- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.741
yokk ya,ben de nacizhane sizleri örnek alıyorum.eminemin sporlarına birazcık yaklaşsak yeterİyi Öğlenler güzeller,
Sabah tartıldım. 71,4 kg geldim. Zayıfladım mı yoksa reglden çıktığım için mi bilemiyorum. Ama paylaşmak istedim. İnsanlık için küçük benim için büyük bir adım buÖzaly çok geçmiş olsun. Dikkat et zorlama bence nolur nolmaz
Callen sana hayranlığım hergeçen gün artıyor. Spor tam gaz adına yakışıd callenetics de yapsana. Toplight inş. yarın düşük çıkarsın tartıda şişlik olmaz da
Ayyy kızlar 5. takımın derecesine baktım gurur duydum. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim. Hep birlikte incecik olalım inşallah
ayda2kilogo ne durumdasın? yarın aramızdaki kapışmanın ilk raundu
Çenem düşmüş sustum...
hayvanlara ver canımKızlar, çok kötüyüm şu an.
Kahvaltıda, sigara böreği ve patates kızartması yapmıştım.
Benim sıpa hepsini bitiremedi.
Kahvaltıda sıkıntı yoktu ama şu an sıkıntı.
Canım istiyor ve kendimle savaştayım.
Bir de aslında normalde bir şey yapamasam, kalkar köpeklere veririm ama bugün kendimle inatlaşıyorum. Onlar orada duracak ama ben yemeyeceğim diye.
Yardım edin bana.
hayır yarın da yokkAman yarın da yenmez ki şekerim o.
Çıtır çıtır gider ama tekrar yaparım ne var değil mi?
Yok canım ya
Napacağım bilmiorum bi de buraya yazamadığım şeyler de var, ama hayata olumlu bakmaya çalışıyorm.
Herşey iyi olacak inşallah
Benimkiyle de minik bir ayrılık yaşadık ama tatlıya bağladık, yani bağladı yoksa ayrılıyorduk.
Sen nasılsınn
ben hep böyleydim canım,gerginlik filan da pek hissetmiyorum
çok yemediğim için çok da çıktı olmuyor
hergün ekmek tarzı seyleri ya da makarna gibi seyleri doyana kadar yersem ancak öyle günlerde hergün cıkıyorum
bu arada kızlarr bugun tuvalete cıkabildim
eşim diyorki bunlarıda mı konusuyorsunuz
aydacım sen düşük kalorili ama yüksek karbonhidratlı besleniyorsun
çikolatalar cipsler
dün menüne diyetarkadasımdan da baktım,kola vardıgözüm üzerinde
gazlı içecek hem sağlığa zararlı hem kalorili,diyet içersen de tatlandırıcılar açlık hissi yaratıyor
bundan sonra listende görmek istediklerimiz:
yoğurt,süt,ayran,peynir (mümkünse yağsız)
kesinlikle haşlanmış yumurtaa bol bol
bol balık,tavuk mümkünse etlerin hepsi
ekmek yenecekse,tam buğday
illa tatlı yenecekse sütlü tatlı
2 ceviz ya da 5-6 badem ya da 1 avuç fıstık
günde 2 meyve en fazla
görmek istemediklerimiz:
her türlü şeker tatlı hamur işi,ambalajlı gıda
makarna
her türlü gazlı içecek
işte buakadar basitt
hayvanlara ver canım
zaten sağlıklı değiller
yağ ve hamur iğrenç
sıcak yulaf unundan ekmeğinin arasına light peynirini koy,yanına da sekersiz çayyy
ohh mis gibbbiii
geçmiş olsun RABBİM yardım etsin çok özel değilse anlatmak istersen dinleriz canımYok canım ya
Napacağım bilmiorum bi de buraya yazamadığım şeyler de var, ama hayata olumlu bakmaya çalışıyorm.
Herşey iyi olacak inşallah
Benimkiyle de minik bir ayrılık yaşadık ama tatlıya bağladık, yani bağladı yoksa ayrılıyorduk.
Sen nasılsınn
benim eşimde her yazdıgıma takıyodu bunudamı yazdın şunu niye dedin bende çareyi okuma yasağı koymakta buldum ah bu eşler herşeye karışıyolarben hep böyleydim canım,gerginlik filan da pek hissetmiyorum
çok yemediğim için çok da çıktı olmuyor
hergün ekmek tarzı seyleri ya da makarna gibi seyleri doyana kadar yersem ancak öyle günlerde hergün cıkıyorum
bu arada kızlarr bugun tuvalete cıkabildim
eşim diyorki bunlarıda mı konusuyorsunuz
tatlım sen göremezsin misal ben bende göremiyorum malum işyeri neti bu durumu ben cepten bakarak çözüyorum :)ay ben niye göremiyorum ya baktım bişey yazmıyordu. nereye bakacam kaçıncı sayfada
kızlar bu diyetarkadaşım harika birşeymiş, beni bile tutuyor düşünün:))
yiyeceğim şeyi önceden ekliyorum listeye ki fazlasını yemeyeyim, çok iyi oldu, okulda şuan ikindi kahvaltısındayız, simit ve portakal vardı menüde, listeye yarım portakal, çeyrek simit yazdım, tabağıma 1 portakal 1 simit koymuşlar, ikisini de böldüm, simidin çeyreğni, portakalın yarısını yedim
acayip işe yarıyor.
benim eşimde her yazdıgıma takıyodu bunudamı yazdın şunu niye dedin bende çareyi okuma yasağı koymakta buldum ah bu eşler herşeye karışıyolar
tatlım sen göremezsin misal ben bende göremiyorum malum işyeri neti bu durumu ben cepten bakarak çözüyorum :)
kızlar öğleyin 4,5 km yürüdüm kaç gün sonra iyi oldu yaa hemen yediklerimi de yazıp listemi ekleyeyim şimdiden iyi oluyor böyle
evet tatlım öğle arası yürüdüm aslında alışverişe takılmasam daha yürürdüm de çanta aldım kendime o yüzden 1 km eksik yürüdüm :)Ohh ne güzel.
Ben önceden çok memnundum, sıkıldım sanırım artık unutuyorum yazmayı sürekli.
Kızzz, hiç okutur muyum
Uzaktan benim bir şeyler yazdığımı görüyor paşam.
Şiştt kızlara özel diyorum.
Bazen de ufak, komik şeyler olunca anlatıyorum o kadar.
Kaptanım, süpersin de öğle arası mı yürüdün o kadar.
Eğer öyleyse ayrıca tebrik ediyorum.
Bakanlıkların o tarafta mı çalışıyordun sen kaptanım yoksa karıştırıyor muyum?
evet tatlım öğle arası yürüdüm aslında alışverişe takılmasam daha yürürdüm de çanta aldım kendime o yüzden 1 km eksik yürüdüm :)
bu da bugünki menüm
AldığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal
- 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
- 0.25 x 100gr Pınar Light Beyaz Peynir (190 kcal)48 kcal
- 0.50 x 100gr Ananas (57 kcal)29 kcal
- 0.50 x 1 Adet Haşlanmış Patates (100 kcal)50 kcal
- 10.00 x 1 Adet (5gr) Acı Sivri Biber Turşusu (1 kcal)10 kcal
- 2.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)24 kcal
- 1.00 x 100gr Tavuk Izgara (132 kcal)132 kcal
- 2.00 x 1 Yemek Kaşığı (10gr) Yulaf Ezmesi (37 kcal)74 kcal
- 2.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kırmızı Yaban Mersini (8 kcal)16 kcal
- 2.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kırmızı Yaban Mersini (8 kcal)16 kcal
- 1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal)36 kcal
- 1.00 x 100gr Danone Doğal Sofrada Yoğurt (78 kcal)78 kcal
- 1.00 x 1 Kase (200gr) Tavuk Suyu Çorbası (127 kcal)127 kcal
- 1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal
- 2.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
- Alınan Kalori Toplamı847 kcal
- YaktığınızKalori Miktarı
su aslında 2,5 oldu ama eklemeye üşendim aa burda fasülyeyi eklememiş 100 kcal da fasülye var akşam yemeğinde
amanıınn ben yandım o zaman nasıl yenecem seniiiiCanım 71.4 sence çok mu abartı isteğim 1 haftada 1,5 kg olmaz mı ki?
aydacım sen düşük kalorili ama yüksek karbonhidratlı besleniyorsun
çikolatalar cipsler
dün menüne diyetarkadasımdan da baktım,kola vardıgözüm üzerinde
gazlı içecek hem sağlığa zararlı hem kalorili,diyet içersen de tatlandırıcılar açlık hissi yaratıyor
bundan sonra listende görmek istediklerimiz:
yoğurt,süt,ayran,peynir (mümkünse yağsız)
kesinlikle haşlanmış yumurtaa bol bol
bol balık,tavuk mümkünse etlerin hepsi
ekmek yenecekse,tam buğday
illa tatlı yenecekse sütlü tatlı
2 ceviz ya da 5-6 badem ya da 1 avuç fıstık
günde 2 meyve en fazla
görmek istemediklerimiz:
her türlü şeker tatlı hamur işi,ambalajlı gıda
makarna
her türlü gazlı içecek
işte buakadar basitt
amanıınn ben yandım o zaman nasıl yenecem seniiii
evet evet haklısın.
ama şöyle anlatayım sana. eğer ben senin dediğin gibi o kaçamakları yapmazsam diyetimi bırakırım bunalırım. kendimi biliyorum. bi de ayrıca. şimdi ben o dediklerini yemesem karbonhidratı iyice azaltırsam zayıflarım evet ama ben ömrüm boyunca o şekilde beslenemem ki.
kilomu verdikten sonra ben kesin kes karbonhidrat yiyeceğim biliyorum. tatlı yiyeceğim cips yiyeceğim. eğer yemez yemez kilo verir sonra yersem verdiklerimi hemencecik alırım geri.
benim amacım kalorimi belli bi sınırda tutmak ama günlük yaşantımı yediğim yemek alışkanlıklarımı bozmadan zayıflamak.
sporda da aynı şey geçerli benim için herzaman yapabileceğim hafif tempolu kalp hızımı artırmayacak ama beni sıkılaştıracak hareketler yapıyorum bölgesel.
şimdi fazla spor yaparsam zayıfladıkdan sonra bırakırsam o zamanda kilo alırım.
yediğim şeyler sağlıksız biliyorum kola falan ama engel olamıyorum seviyorum yiyorum.
kız sen bugün öğlen yediğim kemalpaşaları görmedin herhalde daha
mesela canım çok istedi yedim ama akşam yemeyeceğim kalorimi geçmeyeceğim..
öyle işte.
ama dediklerine de dikkat edeceğim canım mutlaka. aklımın köşesine yazdım
Ayy kismen kendimi gördüm yazında.ben de boyle düşünüyorum.karbonhidrati tamamen çıkaramıyorum hayatımdan.o yuzden de dengelemeye calisiyorum kalori olayını.aksi olursa ben de sıkılır bırakırım gibi geliyor ve tabi biraktigim anda kilolar fazlasıyla geri gelir.amanıınn ben yandım o zaman nasıl yenecem seniiii
evet evet haklısın.
ama şöyle anlatayım sana. eğer ben senin dediğin gibi o kaçamakları yapmazsam diyetimi bırakırım bunalırım. kendimi biliyorum. bi de ayrıca. şimdi ben o dediklerini yemesem karbonhidratı iyice azaltırsam zayıflarım evet ama ben ömrüm boyunca o şekilde beslenemem ki.
kilomu verdikten sonra ben kesin kes karbonhidrat yiyeceğim biliyorum. tatlı yiyeceğim cips yiyeceğim. eğer yemez yemez kilo verir sonra yersem verdiklerimi hemencecik alırım geri.
benim amacım kalorimi belli bi sınırda tutmak ama günlük yaşantımı yediğim yemek alışkanlıklarımı bozmadan zayıflamak.
sporda da aynı şey geçerli benim için herzaman yapabileceğim hafif tempolu kalp hızımı artırmayacak ama beni sıkılaştıracak hareketler yapıyorum bölgesel.
şimdi fazla spor yaparsam zayıfladıkdan sonra bırakırsam o zamanda kilo alırım.
yediğim şeyler sağlıksız biliyorum kola falan ama engel olamıyorum seviyorum yiyorum.
kız sen bugün öğlen yediğim kemalpaşaları görmedin herhalde daha
mesela canım çok istedi yedim ama akşam yemeyeceğim kalorimi geçmeyeceğim..
öyle işte.
ama dediklerine de dikkat edeceğim canım mutlaka. aklımın köşesine yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?