icin devam edemdim kizimla esime bu diyet iyi geldi e$im 4 kilo kizim 2 kilo verdiler ben cok az verdim yalniz cumartesi aksam almanyadan geldigimde tartildim 69.5 i gordum ama sabah dine 70 olmustum bakalim artik hele bu kiloyu biraz koruyayimda normal duzenle bakalim ne olucak sonrasi
arkadaşlar merhaba
ben geldiiiiiiim, 1 hafta tatil yaptım dinlendim geldim sizleri çooooook özledim inşallah herşey yolundadır
bijoux cum bende özledim inanki, ayy tatil olup ta kaçamak olmadan olmuyo valla
bu cumaya kadar eksi çıkmamak için uğraşıcam 56,500 kiloyum bu sabah itibariyle
epey bi bronz oldum,
daha komiği beni işte görenler zayıflamışın dedi ay ne güzel geldi :roflol::roflol::roflol:
cuma yarışmasındaki durumlar nedir bi onlara bakıyım da geliyorum şimdi canım
sende karasuya gidiyormuşun çok güzel vakit geçirirsin inşallah bitanem
hoşgeldin canım ohhhh ne güzel dinlenmişsin opuyorumnanaktan ama azcık kilo almışsınnlmaz: neyse canım allahtan çok fazla almamışsın vermesi kolay olur inşallah senin için canım tatilde almamak mümkün olmuyor zaten neyse inşallah cumaya kadar atarsın fazlalığını canım :Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
a a sende de azim var çikolatam. herşeylere rağmenklava: verdiğin kilo hiç de az değil. bak diyetin sana göre olmadığını anladın ve hemen eski düzenine döndün. demek ki sende de azim ve ışık var :1closedeyes: hadi hadii en kısa zamanda senden 60 lı kiloları bekliyorum. sonrası zaten o rakamların verdiği gazla çoook kolay gelecek emin ol Şeniz
herkese günaydın :1hug:
sabah eşimi gönderdim evi topladım hemen geldim. kallisimi görüyorum nasıldı yolculuk sağ salim varmışsın evine Allah'ın izniyle. istanbul nasıldı kallisim :çok üzgünüm: aah ah çok olmadı geleli ama özledim bee.
bugün spora gitmicem çünkü evde çok işim var. eğer halim kalırsa akşam çıkarım ya da evde nivea body cd sini yaparım. idrar yollarımı üşüttüm galiba çok ağrıyor karnımın altı :bbo: ayaklarım da hep çoraplıdır ama anlamadım :uhm:
günaydın canlarımm iyi haftalar geçirmeniz dileğiyle
arkadaşlar merhaba
ben geldiiiiiiim, 1 hafta tatil yaptım dinlendim geldim sizleri çooooook özledim inşallah herşey yolundadır
canım dinlendim valla iyi geldi, hiç merak etmeyin kesin vericem aldığım kiloyu hiç üzerimde tutamam valla, geçtiğimiz hafta sonu kaçırdım işte, iştahım açıldı yiyim bari de dedim sonra tam bir sıkarım kendimi
neyseki moduma girdim cumaya kadar aldığımı vericem kimsecikler merak etmesin
hadi hemen size bir foto ekliyim buraya 20 haziranda gittiğim sansarak kanyonundan bir anımı sizinle paylaşıyım bakalım beğenicekmisiniz zemuszemus
sağolasın canziciğim,evet eski diyeti bırakmak zorunda kaldım.mümkün olduğunca dikkat ederek,spora ağırlık vererek gidecek kilolar inşallah...pes etmek yok er yada geç gidecek :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?