Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

HEDEFLERİMİZ(H)
KİLOLARIMIZ(K)
@@toplight K:69,9----------H:69
@@CallanPinckney K:59,4----------H:58,9
@@servey K:73,4----------H:
@@dagyolu K:59,5----------H:
@@hm22 K:80,2---------H:79,8
@@EmineF K:75.3........H:74
@@Ahri_ K:87,9
@@hytsvncgzl K:68,3---------H:66,9
@@Ozaly K:67,7---------H:67,0
@@Neva2516 K:76,2----------H:74,8
@@ayda2kilogo K:71,0----------H:69,9
@@ates_su K:69,9----------H:
@@speedy26 K:70,8----------H:

geçmiş olsn eminecim Rabbim şifa versin annene.çok güzel kilo vermişsin maşallah tebrik ederim

kızlar alana baktımda bildirim yapanlar arasında en iyi bizim takım şuan

bilen varsa şu hedef kilo konusunu açıklayabilir mi alanda hedeflerini güncellemek istiyorlar diye yazılmış yani mezun olma hedefimizi değiştiremiyomuyuz kafamıza göre

takım bildirimlerini yazarken bazıları hedef kilosnu değiştirmek istyor diye not düşmüş kaptanları.demekki önceden bildirmek mi gerekiyor önemli bişey bu

eminecim öncelikle annene acil şifalar diliyorum geçmiş olsun...

bu haftaki birincimiz sensin tebrik ederim maşallah

S speedy26 rakibim de 2. olmuş vay vay vay...
dişli bi rakip bulmuşum kendime .
tam aradığım gibi.
haftaya bende çok dişliyim ona göre kork benden

AHRİ cim seni ayrıca tebrik ederim hem bu hafta için hem de 1.5 ayda verdiğin 10 kg için

emine cim bende eve geldim şimdi mesajını okudum anneciğine geçmşiş olsun inş bir an önce sağlığına kavuşur komşular ben erken gelince kahveye geleceklermiş hm cim listeyi ekledin mi ekleyeyim mi?

ben bugünkü listemi şimdi paylaşacağım callan cım akşam bişey yememek için.

sadece su içip çay filan içeceğim belki bi tane de portakal yerim onu da ekliyim bari.

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Bugün )
  • AldığınızKalori Miktarı

su şu anda 1 litre oldu. yatana kadar 2 yapmaya çalışacağım.

sporumu da yapınca eklerim

listemdeki baklava süpriz oldu. birisi işe başlamış o dağıttı.

bilen varsa şu hedef kilo konusunu açıklayabilir mi alanda hedeflerini güncellemek istiyorlar diye yazılmış yani mezun olma hedefimizi değiştiremiyomuyuz kafamıza göre
canım hedef kilonuzu belirtirken dikkatli belirtmelisiniz hadefinizi daha aşağıdaki kilolara çekebilirsiniz ama yukarıya belli bir miktarın üzerine çıkaramıyorsunuz o yüzden hedefinizi yapabileceğiniz hedef seçin kızlar

bunu bildigimiz çok iyi oldu ben hedef kilomu haftaya belirticem dimi yani bildirime katıldıgım hafta baz alınıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…