- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.661
evet canım,bunun için not defterim bile varkız menülere bakıp bakıp not mu alıyon nasıl aklında tutuyorsun. kim ne yapmış ne içmiş ne yemiş . eline sağlık . suyu artırmaya çalışıyorum. bi de aldığım kalorileri proteinden almaya çalışacağım artık biraz da.
canım kesinlikle haklısın ben mesela2 gündür öğle yemeğinde köfte ekmek yiyorum bizim kantinde tam buğday olmayınca mecburen benim beyaz ekmek oluyor ama evde kesinlikle tam buğday oluyorkızlar makarnayı hayatımızdan cıkaralım lütfennn,illa yenecekse sert olmalı,yumuşacık olmamalı
makarna yerine erişte yenebilir,düşük glisemik indekslidir,tok tutar
aynı sekilde ekmek olarak beyaz ekmeği kesinlikle istemiyoruz,basit şekerden baska bir şey değil.tam buğday ekmeği ya da cok tahıllı ekmek tüketelim
eve beyaz ekmek sokmayalım,işyerleine kendi ekmeklerimizi getirelim
kızlar öncelikle kaçırdığım görmediğim menü,su ve spor varsa siz kusuruma bakmayın...
***13 ocak salı menüleri***
toplight+menüspor suyu göremedim kaptanım
callan + kalorisi fazla,gr kaybı yok,hala 59,9 kg ve mutlu
dagyolu-işlerini halledip gelecek
hm +menüsu ama sporu göremedim ya da atladım
eminef
servey+menüsu spor
ahri(bstor)+spor,su,menü
hayat+menüsu biraz az spor yapabildin mi canım
ozaly+menüspor su ne kadar içtin göremedim
neva+menüspor içtiğin suyu göremedim
ayda+menüspor ama su
ipeksena izinli
speedy+menü,su ve sporu göremedim cnm
ates +ah o çokoprens olmasaydı,geçmiş olsun cnm
kızlar bu hafta kilolarımızı belirtirken kendimize hedef kilo da koyalım mı? 1 hafta sonra kaç kg olmayı düşündüğümüzü?
kızlar öncelikle kaçırdığım görmediğim menü,su ve spor varsa siz kusuruma bakmayın...
eminef
servey+menüsu spor
ahri(bstor)+spor,su,menü
ayda+menüspor ama su
ipeksena izinli
Ben bunu her yaptığımda hayal kırıklığı yaşıyorum kaptanım ama her şeye rağmen varım.kızlar bu hafta kilolarımızı belirtirken kendimize hedef kilo da koyalım mı? 1 hafta sonra kaç kg olmayı düşündüğümüzü?
Who confess? Me? If itis,this is a right determination too :)command me mother confessor
canım diyetkolik diye bir site var hatta akıllı telefona indirebiliyosun bütün yiyecekleri kalori kh ve vitamin sodyum v.s bütün degerlerini veriyor pc dende girilebiliyorNeva2516 karbonhisrat oranını nereden hesaplıyorsun
çok haklısın canım hatta kepek ekmekte daha çok karbonhidrat var tam bugday ekmeğine görekızlar makarnayı hayatımızdan cıkaralım lütfennn,illa yenecekse sert olmalı,yumuşacık olmamalı
makarna yerine erişte yenebilir,düşük glisemik indekslidir,tok tutar
aynı sekilde ekmek olarak beyaz ekmeği kesinlikle istemiyoruz,basit şekerden baska bir şey değil.tam buğday ekmeği ya da cok tahıllı ekmek tüketelim
eve beyaz ekmek sokmayalım,işyerleine kendi ekmeklerimizi getirelim
hmm cım cikolatalar süper duruyor çok merak ettim biraz toparlanınca yapıcam seninkiler kadar güzel olmaz eminim ama görünüşüne dayanamadım :)İşte geldim burdayımm..
Sabah sabah yürüyüşe çıktık bizim paşa ile( ben eşimden çok köpek gibi mi bahsediyorum bana mı öyle geliyor.)
Yarım saat demiştim 1,5 saat olmuş ama hafif tempo ile keyfine oldu.
Öncelikle tarifi vereyim şekerim.
1 yumurtanın akını alıyorsun, köpük olana kadar çırpıyorsun.
Sonra içerisine 1 kaşık tatlandırıcı ve istediğim aromalardan koyuyorsun. Ben çikolata aroması koydum.
Bir kaba 2 kaşık köpük, 3 yemek kaşığı süt ve 3 yemek kaşığı süt tozunu koyup güzelce karıştırıp çikolata kabına alıyorsun.
Kalanına da aynı işlemi kakao da ekleyerek yapıyorsun.
Buzluğa atıyorsun. Donunca da yiyorsun. Bir de bunun fırına atılarak yapılanı var ama onun üzerinde çalışmam lazım.
Bu ancak buzluktan çıkar ye tarzında.
Modern Family nasıl ona bakayım bugün bir de.
Diğer söylediğim güzel ama bir big bang değil elbette.
How ı met your mother da bitti, onun da tamamını izledim.
Sanırım son zamanlarda adam akıllı bir komedi yapmıyorlar ya da ben bulamıyorum.
Ahh, elmaya bayılırım.
Geçen de dişçi dedi bol bol yeşil elma ye ısıra ısıra diye.
Kolay gelsin kaptanım.
sürekli untuyorum su miktarımı hesaplamayı bundan sonra ekliycem menülerimekızlar öncelikle kaçırdığım görmediğim menü,su ve spor varsa siz kusuruma bakmayın...
eminef
servey+menüsu spor
ahri(bstor)+spor,su,menü
ayda+menüspor ama su
ipeksena izinli
dukancımıydın sende çakma derken anlatsana biraz :)Aynen öyle Aydacım.
Saf kan bir dukan tarifi.
Ben de çakma dukancı.
ahricim resimdeki senmisin çok güzelmişsin sen maşallahhhhhhCallan seni hayranıkla izliyorum , emeğine sağlık bebeğim , tek tek bakıp vakit harcıyosun bize ooyy yirim yirim
canım küçük hedefler koyarsın sende 200 gr 300 gr gibiCallancım eklemeyi unutmuşum.
3 mil leslie ile takılmıştım dün.
Ben bunu her yaptığımda hayal kırıklığı yaşıyorum kaptanım ama her şeye rağmen varım.
maşallah diyelim sporamerhaba arkadaşlar bugn sabah toplantıya giderken yürüyerek gittim 2 saat hızlı tempolu yürüyüş yaptım sabahta jillian ve regl le biirleşince korkunç bir haldeyim ağırmayan yerim yok şuan ama bunada şükür üstelik öğleden sonra apartmanın günü vardı hemde orada telefonum düştü kırıldı
lahcanım küçük hedefler koyarsın sende 200 gr 300 gr gibi
maşallah diyelim spora
benim reglim gelecek sanırım bugün baş ağrım 3 ağrıkesiciye tağmen gecmedi inş çok şiş çıkmam
belli olmuyor bazen 1 kg ya yakın bugün 2. gün wc ye çıkamadığım onuda hesaba alırsak inş + çıkmamlah
geçmiş olsun canım genelde reglken ne kadar almış gözüküyosun tartıda
dukancımıydın sende çakma derken anlatsana biraz :)
ahricim resimdeki senmisin çok güzelmişsin sen maşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?