- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.901
Tebrik ederim ya cok güzel darisi başıma: ) bu arada ne kadar surede verdin bu kiloyu?bu arada bugün başladığım tarihten itibaren tam 10 kilo vermişim
ay inanamıyorum
inşallah tatlım bu arada yarın gelecek hayırlısı ilebir kaç gün sonra regl bitmek üzereyken daha hızlı vericeksin inşallah .Bu arada Allah kavuştursun:)
valla artık sen ister meydan okuma de ister rekabet de ne dersen de tatlım ama aynı kiloyu verince görecez bakalım haftaya ne olacak
Ay verelim de dedigin gibi adi ne olursa olsun
aslında ben iyi bir rakip sayılmam ama neyse, motivasyonumu çabuk kaybediyorum
bence de herkes zayıflasın, her hafta biri geçsin, şişman kalmasııınnnn bu takımda
Tebrik ederim ya cok güzel darisi başıma: ) bu arada ne kadar surede verdin bu kiloyu?
buraya foto ekleyip silmek sıkıntı yaratıyor o yüzden sen albüm yap ve sadece şu üyeler görebilir diye izin ver buraya yükleyip silmekle uğraşma
böylece takımımızın 1. side belli oldu şiimdiden alkış süpersinn fıstığımız
callan bugun neler yaptı
jillian 4 kg ile
donkey kicks 20 x 3
gym stick twist 280
dumbell side ben sağ 15 sol 15 her iki kol 140
squat 140
stretching 10 dakika
kızımı doyurmam gerekiyor,gelince mesajları okuyacağım kızlar
yok canım estağfurullah,sen de güze devam ediyorsun maşallahherkese günaydınnnnnn.... hayırlı cumalarrrrr...
öncelikle kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum, özellikle callanım idolümsünnn
dünki menümü bildiriyorum
- AldığınızKalori Miktarı
- 5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal
- 0.25 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)56 kcal
- 1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)77 kcal
- 1.00 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal (55 kcal)55 kcal
- 1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
- 0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal)7 kcal
- 1.00 x 1 Bardak (250ml) Su (0 kcal)0 kcal
- 2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)6 kcal
- 1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (240 kcal)240 kcal
- 1.00 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) (46 kcal)46 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (248 kcal)124 kcal
- 1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
- 0.25 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal)59 kcal
- 0.50 x 1 Adet (150gr) Portakal (71 kcal)36 kcal
- 1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)160 kcal
- 2.00 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) (46 kcal)92 kcal
- 0.50 x 1 Adet (40gr) Ülker Bitter Çikolata (200 kcal)100 kcal
- 0.50 x 1 Adet Elma (60 kcal)30 kcal
- 0.50 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
- 1.00 x 1 Bardak (250ml) Su (0 kcal)0 kcal
- Alınan Kalori Toplamı1139 kcal
vovvvvv harikasın canımmmGunaydin hanımlar ne güzel bir tablo hepinizi tebrik ederim.ınşallah istedigimiz kilolara gelinceye kadar kararli ve ve motive devam ederiz.ben de kilo bildirimimi yapayim :
Simdiki kilom: 69,9
Fark: 1,1
Yüzde: 1,55
Dogum yaptim yapali yani 19 aydir 70 in altina dusmemistim 100 gr dahi olsa dusmek beni mutlu etti: )dedtekleriniz icin teşekkürler: )ben simdi listeye ne zaman girebiliyorum?
çikolata ye ama bitter ye,lütfen kinder ve pasta kek yemeeebana herşeyi de çikolata yeme deme nooolurrrr:)))
teşekkür edrim cnm, inşAllhhhhh, tatile 66 larla çıkmak istiyorumm
canım ayda 1 ziyaret cok mantıklıGözdecim, ne denir böyle durumda bilemiyor ki insan?
Annen kurtulmak istemiyor mu?
Farklı yollara başvursanız?
Hayat çok kısa gerçekten, çok üzülüyorum bu durumlara kuzum.
Callancım, bu sevgi evleri projesinin başlaması çok güzel bence.
Çocuk esirgemeden daha çok buralar açılmaya başlıyor. Elbette bir anne baba sıcaklığını vermesi mümkün değil.
Önceden her çarşamba günü çocuk esirgemeye giderdim ben.
Çocuklarla oynardık, bir türk filmi klasiği gibi gelebilir anlatınca ama sen benim ablam olur musun diye soran çocuk sayısı o kadar çoktu ki, dışarı çıkınca başlardım ağlamaya ama sevgi ve mutluluğu en net gördüğüm yer de orası oldu benim hayatım boyunca. Ne götürürsen götür, çok da ilgilenmiyorlar. İstedikleri yalnızca ilgi ve onu gördükleri anda gözleri öyle bir parlıyor ki. O çok başka bir şey.
Sonra izin zorunluluğu getirilince eskisi gibi gidemedim. Şehir değişiklikleri oldu, her ilde imkan yoktu derken çok seyrekleşti ziyaretlerim ne yazık ki.
Nevacım, listeyi paylaşmanı merakla bekliyorum.
Harikasın Callancım, tebrik ediyorum seni.
Ahhh yoga.
Bugün yoga yapayım ben şöyle bir keyiflice. Sonunda da uyur kalırım belki.
Tebrik ediyorum Ozalycim. Harikasın.
yavaş yavaş gidiyor Serveycim.
Hadi bakalım, gelenler
5. takım espirilerine bayılıyorum.
hmcimm harikasınnnn bebeğimmmm,sen bu sonucu çokkk hakettinn***5.TAKIM 396.ETAP***
toplight (71 /69,9/1,1/%1,55)
CallanPinckney (60,6/59,4/1,2/%1,98)
servey(74,4/73,4/1/%1,35)
dagyolu(59.6/59,5/0,1/%0,17)
hm22( 81/80.8/0.8/ %0.99 )
EmineF (77.4/)
Bstor (89,7/)
hytsvncgzl(68,8/)
ozaly (68,9/67,7/1,2/%1,74)
5. TAKIM ORTALAMASI :%
neva2516(77,4/76,2/1,2/%1,55)
ayda2kilogo(71,2/71/0.2/%0,28)
speedy26(72,3/
ates-su(71/
800 gram da benden gitmiş kızlar.
Haftaya hedefim; 79.8
canım sana teşekkür etmek istedim,insanlık adına..çok düşünceli bir insansınAyy kızlar sosyal sorumluluk adı altında yuruttugumuz bır proje var zıhınsel engellı cocuklarımıza montaj yapabıleceklerı malzeme goturuyoruz dun onlarla tanışma ımkanım oldu allahım bız ne sanslı ınsanlarız bız ne sorunsuz ınsanlarız dersınız onlala ayda en az 1kere vakıt gecırecegıme soz verdım ama ne yapabılırız onlarla onu merak edıyorum bana yardım edebılursınız işte gıdınce bırlıkte yapılabılcek seyler.cektıgımız fotoları paylascam
ben de utandım,üzüldüm ve şükrettim..PRojenin adı yeter ki şans ver.zıhınsel engelli ve otıstıkler var.ama herseye ragmen nasıl mutlular anlatamam kendımden utandım gorunce onları
vovvvvvv bir de o dün yediklerini yemeseymişsin 2 kg verecekmişsin inankiiigünaydın hemen kilomu yazayım yok yok gururla sunayım.70,8
nasıl fark ama aydaya duyurulurrrr
kesinlikle haklısınnnAyaktaki de yerıne bızım calısan oturdu dıye soylenmıs snr aglayınca farkettık dusunsenıze yaa dun dagıldım dedım bız neyın pesındeyız onlar neyın pesınde bız nelerı dert edıyoruz
ben de bunu cok sık düşünüyorumSorma toplight yanlış anlamayın ne olur kilomuzu dert ettıgımze saatlerce yedıklerımızı dusundugumuz için utandım haksızlık bu dedımmm kızmayın ne olurrr
canım bazıları yaşlı,bunların aileleri de belki bakıma muhtaçtır,Rabbim imtihan etmesinbunların aileleri onları oraya yatılı mı yollamışlar. tamam iyi hoş çocuk kendini geliştirsin sosyalleşsin. ama yatmaya evlerine gitseler de orda aile şefkati alsalarya.
parası olan aileler herhalde paralarıyla yollamışlar gözümüzden uzak olsun mu demişler ki. eğer öyleyse çok yazık. hem de çok..
ohaa cokk iyibu arada bugün başladığım tarihten itibaren tam 10 kilo vermişim
ay inanamıyorum
kaptanım dediğin gibi ben de bu akşam yemelerini kaldırdım-bazen hafif atlattım sonra kilo vermeye basladım.çünkü akşama doğru metabolizma hızı yavaşlıyor.akşam yediklerimizi güzelllceeee depoluyoruzbu arada eşim bu hafta yurtdışında olduğundan bende akşam yemeklerini çok azalttım ondan kg verdim sanırım bu kadar iyi regli olmama rağmen eğer regli olmasaydım ne olacaktı artık bilmiyorum evet kesinlikle akşam yemekleri çok önemli kilo vermede
1.5ayda 10 kilo muu ooo hayal gibi bana ya ayda 2 kiloya bile razıyım tekrar tebrik ederimCanım 1,5 ay oldu tam bu forumda takımlara gireli
1.5ayda 10 kilo muu ooo hayal gibi bana ya ayda 2 kiloya bile razıyım tekrar tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?