- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.481
Hosbuldukkk canım bende yazim yediklerimiYuppe hosgeldın aramızaaaaa
Canım yaCanim benimmm senin sayende kendime ceki duzen vericem..sendeki gelismeleri gorunce ben neden yapamayimki dedim azcik ozendim mi ne :)
Hosssgeldinnn
Gelır gelmez elestırmıs olmıyım etı form buskuvının arkasına bak gereksız bır kalorı alımı oluyor onun yerıne mumkunse meyva yada sut yada az kuruyemıs olabılırsabah 1 yumurta 2 dilim cavdar azcik peynir 2 zeytin 2 bardak cay
Sonrasi 1 bardak nescafe
Oglen bir kase mercimek corba 1 dilim ekmek
Arada eti form kepekli biskuvit
Aksam 1 kase domatesli Şehriye corbasi 2 dilim cavdar ekmegi
5 kasik ispanak yemegi
Azcik piyaz
1.5 litre civari su
Hosbuldukkk canim benim kuzumda subat 9 da 8 olcak bebekler beraber buyurken bizde birlikte incelelim :)Hosssgeldinnn
Benim de oglum tam bugun 8 aylik.
Hepimi toplandik hehhehe
Canim elestircen tabi ogrenmeye geldim buraya...emziriyorum o yuzden yemeklerden kisamiyorum sutumu yogurdumu yerim yani bugun yeni mayaladiim icin menumde yokcama ihmal etmem yaniGelır gelmez elestırmıs olmıyım etı form buskuvının arkasına bak gereksız bır kalorı alımı oluyor onun yerıne mumkunse meyva yada sut yada az kuruyemıs olabılır
geldim ben sonunda kongre diyetşsyen dr eczane derken öğleden sonra işe gitmedîmm
iyeyîsyeb hatun tatlım ya
çok güzel şeyler dedi diyetîsyen 2 kg yagdan vermişim 69.2 öıktım bakalım
yuppe cim hoşgeldîn aramıza katılanilirsîn biraz gec oldu ama anca dönebîldim
evet eminem ermenekliyim
kızlar yarın bîldirimleri erken yapın ona göre merakta bırakmayın
anladım canım
ama sabunu boş vakitlerinde yapabilirsin
akşam otururken kalıplara koyarsın süslersin hobi gibi mesela
Bende kendime dikişi hobi edindim pek iyi geliyor, kafam dağılıyor. Hem belki kendimi çok geliştiririm ilerde para da kazanabilrim belli mi olur
26 yasindayim 2 cocugum var oglum 7 aylik kizim 3 yasinda aralari az kilolarim cok :) kizima 52 ile hamis kaldim 64 dogum yaptim hemen kilo verdim ama o ve bi aci yaşadım birden kilo aldim ogluma 63 kiloydum hamile kaldim kacla dogurduumu unuttum :) simdi 64 kiloyum hedefim 38 beden ama gobeksiz olabilmek bir aydir bisiyler yapmaya calisiuorum ama disipline olamiyorum o yizden buraya geldim 64 kiloyum ama kollarim bacaklarim ince hepsi gobek basenlerde o yizden orta bolum geniş ...o kadar :) bir solukta yaziverdim
maşallah bebeklere callan arkadasımızın bebeği de emineninki de seninkine yakın canım boyun kaç ben ilk oğluma 56 kg hamile kalıp 84 le doğuma girmiştim ikincide ise 75 le hamile kalıp 95 le doğurmuştum şimdilerde 69 kg yum hedefim 65 altına inmek şlk sayfadi kuralları okudun mu canım kabul ediyorsan bizimle berabersin
Araları az kiloları çok
Kızlar yuppe benim çok sevdigim bi dostum
Böle orjinal laflar daha çok duycaz
Kizlar menumu paylasayim:
Sabah kalkarkalkmaz yengem aradi kalk hava güzel yuruyus yapalim diye yürüyüşe ciktik 45 dk yuruduk.
kahvaltiyi gene ogleyle birlestirdim: peynir,2dilim ekmek,domates,yumurta
Akşam :sinitzel ,1 dilim ekmek,1 bardsk ayran
Arada elma ve fıstık
Akşamustu de yarim saat yürüyüş
150 duz ,100 yan mekik,5 dk da ip atladim,
Ya bisey soliim mi ben arada ceviz de yiyorum sutume faydali olsun diye rezene cayi icerim hergun 1 vitamin hapi aliyorum bana bi duzen tablosu gibi bisey lazim yardimci olurmusunuz mesela sporu gun icine yaymak zorunda kaliyorum bisikletim var mekik cekiyorum jiiana başladım bugun yani ben ne zaman yapacagimi sasiriyorum
Yaz kızım
Kahvaltı tereyag bal uygulaması sona ermiş olup,yeni kahvaltı düzeni ekte gönderilmiştir.
Öglen sularında simitçinin cazip teklifine karşi koyulamayip,ayran eşliginde simit tüketilmiştir.
Aksam beyin yogun istegine dayanılamayarak sucuklu yumurta yapilmiş,3 zeytin 1 çatal ucu peynir ve gene 1 çatal ucu helva afiyetle yenilmiş,ortadan kaybolan 1,5 dilim ekmege ulaşilamamiştır.
Akşam saatlerinde
200 düz yarım mekik 50 sag sol yan mekik ve jillian yapilmiş,vucudun su ihtiyaci yeterince karşılanmıştır.
Bilgilerinize arz ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?