- 13 Kasım 2014
- 797
- 985
- 123
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.461
hakıkaten sasılasııı
hem bıldıgın aclık grevıne gırmıssın.. hem de spor yokkkk
vucut coktu desene
Bende aranıza katilmak istiyom benide alirmisiniz takiminiza kizlarrrr
pasaklı kız ne o öyle 16bin öğe. yok mu kapıcınız ver her akşam gitsin boşaltsın çöpünükokar bak sonra ev.
Kendimi Türk filmlerindeki sezercik gibi hissettim.hehehhee camasırların arasında bogulurken..guldurdun benı..
bı tur vereyım sana:)
evet kaptanım gelsin dimi :)Kaptanımız daha iyi bilir ama bildiğim kadarı ile yer sıkıntımız yok, aramıza gelebilirsin diye düşünüyorum.
kaptan diyetisyen yakışıklı ve bekarsa bende gelebilirim , aynı şehirdeyiz ne de olsa
iyeyîsyeb hatun tatlım yaErmenek mıııı
Ermeneklı mısın...
en geldimpek bir sessiz buralar bugün
Kızlar nerdesiniz!
yuppe cim hoşgeldîn aramıza katılanilirsîn biraz gec oldu ama anca dönebîldim
Kaptanım nerede çalışıyordunuz ben hatırlayamadım şöle bi geçmişe baktım ama göremedimb
en geldim
Canım kendini tanıt istersen, kaç kilosun hedefin ne gibi
anladım canımben çalışıyorum canım. orda keşke çalışmasam da böyle evden çalışsaydım demek istedim. zevk aldığım sevdiğim bi şeyi rahatımı da bozmadan yaparak para kazansaydım diye dediydim. ama malesef çalışıyorum 8-5.
tatlım kamuda inş müh olarak çalışıyorumHoşgeldin Hoşgeldin hoooooşşşgeldinnn araaamızaaaağaaaa
Kaptanım nerede çalışıyordunuz ben hatırlayamadım şöle bi geçmişe baktım ama göremedim
hoşgeldin tekrar yuppicim bahset biraz kendinden
canım ne demek sende takım üyesisin ben ve yardımcılar yokken takım sizlere emanetCanım kendini tanıt istersen, kaç kilosun hedefin ne gibi
ilk sayfa kurallarda yazıyor zaten.
değilmi kaptanımtoplight , bana düşmez ama demek, söyleyim didim
maşallah bebeklere callan arkadasımızın bebeği de emineninki de seninkine yakın canım boyun kaç ben ilk oğluma 56 kg hamile kalıp 84 le doğuma girmiştim ikincide ise 75 le hamile kalıp 95 le doğurmuştum şimdilerde 69 kg yum hedefim 65 altına inmek şlk sayfadi kuralları okudun mu canım kabul ediyorsan bizimle berabersin26 yasindayim 2 cocugum var oglum 7 aylik kizim 3 yasinda aralari az kilolarim cok :) kizima 52 ile hamis kaldim 64 dogum yaptim hemen kilo verdim ama o ve bi aci yaşadım birden kilo aldim ogluma 63 kiloydum hamile kaldim kacla dogurduumu unuttum :) simdi 64 kiloyum hedefim 38 beden ama gobeksiz olabilmek bir aydir bisiyler yapmaya calisiuorum ama disipline olamiyorum o yizden buraya geldim 64 kiloyum ama kollarim bacaklarim ince hepsi gobek basenlerde o yizden orta bolum geniş ...o kadar :) bir solukta yaziverdim
Hoşgeldin
Araları az kiloları çok26 yasindayim 2 cocugum var oglum 7 aylik kizim 3 yasinda aralari az kilolarim cok :) kizima 52 ile hamis kaldim 64 dogum yaptim hemen kilo verdim ama o ve bi aci yaşadım birden kilo aldim ogluma 63 kiloydum hamile kaldim kacla dogurduumu unuttum :) simdi 64 kiloyum hedefim 38 beden ama gobeksiz olabilmek bir aydir bisiyler yapmaya calisiuorum ama disipline olamiyorum o yizden buraya geldim 64 kiloyum ama kollarim bacaklarim ince hepsi gobek basenlerde o yizden orta bolum geniş ...o kadar :) bir solukta yaziverdim
Ay ne guzel zayiflamissin zaten hep bu gebeliklerden kalmalarla ugrasiyoruzzz... ins bende su fazlaliklarimi atarim..boyum 172 sartlari kabul ediyorummaşallah bebeklere callan arkadasımızın bebeği de emineninki de seninkine yakın canım boyun kaç ben ilk oğluma 56 kg hamile kalıp 84 le doğuma girmiştim ikincide ise 75 le hamile kalıp 95 le doğurmuştum şimdilerde 69 kg yum hedefim 65 altına inmek şlk sayfadi kuralları okudun mu canım kabul ediyorsan bizimle berabersin
Hosbuldukkk cnmHoşgeldin
Canim benimmm senin sayende kendime ceki duzen vericem..sendeki gelismeleri gorunce ben neden yapamayimki dedim azcik ozendim mi ne :)Araları az kiloları çok
Kızlar yuppe benim çok sevdigim bi dostum
Böle orjinal laflar daha çok duycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?