Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızmadan önce durun bi izah edeyim
Kahvaltıda bir sigara böregi var ben istemedim ama koymuşlar.çıtır çıtırdi ya
Ögle menüm resimde çok görünüyor ama inanın 3-4 kaşık yoktu
Onca makarnaya hayırdan sona akşam makarna ne dijeksiniz biliom ama eve geç gelince kocam yapıvermiş 4 çatal hamlelik yedim azıcık.
Hanımsultan izin verirse jillianımı yapıp kahvemi içicem artık ritüel gibi oldu jillian kahve :)
Ha bu arada su hep içiyorum ama litre hesabı yapmadm hiç.ama en az 1 litre içiyorumdur en az :)

Eklentiler

• PicsArt_1421260767395.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 60
Sabah 1 parça börek,yesilçay
Ara 1 portakal
Öğlen sardalya,salata,1catal helva
Sade tkahvesi
Akşam sardalya,2 biber dolması
Yesil cay
2,5 lt su

Ya hanımlar biraz önce jillianı yaparken dikiş yerim fena acıdi.dogum yapalı 19ay oldu ya imkanı yok degilmi iyileşmiştir,içime dert oldu.yok artık canım olmaz öyle şey

Ya hanımlar biraz önce jillianı yaparken dikiş yerim fena acıdi.dogum yapalı 19ay oldu ya imkanı yok degilmi iyileşmiştir,içime dert oldu.yok artık canım olmaz öyle şey
acıdıyi açıldı diye okudum aman Allah korusun
Canım eğer yaparken acıyorsa bence bir sorun yoktur ama sonrasında acı devam ediyorsa dikkatli ol derim

Ben hala iyilesemedim halsizim oglum olmasa imkani yok kalkmam yattığım yerden ama onun icin ayakta olmak zorundayım spor 2 gundur yok bende ama istahsizlik var menumu paylasayim
Sabah: 1 bardak süt
Öğle: haslanmis patates ve yoğurt
Akşam: corba ve 1 dilim ekmek
Arada 1 elma
Suyu belirtmeyi unutuyorum ama su içiyorum 2 litreden az olmuyor

acıdıyi açıldı diye okudum aman Allah korusun
Canım eğer yaparken acıyorsa bence bir sorun yoktur ama sonrasında acı devam ediyorsa dikkatli ol derim
Sagol canım çok teşekkür ederim.hala devam ediyor ama hafif bir sızı var şimdi.düzelmezse doktor yolu görúncek galiba

yok canım bir şey olmaz,1 yılı çoktan geçmiş..en geç 1 yılda doku yapımı tamamlanıyor ama sen karın egzzersizlerinde dikkatli olll
şöyleki,yere yatılarak yapılan egzersizler genelde karın egzzersizleri,bunları dinlenerek,ya da zorlamayarak yapabilirsin

Sabah 1 parça börek,yesilçay
Ara 1 portakal
Öğlen sardalya,salata,1catal helva
Sade tkahvesi
Akşam sardalya,2 biber dolması
Yesil cay
2,5 lt su
güzelmiş menü biber dolması akşama olmamış ama sanırım çok az pirinçten hazırlıyorum demiştin dimi

harikaymış hastalığa rağmen kilo verirsin sanırım bununla

geçmiş olsun ozalycim sen yinede fazla zorlama kendini

çok hafif bir menü olmuş cuma günü kim tutar bizi bu menülerle:)

callancım geçenlerde demeye çalıştıgım buydu evet sadece kalori saymak yeterli olmuyor malesef ama bişey diycemde bu menüde karbonhidrat fazla gözükmüyo neden aldınki acaba

4 gündür tuvalete cıkmıyorum,bundan aldım muhtemelen
bir de nesfit iyi bir şey değil,kızımdan vakit bulup öğlen vakti geçmesin diye,hemen bir nesfit kaptım.
çünkü sabah ve öğlen metabolizma hızlı,akşama yavaşlıyor
akşama sadece salata yedim,akşamları hep böyle geçiyor zaten,yoksa ben kilo veremem
sabah ve öğlen vakitlerinde güzel yemek hedefim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…