Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar felaket bir şekilde güne başiladım gece küçük hiç uyumadı sersem gibi çalan saati duymamışım bakıcımız uyandırdığında saat 7,30 du ufaklığın huysuzluğu devam etti onu hazırla kreşe yetiştir büyüğü servise yetiştir dünden tamamlayamadığım dökümanları topla saat 9 da genel müdür ve 26 bölge müdürü ile toplantıya katıl ayyy kafayı yedim resmen tooplantı saat 1 gibi bitti ama bende bittim 2 tane ağrı kesici aldım sabah acele ile ekmek arası peynir koyup kahvaltıyı öyle yaptım öğle de düzensiz oldu yürüyüş yapayım dedim başağrısından ve uykusuzluktan yapamadım anlayacağınız bugün benden size hayır yok kendimi toparlarsam gelirim kızlar

Kaptanım, okurken ben bunaldım valla.
Yoğunluk falan hepsi neyse de, geç kalacak gibi uyanmak ayrı işkence.
Güzel bir kahve iste de kendine gelmene yardımcı olsun.

ben dukan la 28 günde 7 kilo vermiştim. bırakır bırakmaz geri almıştım. diğer evreleri yapmadım. güçlendirme korumayı falan.

Tamamını yapmadan, kiloyu korumak gerçekten zor.
Ben, 1 gün saf protein, 1 gün normal hafif menü şeklinde devam ediyorum şu an için.
Koruma açısından daha kolay olacak gibi geliyor böyle.

Ozaly legend of the skeerı ben de izledim.fantastik ama şöyle bir güzelliği var,karakterler orjinal..mesela genelde fantastikler ya orta dünyadan etkilenme ya da vampir filan.ama legendde orjinsl hepsi
ben mother confessorü cok severim
bu arada legend of korra,avatar bayılırımmmm

kızlar öncelikle kaçırdığım görmediğim menü,su ve spor varsa siz kusuruma bakmayın...
***13 ocak salı menüleri***
toplight+menüspor suyu göremedim kaptanım

callan + kalorisi fazla,gr kaybı yok,hala 59,9 kg ve mutlu
dagyolu-işlerini halledip gelecek
hm +menüsu ama sporu göremedim ya da atladım
eminef
servey+menü suspor
ahri(bstor)+spor,su,menü
hayat+menüsu biraz az spor yapabildin mi canım
ozaly+menü spor su ne kadar içtin göremedim
neva+menü spor içtiğin suyu göremedim
ayda+menüsporama su
ipeksena izinli
speedy+menü ,su ve sporu göremedim cnm
ates +ah o çokoprens olmasaydı,geçmiş olsun cnm

kızlar tekrar tekrar karbonhidratlara dikkattttttttttttttttttttttttttt
önemli olan yağdan kilo vermek
yani bol protein az karbonhidrat,sağlıklı kilo verme ve güçlü olma anlamına gelir

canım yaa ben suyu yazmayı unutuyorum ama hiç içmediğim gün en az 2 lt içiyorum bu çoğu zaman 3 u buluyor bundan sonra unutmam tatlım

Callan seni hayranıkla izliyorum , emeğine sağlık bebeğim , tek tek bakıp vakit harcıyosun bize ooyy yirim yirim

kızlar makarnayı hayatımızdan cıkaralım lütfennn,illa yenecekse sert olmalı,yumuşacık olmamalı
makarna yerine erişte yenebilir,düşük glisemik indekslidir,tok tutar
aynı sekilde ekmek olarak beyaz ekmeği kesinlikle istemiyoruz,basit şekerden baska bir şey değil.tam buğday ekmeği ya da cok tahıllı ekmek tüketelim
eve beyaz ekmek sokmayalım,işyerleine kendi ekmeklerimizi getirelim

Callan seni hayranıkla izliyorum , emeğine sağlık bebeğim , tek tek bakıp vakit harcıyosun bize ooyy yirim yirim
yok canım estağfurullah
kendime menü denetçiliğini görev bildim
hem daha cok okuyorum bu ara gıdalarla ilgili,ben ne kadar bilgili olursam okadar yardımcı olabilirim inşallah

kız menülere bakıp bakıp not mu alıyon nasıl aklında tutuyorsun. kim ne yapmış ne içmiş ne yemiş . eline sağlık . suyu artırmaya çalışıyorum. bi de aldığım kalorileri proteinden almaya çalışacağım artık biraz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…