Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yokk ya,ben de nacizhane sizleri örnek alıyorum.eminemin sporlarına birazcık yaklaşsak yeter
callenetics yapmayıı cokkkkkkkk seviyorum ama vakit yok,bir de uzunnn bir stretching ya da yoga yapmayı cok isterdim
jillian yarrım saat,onu kızım uyurken yapıyorum
sonra diğerleri kısa kısa kızımla oynaya yuvarlana yapıyoruz işte

hayvanlara ver canım
zaten sağlıklı değiller
yağ ve hamur iğrenç
sıcak yulaf unundan ekmeğinin arasına light peynirini koy,yanına da sekersiz çayyy
ohh mis gibbbiii

Kuzum, konuşmak anlatmak istersen özelim her zaman açık sana.
Dert ortağı olurum.

Ben de son günlerde uyanamıyorum resmen.
Akşam uyuyorum, gece uyuyorum, utanmasam öğlen de uyuyacağım.

Benimkisi de benimkisi deee
Callancım, benim paşa 7 kadın arasında büyümüş.
O yüzden moda, dedikodu, zayıflama ne istersen yorum yapar.
Şimdi benim yazdığımı görüyor elimde telefon ya da bilgisayar.
Ne olmuş ne olmuş bana da anlatsana diyor hemen.

Amanınnn, kızlar siz görüyor musunuz şu Callanı.
FBI gibi oldu valla.

hayvanlara ver canım
zaten sağlıklı değiller
yağ ve hamur iğrenç
sıcak yulaf unundan ekmeğinin arasına light peynirini koy,yanına da sekersiz çayyy
ohh mis gibbbiii

Off kuzum yaa, çok kötüsün ama
Tamam yarın da yook.
Onları da yiyemiyorum ki, protein günümdeyim.
İnat ettim bu sefer, hayvanlara vermek yerine kendime işkence çektireceğim. Duracaklar orada ama ben yemeyeceğim.
Eşim acıksa da yese şunları ..

geçmiş olsun RABBİM yardım etsin çok özel değilse anlatmak istersen dinleriz canım

kızlar bu diyetarkadaşım harika birşeymiş, beni bile tutuyor düşünün:))

yiyeceğim şeyi önceden ekliyorum listeye ki fazlasını yemeyeyim, çok iyi oldu, okulda şuan ikindi kahvaltısındayız, simit ve portakal vardı menüde, listeye yarım portakal, çeyrek simit yazdım, tabağıma 1 portakal 1 simit koymuşlar, ikisini de böldüm, simidin çeyreğni, portakalın yarısını yedim

acayip işe yarıyor.

benim eşimde her yazdıgıma takıyodu bunudamı yazdın şunu niye dedin bende çareyi okuma yasağı koymakta buldum ah bu eşler herşeye karışıyolar

ay ben niye göremiyorum ya baktım bişey yazmıyordu. nereye bakacam kaçıncı sayfada
tatlım sen göremezsin misal ben bende göremiyorum malum işyeri neti bu durumu ben cepten bakarak çözüyorum :)
kızlar öğleyin 4,5 km yürüdüm kaç gün sonra iyi oldu yaa hemen yediklerimi de yazıp listemi ekleyeyim şimdiden iyi oluyor böyle

Ohh ne güzel.
Ben önceden çok memnundum, sıkıldım sanırım artık unutuyorum yazmayı sürekli.

benim eşimde her yazdıgıma takıyodu bunudamı yazdın şunu niye dedin bende çareyi okuma yasağı koymakta buldum ah bu eşler herşeye karışıyolar

Kızzz, hiç okutur muyum
Uzaktan benim bir şeyler yazdığımı görüyor paşam.
Şiştt kızlara özel diyorum.
Bazen de ufak, komik şeyler olunca anlatıyorum o kadar.

Kaptanım, süpersin de öğle arası mı yürüdün o kadar.
Eğer öyleyse ayrıca tebrik ediyorum.
Bakanlıkların o tarafta mı çalışıyordun sen kaptanım yoksa karıştırıyor muyum?

evet tatlım öğle arası yürüdüm aslında alışverişe takılmasam daha yürürdüm de çanta aldım kendime o yüzden 1 km eksik yürüdüm :)

evet tatlım öğle arası yürüdüm aslında alışverişe takılmasam daha yürürdüm de çanta aldım kendime o yüzden 1 km eksik yürüdüm :)

Tebrik ediyorum kaptanım.
Tek kelime ile harikasın.
Kaptan tabi, olacak o kadar örnek değil mi?

Menü de enfes gerçekten.
Hem sağlıklı hem de lezzetli duruyor.

Canım 71.4 sence çok mu abartı isteğim 1 haftada 1,5 kg olmaz mı ki?
amanıınn ben yandım o zaman nasıl yenecem seniiii

evet evet haklısın.
ama şöyle anlatayım sana. eğer ben senin dediğin gibi o kaçamakları yapmazsam diyetimi bırakırım bunalırım. kendimi biliyorum. bi de ayrıca. şimdi ben o dediklerini yemesem karbonhidratı iyice azaltırsam zayıflarım evet ama ben ömrüm boyunca o şekilde beslenemem ki.

kilomu verdikten sonra ben kesin kes karbonhidrat yiyeceğim biliyorum. tatlı yiyeceğim cips yiyeceğim. eğer yemez yemez kilo verir sonra yersem verdiklerimi hemencecik alırım geri.

benim amacım kalorimi belli bi sınırda tutmak ama günlük yaşantımı yediğim yemek alışkanlıklarımı bozmadan zayıflamak.

sporda da aynı şey geçerli benim için herzaman yapabileceğim hafif tempolu kalp hızımı artırmayacak ama beni sıkılaştıracak hareketler yapıyorum bölgesel.

şimdi fazla spor yaparsam zayıfladıkdan sonra bırakırsam o zamanda kilo alırım.

yediğim şeyler sağlıksız biliyorum kola falan ama engel olamıyorum seviyorum yiyorum.

kız sen bugün öğlen yediğim kemalpaşaları görmedin herhalde daha

mesela canım çok istedi yedim ama akşam yemeyeceğim kalorimi geçmeyeceğim..

öyle işte.

ama dediklerine de dikkat edeceğim canım mutlaka. aklımın köşesine yazdım

Aydacım, söylediklerinde haklı olabilirsin elbette ama şöyle bir durum da mevcut.
Bu şekilde beslenerek, kilo verebilirsin. İdeal kilona da ulaşabilirsin ama şu bizim motive olduğumuz harika vücutlar var ya, sıkı ve selülitsiz onların olmayacağını biliyorsun değil mi?
Hani, eğer aman ben ideal kiloma ulaşayım diye düşünüyorsan hiç sıkıntı yok ama mesela benim isteğim, aynanın karşısına çıplak olarak geçtiğimde beni mutlu edecek bir vücut görmek.

Ayy kismen kendimi gördüm yazında.ben de boyle düşünüyorum.karbonhidrati tamamen çıkaramıyorum hayatımdan.o yuzden de dengelemeye calisiyorum kalori olayını.aksi olursa ben de sıkılır bırakırım gibi geliyor ve tabi biraktigim anda kilolar fazlasıyla geri gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…