Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah 1 yumurta 2 dilim cavdar azcik peynir 2 zeytin 2 bardak cay
Sonrasi 1 bardak nescafe
Oglen bir kase mercimek corba 1 dilim ekmek
Arada eti form kepekli biskuvit
Aksam 1 kase domatesli Şehriye corbasi 2 dilim cavdar ekmegi
5 kasik ispanak yemegi
Azcik piyaz
1.5 litre civari su

Gelır gelmez elestırmıs olmıyım etı form buskuvının arkasına bak gereksız bır kalorı alımı oluyor onun yerıne mumkunse meyva yada sut yada az kuruyemıs olabılır

Gelır gelmez elestırmıs olmıyım etı form buskuvının arkasına bak gereksız bır kalorı alımı oluyor onun yerıne mumkunse meyva yada sut yada az kuruyemıs olabılır
Canim elestircen tabi ogrenmeye geldim buraya...emziriyorum o yuzden yemeklerden kisamiyorum sutumu yogurdumu yerim yani bugun yeni mayaladiim icin menumde yokcama ihmal etmem yani

Kizlar menumu paylasayim:
Sabah kalkarkalkmaz yengem aradi kalk hava güzel yuruyus yapalim diye yürüyüşe ciktik 45 dk yuruduk.
kahvaltiyi gene ogleyle birlestirdim: peynir,2dilim ekmek,domates,yumurta
Akşam :sinitzel ,1 dilim ekmek,1 bardsk ayran
Arada elma ve fıstık
Akşamustu de yarim saat yürüyüş
150 duz ,100 yan mekik,5 dk da ip atladim,

Ya bisey soliim mi ben arada ceviz de yiyorum sutume faydali olsun diye rezene cayi icerim hergun 1 vitamin hapi aliyorum bana bi duzen tablosu gibi bisey lazim yardimci olurmusunuz mesela sporu gun icine yaymak zorunda kaliyorum bisikletim var mekik cekiyorum jiiana başladım bugun yani ben ne zaman yapacagimi sasiriyorum

Yaz kızım

Kahvaltı tereyag bal uygulaması sona ermiş olup,yeni kahvaltı düzeni ekte gönderilmiştir.

Öglen sularında simitçinin cazip teklifine karşi koyulamayip,ayran eşliginde simit tüketilmiştir.

Aksam beyin yogun istegine dayanılamayarak sucuklu yumurta yapilmiş,3 zeytin 1 çatal ucu peynir ve gene 1 çatal ucu helva afiyetle yenilmiş,ortadan kaybolan 1,5 dilim ekmege ulaşilamamiştır.

Akşam saatlerinde
200 düz yarım mekik 50 sag sol yan mekik ve jillian yapilmiş,vucudun su ihtiyaci yeterince karşılanmıştır.

Bilgilerinize arz ederim.

Eklentiler

• 20150122_090254.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 72
günaydınlarr menüler yazılmış hadi bakakım bu sabah kim kaç kg öıkacak ben henüz tarılmadım hepimize tartıda güzel rakam görmek dileğiyle cumanız mübarek olsun 5. takım

Kaptanım harikasın.
Sonuçlar muhteşem.

Hosbuldukkk toplight
Hosbuldukkk Ozaly cimm
Merhaba kizlar

Hoşgeldin aramıza Yuppecim.

Bak bak yine dikiş diyor, yahu ben pek yeteneksizimdir, sıkılırım da yaparken ama nedense sen dedikçe pek hoşuma gidiyor.

Hepsi gider Yuppecim, sen takıl bize hayatını yaşa.

Takımın hatunları bir buluşsa, tam çocuk parkı olacak.
Anneler oturup konuşacak, ben de dadılık yapacağım.

Araları az kiloları çok

Kızlar yuppe benim çok sevdigim bi dostum
Böle orjinal laflar daha çok duycaz

Aaa arkadaşsınız demek.
Önceden de Sevda ile Gaz

Ateş, su ne durumda?

En güzeli liste yapmak.
Ben artık gün içerisinde yapacağım herşeyin listesini tutuyorum.
Başka türlü olmuyor.

Bak bak sen Ozalyciğime ..
Kız, ne helvası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…