- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.721
sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn patates kızartmasımı amannnnnnnnnnnn diyim herşeyi mahvedebilir patates kızartması en tehlikelisi sigara böreğinden 1 tanecik ısır hadi kıyamadımKızlar, çok kötüyüm şu an.
Kahvaltıda, sigara böreği ve patates kızartması yapmıştım.
Benim sıpa hepsini bitiremedi.
Kahvaltıda sıkıntı yoktu ama şu an sıkıntı.
Canım istiyor ve kendimle savaştayım.
Bir de aslında normalde bir şey yapamasam, kalkar köpeklere veririm ama bugün kendimle inatlaşıyorum. Onlar orada duracak ama ben yemeyeceğim diye.
Yardım edin bana.
sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn patates kızartmasımı amannnnnnnnnnnn diyim herşeyi mahvedebilir patates kızartması en tehlikelisi sigara böreğinden 1 tanecik ısır hadi kıyamadım
Ben 72,3 kgdim. Bakalım inşallah reglden değildir bu kilo azalması. Önümüzdeki hafta belli olur. Rekabet daha sıkı olacak artık aynı kg.de sayılırzgeçen cumaya göre 100 gr fazlayım canım
bütün umudum bu akşamki WC operasyonuna kaldı.inşallah yüzümü kara çıkartmazlar
pazar günü kek mek yemiştim o gün bi artıya çıktım hala onları geri vermeye çalışıyorum. hergün 100 er gr eriyorum.ancak aldığımı verebileceğim sanırım bu hafta. sen kaçtın geçen hafta benden fazlaydı kilon şimdi 100 gr kalmış aramızda. bu hafta sen kazandın anlaşılan
Dayan yeme ufala kuşlara ver tatlım. Soğukta hayvanlara lazım. Hem sevap olur hem kalori almamış olursun. Evde olunca dayanmak çok zor. En iyisi hemen dışarı atıvereceksin. İradeni konuştur. Bide bunu buradan itiraf etmesi var onu düşün. Bak zaten yarın cuma dayan hadi. Yarınki tartıya odaklan bugünKızlar, çok kötüyüm şu an.
Kahvaltıda, sigara böreği ve patates kızartması yapmıştım.
Benim sıpa hepsini bitiremedi.
Kahvaltıda sıkıntı yoktu ama şu an sıkıntı.
Canım istiyor ve kendimle savaştayım.
Bir de aslında normalde bir şey yapamasam, kalkar köpeklere veririm ama bugün kendimle inatlaşıyorum. Onlar orada duracak ama ben yemeyeceğim diye.
Yardım edin bana.
Kızlar
Hedefimizi bildirelim mi kaptanımın dediği gibi. Ben haftaya cuma 69,9 kgyi görmek istiyorum. Menüme spor da eklesem imkansız değil sanki. 6 lı rakamlar aahhh ahhh düşünürken bile seviniyorum olur dimi ya başarırız
kaç kiloydun 71 li hatırlıyorum ama ?Kızlar
Hedefimizi bildirelim mi kaptanımın dediği gibi. Ben haftaya cuma 69,9 kgyi görmek istiyorum. Menüme spor da eklesem imkansız değil sanki. 6 lı rakamlar aahhh ahhh düşünürken bile seviniyorum olur dimi ya başarırız
hmm canım sen o sigara böregini sakla yarın yiycem diye şartlandır
Gözdeeeeeeee..
Kaç günden beri düşünüyorum bu Ahri kim acaba diye.
Hafızama da güvenemiyorum, ayıp olacak şimdi sohbet ettiysek önceden diye soramıyorum.
Gözde çıktı yahu.
ay ben niye göremiyorum ya baktım bişey yazmıyordu. nereye bakacam kaçıncı sayfada
Kız ben Bsor gel bi sarılayım geel tanımamış beni oyy
Gel kuzum yahuuu
Nasıl bilememişim ben öyle, kim bu kim bu diye düşünüyorum.
Kızlar nereden bildi sen olduğunu?
Yazdın mı sen bir yerde ben mi kaçırdım?
Canım 71.4 sence çok mu abartı isteğim 1 haftada 1,5 kg olmaz mı ki?kaç kiloydun 71 li hatırlıyorum ama ?
Yazdım bebelakım 1 tanecik , sonra uğrayamadım bir süre o sırada kaçmıştır gözünden
Canım 71.4 sence çok mu abartı isteğim 1 haftada 1,5 kg olmaz mı ki?
Hoşgeldin o zaman tekrar Gözdecim.
Nasılsın iyi misin? Sorunları ne yaptınız? Çözüm bulabildiniz mi kuzum?
ben hep böyleydim canım,gerginlik filan da pek hissetmiyorum4 gundur tuvakete cikamama normal degil bence.neden oyle oluyor acaba?
aydacım sen düşük kalorili ama yüksek karbonhidratlı besleniyorsungeçen cumaya göre 100 gr fazlayım canım
bütün umudum bu akşamki WC operasyonuna kaldı.inşallah yüzümü kara çıkartmazlar
pazar günü kek mek yemiştim o gün bi artıya çıktım hala onları geri vermeye çalışıyorum. hergün 100 er gr eriyorum.ancak aldığımı verebileceğim sanırım bu hafta. sen kaçtın geçen hafta benden fazlaydı kilon şimdi 100 gr kalmış aramızda. bu hafta sen kazandın anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?