- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.701
canım dikkat et callan ın dediği gibi karın hareketlerini yapmaSagol canım çok teşekkür ederim.hala devam ediyor ama hafif bir sızı var şimdi.düzelmezse doktor yolu görúncek galiba
valla senin aldığın kilolar yeni olduğu için sen daha fazla verirsin gibime geliyor bakalımEeee yarın buyuk gun mu rakıbımmmm 74,4 den kaca dustum acaba skor 4-2 den 5-2 olacak bence
4 gundur tuvakete cikamama normal degil bence.neden oyle oluyor acaba?4 gündür tuvalete cıkmıyorum,bundan aldım muhtemelen
bir de nesfit iyi bir şey değil,kızımdan vakit bulup öğlen vakti geçmesin diye,hemen bir nesfit kaptım.
çünkü sabah ve öğlen metabolizma hızlı,akşama yavaşlıyor
akşama sadece salata yedim,akşamları hep böyle geçiyor zaten,yoksa ben kilo acaba? veremem
sabah ve öğlen vakitlerinde güzel yemek hedefim var
Günaydın 5. takımcım,
Son sekiz haftanızı kapsayan analiz raporunuz hazır..
Tebrikler!
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-30#post-38881379
İyi Öğlenler güzeller,
Sabah tartıldım. 71,4 kg geldim. Zayıfladım mı yoksa reglden çıktığım için mi bilemiyorum. Ama paylaşmak istedim. İnsanlık için küçük benim için büyük bir adım buÖzaly çok geçmiş olsun. Dikkat et zorlama bence nolur nolmaz
Callen sana hayranlığım hergeçen gün artıyor. Spor tam gaz adına yakışıd callenetics de yapsana. Toplight inş. yarın düşük çıkarsın tartıda şişlik olmaz da
Ayyy kızlar 5. takımın derecesine baktım gurur duydum. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim. Hep birlikte incecik olalım inşallah
ayda2kilogo ne durumdasın? yarın aramızdaki kapışmanın ilk raundu
Çenem düşmüş sustum...
hmm cım cikolatalar süper duruyor çok merak ettim biraz toparlanınca yapıcam seninkiler kadar güzel olmaz eminim ama görünüşüne dayanamadım :)
dukancımıydın sende çakma derken anlatsana biraz :)
ahricim resimdeki senmisin çok güzelmişsin sen maşallahhhhhh
canım küçük hedefler koyarsın sende 200 gr 300 gr gibi
maşallah diyelim spora
benim reglim gelecek sanırım bugün baş ağrım 3 ağrıkesiciye tağmen gecmedi inş çok şiş çıkmam
Günaydın 5. takımcım,
Son sekiz haftanızı kapsayan analiz raporunuz hazır..
Tebrikler!
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-30#post-38881379
ama benim başlangıç kilom 66 idi-1 kasım
bu rapor 3aylıksa eğer
İyi Öğlenler güzeller,
Sabah tartıldım. 71,4 kg geldim. Zayıfladım mı yoksa reglden çıktığım için mi bilemiyorum. Ama paylaşmak istedim. İnsanlık için küçük benim için büyük bir adım buÖzaly çok geçmiş olsun. Dikkat et zorlama bence nolur nolmaz
Callen sana hayranlığım hergeçen gün artıyor. Spor tam gaz adına yakışıd callenetics de yapsana. Toplight inş. yarın düşük çıkarsın tartıda şişlik olmaz da
Ayyy kızlar 5. takımın derecesine baktım gurur duydum. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim. Hep birlikte incecik olalım inşallah
ayda2kilogo ne durumdasın? yarın aramızdaki kapışmanın ilk raundu
Çenem düşmüş sustum...
Üçüncü olmuşum süper motive oldum ben şu an
Elinize sağlık
Üçüncü olmuşum süper motive oldum ben şu an
Elinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?