- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.861
Bende bukadar fark beklemiyordum. Regl in etkisi sanırım. Başka bir açıklaması yok bunun. Ben çok zor kilo veririmmaşallah maşallahh...
1-0 oldu anlaşılan.
haftaya onu 1-1 yapmam şart.
yenecem seni haftaya çok iddalıyım.
Hm cim ağlamaklı oldum öğretmenlerı ne dedı bılıyor musun neden uzuldunuz anlamadım onlar cok mutlu dedı gercekten mutlularr galos üretıyorlardı hiç galış bu kdr anlamlı olmamıştı benım için
Boyum kisa canım 1,50 m :)kilon benden düşük neden 1. sınıf obez çıktın ki boyun kaç acaba
teşekkürler hmcımm sendende 800 gitmiş maşallah canım menün zaten yine süper haftaya 1 kilo hedefin bu menülerle kesin tutacaktır
Aynennn yaaaa egıtım alıyorlar yatılı 4 oğrencı var yaptıkkarı el işlerını gorsenız hayret edersınız ama onlar ıse yaradıklarını hıssetmek ıcın sanayı ısı yapmaya bayılıyorlarNe kadar güzel ki kendi küçük dünyalarında çok mutlular.
Burada eğitim almak için mi gidiyorlar Serveycim?
Normalde aileleri ile kalıyorlar değil mi?
Ayy, sahiplenmesine bakar mısın?
Nasıl çekmiş kendine doğru, yüzündeki gurur.
Çok hoş gerçekten.
yahu karıştırma oraları eskidendi onlar :)Aksam 4 dilim ekmek mi seni seni toplightım neden begendın kı kızalım
kızlarrr günaydın
geçen haftaki kilom:60.6
bugun:59.4
aradaki fark:1.2
yüzde: 1.2 / 60.6 = 0,0198 x 100 = 1,98
kızlar bu hafta 1500 kcal civarı ortalama beslendim
4 gün 1700-1800 civarı kcal aldım,sadece dün 800-900 arasaı kcal aldım
spor yapmadığım gün olmadı
kaçamak olmadı,cünkü sağlıklı besleniyorum ve mutluyum
tatlı hamur işi makarna pilav paketli gıda bunları hayatımda görmek istemiyorum,hatta insanları hasta ettikleri için bunlardan nefret ediyorum,bu hafta hiç canım çekmedi,böyle devam eder inşallah
sağlıklı bir hayat ve yaşlılık yaşama arzusundayım,böyle sağlıklı beslenerek spor yaparak devam etmek hedefim,çocuğumun da beni örnek almasını istiyorum...
Rabbim utandırmasın
çok güzel sonuçlarınızı bekliyorum,haydi yazınn
önümüzdeki hafta için de hedeflerinizi belirleyip şimdi hazırlayacağım listeye eklerseniz çok sevinirim
cumanız mubarek olsun :)))))))))))))))
maşallahhhh sana
tebrikkk ederim
harika harika çok mutlu oldummm
emeklerimizin karsılığını bugun topluyoruzzz
Ay canım ya çok teşekkür ederim, sadece benim değil sizinde emeğiniz var bu giden kikilotalarımdaişte bu dostummm
senin böyle bir sonucu başarabileceğini biliyordum
seni içtennnn tebrik ederim
haftaya 66 bile olursun bu azimle
tebriklerrrr tebrikklerrrr
Yaşasın 5.Takımmmmmmmmmmmmmmgüvendiğim insanlar beni hiç şaşırtmıyor,hep kaçamaksız ve düzenli ilerliyorlar
hepinizi tebrik ederim arkadaşlar
bugun burada bir bayram havası var
tebrikler ozalycim yüzdende doğru bu menülerle bu kilo demekki biraz daha dikkat etsen 4-5 kilo vermiştin sen
Ah canım ne demekkilo bildirimim
geçen hafta 68.8
bu hafta 68.3
fark 0.5
yüzde 0.72
bir sonraki haftanın hedefi 66.9
bmı 26.6 kg / metrekare (hafif kilolu)
3 gün oldu tuvalete çıkamadım, bu sabah kayısı çayı limonlu su falan içtim ama tık yok, tuvalete çıkabilseydim 67 leri görürdümm, inşAllah haftaya 66 ları görürümmm
ozalyyy sana meydan okuyorummmmkilolarımız yakın, rakip olmaya ne dersin??
VuhuuuuwwOzaly
3 hafta düzenli menü bildirdin
yoğun olsan da hep katıldın
veee çokk güzel kilo verdin
Eki Görüntüle 1376516
listeye katılmaya hak kazandın
Eki Görüntüle 1376517
Gözdecim, ne denir böyle durumda bilemiyor ki insan?
Annen kurtulmak istemiyor mu?
Farklı yollara başvursanız?
Hayat çok kısa gerçekten, çok üzülüyorum bu durumlara kuzum.
Callancım, bu sevgi evleri projesinin başlaması çok güzel bence.
Çocuk esirgemeden daha çok buralar açılmaya başlıyor. Elbette bir anne baba sıcaklığını vermesi mümkün değil.
Önceden her çarşamba günü çocuk esirgemeye giderdim ben.
Çocuklarla oynardık, bir türk filmi klasiği gibi gelebilir anlatınca ama sen benim ablam olur musun diye soran çocuk sayısı o kadar çoktu ki, dışarı çıkınca başlardım ağlamaya ama sevgi ve mutluluğu en net gördüğüm yer de orası oldu benim hayatım boyunca. Ne götürürsen götür, çok da ilgilenmiyorlar. İstedikleri yalnızca ilgi ve onu gördükleri anda gözleri öyle bir parlıyor ki. O çok başka bir şey.
Sonra izin zorunluluğu getirilince eskisi gibi gidemedim. Şehir değişiklikleri oldu, her ilde imkan yoktu derken çok seyrekleşti ziyaretlerim ne yazık ki.
Nevacım, listeyi paylaşmanı merakla bekliyorum.
Harikasın Callancım, tebrik ediyorum seni.
Ahhh yoga.
Bugün yoga yapayım ben şöyle bir keyiflice. Sonunda da uyur kalırım belki.
Tebrik ediyorum Ozalycim. Harikasın.
yavaş yavaş gidiyor Serveycim.
Hadi bakalım, gelenler
5. takım espirilerine bayılıyorum.
Ah canım ne demek
seve seve
hadi bakalım kim 66yi görecek önce
yok aydacım malesef 1 haftan daha var ondan sonrakızlar bu benim 2. kilo bildirimim di. ben şimdi haftaya listeye ekleniyorum değil mi.
yüzdem saylanacak mı yarışmada. yoksa yine fasulyedenmiyim
hahaha ben hepinizi geçicem dermişim topuklu terlikleride yermişimtabi ki de benkızıştırayım biraz
ilk gün azda olsa pilav ve patates kızartması aynı güne denk gelmiş üstelik 2. günede pilav ve makarna koymussun canım keşke 2. güne menüne almasaydın o karbonhidratıBende bukadar fark beklemiyordum. Regl in etkisi sanırım. Başka bir açıklaması yok bunun. Ben çok zor kilo veririm
Ama mutlu oldum. #DirenspeedyHadi bakalım görücez seni de haftaya bu arada ben 14/01 menümü vermemişim. Callen haklısın ama gözümden kaçmış. Bloknotumdan 2 günlük ekliyorum hemen. İnş. takıma alınmamama sebep olmaz. sadece bir hataydı
14/01
sabah
1 yumurta,3zeytin 1 kırmızı biber
ara 1 türk kahvesi
öğle
brokoli+yoğurt
akşam
et kavurma azıcık pilav
su 2 lt, spor yok
15/01
sabah
10 dilim patates kızartması
1 haş. yumurta
1 zeytin
1 lokmacık ekmek
ara
melisa çayı
öğle
azpilav
et kavurma
ara
nescafe
akşam
birazcık makarna
brokoli
yoğurt
su 2 lt spor yok
hala öksürüyorum geçmediyoksa spora başlicam.
eee 3. haftam dolmuş oluyor haftaya benim öyle değil mi.yok aydacım malesef 1 haftan daha var ondan sonra
hahaha ben hepinizi geçicem dermişim topuklu terlikleride yermişim
neden olmasın, istedikten sonraahahaha ben hepinizi geçicem dermişim topuklu terlikleride yermişim
şekerim ağlama sen ağlama ben zamanında çok ezildim yaa senin karşında o yüzden böyleNıye kımse benı tutmaz yahu herkes toplighımı tutuyor ağlarım amaaa
kızlar gecen haftaki notlarımdı bunlar
Ayda2kilogo (71,2/) deneme giriş tarihi 7.01.2015 giriş kg 71,2 (30 ocakta listede)
ozaly deneme (68,9) giriş tarihi 25.12.2014 giriş kilosu 68,4 (bu hafta güzel kilo verirse takımda)
neva2516deneme giriş tarihi03.01.2015 giriş kg 76,4 (23 ocakta listeye girecek)
ates-su deneme (71 )giriş tarihi 09.01.2015 (30 ocakta listede)
Speedy26 deneme (72,3) giriş tarihi 8.01.2015 giriş kg 73 (30 ocakta listede)
ozaly güzel kilo verdi sırada haftaya neva ondan sonraki haftaya da ayda,ates_su ve speedy hadi bakalım
oyyyyyyyy emegine sağlık canımm hepsinide not almışsınkızlar gecen haftaki notlarımdı bunlar
Ayda2kilogo (71,2/) deneme giriş tarihi 7.01.2015 giriş kg 71,2 (30 ocakta listede)
ozaly deneme (68,9) giriş tarihi 25.12.2014 giriş kilosu 68,4 (bu hafta güzel kilo verirse takımda)
neva2516deneme giriş tarihi03.01.2015 giriş kg 76,4 (23 ocakta listeye girecek)
ates-su deneme (71 )giriş tarihi 09.01.2015 (30 ocakta listede)
Speedy26 deneme (72,3) giriş tarihi 8.01.2015 giriş kg 73 (30 ocakta listede)
ozaly güzel kilo verdi sırada haftaya neva ondan sonraki haftaya da ayda,ates_su ve speedy hadi bakalım
Hmmmm dişli bir rakibem var demekkitabi ki de benkızıştırayım biraz
yok aydacım malesef 1 haftan daha var ondan sonra
hahaha ben hepinizi geçicem dermişim topuklu terlikleride yermişim
neden olmasın, istedikten sonraa
Canım ben hedef derken haftaya hedeflediğimiz zannettim o yüzden 67 yazmıştım.***5.TAKIM 396.ETAP***
toplight (71 /69,9/1,1/%1,55)
CallanPinckney (60,6/59,4/1,2/%1,98)
servey(74,4/73,4/1/%1,35)
dagyolu(59.6/59,5/0,1/%0,17)
hm22( 81/80.8/0.8/ %0.99 )
EmineF (77.4/)
Ahri (89,7/) Bstor nick değiştirdi
hytsvncgzl(68,8/68,3/0,5/%0,73)
ozaly (68,9/67,7/1,2/%1,74) yeni üye (giriş tarihi 25.12.2014 /girişkg 68,4)hedef58
5. TAKIM ORTALAMASI :%
neva2516(77,4/76,2/1,2/%1,55)
ayda 2kilogo(71,2/71/0.2/%0,28)
speedy26(72,3/70,8/1,5/%2,07)
ates_su(71/69,9/1,1/%1,55)
buldum hedef kg nu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?