- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.301
Cok geçmiş olsun canım.ınşallah kotu bişey cikmaz.Allah sifani versin: (Acildeyim
iyi yapmışsın tatlım dinlen biraz ağrı sızı falan var mı?Dayanamadım eve geldım
iyi yapmışsın tatlım dinlen biraz ağrı sızı falan var mı?
ayda cım canım çok güldüm yaaa otururken okuyacağı yere asmana
Dayanamadım eve geldım
boşver as sadece o değil herkes de görsün 1 tane mi kötüymüş yaa bizim her katta 2 tane var biri alaturka biri klozet ilk başta klozete karşı çıkmıştık ama ab standartları gereği yapılması gerekiyormuş allahtan hijyeni iyi üzerinde plastik örtüsü var otomatik değişenlerdenalaturca bizim wc. zaten bi tane var alternatifinde yok. çömeldiğinde yaparken tam göz hizasına asmayı düşünüyorum.daha asmadım düşünüyorum acaba bi şans daha mı versem diye. bi daha denk gelirsem asayim diye düşündüm.
Afiyet olsun şeker o zaman.
aslında bu senin vücut şekline bağlı, üst alt farklıysa değişiyor işler. mesela benim boyum 160, bekarken 57-58 civarıydı kilom ve hiç bir fazlam yoktu, giydiğim yakışırdı, üst kısmım ince benim baya, o kilodayken s beden giiyordum, öyle dar falan da durmuyordu. ama bir başkası aynı boyda olur aynı kiloda olur, farklı görünür. bizim okulda bir arkadaş var, 63 kilo aynı boydayız, ama bendn baya şişman duruyo, sadece bacakları çok ince, üst kısmı iri. vücut yapısı çok önemli bence.aydacım süperdi fikrin ben yapıştıracağın resmi açamadım ama asacağın kısım ilgimi çekti az önce lavaboya gittim. Aklıma geldi güldüm deli deliKızlar sizce 163 boyundaki bir kadın kaç kg olmalıdır? Kendimden örnek vereyim bekarken çalıştığım işyerinde en zayıf bendim 58 kg.dim. Evlendikten sonra 67 nin altını görmedim ve yeni işyerimde hep en şişman ben oldum. Şuan 4 kişi aynı kilodayız kalanlar daha zayıf yani bir kaç kilo daha versem ortalamada olcam Diyorum ki 2 çocuğun var. Kaç kg olabilirsin ki? Ama düşününce Angelina Julie nın 3 , Adriana Lima nın 2, çağla Şikelin ne biliim Gülben ergen ebru şallı.... Liste uzar gider. ee onlar da anne Şimdi arkadaşlar ben hedef kilomu sizin yönlendirmelerinize göre belirleyeceğim. 163 boy kaç kg iyi durur? Şimdiden teşekkürler
caım bu senin beden yapına bağlı hayatın da söylediği gibiaydacım süperdi fikrin ben yapıştıracağın resmi açamadım ama asacağın kısım ilgimi çekti az önce lavaboya gittim. Aklıma geldi güldüm deli deliKızlar sizce 163 boyundaki bir kadın kaç kg olmalıdır? Kendimden örnek vereyim bekarken çalıştığım işyerinde en zayıf bendim 58 kg.dim. Evlendikten sonra 67 nin altını görmedim ve yeni işyerimde hep en şişman ben oldum. Şuan 4 kişi aynı kilodayız kalanlar daha zayıf yani bir kaç kilo daha versem ortalamada olcam Diyorum ki 2 çocuğun var. Kaç kg olabilirsin ki? Ama düşününce Angelina Julie nın 3 , Adriana Lima nın 2, çağla Şikelin ne biliim Gülben ergen ebru şallı.... Liste uzar gider. ee onlar da anne Şimdi arkadaşlar ben hedef kilomu sizin yönlendirmelerinize göre belirleyeceğim. 163 boy kaç kg iyi durur? Şimdiden teşekkürler
canım benim diyetisyen hurmalar küçükse 5 büyükse 3 tane ara öğün için vermişti ama yanında ayran ya da sütle19/01 Menümm
sabah
az patates haşlaması
ara
5 hurma ( Abartı biliyorum ama Umreden yeni gelmişti. Çok lezzetliydi. Dayanamadım)
öğle
Yoğurtlu müsli
Akşam
Az keşkek
Haşlanmış Tavuk
Atlamadan bugünkü menümü de yazayım
20/01
Sabah sütle demlenmiş Mistik çay
3 Hurma
Ara
1 nescafe
Öğle
Zeytinyağlı barbunya
Akşam da
Közlenmiş kırmızı biber salatası yemeyi planlıyorum
Su 1,5 lt oldu hala spor yok. Öksürük krizlerim bitmedi. Arkadaşlar haydi tam gaz devam...
( Abartı biliyorum ama Umreden yeni gelmişti. Çok lezzetliydi. Dayanamadım)
canım hurma diyetî var sende onu yap ben 3 gün yapmıştım 1 kg vermiştim normalde 7 gün yapılıyorayyy ooff yaaa benim de annemle babam umrede, haftaya geliyorlar, nasıl alıcam kendimi hurma yemekten bilmiyorum, çoooooookkk severimmm, peygamber efendimiz (SAV) gibi ben de sadece hurma yiyeyim bari, başka hiçbir şey yemesem belki olur.
canım ya bu halde bile menü yazmışsın ya boşuna azim kraliçesi demiyoruzSabah simit,peynir,cay(hastanede)
Mistik cay
Öğlen kk yoğurt,domatesli lor
Aksam sucuklu yumurta(esım yaptı)
Sıcak sut
1 lt su(tuvalete gıtmıyım dıye ıcmedım)
öğleyin 5,5 km yürüdüm kendime geldim bu akşam koşu bandını kullanamayacağım dedim bari yürüyeyim
aydacım süperdi fikrin ben yapıştıracağın resmi açamadım ama asacağın kısım ilgimi çekti az önce lavaboya gittim. Aklıma geldi güldüm deli deliKızlar sizce 163 boyundaki bir kadın kaç kg olmalıdır? Kendimden örnek vereyim bekarken çalıştığım işyerinde en zayıf bendim 58 kg.dim. Evlendikten sonra 67 nin altını görmedim ve yeni işyerimde hep en şişman ben oldum. Şuan 4 kişi aynı kilodayız kalanlar daha zayıf yani bir kaç kilo daha versem ortalamada olcam Diyorum ki 2 çocuğun var. Kaç kg olabilirsin ki? Ama düşününce Angelina Julie nın 3 , Adriana Lima nın 2, çağla Şikelin ne biliim Gülben ergen ebru şallı.... Liste uzar gider. ee onlar da anne Şimdi arkadaşlar ben hedef kilomu sizin yönlendirmelerinize göre belirleyeceğim. 163 boy kaç kg iyi durur? Şimdiden teşekkürler
akşam olasa da eve gidip sporumu yapsamm
Bişey vermediler ilaç falan gecmiş olsun dıleklerınız ıcın hepınıze tesekkur ederım
canım hurma diyetî var sende onu yap ben 3 gün yapmıştım 1 kg vermiştim normalde 7 gün yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?