Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dun ne ettım
sabah: 1bard sut+nesfıt (sade)+tarcın+bıravuc kuru uzum.
...fıltre kahve...turk kahvesı..
gec ogle: 1/2 kase yogurt, bır dılım ıspanak graten (sogan ıspanak zyag..ustune lor peynır+yumurta sarısı+yogurt)
2 fırın tavuk baget, bıkac roka.
...1 mandalına
aksam: 1 kase bugdaylı yogurt corbası, 2ızgara kofte, 1kasık hardal, yagsız yeşil salata.

su:3lt+
spor: 44dk kurek, 22dk spınnıng, 400cekım powerplank

hakıkaten sasılasııı
hem bıldıgın aclık grevıne gırmıssın.. hem de spor yokkkk
vucut coktu desene

benim vücudum çökmez tatlım merak etme
açlık grevi de değil o akşam karnım hiç acıkmadı o kadar tamam mı eminecim

Bende aranıza katilmak istiyom benide alirmisiniz takiminiza kizlarrrr

Kaptanımız daha iyi bilir ama bildiğim kadarı ile yer sıkıntımız yok, aramıza gelebilirsin diye düşünüyorum.

pasaklı kız ne o öyle 16bin öğe. yok mu kapıcınız ver her akşam gitsin boşaltsın çöpünü kokar bak sonra ev.

Cidden pasaklılığım belli bilgisayardan bile.

hehehhee camasırların arasında bogulurken..guldurdun benı..
bı tur vereyım sana:)
Kendimi Türk filmlerindeki sezercik gibi hissettim.

geldim ben sonunda kongre diyetşsyen dr eczane derken öğleden sonra işe gitmedîmm
kaptan diyetisyen yakışıklı ve bekarsa bende gelebilirim , aynı şehirdeyiz ne de olsa

Bende aranıza katilmak istiyom benide alirmisiniz takiminiza kizlarrrr

Ermenek mıııı
Ermeneklı mısın...
iyeyîsyeb hatun tatlım ya
çok güzel şeyler dedi diyetîsyen 2 kg yagdan vermişim 69.2 öıktım bakalım
yuppe cim hoşgeldîn aramıza katılanilirsîn biraz gec oldu ama anca dönebîldim
evet eminem ermenekliyim
kızlar yarın bîldirimleri erken yapın ona göre merakta bırakmayın

anladım canım
ama sabunu boş vakitlerinde yapabilirsin
akşam otururken kalıplara koyarsın süslersin hobi gibi mesela
Bende kendime dikişi hobi edindim pek iyi geliyor, kafam dağılıyor. Hem belki kendimi çok geliştiririm ilerde para da kazanabilrim belli mi olur

Hoşgeldin Hoşgeldin hoooooşşşgeldinnn araaamızaaaağaaaa

Kaptanım nerede çalışıyordunuz ben hatırlayamadım şöle bi geçmişe baktım ama göremedim
tatlım kamuda inş müh olarak çalışıyorum
Hosbuldukkk toplight
Hosbuldukkk Ozaly cimm
Merhaba kizlar
hoşgeldin tekrar yuppicim bahset biraz kendinden
Canım kendini tanıt istersen, kaç kilosun hedefin ne gibi
ilk sayfa kurallarda yazıyor zaten.
değilmi kaptanım toplight , bana düşmez ama demek, söyleyim didim
canım ne demek sende takım üyesisin ben ve yardımcılar yokken takım sizlere emanet

26 yasindayim 2 cocugum var oglum 7 aylik kizim 3 yasinda aralari az kilolarim cok :) kizima 52 ile hamis kaldim 64 dogum yaptim hemen kilo verdim ama o ve bi aci yaşadım birden kilo aldim ogluma 63 kiloydum hamile kaldim kacla dogurduumu unuttum :) simdi 64 kiloyum hedefim 38 beden ama gobeksiz olabilmek bir aydir bisiyler yapmaya calisiuorum ama disipline olamiyorum o yizden buraya geldim 64 kiloyum ama kollarim bacaklarim ince hepsi gobek basenlerde o yizden orta bolum geniş ...o kadar :) bir solukta yaziverdim

maşallah bebeklere callan arkadasımızın bebeği de emineninki de seninkine yakın canım boyun kaç ben ilk oğluma 56 kg hamile kalıp 84 le doğuma girmiştim ikincide ise 75 le hamile kalıp 95 le doğurmuştum şimdilerde 69 kg yum hedefim 65 altına inmek şlk sayfadi kuralları okudun mu canım kabul ediyorsan bizimle berabersin

Araları az kiloları çok

Kızlar yuppe benim çok sevdigim bi dostum
Böle orjinal laflar daha çok duycaz

Ay ne guzel zayiflamissin zaten hep bu gebeliklerden kalmalarla ugrasiyoruzzz... ins bende su fazlaliklarimi atarim..boyum 172 sartlari kabul ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…