Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan ablacım üzüldüm ya burda olmayacağıma ama sen yine de haber ver kütahyaya geldiğin zaman belli olmaz :1rolleyes:

ya bişjoum ya tatilemi gidecen yaa. nasıl kıskanım birden bende gitmek istiyom ama mümkün değil :)) benim içind eğlen emiii hemde bol bollzemuszemus
evett gidicez mehalim gel seni de götüreyim kızzz

maşşallahh benim bijoma... kız vallahi senin bu azmin bende olsaydı,başka birşey istemezdim...seni ne tatil bozar ne başka birşey...alkışlar ve öpücükler benden sanaalkisalkisalkisa.s.
a a sende de azim var çikolatam. herşeylere rağmen klava: verdiğin kilo hiç de az değil. bak diyetin sana göre olmadığını anladın ve hemen eski düzenine döndün. demek ki sende de azim ve ışık var :1closedeyes: hadi hadii en kısa zamanda senden 60 lı kiloları bekliyorum. sonrası zaten o rakamların verdiği gazla çoook kolay gelecek emin ol Şeniz

bir sürü işim var bugün=( pazara çıkılıcak,çamaşırlar atılacak makineye temizlik yapılıcak vs vs.. saat 14:00-18:00 arası da okul var.
geldiğinizde yazın siz de='(
mock
oyy gelin sen de mi iş yapıcan kaydirigubbakcemile5 benim de bir sürü işim var bugün temizlik vs vs. saatin 10 u geçmesini bekliyorum gürültü açısından. kolay gelsin canım çook çokk kaydirigubbakcemile2

herkese günaydın :1hug:
sabah eşimi gönderdim evi topladım hemen geldim. kallisimi görüyorum nasıldı yolculuk sağ salim varmışsın evine Allah'ın izniyle. istanbul nasıldı kallisim :çok üzgünüm: aah ah çok olmadı geleli ama özledim bee.
bugün spora gitmicem çünkü evde çok işim var. eğer halim kalırsa akşam çıkarım ya da evde nivea body cd sini yaparım. idrar yollarımı üşüttüm galiba çok ağrıyor karnımın altı :bbo: ayaklarım da hep çoraplıdır ama anlamadım :uhm:

günaydın canlarımm iyi haftalar geçirmeniz dileğiyle
çukulatacım canım sen kendi vucudunu daha iyi bilirsin canım hangi diyet seni mutlu ve vucudunun dengesini bozmıyacaksa onu yap canım bir kere başarmışsın yine başarırsın canım opuyorumnanaktan
bijom canım geçmiş olsun idrar yolları çok kolay üşütülüyor malesef dediğin gibi ayaklarını hep sıcak tut tatlımm opuyorumnanaktan
kaliste ablacım hoşgeldinn tatil kısada olsa insanın rutin haytından uzaklaşması güzel oluyor valla opuyorumnanaktan
olu gelin canım maşallah diyetin güzel gidiyor sonuca ulaşacaksın mezuniyetin yakındır canımm
opuyorumnanaktan

günaydınlar efem ..

hayırlı haftalar olsun inşallah ...

kalişim hoş geldin .......

canım bağlardayım. ptesi pazarı var=D uyarıların için çok teşekkür ederim ayrıca Şeniz

saol canımm Şeniz

sohbetine bayildim canim diyetindede kolay gelsin insallah diledigin sonuca varirsin sende gece kususun demek bende geceyi cok severim sessizlik serinlik helede bakcedeysek gunduzun gurultusu yogunlugundan sonra geceki serinlik sessizlik guzel oluyo demi

alisime gecmis olsun canim

selam gençlik
hepinizi öpüyorum
selam canim

günaydin sabah sekerleri. zemuszemus
asyamda tam havasini buldu almanyaya gelecek.haberde vermedi.lmaz:
reyhan ablacim hani evvelce bahsetmistim basel e arada gidiyoruz alisverise diye ya e$imin o tarafta i$i cikti hadi sizide gotureyim siz alisveris yaparken ben i$imi gorurum dedi birden gelisti oyle yoksa haber vermemmi ama ogun hava cok sicakti orda sizin oralar sel goturmus baksana bizim burasida yagmurluydu ve oyle kalabliktiki anlatamam cok zor gezebildim hem sicak hem efecik huysuzlandi 2 3 saat dolastik donduk

herkese selamm.. asyacım da almanyaya gidiyoruz demiş. oh ya ne güzel, ben bi bakkala gidip geliyorum gibi olmuş kaydirigubbakcemile3
bijom guldurdun beni bakkala gidiyorum der gibi haa yok kiz biz fransanin en dogusundayiz dolayisiyla almanya bize yakin isvicrede cok yakin bir bir bucuk saatlik yol onun icin bazen gidiyoruz bu aylarda oralar burdan daha hesapli oluyo esiminde i$i dusunce gidelim dedikbenim oturdugum yer oyle pahali ki anlatamam burdan aldigim birseyin bir paket parasina oradan iki uc paket aliyorum oyle bozulmuycak uzun tarihli seylerden stok yapiyorum mesela deterjan temizlik malzemeli helede sampuan bakim seyleri falan hemde kalitelisini alabiliyorum ve baya uzun sure kullaniyorum iyi oluyo birazda yegenlerime kucuk hediyeler aldim oyle iste yaa

cok gezemedim cukulatam yaa birdahaki sefere insallah efeyi babaanneye birakip gidecem cocuklarlan zor oluyo helede kucuklerse simdiden bol bol gezin tavsiyem sonra cocuklariniz olunca sinirli oluyo gezmede olsun tatilde olsun hersey sinirli bide noktasiz iii ler olsa daha iyi anlaticamda iste iz anlayin artik

gule gule kullan canim urunlerini aman duzenli kullanin urunleri faydasini gorun insallah

canim cok guzel bir tatil gecirin insallah sen tatildedemi devam edicen diyete masallah sana canim yaaa bakalim tatil donusu ne kadar olucan cokta kuruma kiz
ben 70 ara vercem artik donunce devamm edicem insallah almam daha bu kiloyu koruyayimda

canim caniiiim caniim hosgeldin allah tekrar kavusmayi nasiiiip etsin aablanla ikinize e$imde bende tebrik ediyoruz yegenini canim e$imin cocukluktan icinde kalan yuzuculuk hevesi var onun icin cok sever boyle birinin yuzmede basarili olmasina hatta cok istiyo kucuk kizinin yuzucu olmasina
ne guzel vakit gecirmisisniz canim sanada cok iyi geldi eminim ayy ne guru verici yegeninin 1. olmasi demii

canim hem sporla hemde bu diyetle bitirdin isi tebrikler sanada

1320. sayfaya dek okudum kendime not bırakıp diğer bölümlere geçiyorum :))
hangi sayfalan bunlar kiz yazik gozlerine silgitsin hepsini

sende guzel bir hafta gecir canzim nasilsin bu arada bende ayni diyeteydim diyeyim cunku cumadan beri biraktim bu diyeti cunku cuma gunu bahceyi ilaclamistim azcik gecen haftada azcik halsizlik birkerede bas donmesi olmustu ve sanirim ilactan bende etkilendim bulantim ve bas donmem artti bende biraktim diyeti ayran falan yaptim kendime bol bol ictim ve cumartesi gunude devam edemedim evde degildik dedigim gibi dun zaten hic eve girmedim desem yeridir hava guzeldi cocuklara sisme havuz sisirip icine su doldurduk onlar oynarken bizde e$imle bahcede otuduk onun icin devam edemdim kizimla esime bu diyet iyi geldi e$im 4 kilo kizim 2 kilo verdiler ben cok az verdim yalniz cumartesi aksam almanyadan geldigimde tartildim 69.5 i gordum ama sabah dine 70 olmustum bakalim artik hele bu kiloyu biraz koruyayimda normal duzenle bakalim ne olucak sonrasi

arkadaşlar merhaba

ben geldiiiiiiim, 1 hafta tatil yaptım dinlendim geldim sizleri çooooook özledim inşallah herşey yolundadır

sportimmm delikafadulden
özledim yaaa Şeniz
nasıl geçti tatil anlat bakalım kaç kilosun neler oldu neler bitti yandın mı hesap ver :roflol:

bijoux cum bende özledim inanki, ayy tatil olup ta kaçamak olmadan olmuyo valla
bu cumaya kadar eksi çıkmamak için uğraşıcam 56,500 kiloyum bu sabah itibariyle
epey bi bronz oldum,
daha komiği beni işte görenler zayıflamışın dedi ay ne güzel geldi :roflol::roflol::roflol:
cuma yarışmasındaki durumlar nedir bi onlara bakıyım da geliyorum şimdi canım

sende karasuya gidiyormuşun çok güzel vakit geçirirsin inşallah bitanem

teşekkürler canım daha var gitmeme.. demek kaçamak yaptın ha tatilde ohh :icecream: aman 1.5 kilo hemen gider merak etme..

canım teşekkürler iyiyim çok şükür bu gidişle tek ben kaldım galiba bu diyeti yapan ben son listeye kadar devam etmeyi düşünüyorumm inşallah başarıcam canım işte insan bir kere kopunca tekrarda listeye dönmesi zor oluyor zaten canım olsun az ve ölçülü yedinmi kilo almazsın inşallah 70 olunca dinlenmek sana iyi gelecektir bence evet işte herşeyin başı verdiğimiz kiloyu korumal benide bu korkutuyor zaten ama onunda üstesinden gelice inşallah canımm birlikten kuvvet doğar hepimiz bir olup korumada yaparız arrtık kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar merhaba

ben geldiiiiiiim, 1 hafta tatil yaptım dinlendim geldim sizleri çooooook özledim inşallah herşey yolundadır

hoşgeldin canım ohhhh ne güzel dinlenmişsin opuyorumnanaktan ama azcık kilo almışsınnlmaz: neyse canım allahtan çok fazla almamışsın vermesi kolay olur inşallah senin için canım tatilde almamak mümkün olmuyor zaten neyse inşallah cumaya kadar atarsın fazlalığını canım :Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım dinlendim valla iyi geldi, hiç merak etmeyin kesin vericem aldığım kiloyu hiç üzerimde tutamam valla, geçtiğimiz hafta sonu kaçırdım işte, iştahım açıldı yiyim bari de dedim sonra tam bir sıkarım kendimi
neyseki moduma girdim cumaya kadar aldığımı vericem kimsecikler merak etmesin

hadi hemen size bir foto ekliyim buraya 20 haziranda gittiğim sansarak kanyonundan bir anımı sizinle paylaşıyım bakalım beğenicekmisiniz zemuszemus

Eklentiler

• $DSCF1745.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 42

inşallah bijom,yavaş yavaş başladım eski düzene,dediğim gibi yavaş gidecek hatta bu hbafta veremeyeceğim ya da az vereceğim gibi geliyor.çünkü eski diyete göre çok yemiş olacağım. yavaş olsun ama bir daha gelmesin kilolar.çok sıkıldım çünkü...
geçmiş olsun canım,üşütmüşsün.dikkat et lütfen terliksiz gezme...
benim mantar sorunum tekrar etti,çok fena kaşınıyorum,ben ne yapayım pekii mafoldumben

sağolasın canziciğim,evet eski diyeti bırakmak zorunda kaldım.mümkün olduğunca dikkat ederek,spora ağırlık vererek gidecek kilolar inşallah...pes etmek yok er yada geç gidecek :lepi:

arkadaşlar merhaba

aşkııııımm opuyorumnanaktan hoşgeldin,valla ben çok özledim seni... en kısa zamanda bir kahve içelim opuyorumnanaktan

bu arada resmine bayıldım ve çooook özendim..ben de ayağımı suya sokmak istiyorum yaaa

asyam ben zaten gezentinin tekiyim, çocuk niye yapmıyorum sanıyorsun kaydirigubbakcemile3
çok özlemek istiyorum çocuk olmasını,resmen çocuk diye delirince yapacağım inşallah...
sanırım 30 u bulur -tatlicadiarzu-

kallis sultan gelmiş,çikolatasına yazmadan gitmiş,zaten çikolatasını msn ye de eklememiş, cep telefonuna mesaj da atmamış...
çok fena kıskancım ben çoooooookk :asigim:

choclate cım canım,

bende özledim, alışmaya çalışıyorum, hem işleri toparlıyorum hemde neler olmuş bitmiş biryandan onu takip etmeye çalışıyorum.

canım diyetini değiştiriyormuşsun hayırlı olsun, aman bırakma da yavaş olsun temiz olsun bitanem

canımm ne kadar güzel çıkmışsın maşallah sana fıstık gibisin vallaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sağolasın canziciğim,evet eski diyeti bırakmak zorunda kaldım.mümkün olduğunca dikkat ederek,spora ağırlık vererek gidecek kilolar inşallah...pes etmek yok er yada geç gidecek :lepi:

haklısın canım pes etmek yok gidecek kiloların hepsi başka çaresi yok yavaş yavaş gitsin yeterki gitsin canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sportiem tatilin en sinir bozan tarafı,dönüşte biriken işlerdir.Allah yardımcın olsun ...kolayca toparla inş..

canziciğim senin diyet nasıl gidiyor canım..beraberce vereceğiz kiloları,inanıyorum ben

Merhaba güzel hanımlar.Nasılsınız diye bakmaya geldim...
Hemde beni unutmayın diye.......:roflol:
Hepinize çok güzel bir hafta ve muhteşem bir cuma tartısı diliyorum....opuyorumnanaktan

hadi yaa çikolatam yine mi nüksetti ne bu böyle çektiğimiz bayan milleti olarak mafoldumben geçmiş olsun yine doktora gidiceksin heralde.. ben daha ilaç falan almadım bişey yapmadım.. geçenlerde de böyle olmuştum duruyor ilaç ama içmek istemiyorum yaaaaaa :1no2:

canzicime de teşekkür ediyorum. hep ayaklarım terlikli ve coraplıdır ama ben de anlamadım ki ya canım :uhm:

sportienin fotosunu da gördüm maşallah manken gibi yaa boyun kaç sportim merak ettim :uhm:

en son hatırladığım saat 2 de uzanmıştım koltuğa tv izliyodum, gözümü bir açtım bu saat -tatlicadiarzu- bir uyumuşum bir uyumuşum mirmirmirmir ev işi ağır geldi desem yapmadığım şey değil neden böyle oldu bilmiyorum ama ohh çok iyi geldi valla zemuszemus birkaç işim kalmıştı kalkayım onları yapayım, bugün az su içtim onu ayarlayayım. bugün bir arkadaşımızın doğumgünü ona güzel bir bileklik yapmayı düşünüyorum evdeki boncuklarımla, onu halledeyim. bize oturmak yooooooooooooooooooookkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…