- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.841
çok güzel bir proje tatlım yaaa kesinlikle hep kendimizden üsttekileri görüyoruz hiç altımıza dönüp bakmıyoruz aslında sağlıklı olduğumuz için herşeyimizi kendimiz yapabildiğimiz için şükretmemiz gerekliPRojenin adı yeter ki şans ver.zıhınsel engelli ve otıstıkler var.ama herseye ragmen nasıl mutlular anlatamam kendımden utandım gorunce onları
tatlım ben o şansı sana zamanında çok vermiştim artık şansın kalmadı bundan sonra hep gerilerdesin haberin olsunToplightım abartma canım haftaya 5-3 olsunnnn
Ayy kızlar sosyal sorumluluk adı altında yuruttugumuz bır proje var zıhınsel engellı cocuklarımıza montaj yapabıleceklerı malzeme goturuyoruz dun onlarla tanışma ımkanım oldu allahım bız ne sanslı ınsanlarız bız ne sorunsuz ınsanlarız dersınız onlala ayda en az 1kere vakıt gecırecegıme soz verdım ama ne yapabılırız onlarla onu merak edıyorum bana yardım edebılursınız işte gıdınce bırlıkte yapılabılcek seyler.cektıgımız fotoları paylascam
inşallah callan cım artık 7 leri görmek istemiyorumbenim hedefim de haftaya 69 olmak veya 68,9 şimdilik böyle fazla artırmayalım çok giderse ne mutlu
canım sen 80,8 yazmışsın onu düzelttim 80,2 olarak haftaya sende artık 7 li rakamlardasın üstünü görmek yok ona göre
servey im tatlım teşekkür ederim bakalım haftaya ne olacak ben sonucu söyleyeyim 4-4 olacak haberin olsun
Nıye kımse benı tutmaz yahu herkes toplighımı tutuyor ağlarım amaaainşallah callan cım artık 7 leri görmek istemiyorumbenim hedefim de haftaya 69 olmak veya 68,9 şimdilik böyle fazla artırmayalım çok giderse ne mutlu
canım sen 80,8 yazmışsın onu düzelttim 80,2 olarak haftaya sende artık 7 li rakamlardasın üstünü görmek yok ona göre
servey im tatlım teşekkür ederim bakalım haftaya ne olacak ben sonucu söyleyeyim 4-4 olacak haberin olsun
günaydın hemen kilomu yazayım yok yok gururla sunayım.70,8
nasıl fark ama aydaya duyurulurrrr
Ayaktaki de yerıne bızım calısan oturdu dıye soylenmıs snr aglayınca farkettık dusunsenıze yaa dun dagıldım dedım bız neyın pesındeyız onlar neyın pesınde bız nelerı dert edıyoruzserveyim yaa büyük resimdeki arkadaş nasıl dikkatli bişekilde işini yapmaya çalışıyor çok etkiledi beni
Speedy dun bıttım resmen ki bılıyorsunuz dusuk yaptım yakında cok duygusalım ve dustugune cok yzulmuştum ama ne sanslıyım dedım dunn benı opuyorlar sarılıyorlar karsılıksız o dıkkatli cocuk vakıfbankın reklamındaki çocuk hatırladınız mıservey sabah sabah ağlattın beni. Fotodaki bakışlar beni mahvetti. Biz neler yapabiliriz bu proje için? Allah'ım sen her şeyin en iyisini bilirsin.
kilon benden düşük neden 1. sınıf obez çıktın ki boyun kaç acabaTeşekkürler. 2 hafta daha giremesem de o zamana kadar 1. Sinif obezden bir kurtulabilsem keske ben de.67 kilo olunca kilolu yaziyor beden kitle endeksinde.hayirlisi ınşallah
Kızlar, daha bir sürü alıntı yapmıştım ama çıkmamış nedense.
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
teşekkürler hmcımm sendende 800 gitmiş maşallah canım menün zaten yine süper haftaya 1 kilo hedefin bu menülerle kesin tutacaktırMenümü de yazayım ..
Sabah:
- 2 yumurta
- Çok lor
- 1 dilim beyaz peynir
Aralarda bolca çay, kahve..
Akşam:
- 1 tavuk baget
- 1 kase yoğurt
Spor yok, su 3-3,5 litre oldu. Çok susadım dün.
yaa emine çarşamba dan beri uğramıyor umarım bir sorun yoktur ihmal etmezdi bizi
Sorma toplight yanlış anlamayın ne olur kilomuzu dert ettıgımze saatlerce yedıklerımızı dusundugumuz için utandım haksızlık bu dedımmm kızmayın ne olurrrçok güzel bir proje tatlım yaaa kesinlikle hep kendimizden üsttekileri görüyoruz hiç altımıza dönüp bakmıyoruz aslında sağlıklı olduğumuz için herşeyimizi kendimiz yapabildiğimiz için şükretmemiz gerekli
tatlım ben o şansı sana zamanında çok vermiştim artık şansın kalmadı bundan sonra hep gerilerdesin haberin olsun
kilon benden düşük neden 1. sınıf obez çıktın ki boyun kaç acaba
teşekkürler hmcımm sendende 800 gitmiş maşallah canım menün zaten yine süper haftaya 1 kilo hedefin bu menülerle kesin tutacaktır
Hm cim ağlamaklı oldum öğretmenlerı ne dedı bılıyor musun neden uzuldunuz anlamadım onlar cok mutlu dedı gercekten mutlularr galos üretıyorlardı hiç galış bu kdr anlamlı olmamıştı benım içinServeycim, ne kadar güzel görüntüler.
Ne kadar ciddiye alıyorlar yaptıkları şeyleri, tavırları nasıl? Mutlular mı?
Emine'den hiç ses yok gerçekten, umarım sıkıntı yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?