Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım,bunun için not defterim bile var hepinizin ismi yazıyorr

arkadaşlar motivasyonumuzun yüksek kalması için hedefleri küçük koyuyoruz
mesela günlük 100 gr kaybı basarı sayılmalı bence
motivasyon en değerli şeyimiz
aynı sekilde sporda da küçük hedeflerle baslanmalı
mesela 5 dkka merdiven cıkmayı spor olarak baslarız,gittikçe arttırırız.bunları kenara not alabiliriz,başardıklarımızı görelim her gün diye...

canım kesinlikle haklısın ben mesela2 gündür öğle yemeğinde köfte ekmek yiyorum bizim kantinde tam buğday olmayınca mecburen benim beyaz ekmek oluyor ama evde kesinlikle tam buğday oluyor

ayy suyun hepsini koymamışım ben, 3 lt içtim. spor yapamıyorum, maalesef.

Callancım eklemeyi unutmuşum.
3 mil leslie ile takılmıştım dün.

kızlar bu hafta kilolarımızı belirtirken kendimize hedef kilo da koyalım mı? 1 hafta sonra kaç kg olmayı düşündüğümüzü?
Ben bunu her yaptığımda hayal kırıklığı yaşıyorum kaptanım ama her şeye rağmen varım.

merhaba arkadaşlar bugn sabah toplantıya giderken yürüyerek gittim 2 saat hızlı tempolu yürüyüş yaptım sabahta jillian ve regl le biirleşince korkunç bir haldeyim ağırmayan yerim yok şuan ama bunada şükür üstelik öğleden sonra apartmanın günü vardı hemde orada telefonum düştü kırıldı

menumu yazmadan önce callancım söyliyim dünkü menumle 700 gr gitmişti sabah tartıldım ama bugun bir küçük kaçamak yaptım günde
kahvaltı
2 rafadan yumurta 0 kh
5 zeytin 1 kh
yarım domates yarım salatalık 2 kh
süt
arada kahve kremalı 3
apartman gününde yemek ısmarlıyoruz ben gidene kadar ısmarlamışlardı sandviç ekmeğine tavuk dürüm ,baklava ve ıslak kek vardı acıkmıştım en masumu tavuk dürümü yedim tatlıya dokunmadım hiç
tavuk dürüm 30 kh
toplam günü 36 puanla kapadım
2 saat hızlı tempoda yürüyüş sabah 20 dk bantta koşu
jillian yarım saat
yarın sabah tartılıcam karbonhidrat degerini aşmadım ama bakıcam dürümün etkisi ne oldu

Neva2516 karbonhisrat oranını nereden hesaplıyorsun
canım diyetkolik diye bir site var hatta akıllı telefona indirebiliyosun bütün yiyecekleri kalori kh ve vitamin sodyum v.s bütün degerlerini veriyor pc dende girilebiliyor

çok haklısın canım hatta kepek ekmekte daha çok karbonhidrat var tam bugday ekmeğine göre

hmm cım cikolatalar süper duruyor çok merak ettim biraz toparlanınca yapıcam seninkiler kadar güzel olmaz eminim ama görünüşüne dayanamadım :)

sürekli untuyorum su miktarımı hesaplamayı bundan sonra ekliycem menülerime

Aynen öyle Aydacım.
Saf kan bir dukan tarifi.
Ben de çakma dukancı.
dukancımıydın sende çakma derken anlatsana biraz :)

Callan seni hayranıkla izliyorum , emeğine sağlık bebeğim , tek tek bakıp vakit harcıyosun bize ooyy yirim yirim
ahricim resimdeki senmisin çok güzelmişsin sen maşallahhhhhh

Callancım eklemeyi unutmuşum.
3 mil leslie ile takılmıştım dün.

Ben bunu her yaptığımda hayal kırıklığı yaşıyorum kaptanım ama her şeye rağmen varım.
canım küçük hedefler koyarsın sende 200 gr 300 gr gibi
maşallah diyelim spora
benim reglim gelecek sanırım bugün baş ağrım 3 ağrıkesiciye tağmen gecmedi inş çok şiş çıkmam

canım küçük hedefler koyarsın sende 200 gr 300 gr gibi
maşallah diyelim spora
benim reglim gelecek sanırım bugün baş ağrım 3 ağrıkesiciye tağmen gecmedi inş çok şiş çıkmam
lah
geçmiş olsun canım genelde reglken ne kadar almış gözüküyosun tartıda

Bugün ki menüm;

Sabah:
2 yumurta
1 dlm tam buğday ekmek

ara: 2 havuc

Öğlen:
5 adet fırında köfte
yoğurt çorbası
söğüş salatalık

Akşam:
herbalife shake + yoğurt
1 ayva

Spor :
Şimdi 3 mile lesli başlıyorum
2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…