- 9 Aralık 2014
- 274
- 289
- 73
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.781
harikasın callancım 5 li kiloları garantiledin maşallahhhh sanakızlarrr günaydın
geçen haftaki kilom:60.6
bugun:59.4
aradaki fark:1.2
yüzde: 1.2 / 60.6 = 0,0198 x 100 = 1,98
kızlar bu hafta 1500 kcal civarı ortalama beslendim
4 gün 1700-1800 civarı kcal aldım,sadece dün 800-900 arasaı kcal aldım
spor yapmadığım gün olmadı
kaçamak olmadı,cünkü sağlıklı besleniyorum ve mutluyum
tatlı hamur işi makarna pilav paketli gıda bunları hayatımda görmek istemiyorum,hatta insanları hasta ettikleri için bunlardan nefret ediyorum,bu hafta hiç canım çekmedi,böyle devam eder inşallah
sağlıklı bir hayat ve yaşlılık yaşama arzusundayım,böyle sağlıklı beslenerek spor yaparak devam etmek hedefim,çocuğumun da beni örnek almasını istiyorum...
Rabbim utandırmasın
çok güzel sonuçlarınızı bekliyorum,haydi yazınn
önümüzdeki hafta için de hedeflerinizi belirleyip şimdi hazırlayacağım listeye eklerseniz çok sevinirim
cumanız mubarek olsun :)))))))))))))))
inşallah dostumharikasın callancım 5 li kiloları garantiledin maşallahhhh sana
maşallahhhh sanagelelim bildirime
başlangıç kilosu:77.4
bitiş kilosu:76.2
verilen kilo:1.2
yüzdesi:1.55
bu arada arkadaşlar başlangıç kilom 77.4 tü ama 1 gün sonra tartıldıgımda 78.0 ı gördüm tartıda regl oldugum için
işte bu dostummmOzaly ye bir 67.7 yazınız efenim.wc ye cikabilseydım bi daha da düşük yazılacaktı ama neyse
68.9/67.7/1.2/%1.74
Haftaya cuma hedefim 67
Yüzdeyi doğru hesaplamışmıyım ki bilemedim
tebrikler ozalycim yüzdende doğru bu menülerle bu kilo demekki biraz daha dikkat etsen 4-5 kilo vermiştin senOzaly ye bir 67.7 yazınız efenim.wc ye cikabilseydım bi daha da düşük yazılacaktı ama neyse
68.9/67.7/1.2/%1.74
Haftaya cuma hedefim 67
Yüzdeyi doğru hesaplamışmıyım ki bilemedim
ne güzel anlatmışsın inan gözlerim doldu bebeğin çok şanslı senin gibi bilinçli bir annesi olduğu için ben eminim büyüdüğünde o da böyle hissedecekinşallah dostum
6lı rakam görmek istemiyorum artık
bu kiloda kalsaydım bile mutluyum
38 beden her şey olmaya başladı
düşün 42nin üstünde giymeye başlamıştım(( kendime büyük olsun diye large beden pijama almıştım,deneme ihtiyacı bile duymadan,üst bacaktan yukarı cıkmadılar (( ama şimdi bol geliyorlar :)))))
şimdi giysiler çok güzel oluyor,yalnız aynanın karsısında cıplak olarak güzel değilim,amacım fit olmakk
5li kilolar bende kalsın,ben onlarla çokkkk mutluyuuummmm
tartıya cıktığımda yaşadığım sevinci görmeniz lazım
ve cokkkk hafif hissediyorum
bana en büyük ödül,yaşadığım bu başarı duygusu..
öyle dedinya iyice merakla bekliyorm şimdiKilomu bildirmesem mi yaaaaa
inşallah kararlılığımı devam ettirebilirim,sizlerden güç alıyorum canım.iyiki varsınız,iyiki sizinleyim 5. takımmmmne güzel anlatmışsın inan gözlerim doldu bebeğin çok şanslı senin gibi bilinçli bir annesi olduğu için ben eminim büyüdüğünde o da böyle hissedecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?